ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@!ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΖΟΥΜΗΣ! ΈΤΣΙ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟ «2021»! ΆΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΣΟΥ… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    GIANNA TZOUMIS

    Θέλω να ομολογήσω ότι ουδόλως μου τονώθηκε το φρόνημα αν αυτός ήταν ο στόχος από την παρουσίαση του σήματος για τους εορτασμούς 200 ετών από το 1821. Ένα σήμα άγευστο με τρεις γραμμές κινούμενες φιδίσια να καταλήγουν στο «1». Παντελής έλλειψη του σταυρού βασικό στοιχείο της επανάστασης, καθόσον : «Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος της Ελευθερία», αγωνίστηκαν. Το μόνο που θύμισε το 1821 ήταν η ίδια η Γιάννα που το παρουσίασε.

    84504489_2588883478056768_2774413976883167232_n

    Και μιας και το γιορτάζουμε, ο πίνακας «Η Ελλάς ευγνωμονούσα» σε ποια αποθήκη βρίσκεται άραγε ; Να θυμίσω ότι κοσμούσε το γραφείο του πρωθυπουργού και απομακρύνθηκε από τον ΓΑΠ, τον επανέφερε ο Α. Σαμαράς και απομακρύνθηκε εκ νέου από τον Τσίπρα. Μήπως είναι ώρα να επιστρέψει, σε μια κίνηση συμβολική ; !!

    84851395_2588883554723427_4734983624573583360_n

    ΠΗΓΗ: FB Λάμπρος Τζούμης

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Έχει ρουφήξει πούρα αυτή… Από τα φοιτητικά χρόνια στο Αριστοτέλειο, με άσπρη Jaguar (ως συνοδηγός βέβαια)!
      Από τότε το έψαχνε, δίπλα σε ποιον θα… λιποθυμήσει…!

    2. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΛΟΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΩΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 21 ???? ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ .

    3. Πολύ ενδιαφέρον για την γριά . Σαβουρογάμηδες !

    4. Ετσι ειναι η ζωη…..
      καποιες πορνες το κανουν για 10 $ στην οδο Γερανιου και καποιες αλλες αναλαμβανουν εθνη στα χερια τους…

    5. Αλήτες, τον πίνακα η Ελλάς ευγνωμονούσα γιατί δεν τον επαναφέρει ο Μητσοτάκης? Χωρίς σταυρό και Αγία Λαύρα η αναφορά στο 21? Βάλε στον πάτο σου τα λεφτά πουρογρια που έχεις και άποψη. Για τα λεφτά σου σου παριστάνουν τους φίλους ρε ξοανο. Αμορφωτη γίδα. Αει στα κομμάτια βούρλο.

    6. οταν βλεπω την ανθρωπινη μποτοξαρισμενη γυναικεια σαβουρα με το πουρο στο χερι αισθανομαι τουλαχιστον ΑΗΔΙΑ
      χολερα βρωμα και καταντια .,.,..,

      αυτο το μπορδελο θα ειναι επικεφαλης των εορτων του 1821?

      γιατι οχι ο κατμαν η ο ταμτακος ?

    7. μωρη χαμενη δουλεμενη απο παντου εχεις δει το λαβαρο της επαναστασης? τι μαλακιες ειναι αυτες ειστε ελληνες εσεις? η αποβλητα των ξενων

      1. Οχι, δεν ειναι Ελληνες. Δυςτυχως ομως ουτε και εμεις, γιατι τους ψηφίζουμε, τους χειροκροτάμε, κυριως ομως επειδη τους ανεχόμαστε, ενω ξερουμε τι ειναι και τι μας κανουν. Μας τελειώνουν και εμεις ακομα καθομαςτε. Κατηγορούμε τους πολιτικους, οι οποίοι ξερουμε πως ειναι ξε-πουλημένοι και πληρωμένες πορν@ς. Αλλα δεν κανουμε τιποτα για να τους ξεφορτωθούμε.

    8. αφαιρεσαν τον σταυρο απο την σημαια. τι ειναι μωρε? σαταναδες?

    9. Καλύτερα που δεν είχε τον σταυρό. Ο σταυρός είναι σύμβολο υποδούλωσης για την Ελλάδα. Σύμβολο της κατάκτησης της πατρίδας μας από τους Ρωμαίους και της εγκαθίδρυσης του σημερινού ψευτορωμαίϊκου. Κυνηγάμε τις γερμανικές αποζημιώσεις (και καλά κάνουμε) αλλά μάλλον θα έπρεπε να κυνηγάμε τις χριστιανικές αποζημιώσεις για όλες τις καταστροφές και τις κτηνωδίες που κάναν οι χριστιανοί στους προγόνους μας, κυρίως βέβαια επί των βυζαντινών σκουπιδιών Θεοδόσιου και Ιουστινιανού.

      Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι επί Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, του δήθεν δηλαδή Βυζαντίου, ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

      1. ΣΚΑΣΕ ΖΩΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΖΩΟ…Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΖΩΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΛΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΣΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ…ΠΟΙΑ ΡΩΜΗ+ΡΩΜΑΙΟΙ ΡΕ ΖΩΟ?ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑ

      2. Ο σταυρος είναι σύμβολο της Ανάστασης του Χριστού και τη Ζωής που Χάρισε στον κόσμο ,..ηλίθιε!
        Τέτοιο Έλεος έχει που υπάρχετε και ηλίθιοι σα και σένα. Αλλά όπως λένε..ο καιρός γαρ εγγύς

    10. Περιμενε να δεις τι θα γινει οταν αναλαβει η Σακελαροπουλου……

    Comments are closed.