ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ! ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ Κ.ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ; ΑΓΝΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΞΩΦ-ΟΔΗΓΗΣΗ

    Σε συλλήψεις τεσσάρων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών του Κεντρικού Τομέα στην Περιφέρεια Αττικής και στελεχών τεσσάρων μεγάλων Σχολών Οδηγών προχώρησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aftodioikisi.gr η Ελληνική Αστυνομία.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλλήψεις έγιναν χθες νωρίς το πρωί στα σπίτια των κατηγορούμενων.

    Πρόκειται για τους:
    -Γ.Τ προϊστάμενο, στέλεχος της ΔΑΚΕ, εκλεγμένο στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) και στην Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ)

    -Ε.Π., προϊστάμενο, επίσης στέλεχος της ΔΑΚΕ που ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

    -Τους υπαλλήλους Β. και Τ. (επώνυμα)

    -Πιθανότατα τέσσερα στελέχη από ισάριθμες μεγάλες Σχολές Οδηγών.

    Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τις λεγόμενες «στημένες αίθουσες», δηλαδή για εξετάσεις θεωρητικών μαθημάτων για άδεια οδήγησης στις οποίες:

    -Εξετάζεται άλλος (πχ υπάλληλος της Σχολής Οδηγών) αντί για το πρόσωπο που πρέπει να εξεταστεί.

    -Εξετάζονται μετανάστες, οι οποίοι έχουν μηδενική ή ελάχιστη γνώση ελληνικών.

    Το παρασκήνιο της μη ανακοίνωσης
    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλληφθέντες παραμένουν ακόμη στη ΓΑΔΑ, ενώ εντύπωση προκαλεί η ολιγωρία του, συνήθως λαλίστατου, υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, να ενημερώσει το ΥΠΡΟΠΟ και η ΓΑΔΑ τους πολίτες για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

    Πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα τόσο στο ΥΠΡΟΠΟ όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, αποδίδουν το γεγονός στο ότι δύο από τους συλληφθέντες είναι μέλη της ΔΑΚΕ αλλά και στο ότι η υπόθεση αφορά την Π. Αττικής, καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Θεοδωρικάκος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, στηριζόμενος στην βοήθεια που του προσφέρει στην προσπάθεια εκλογής του στο Νότιο Τομέα.

    Π. Αττικής: Άγνοια (!) για τις συλλήψεις υπαλλήλων δηλώνει ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης

    Άγνοια, δηλώνει, ο υπεύθυνος αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλης Γιαννακόπουλος, σχετικά με της συλλήψεις τεσσάρων υπαλλήλων για κομπίνα με τα διπλώματα οδήγησης που αποκάλυψε το aftodioikisi.gr.

    Ο αντιπεριφερειάρχης, που βρίσκεται στην Ρόδο για το Τακτικό Συνέδριο Ένωσης Περιφερειών, στην σύντομη επικοινωνία που είχαμε μας ανέφερε ότι δεν έχει ενημερωθεί για το θέμα και δεν έχει ακριβή εικόνα για ότι έχει  συμβεί.  “Είμαι στη Ρόδο και δεν γνωρίζω τίποτα!!!!”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα να μην γνωρίζει ο πολιτικά υπεύθυνος για το τι συμβαίνει στην υπηρεσία του. Δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν: Ή ο κ. Γιαννακόπουλος λέει ψέματα ότι δεν γνωρίζει ή ότι είναι πολιτικά ανεπαρκής, καθώς πράγματι δεν έχει ενημερωθεί από χθες το πρωί ότι έγιναν συλλήψεις στην υπηρεσία στην οποία προΐσταται.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, εξελέγη το 2019 με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού αλλά αμέσως μετά τις εκλογές μεταπήδησε στην παράταξη του Γιώργου Πατούλη, για να ανταμειφθεί με την (αξιοζήλευτη για πολλούς) θέση του αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών.

    Η aftodioikisi.gr, προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τον  Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής Γιάννη Σελίμη, που είναι Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης,  διετέλεσε Συντονιστής του Γραφείου Μονάδων Εσωτερικού Ελέγχου στη Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. και σήμερα είναι Ειδικός Γραμματέας στο Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας, ωστόσο σε απανωτές κλήσεις μας και μηνύματα δεν απάντησε. Πιθανότατα είναι απασχολημένος με την καταπολέμηση της διαφθοράς σε άλλους φορείς αλλά όχι στην Περιφέρεια Αττικής…

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Το βίωσε φιλαράκι μου αυτό πριν χρόνια.Όταν πήγε να βγάλει δίπλωμα τον είδε κτήνος και τσακάλι αυτός που θα έμπαινε στην αίθουσα και του λέει αλάνι μου αν δεν θες να μπαίνεις στον κόπο με 1600 ευρώ σου έρχεται μόνο του και δεν θα κάνεις βήμα.Και τον είπε τι λες ρε έξυπνε που θες και 1600 ευρώ.Τοσο ανίκανο με πέρασες που δεν θα μπορέσω να πάρω ένα δίπλωμα;Και επειδή σήκωσε λίγο τόνο φωνής τρόμαξε ο άλλος μην γίνει καμία καταγγελία και τον είπε ρε πλάκα σου έκανα για να γελάσουμε.

    2. Όλοι η γύφτοι και τα διάφορα ρεμάλια λαθροησβολεις και μη που μας εχουν κουβαλήσει τα πολιτικά κοπρόσκυλα στην πατρίδα μας απο που έχουν δίπλωμα ; Πολλά τα χρήματα τόσα χρόνια από τότε που άνοιξαν τα σύνορα! Θάνατος στους κλέφτες του δημοσίου χρήματος?

    3. ……ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ….ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ…..

    4. Περιφέρεια, αποκεντρωμένη διοίκηση, δήμοι τα μεγαλύτερα λαμογια. Ένα ψάξιμο στα πόθεν έσχες τους να κάνουν ή κιβωτός του βουρκου που λέει και το μακελειό ωχριά μπροστά τους. Μάσα, λοβιτουρες, σκάνδαλα. Ζήτω η Ελλάς.

    5. Οδηγηση και ιατρική δεν σηκώνουν λαδώματα στο δίπλωμα. Δε μιλάμε για απλά πιστοποιητικά εκμάθησης, μιλάμε για ζωές

    6. Έχω γράψει δεκάδες φορές ότι νουδουλοι-πιασοκ-συριζαιοι είναι κωλος και βρακί ,και να που πάλι επιβεβαιώνομαι. Αυτό το υποκείμενο που εκλέχτηκε με Πιασοκ μεταπήδησε στη ΝΔ,αναισχυντοι και λαμόγια.Σιγα να μην ήξερε,Όλοι ξέρουν τι γίνεται ,βρωμεροι και διεφθαρμένοι ,ειδικά η τοπική Μαφιοζοδιοίκηση είναι ο,τι πιο διεφθαρμενο υπαρχει, αλήτες και τομάρια μέχρι αφάνταστου βαθμού. Κλέφτες,εκβιαστες,καταχραστες, αλητεία … Άνθρωποι που δεν είχαν βρακί στον κωλο τους βρίσκονται σε λίγα χρόνια να έχουν πολυκατοικίες και εκατομμύρια.

    7. αυτό για της στημένες αίθουσες έχει ακουστεί και πανελλήνιες αλλά στης ξένες γλώσσες όχι στα αλλά μαθήματα κλπ πχ όταν έδινε η κόρη μου είχαν δηλώσει πχ 10 παιδιά αγγλικά έδωσαν μόνο 3 και όμως το παιδί που δεν έδωσε πέρασε αγγλική φιλολογία όταν την ρώτησε είπε ότι είχε κανονιστεί και έδωσε αυτή την προηγούμενη ημέρα σε άλλο σχολείο της περιοχής κλπ ,,όταν μου το είπε κατάλαβα της είπα μην ψάχνετε κλπ

      1. Δεν είναι το ιδιο. Άλλο πανελλαδικές, ξενόγλωσσα κλπ… Που ΔΕΝ παίζονται ζωές και άλλο οδήγηση και ιατρική. Σε πανελλαδικες ξενόγλωσσα, λογιστικά, οικονομικά κλπ… πιστοποιητικά, ας λαδώνουν όσο θέλουν

        1. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ

    8. Σιγά… Εγώ πάντως στον δρόμο βλέπω ότι τις επικίνδυνες καγκουριές τις κάνουν άτομα με κανονικά -αν μπορούμε να τα πούμε έτσι- διπλώματα. Όχι ότι συμφωνώ με τα ανωτέρω γεγονότα, αλλά να τα λέμε όλα.

    9. Από τις πλέον διεφθαρμένες υπηρεσίες του Δημοσίου είναι οι διευθύνσεις συγκοινωνιών των νομαρχιών.
      Στο κύκλωμα σχολές οδηγών και οι λεγόμενοι διεκπεραιωτές, που μεσολαβούν στα ΚΤΕΟ.

    10. ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΚΟΤΩΣΕΣ Η ΣΚΟΤΩΘΗΚΕΣ…ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ,ΠΟΥΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ .ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ.

    11. Λοιπόν εγώ έπρεπε να προσληφθω σε τσόντες. Αυτές λέγονται φλαφερς και ο ρόλος τους είναι με το γνωστό τρόπο να σηκώνουν το όργανο του πρωταγωνιστή από στάση σε στάση
      Έτσι εξηγείται πως όταν μπαίνω δημιουργώ στυσεις με ανάρτηση σχολίων.

    12. Στις ελοινωπειησοις αν δε κάνω λάθος συνεργάζονται με τον τον παπά τον δικηγάρο τον μπάτσο και τον δάμαρχο

    Comments are closed.