ΣΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΤΟ «ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ» – ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! – ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ… (ΧΑΡΤΕΣ) 

    Κοινοποίηση:
    orucreis2

    Στα ματωμένα νερά των Δωδεκανήσων πλέει τις τελευταίες ώρες το «Ορούτς Ρέις» πλησιάζοντας συνεχώς τη Ρόδο. Καμία αντίδραση από την εθνοπροδοτική κυβέρνηση των Αθηνών!

    Οι Τούρκοι, σήμερα πρωί βρίσκονταν σε απόσταση περίπου 14 μιλίων από το «νησί των ιπποτών», με τουρκικές φρεγάτες και κορβέτες να είναι συνεχώς κοντά του. Κάθε τους κίνηση παρακολουθείται από τον ελληνικό Στόλο, ο οποίος έχει εντολή να ακολουθεί τα τουρκικά σκάφη σε κάθε τους ενέργεια. Σε αυτά τα νερά οι πρόγονοί μας θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την ελευθερία. Σε αυτές τις θάλασσες έχει γραφεί Ιστορία την οποία κάποιοι δεν τιμούν σήμερα και δεν υπερασπίζονται.

    Είναι προφανές πως η Τουρκία δείχνει να προετοιμάζεται για μια σοβαρή πρόκληση, η οποία αν και επιχειρήθηκε αρκετές φορές από το Μάρτιο μέχρι σήμερα, δεν ολοκληρώθηκε λόγω της άμεσης, δυναμικής και αποφασιστικής αντίδρασης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

    Ωστόσο, παρά τις δυναμικές απαντήσεις που έχει πάρει η Άγκυρα από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι δεδομένο πως δεν θα υποχωρήσει και θα συνεχίσει να προκαλεί, όχι μόνο στην περιοχή του Καστελόριζου, αλλά και σε άλλες περιοχές της ανατολικής Μεσογείου.

    rodos rodos2

    Δείτε πού βρίσκεται τώρα το Oruc Reis

    Η νέα ήττα με της Navtex

    Λίγα ώρες νωρίτερα η Τουρκία απάντησε με νέες προκλητικές NAVTEX, στα “συγχαρητήρια” του Γενς Στόλτενμπεργκ για την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν ασκήσει από Αθήνα και Άγκυρα την ημέρα των εθνικών επετείων. Νέες NAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά εξέδωσε η Τουρκία για τις 27, 28 και 29 Οκτωβρίου. Τις επόμενες ώρες αναμένεται οι Τούρκοι να κατεβάσουν επιπλέον πολεμικά στις ελληνικές θάλασσες, με την ελληνική κυβέρνηση να παραμένει απλός παρατηρητής.

    Οι δυο από αυτές βρίσκονται εντός τουρκικών υδάτων δίπλα στις ακτές της γειτονικής χώρας και αρκετά ανατολικά από το Καστελόριζο στην περιοχή της Φοινίκης ενώ η τρίτη βρίσκεται στις ακτές τις Αλεξανδρέττας.

    Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να δοθεί μια αποφασιστική απάντηση στους θρασύδειλους Τουρκαλάδες από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και μάλιστα ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου! Όμως ποιος να τολμήσει από τους εθνοπροδότες που κυβερνούν και οδηγούν τη χώρα σε εθνική ταπείνωση και «ακρωτηριασμό»;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. «παρακολουθείται,» «κάποιοι,» «παραμένει απλός παρατηρητής.,» « Όμως ποιος να τολμήσει από τους εθνοπροδότες που κυβερνούν και οδηγούν τη χώρα σε εθνική ταπείνωση και «ακρωτηριασμό»;» Η χωρα ειναι Π Ρ Ο Δ Ο Μ Ε Ν Η απο τον Λ Α Ο (ο Θεος να τον κανει λαο ) της. ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΦΤΕΡΙΑ!!!!! Συγχαρητηρια.

    2. Μαλλον τον σανο εσυ τον εφαγες και δεν το καταλαβες Κωστας!!!!!!! Ασε μας που θα βυθιζε τους Τουρκους ο Εθνομηδενιστης Τσιπρας, που διαλαλουσε οτι η θαλασσα δεν εχει συνορα και αφησε να περασουν μεσα στην χωρα ορδες λαθροισλαμιστων μοιραζοντας τους ιθαγενειες λες και η Ελλαδα ειναι τσιφλικι του!!!!!! Ποσο παραπλανημενοι εισαστε ρε;;;;; Οχι οτι της ΝΔ ειναι καλυτεροι, αλλα οι Τσιπροπαραια δεν παιζονται στην Ανθελληνικοτητα!!!!!!!!!!

      1. Οτι και να διαλαλουσε τουρκικό πλοίο δεν πάτησε στα χωρικα μας ύδατα. Λιθουανία το τόλμησε το εμβόλισε στην ψύχρα. Πονάει η αλήθεια που για μια φορά ακόμη η Αριστερά αποδυκνείει με πράξεις κι όχι με βαρυγδουπα λόγια τον πατριωτισμο της.. Οσο για τις ορδές τι έγινε τώρα;;; Σταμάτησαν;; Δεν μπαίνουν άλλο;;; Οι βάρκες γεμάτες έρχονται ακόμη.. Αιντε σανοφαγοι δεξιόακροδεξιοι!!!!

        1. Αφου δεν θελετε πατριδα. Δηλωνετε διεθνιστες! Στο μονο που εχεις δικιο ειναι οτι οι βαρκες ακομα ερχονται. Γιατι ουτε οι δεξιοι ειναι πατριωτες! Αλλα οχι οτι εσεις οι εθνομηδενιστες ειστε πατριωτες. Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα απο τις μκο! Σε δεξιους και αριστερους και γινατε και φιλανθρωποι! Και εσεις οι …φιλανθρωποι, δεν νοιαζεστε οτι οι γυναικες στον αγιο παντελεημονα δεν μπορουν να κυκλοφορησουν! Απλα εσεις τις θελατε τις βαρκες!

    3. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1974, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΑΝΟΥΜΕ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
      ΘΕΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ IQ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ!!

    4. Οταν κυβερνανε ανθελληνες(πρωην και νυν) που αντι να τιμησουνε τον κωνσταντινο κατσιφα, τιμανε τον φυσσα και τον ζακ, μην περιμενετε τιποτα. Αλλα που να τιμησουνε τον κατσιφα τα δειλα ανθρωπακια που περιστοιχιζονται απο αστυνομικους και τρεμουν να βγουν μονοι τους. Πηγαιντε ρε να μεινετε στον αγιο παντελεημονα και δεν θα βγαινατε ουτε απο τα σπιτια σας. Αντιθετα, ο κωνσταντινος κατσιφας σηκωσε την ελληνικη σημαια σε ξενη χωρα(για να τιμησει αυτους που επεσαν το 40) και επεσε και αυτος σαν ηρωας. Και αυτη ειναι η διαφορα σας και γιαυτο δεν τιματε τον κατσιφα γιατι δεν θελετε τους ηρωες! Που να βγαλετε τον στολο στο αιγαιο δεξιοι και αριστεροι εθνομηδενιστες και να χασατε τα προνομια σας και τα εκατομμυρια που εχετε στην ελβετια. Το βουλωνετε στον ερντογαν και βγαζετε πυρινους λογους για τον …φασισμο. (λες και ο ερντογαν ειναι δημοκρατης).Κωνσταντινος Κατσιφας: Αθανατος.

      1. Ο Κατσιφας από ποιον πήρε εντολή να πάρει όπλο και να ανοίξει πυρ;;; Έγινε κάνας πόλεμος με την Αλβανία και δεν πήραμε χαμπάρι, γιατί πολεμήσε μόνο ο Κατσιφας επειδή έτσι γούσταρε ;; Αντε σοβαρευτειτε.. Κι όπως υπάρχουν πολιτικοί που βάζουν σε περιπέτειες τη χώρα, έτσι υπάρχουν και κάτι θερμοκεφαλοι πολίτες που με αψυχολόγητες ενέργειες θέτουν σε κίνδυνο επίσης την ασφάλεια της χώρας..

        1. Εσεις εχετε ευαισθησια για την …αδεια του κουφοντινα(μετα απο τοσες δολοφονιες) και δεν εχετε ευαισθησια για εναν ελληνα που τον σκοτωσαν εν ψυχρω; με την ιδια λογικη μπας και εχουμε πολεμο στην ελλαδα; Ριχνει ξυλο η αστυνομια και φωναζετε και οι αλβανοι δολοφονησαν ενα ελληνοπουλο και δεν σας νοιαζει! Η ευαισθησια σας εξαντλειται στα δικαιωματα του ζακ(που μπηκε στο μαγαζι του ανθρωπου) και οχι στους ελληνες της βορειου ηπειρου. Νοιαζεστε για …παλαιστινη αλλα οχι για την κυπρο που την κατεχει ο ερντογαν! Νοιαζεστε για τον φυσσα αλλα οχι για το παλικαρι που το πεταξαν απο τα βραχια στην ακροπολη οι πακιστανοι! Δεν παιζεται η υποκρισια σας. Κωνσταντινος Κατσιφας: Αθανατος

    5. Ο/Η ο μητσοτακης κοιμαται...και οταν ξυπνησει η ελλαδα θα ειναι απο την λαρισα και κατω... λέει:

      παμε στα χειροτερα… ο σισι ειπε στον μητστακη να ετοιμαζεται για 15 χιλιαδες μισθοφορους τζιχαντιστες που θα φερει ο ερντογαν απο την λιβυη στα συνορα στο εβρο για καταληψη της θρακης…,, ζητω που καηκαμε… αφου του εδωσε τετοιον αερα στην ανατ. μεσογειο που κανει οτι θελει.. ανοιξε η ορεξη του σουλτανου και θελει να παρει και την θρακη και οχι μονο.. και τα μισα νησια…, με αυτην την προδοτικη κυβερνηση.. και τις μαριονετες στρατηγους … να φοβομαστε για τα χειροτερα…,,, γιατι παραπονιομαστε που κανει ο σουλτανος ασκησεις στις 28 οκτωβριου… αμα θελει ας κανει οσες θελει…, το θεμα ειναι εμεις να μην τον αφηνουμε να κανει μεσα στα δικα μας νερα.. αυτο ειναι το ζητουμενο… και πιανονται απο αυτο και ξεχναν το πιο σπουδαιο οτι το ουρους ρεις συνεχιζει να αλωνιζει στην δικη μας αοζ.. χωρις καμια ενοχληση…

      1. Ποια δικα σας νερα;;; Ποια δικη σας αοζ;;; Ο βρυκολακας τα εδωσε εδω και χρονια και το βρυκολακι παρουσιαζει τα αποτελεσματα στον προδοτη λαο. Απλα πραγματα, τακτοποιημενα και αναιμακτα. Χρυσοφορα μεν για τους βρυκολακες και απλως μειωτικα για τους βλακες με περικεφαλαια δε……

    6. Μέχρι την 28η που οι Τούρκοι ανακοινωσαν ασκήσεις τα κρούσματα που θα ανακοινώνουν πιθανόν να τα φτάσουν και 2000-3000 ημερησίως.Ετσι για να έχουν τα πρόβατα στη στρουγκα και οι Τούρκοι να κάνουν πάρτυ στο Αιγαίο. Ρε αυτοί θέλουν κρέμασμα ανάποδα.

    7. Κωστααά,εντάξει,οι Συριζαιοι ήταν και είναι εθνομηδενιστες,ανθελληνες,προδότες που παραπλάνησαν με ψέματα τον Ελληνικό λαό(θα σκίσουμε τα μνημόνια και τα καλσόν)αλλά για τη Ν.Δ δεν πιστευα πως ειναι μια από το ίδια και ίσως πολύ πιο ανάξιοι.
      Συμπέρασμα:Η πολιτική του σήμερα είναι αντιπαραγωγικη,ανθελληνική,αντιλαϊκή,φασιστικη και πλήρως υποταγμένη στους πεφωτισμενους που ονειρεύονται αριθμητικά μικρότερες κοινωνίες,περισσότερο φτωχές,περισσότερο καταναλωτικές,περισσότερο ασθενικός κ περισσότερο υπάκουσε σε αυτούς τους λιγοστούς της Άριας φυλής που υπηρετουν τον εξ απ’ δω.
      Η μόνη λύση,να είμαστε σε συνεχή επαγρυπνιση,σε συνεχή προσευχή κ ζωσμένοι κ ετοιμοπολεμοι περιμένοντας το σημάδι το Θεού για να τουs makelepsoume.
      Γιουργιααααα αερααααα αερααααα

    8. Μη σας πω αν κανουμε κινηση προς τους τουρκους θα φαμε και κυρωσεις απο την εε που τοσο μας αγαπαει και μας στηριζει σε καθε τι.ασπρη μερα δεν ειδαμε απο τοτε που μπηκαμε για τα καλα και στο ευρω.οταν η γερμανια θελει το κακο μας τι να περιμενουμε,αλλα και κυβερνηση σαν αυτη που εχουμε δεν ξανα ειδα.αντε και απο βδομαδα τα τουρκικα πολεμικα να φτασουν στον πειραια

    9. Μόνο ένας ναύαρχος μέ ελληνικό αίμα του στίς φλέβες του θά έπαιρνε τούς μεμέτηδες στό κυνήγι.Ο ναύαρχος Κουντουριώτης.Δυστυχώς δέν ζεί.Σήμερα έχουμε ναύαρχους τών ρηχών νερών καί ΥΠΕΞ σάν τό σαλτιμπάγο τόν εθνοπροδότη Δένδια καί τόν γουρλομάτη πού δέλει νά κάνει διάλογο μέ τον βάρβαρο σουλτάνο.
      Γιάννης Λάκων

    10. Λοιπόν αυτό το άρθρο ήρθε ακριβώς στην ώρα του. Μόλις πριν λίγα λεπτά μου ήρθε θεία φώτιση και ανακάλυψα το ψυχολογικό κίνητρο του Ερντογάν που τον ωθεί στην ακραία ιμπεριαλιστική πολιτική.
      Είναι εθισμένος playgamer.
      Και θεωρεί ότι όλα αυτά τα μη επανδρωμένα Τουρκικά Αεροσκάφη ,drones κλπ τον βοηθούν
      να συνεχίζει το gaming και στην πραγματικότητα!!

    11. σηκω ρε Αντρεα να τους βουλιαξεις μονο εσυ μπορουσες γιατι με αυτα τα μπασταρδια που κυβερνανε απο το 2010 οι τΟΥΡΚΟΙ ΜΑς ΓΛΕΝΤΑΝΕ

    12. Η μόνη κυβέρνηση και πρωθυπουργός που ήταν ικανοί να τους βυθισουν και επί των ημερών τους τα μεμέτια δεν τολμήσαν να σκεφτούν να μπουν στα χωρικα μας ύδατα όχι να κάνουν και έρευνες, ήταν ο Συριζα και ο Τσιπρας, που τους στείλατε στην αντιπολιτευση επειδή ταΐσατε σανο τον κόσμο ότι είναι προδότες που έφεραν την καλύτερη συμφωνία και ελυσαν προς το συμφέρον της χώρας το μακεδονικο ζήτημα.. Τόσο εθνομηδενιστες μειοδότες δεξιοι και ακροδεξιοι μια ζωή…

      1. Μιλάς για τον άβουλο Τσίπρα, που τα ”θέματα” της ανατολικής Μεσογείου ”τρέχανε” και που ο Τσίπρας,κλασσικός αριστερός ο οποίος εγκλωβίζεται στα εθνικά θέματα και τις προκλήσεις, παρακαλούσε να φύγει από πάνω του η ”καυτή πατάτα”,λόγο ανικανότητας να ανταπεξέλθει σε συζητησεις κτλ. Αν ήταν εκείνος στην εξουσία,στα τέλη Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου θα είχαν μπουκάρει 100.000 μεμέτια στον Έβρο..Τι να βυθίσει ρε…το πολύ πολύ κανένα παπάκι στην μπανιέρα του..

      2. Φύγε από εδώ ρε βλακα αναρχοαπλυτε…… Που γεμησατε την χώρα λαθρομετανάστες ηλιθιε που θα βγεις να μιλήσεις κιόλας προδότη Ανθέλληνα. Που ταιζετε τους μαλακες και τους γύφτους και οι Έλληνες ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό παλιομαλακα….. Οι δολοφόνοι που υποστηρίζεις που έκαψαν ζωντανους τα παιδιά στην Μαρφιν και το παληκαρι τον Κατσιφα που παιθανε για την χώρα τον λέτε Εθνικιστη. Αυτοί δεν είχαν μάνα…… Μόνο ο Φυσσας είχε μάνα…….. Που ο γιος του προέδρου της βουλής περίμενε να υποδεχθεί τον Κουφοντινα όταν του δίνατε της άδειες την μια μετά την άλλη…. Αν είχατε μείνει άλλο λίγο οι λαθρομετανάστες θα μας είχαν πάρει φαλάγγι… Όχι ότι αυτά τα ζώα που είναι πάνω τώρα είναι καλύτεροι… Τα ίδια σκατα και οι δύο είστε. Προδότες μουνοπανα Ανθέλληνες…….

        1. Και αυτοι που κατοικουν την ελλαδα και εχουν δικαιωμα ψηφου τι ειναι;;;;;;;;;;;

      3. Τι λες ρε αλλοδαπέ αρβανιτόβλαχε που θα μας βγάλεις ήρωες τον αλβανοτσάμη από την Λουψίστα και τον ψευτοπατριώτη βλαχο-σλαβογενή μαγουλάδα που υπερψήφισε την πώληση της Μακεδονίας στους βλαχο-βούλγαρους των Σκοπίων, ενώ μας κατηγορείς και για αραβοκρητικούς-“κουλικούς” ενώ κι αυτόν τον θεωρούμε αποσχιστή που θέλει Ανεξάρτητη Αραβομαυριτανική Κρήτη….

    Comments are closed.