ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗ ΔΑΝΕΙΚΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΠΟΥ “ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ” – ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    tinos-epeisodiah

    Στην Τήνο, στο νησί που ο πρωθυπουργός μας διαθέτει τη δανεική βίλα του Χριστοφοράκου γίνεται επιχείρηση για να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες. Και πάντα βραδυνές ώρες για να μην τους αντιλαμβάνονται οι κάτοικοι.

    Μόνο που οι κάτοικοι του νησιού, ξαγρυπνούν και προστατεύουν το μέρος που μεγάλωσαν από τα σχέδια του Κούλη και των… αφεντικών του.

    Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, τις τελευταίες ημέρες που προσπαθούν να ξεφορτώσουν τις ανεμογεννήτριες, υπήρξε βίαια παρέμβαση της αστυνομίας με αποτέλεσμα να σημειωθούν δύο περιστατικά τραυματισμών τα οποία μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Μάλιστα, οι διαδηλωτές υποστηρίζουν ότι το ένα εξ αυτών είναι ο πρώην δήμαρχος Εξωμβούργου, Νικηφόρος Δελασούδας.

    Από την άλλη πλευρά, αστυνομικές πηγές δεν επιβεβαιώνουν τούς παραπάνω ισχυρισμούς, σημειώνοντας ότι οι δυνάμεις απλά αμύνθηκαν στις επιθέσεις που πρώτοι εξαπέλυσαν οι διαδηλωτές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, επισήμως, δε δηλώθηκε κανένας τραυματισμός, ούτε υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος της αστυνομίας από κάποιο άτομο.

    Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπήρχε απόφαση για απαγόρευση της κυκλοφορίας, λόγω διέλευσης βαρέων οχημάτων που μετέφεραν ανεμογεννήτριες

    tinos tinos-anemogennitries tinos-epeisodia tinos-epeisodiac tinos-epeisodiad tinos-epeisodiae tinos-epeisodiaf

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ο Κούλης ο ανώμαλος τα βλέπει αυτά και ηδονίζεται.
      Τι καλύτερο για αυτόν και να πλουτίζει και να υποφέρουν οι Έλληνες

      1. Δυστυχώς ναι. Εμπλέκονται ΤΟΜΑΡΙΑ όπως ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ κλπ.

    2. Ολοι μαζι καιδεν θα υπαρξουν αυτα τα παλουκια της Γερμανιας.Αυτα τα παλουκια ειναι για τους @@@@ λους που ειναι ανοιχτους

    3. Δε βλέπω άλλη λύση από τις δολιοφθορές. Και στις βίλες τους και στης ανεμογεννήτριες. Είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν τα τοπία και την ομορφιά της ελλάδας και να βάλουν σε όλα τα βουνά αυτά τα τερατουργήματα. Τόνοι μπετόν και τσιμέντου, καλώδια κτλ. Αυτοί κάνουν μπίζνες.

    4. Νέα Δημοκρατία ψήφισαν όλοι τους εκεί.

      γιατί διαμαρτύρονται

      όταν τους διόρισε ήτανε καλά

      Τώρα θα σας πάρει και τα σπίτια και τα παιδιά

    5. ματατζιδες και μπατσοι δεκα μπολια στο καθε μπρατσο και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ καθε 3 μηνες !!!!!!!!!!!!!!

    6. ηθελα να ξερα ολοι αυτοι που ζουν στο νησι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ???? πχ. λιγα σκορπια καρφια στον δρομο, λιγα λαδια σε καμμια στροφη, ε νυχτα ειναι ολο και καποιο ατυχημα μπορει να συμβει. δεν μιλαμε βεβαια για την δανεικη βιλα. δεν θελει πολλα και ακριβα πραγματα. 2-3 θερμομετρα παλιας τεχνολογια, και ενα καβουρα υδραυλικου.!!! απλα πραγματα λεμε, αλλα οχι ανωδυνα.

    7. Ο/Η Τί σας φτα8ει ο κόσμος ρε καθίκια μπάτσοι; Κι εσείς απ' τον λαό δεν είστε; λέει:

      Ε, ρε, τα πολιτικά σκουλήκια ξύλο που έχουν να φάνε από τους δαίμονες στην κόλαση! Η αστυνομία υπάρχει για να προστατεύει τους πολίτες και να εξασφαλίζει την υγιή συνύπαρξή τους, όχι για επιβάλλει δια της βίας την άνομη πολιτική των τεράτων!

    8. Ανεμογεννητριες απο τα εργοστασια της Μερκελ στο τεταρτο Ραϊχ…παραγελλιες $$$$…Siemens…Novartis……Α ρε γλεντια…….$$$$$$$$$$$$$$
      Οι εισαγγελεις ..ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ σε σιεστα

    9. ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ …ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΜ….ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΤΩ….!!!! Η ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ…ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ.

    10. Ο μερέλιας ό γουρλομάτης έχει υποσχεθεί στήν αφεντικιά του τήν Μέρκελ ότι θά κάνει τήν Ελλάδα τήν μπαταρία τής Γερμανίας.Η Γερμανία κάνει αλλαγή τής ενέργειας,από άνθρακα στήν πράσινη ενέργεια,δηλαδή στήν αιολική ενέργεια.Η παραγωγή τού ηλεκτρικού ρεύματος θά γίνεται μέ ανεμογεννήτριες.Ομως οί Γερμανοί πολίτες είναι εναντίων τών ανεμογεννητριών διότι καταστρέφουν τά τοπία τους,γιά αυτό ή γερμανική κυβερνηση αποφάσισε μαζί μέ τήν ελληνική νά μεταφέρουν τίς ανεμογεννήτριες στήν Ελλάδα γιά νά παράγουν τό απαιτούμενο ρεύμα γιά τήν Γερμανία.Ο πρωθυπουργός μας ονόμασε αυτό τό γιγαντιαίο έργο “πράσινη ανάπτυξη” ή χαιδευτικα “μπαταρία”,καί γιά νά επιτευχθεί ό στόχος πρέπει νά φυτέψει όλη τήν Ελλάδα μέ ανεμογεννήτριες ό εξόφθαλμος ό οποίος θά πάρει τίς ανάλογες μίζες.
      Γιάννης Λάκων

    11. Δεν ζούμε στην Ελλάδα. Ζούμε στο Κουλιστάν.

    12. Αφήστε να τις βάλουνε και μετά ΤΝΤ.
      Έτσι θα τσούξει πιο πολύ το παλούκι…

    13. ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    14. Σε λιγο θα μας καψει ζωντανους μαζι με τα σπιτια μας για να βαλει ανεμογεννητριες.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΗΒΕΡΝΑ ΕΝΑΣ ΕΜΠΡΙΣΤΗΣ ,ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ
      ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΑΤΩΡΩΝ
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ ΚΟΥΛΗ
      ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΚΛΗΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
      ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΙΑΤΟΡΟΥΣ ΤΟΥ
      ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
      Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

    15. Ξηλώστε τη βίλα του Χριστοφοράκου για αντίποινα , ηρωικοί κάτοικοι της Τήνου ! όσο για τις ανεμογεννήτριες , μαζί με την έλικα στον πάτο του Κούλη

    Comments are closed.