ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ – “ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ” ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΚΑΨΕΙΣ ΔΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΣΑΙ

    Κοινοποίηση:
    empristi

    Η πρόσφατη πυρκαγιά στο τουριστικό θέρετρο της Μαρμαρίδας στάθηκε η αφορμή ώστε η Άγκυρα να επανεξετάσει μια απόφαση του 2004 για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

    Μετά την αναφορά που έκανε ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε σχέση με τις δασικές πυρκαγιές αυτής της εβδομάδας, λέγοντας ότι χρειάζονται αυστηρότερες ποινές, ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο επαναφοράς της θανατικής ποινής.

    Οι αρχές έχουν πει ότι ένας συλληφθείς σε σχέση με την πυρκαγιά ομολόγησε ότι την προκάλεσε, ενώ σήμερα οι αρχές ανακοίνωσαν ότι η πυρκαγιά στη Μαρμαδίδα έχει τεθεί υπό έλεγχο.

    Αφού επισκέφτηκε χθες τον τόπο της πυρκαγιάς ο Ερντογάν είπε ότι η τιμωρία για τους εμπρηστές δασών θα πρέπει να είναι «εκφοβιστική και αν αυτό απαιτεί την θανατική ποινή, τότε θα είναι η θανατική ποινή».

    Μέχρι και ο πιο αιμοσταγής δικτάτορας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, που δεν διστάζει να προκαλέσει ακόμα και πόλεμο προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία, βλέπει το αυτονόητο. “Εκφοβιστική τιμωρία” απαιτείται για τους εμπρηστές που καταδικάζονται οριστικά και αμετάκλητα. Στην Ελλάδα έπρεπε μόλις πέρυσι να γίνει τροποποίηση στον Ποινικό Κώδικα και από πλημμέλημα ο εμπρησμός να γίνει κακούργημα χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια σχετική σύλληψη μέχρι τώρα.

    Άλλωστε, οι ανεμογεννήτριες είναι πάνω από όλα… Μέχρι να εξαλειφθεί το δάσος σε όλες τις περιοχές “ενδιαφέροντος” και οι εμπρηστές έχουν δημοκρατικά δικαιώματα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
      ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΤΕΜΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΙΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΟΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ
      ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.
      ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑ.
      ΚΑΝΤΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΟΝ ΔΕ ΤΑΧΑ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ

    2. Εσείς πολύ υπέρ της θανατικής ποινής είστε
      Άρα είστε χαμηλού επιπέδου.
      Ποιοι νομίζετε ότι είναι οι άνθρωποι;;
      Κύριοι του Κάρμα;;;
      Το κακό είναι ότι λόγω κολλήματος δεν αντιλαμβάνεστε ότι όποιος δε μπορεί να δημιουργήσει κάτι όπως η ζωή δεν έχει δικαίωμα να το αφαιρέσει.
      Δυστυχώς όταν θα πεθάνετε θα βρεθείτε προ εκπλήξεως
      Αλλά περιμένετε κι άλλα θα δείτε
      Σίγουρα όχι τον Άγιο Πέτρο και τον παράδεισο.

    3. Ο πιο αιμοσταγής δικτάτορας του πλανήτη είναι εξ ορισμού ο εκάστοτε ‘πρόεδρος’ των ΗΠΑ (Αυτος, ως μαριονέτα φυσικά, και, ουσιαστικά, τα αφεντικά του.)

    Comments are closed.