ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΕΧΘΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ SUCHARIT BHAKDI: «ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ»!

    Κοινοποίηση:
    Sucharit Bhakdi

    Ο Δρ. Sucharit Bhakdi είναι ειδικός ιολόγος και επιδημιολόγος. Γεννήθηκε στις ΗΠΑ και επι 22 χρόνια ήταν επικεφαλής στο ινστιτούτο μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του  Μάιντζ στην Γερμανία.

    Ο Δρ. Bhakdi έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 επιστημονικά συγγράμματα σε τομείς όπως η  μικροβιολογία και ιολογία.

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα (μια συνέντευξη μεγάλης διάρκειας) ο Δρ.Bhakdi «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου», αναφορικά με τους εμβολιασμούς, πόσο αυτοί είναι υπεύθυνοι για τις μεταλλάξεις αλλά και πιο ιδιαίτερα αυτούς των μικρών παιδιών.
    «Μην εμβολιάζετε παιδιά γιατί δεν αντιμετωπίζουν κανέναν κίνδυνο από τον ιό. Αν το κάνετε, τότε διαπράττεται έγκλημα», είπε χαρακτηριστικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Έχω διαβάσει και τα 2 του βιβλία ,το corona false alarm και το corona unmasked που βγήκε πρόσφατα , είναι εξαιρετικά βιβλία και αξίζει να τα διαβάσετε όλοι

    2. Μόνο Κασιδιάρης Βασιλακόπουλος ξέρει….. Χαχαχα

    3. Ο συγκεκριμένος γιατρός παρόλο που δεν είναι ούτε Έλληνας ούτε Χριστιανός Ορθόδοξος, έχει πει πάρα πολλές φορές ότι ο κόσμος όλος περιμένει τους Έλληνες να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στην επανάσταση εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων. Εμάς περιμένει να βγούμε μπροστά. Όλος ο κόσμος το ξέρει και οι μόνοι που πετάμε χαρταετό είμαστε οι ελληνόφωνοι ραγιάδες μήπως και χάσουμε το φραπέ και το μπανιστηρι στις παραλίες. Η ντροπή των προγόνων μας.

      1. Μας κατάντησαν οι τουρκοι 400 χρόνια σαν τα μούτρα τους, τον χειρότερο λαό του κόσμου, ρουφιάνους , χέστες, κουτοπονηρους, τεμπέληδες, σκατόψυχους και ραγιάδες.

    4. Το να μας πει ο σχιστοματης,σαν τον Μοσιαλο επιστήμονας δεν υπαρχει

    5. Το Μητσοσίχαμα ξέρει καλύτερα! Κάνει ότι του λέει η στοά και συνησφέρει τα μέγιστα στην μείωση του παγκόσμιου πλυθησμού μέσω εμβολίων. Ζήτω ο Κυριάκος Μητσοκούραδος!

    6. Ο άνθρωπος είναι επιστήμονας δεν είναι σαν τα δικά μας τα πληρωμένα λαμόγια – που δεν είναι καν σχετικοί να μιλήσουν για ιούς οι πιο πολλοί γιατροί που βγαίνουν στα κανάλια.

    Comments are closed.