ΤΟ ΠΑΝΕ “ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ” ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ “LOCKDOWN”! ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ: 790 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ. ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΝΤΡΩΜΑ…

    Κοινοποίηση:
    Κοσμος-κορωνοιος

    Απτόητος συνεχίζει το καταστροφικό του έργο ο κορωνοϊός, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι αρμόδιοι κυβερνητικοί που παρουσιάζουν καθημερινά τα στοιχεία, με βάση τα τεστ που έχουν κάνει.

    Παρότι κανείς δεν τολμά να ξεστομίσει τη λέξη “lockdown” και όλοι το απεύχονται, τα στοιχεία δείχνουν πως υπάρχει πρόβλημα.

    Έτσι, λοιπόν, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 790 νέα κρούσματα, εκ των οποίων 76 συνδέονται με γνωστές συρροές και 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 30782, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.

    3862 (12.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 11724 (38.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    84 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 28 (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 91.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 272 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, έχουμε 10 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 574 θανάτους συνολικά στη χώρα. 217 (37.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Αν γίνει ένα παγκόσμιο lockdown για 10 μέρες ο κορονοϊός σχεδόν θα έχει εξαφανιστεί.

    2. Αν γινόταν και η παρέλαση, θα είχαν κι άλλο πατημα… Θα εμφανιζαν 5ψηφιο αριθμό κρουσμάτων μετά. Απορώ πως δεν το σκέφτηκαν;;;χοντρό δουλεμα λέμε. Κλείστε τις τηλεοράσεις και μην τρέχετε να κάνετε τεστ με την παραμικρη μυξουλα.. Το σκατό στην κάλτσα έχει φτάσει. Δεν χρησιμοποιείται καθόλου την λογική σας, μόνο φόβος σας διακατέχει. Αυτό θέλουν να περασουν και το έχουν καταφέρει.

    3. Ετσι ΦασιστοΚουλη….αλλαξε μας τα φωτα,αφου σε ανεχομαστε…..

    4. Ρε μ@@νιά της ΝΔ πείτε μια και καλή 10,000,000 κρούσματα να καταλάβουμε όλοι οτι μας δουλεύετε μπας και αρχίσουμε να σας κυνηγάμε με τις λεμονόκουπες ή ότι άλλο μας βρίσκεται.

    5. Είναι σίγουρο ότι αύριο θα φτάσει τα 1500 και όλη την εβδομάδα 2000 και θα πουν ότι κάνανε ότι μπορούσαν και θα μας μαντρωσουν…

    6. Στημένα κρούσματα, στημένο μάντρωμσ.
      Ένα ακόμα στημένο lockdown από τον Κούλη και την παρέα του για να ξεσκίσουν τον ελληνικό λαό και οι λάθρο, τα αριστερά καθίκια αποβράσματα να κάνουν ότι γουστάρουν.

    7. ΈΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΗ ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΈΝΕ Κ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΊΚΕΛΑ ,ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΤΑ ΈΚΑΝΑΝ ΈΠΗ ΚΑΤΟΧΉΣ ΤΑ ΕΣΕΣ !!!ΠΟΥ ΖΗΤΟΎΣΑΝ ΈΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ Η ΠΟΛΊΤΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΉΣΟΥΝ !! ΑΛΛΆ ΞΈΧΑΣΑ ΈΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΉ ΕΟΡΤΉ !! 28η

      1. Αλπανό είσαι καλέ εσύ;;; Σκίζεις από γνώση της Ελληνικής γλώσσας!

    8. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ…..ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΔΕΣ ΝΔΟΥΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ….ΝΑ ΨΟΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ….ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ COVID ΕΤΣΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ……ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ…ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ…!!!!

    9. Αυτό είναι καινούργιο? Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο με την απλή γρίπη. Κάθε μέρα αρρωσταίνουν 800 -1000 άτομα και 5-10 γέροι και γριές πάνω από 80 με βαριά νοσήματα πεθαίνουν από την γρίπη. Γιατί φέτος ο κορωνοιός είναι κάτι διαφορετικό πραγματικά με ξεπερνάει. Ένας απλός ιός της γρίπης είναι που κάθε μέρα θα αρρωσταίνουν 1000 άνθρωποι και 5-10 ηλικιωμένοι θα πεθαίνουν από επιπλοκές της γρίπης. Τι διαφορετικό έχει φέτος? Ο κορωνοιός ένας ιός της γρίπης είναι.

    10. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ…..ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ….ΝΑ ΨΟΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ….ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ COVID ΕΤΣΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ……ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ…ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ…!!!!

      1. Μην ξεχάσεις την ευχή για κακό ψόφο στην επικεφαλής και τα μέλη πλήν μιας της σύνθεσης των μέτρ της αδικοσύνης.

    Comments are closed.