ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ «ΓΚΡΙΖΟΥ ΛΥΚΟΥ» ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΔΕΚΑ «ΚΑΡΦΙΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΟΛΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΣΟΥΛΤΑΝΟ» – ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; 

    Κοινοποίηση:
    bigog

    Πολλά έχουν ειπωθεί για τη μυστική διπλωματία που επέλεξε η δοσιλογική κυβέρνηση των Αθηνών, προκειμένου να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα της Τουρκίας και κάτω από τις πιέσεις του Βερολίνου να παραδώσει στον Ερντογάν το μισό Αιγαίο.

    Πλέον βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τα δέκα σημεία της έγγραφης συμφωνίας που υπέγραψε στο Βερολίνο η κυβέρνηση και που αποτελούν εθνική ήττα και ταπείνωση. Δεν μπορεί να είναι δυνατόν να προχώρησε σε παράδοση όλων των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και χωρίς να ρωτήσει κανέναν ο Κούλης Μητσοτάκης. Εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω, οι εξελίξεις θα πρέπει να είναι άμεσες προκειμένου να σταματήσει το ξεπούλημα της χώρας.

    Τα δέκα σημεία που αποκάλυψε η εκπομπή Kontra24:

    1. Την επανεκκίνηση των διερευνητικών επαφών για τα ζητήματα του Αιγαίου από τις οποίες η Τουρκία αποχώρησε το 2016.

    2. Διαβουλεύσεις για να συμφωνηθούν Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που θα δείξουν βούληση για σχέσεις καλής γειτονίας.

    3. Αποφυγή προκλήσεων. Καμία κίνηση που μπορεί να οδηγήσει σε τριβές στρατιωτικού χαρακτήρα.

    4. Καμία προσπάθεια της Τουρκίας να δημιουργήσει θέματα που αφορούν νησίδες και βραχονησίδες.

    5. Καμία ενέργεια σε ότι αφορά έρευνες και γεωτρήσεις σε «αμφισβητούμενες περιοχές», από τις δύο χώρες.

    6. Προετοιμασία συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν (το Σεπτέμβριο στον ΟΗΕ).

    7. Προετοιμασία πενταμερούς διάσκεψης για το Κυπριακό αλλά και για την διαμόρφωση του μηχανισμού διανομής του ενεργειακού πλούτου στην Κύπρο ώστε να διασφαλιστεί η ισότιμη συμμετοχή των Τουρκοκυπρίων χωρίς προϋποθέσεις.

    8. Εξασφάλιση της συνέχειας της χρηματοδότησης της Τουρκίας για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.

    9. Έναρξη ευρωτουρκικών συνομιλιών για την αναβάθμιση της τελωνειακής ένωσης ΕΕ-Τουρκίας και για την απελευθέρωση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες.

    10. Καμία κύρωση από την ΕΕ προς την Τουρκία για τη μετατροπή της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί.

     

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Μισοσυνυπέγραψε τέτοιες μπούρδες το σίχαμα και τόλμησε να τις εμφανίσει κιόλας ο αλήτης;;; Να λέμε “ευτυχώς” που εκτίθεται ο βρωμύλος και έστω και αργά μαθαίνουμε πού πάμε;

    2. Παθός πράγματι σημαίνει ο παθών, αυτός που έπαθε – μετοχή.

    3. Telika pion thelete gia prothipourgo? O enas mirizi o allos vromi. Ola ta xerete. Oust

      1. Ο συγκεκριμένος και μυρίζει και βρωμάει και όζει…

    4. Δε μπορεί, τη λίστα με αυτά τα 10 σημεια την έχουν καταρτίσει τουρκοι. Αφού δε κερδίζουμε τπτ γιναπιο λόγο να συμφωνήσουμε;

    5. Αναμενόμενο αλλά δεν πάβει να μας προκαλεί εγκεφαλικά !!!
      Ρε προβατάκια κάντε νάνι την ημέρα τον εκλογών ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
      Καλύτερα θα κυβερνιόταν το κράτος ακέφαλο! Εκλέγετε κάθε φορά νέο εκπρόσωπο ναζιστικής Γερμανίας, Μογγόλων και λάθρο !!! Σε καμιά περίπτωση, ΚΑΝΕΙΣ τους, δεν παλεύει για τον Ελληνα !!!!!!!
      ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!! Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!

    6. BEFORE ONE DROP OF TURK BLOOD IS WASTED , THE BLOOD OF MANY SO CALLED TRAITORS THAT LIED AND STOLE FROM THE GREEK PEOPLE , YOU KNOW WHO THEY ARE , BOTH SIDES OF POLITICS , HIDING IN PLAIN VIEW , JUST LIKE THE GAME PLAYED IN TURKEY BY SIMILAR ACTORS …WE WILL KILL THEM FIRST …FOR ONLY THAT WILL GUARANTEE PEACE , BECAUSE THIS INTERGENERATIONAL ‘MAFIA ‘ , IS NOT JUST A SELF INTEREST PERPETUAL GAME …. , THEY WILL ALWAYS WORK FOR OTHERS , OTHER NATIONS , WHILST PERPETRATING THE MYTH THAT THEY ACTUALLY BELONG TO THE TRIBE . OUR SO CALLED CHIEFS ARE ACTUALLY SLAVES OF OTHER ENTITIES . IT ACTUALLY IS WORSE WHEN A MEDIA THAT CLOKES IT SELF IN A FLAG THAT THEY NEVER ACTUALLY SERVE , JUST CONTINUE THE LIE . I , WAIT FOR THOSE WORDS TO BE PUBLISHED , TRAITORS . WHEN ALL REALISE THE GAME IS OVER , IT WILL BE TOO LATE . WHO DO YOU LOVE . ? GREECE ? TURKEY ? THOSE THAT RUN BOTH COUNTRIES ARE NOT JUST PAWNS , BUT TRAITORS , LIERS , AND WORSE . JUST DIE IN WAR IDIOTS , GO TO CHURCH OR MOSQUE AND PREY SO YOUR CLOSER TO GOD AN FUTHER THAN YOUR WALLET , WHILST THEY DEPOSIT CASH IN SECRET BANK ACCOUNTS , NOT IN HEAVEN , BUT IN SWISS , LONDON , OR JEW YORK .

      1. You are partially right that those who govern are employees of a foreign entity. That happens not only in Greece and Turkey but in every government around the Globe.What you fail to notice is the difference between the son and the bastard.Sons are Every member of the European race(ancestors of Adam and Eve) while bastards are the rest(ancestors of the Fallen Angels)

    7. Όπως μια πούμα στα δάση της βόρειας αμερικής επιτίθεται με δύναμη, ικανότητα, αποφασιστικότητα και τέχνη και σκοτώνει το λύκο έτσι θα κάνουμε και μεις στους γκρίζους λύκους του ερντογαν. Δεν είμαστε πρόβατα, η ελλάδα δεν είναι πάιξε γέλασε.

    8. ΠΙΣΣΑ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ αυτά που λες για τον Τουρκικό λαό είναι ανοησίες.Σου μιλάει ένας παθός.Ετσι έλεγα και εγώ μέχρι που ένας “πολύ φίλος” Τούρκος μου έκανε την μεγαλύτερη ζημιά στην ζωή μου.ΠΟΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.
      Οσο για την.συμφωνία αν έχει γίνει είναι η μεγαλύτερη προδοσία που έχει γίνει από ύπαρξης των λαών.Και αυτός που θα τολμήσει να κάνει αυτή την συμφωνία θα πληρώσει πολύ σκριβά.

    9. Oσοι Τουρκοσποροι θελετε να τα βρουμε με την Τουρκια και αγαπατε τον Τουρκικο λαο ενα λαο μπασταρδο να πατε απεναντι δεν σας θελουμε εδω.
      Ο Τουρκος Ποτε δεν κραταει τον λογο του αμα εχεις διαβασει Ιστορια το ξερεις,Ο Γιωργακης ο Ολυμπιος οταν τιναχτηκε στον αερα στο κωδωνοστασιο της μονης Σεκου μαζι με τους τουρκαλαδες που θα τον αιχμαλωτιζαν ηταν εκεινος που ειχε πει” Μετα των Τουρκων εις ουδενα ερχομενος λογον”.Ο μπασταρδος δεν ανηκει στο ανθρωπινο γενος

      1. O αληθινός πατριώτης αγαπά την ευημερία της πατρίδας του ηλίθιε.Ο πόλεμος είναι καταστροφικός και θα πρέπει να είναι η έσχατη λύση.Ολοι μπορούμε να ζήσουμε σαν καλοί γείτονες και η ιστορία θα πρέπει να είναι πυξίδα κοινής πορείας των λαών.Ναι οιΤούρκοι έκαναν γενοκτονίες και εκκαθαρίσεις πληθυσμών, πολλοί όμως έκρυβαν στα σπίτια τους τους Έλληνες της Σμύρνης με κίνδυνο τη ζωή τους.Γιατι ήταν γείτονες, φίλοι, συγγενείς.Μαζι με τους Έλληνες σφαγιάστηκαν και 100αδες Τούρκοι ως δοσίλογοι, επειδή βοήθησαν στην διαφυγή των γκιαουρηδων από τους τσέτες.Ποσταρετε λες και είσαστε οπλαρχηγοί του 21.Κοτες λυρατες είστε.Αν γίνει μπαμ, έχετε γίνει καπνός.

        1. Eυχαριστω που με επιβεβαιωνεις με τα λογια σου.Υπαρχουν πολλοι μπασταρδοι που εχουν Τουρκους προγονους ειναι αυτοι που κατεστρεψαν την Ελλαδα απο του δολοφονους του Καποσιστρια μεχρι τα λαμογια του σημερα που κλεβαν για την σαπιοκοιλια τους αντι να θωρακισουν με οπλα την χωρα μας.
          Την βαλιτσα σας και απεναντι

    10. έτσι ή αλλιώς κάπου πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία διαφορετικά όλα τα πιθανών κέρδη από γεωτρήσεις και πράσινα άλογα θα έχουν φύγει (και προκαταβολικά μάλιστα)στις τσέπες αυτών που μας πουλάνε όπλα…..αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά το διεθνές δίκαιο θαλάσσης θα δεί ότι υπάρχει και μια αναφορά στο Fairness,που σε ελεύθερη μετάφραση δεν μπορείς ένα κράτος με 1000(??) μίλια ακτών να το περιορίσεις στα 12 η ακόμη χειρότερα στα 6 μίλια ΑΟΖ….
      η κάθε λογική λέει να τα βρούμε ΔΙΚΑΙΑ (!!!!)και ακόμη καλύτερα μια κοινή εκμετάλλευση με την βοήθεια ενός κράτους που έχει την τεχνογνωσία αλλά και να θεωρείται ουδέτερο και τίμιο (…ναι το ξέρω, ρομαντικός)πχ Νορβηγία

      1. Πωπω δεν έχω λόγια. Πρέπει να συλληφθείς για εσχατη προδοσια. Ευτυχώς τα μνμ εκτός από μακελειο ελέγχονται κι από αλλου

    11. Εδώ και τώρα ΑΟΖ με την Τουρκία.Δεν ζούμε δίπλα στους ελβετούς.Γείτονές μας είναι οι τούρκοι.Εκεί πηγαίνουμε τις διακοπές μας,κάνουμε τα ψώνια μας,νοσταλγούμε τα άγια χώματα των προγόνων μας.Εχω πάει στην Τουρκία 12 φορές.Κουσάντασι,Τσεσμέ,Σμύρνη,Πόλη,Αττάλεια.Ούτε μία φορά δεν μου έτυχε κάτι δυσάρεστο.Ειδικά οι τούρκοι στα παράλια είναι πολύ πιο φιλόξενοι από πολλούς έλληνες νησιώτες.Οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.Όπως πάμε καθε μέρα εμείς για το μεροκάματο,έτσι κάνουν και εκείνοι.Η βιοπάλη δεν έχει σημαία.Ο απλός τούρκος γράφει τον Ερντογάν και τον Μπαχτσελί στα παλιά του τα παπούτσια.Κοιτάζει να ζήσει αξιοπρεπώς την φαμίλια του και δεν ασχολείται με τις αυτοκρατορικές ονειρώξεις κάποιων ημίτρελων πολιτικών και των λιγοστών κολαούζων τους.Φυσικά υπάρχουν και οι φανατικοί αλλά είναι η μειοψηφία,όπως ακριβώς και εδώ.Πολλοί τούρκοι επιχειρηματίες έχουν επενδύσει στην Ελλάδα και μάλιστα σε περιόδους όπου η Δύση μας είχε γυρίσει την πλάτη.Ας λέμε λοιπόν και τα καλά και όχι μόνο τα αρνητικά.Νομίζω ότι είναι προτιμότερη μια συνεργασία με την Τουρκία-όχι δίνοντας γη και ύδωρ φυσικά-από το να ζούμε διαρκώς εντάσεις και αψιμαχίες.Αν κάνουμε ΑΟΖ με την Τουρκία δεν χανουμε κυριαρχικά δικαιώματα.Αντιθέτως ενισχύουμε τις θέσεις μας και δημιουργούμε συνθήκες αμοιβαίας εμπιστοσύνης.Πρέπει να τελειώσουν με τους εξοπλισμούς οι 2 χώρες.Εμείς πτωχεύσαμε και οι τούρκοι είναι με την θηλιά στο λαιμό για να ανοίγουν σαμπάνιες οι έμποροι όπλων.Ας πάνε όλα αυτά τα δις σε υποδομές και ανάπτυξη.Ξυπνήστε επιτέλους..

      1. τι λες ρε συ συγκοινωνεις ?
        οταν λεει αοζ ο τουρκος καταλαβες τι ενοει ολα δικα του.
        και μη μου λες για τους δηθεν καλους τουρκους επειδη πας εσυ εκει και τους αφηνεις λεφτα,
        ρωτα και κανα αλλο εδω στη γερμανια που δουλευουν μαζι να σου εξηγησει τι εστι φιλια η συνεργασια .
        Να μας φανε δεν θα χορτασουν και λιγα λεω.

      2. To ιδιο παραμυθι χρονια…..ο καλος τουρκικος λαος και οι κακες ηγεσιες του.
        Αυτες τις κακες ηγεσιες,οι εξωγηινοι τις ψηφιζουν;;;;

        1. Ενώ εσύ βαρέθηκες να ψηφίζεις ικανές ηγεσίες κοπρίτη.

          1. Σου είπε ότι τους έχει ψηφισει; μηπως του φορτώνετε στην πλάτη τις δικές σας επιλογές και τον παίρνετε στο λαιμό σας;

          2. Μην κρινεις απο τον εαυτο σου γιατι υπαρχουν ελληνες οπως εγω με 32 χρονια ενσημα ως ελευθερος επαγγελματιας και ακομη δουλευω,με 364 ημερες το χρονο δουλεια
            Εσυ που δεν εισαι κοπριτης ποσο δουλευεις;;;

      3. κανενας ελληνας δεν θελει πολεμο, αλλα οι τουρκοι ( πολιτικοι ) θελουν να εξαφανισουν τους ελληνες και την ελλαδα, με εναν τετοιο κακο γειτονα δεν μπορεις να συνενοηθεις, αυτοι εχουν στρατηγικο σχεδιο να επεκταθουν και να κυριευσουν και να διαφεντευουν ολη την μεσογειο – ευρωπη. αφρικη και μ. ανατολη, εμεις τους ειμαστε εμποδιο, μας μισουν, μας προσβαλουν συνεχως ( αγια σοφια κλπ ), και το μισο αιγαιο να τους δωσουμε δεν χορταινουν το θελουν ολο, θελουν να εχουμε ακτες το πολυ 3 μιλια και τα υπολοιπα να τα παρουν ολα και αν βρεθει πολυ φ.α. στα 3 μιλια μας, θα θελουν να τα παρουν και αυτά, επειδη πιστευουν οτι ειναι ισχυροι στρατιωτικα θελουν με την δυναμη των οπλων να επιβαλουν την αποψη τους, δεν πιστευουν στο διεθνες δικαιο και στην εφαρμογη του , δυστυχως η ιστορια μας εκανε γειτονες και εχει υποστει ο ελληνισμος 400 χρονια σκληρη σκλαβια απο εναν απανθρωπο λαο, δεν υπαρχουν καλοι τουρκοι ή ειναι σπανιοι, σκεφτειτε την τελευται αφορα το σαρβαιβορ ελλαδα- τουρκια, οι παιχτες τουρκοι ηταν πολυ προκλητικοι και επιθετικοι απεναντι στους δικους μας, ισως δεν φταινε αυτοι αλλα το εκπαιδευτικο τους συστημα που τους φανατιζει κατα της ελλαδος. η τουρκια καταλαβαινει μονο και σεβεται την πολεμικη ισχυ, για αυτο πρεπει να γινουμε ανωτεροι απο το ισραηλ αν θελουμε να ζουμε ειρηνικα και να μας σεβονται οι κακοι γειτονες μας, και σταματειστε να πηγαινετε τουρισμο στην τουρκια, υπαρχουν εδω χιλιαδες εκκλησιες και μοναστηρια να επισκεφτειτε

      4. Κάτι τέτοιες αναρτήσεις με κάνουν έξω φρένων. Σίγουρα είσαι τρολ γιατί δεν υπάρχει Έλληνας να πιστευει τα παραμύθια περί αδελφοσύνης και άλλο οι λαοί άλλο οι πολιτικοί. Οι φιλόξενοι, όπως, λες τουρκοι κοιτάνε μόνο το πορτοφόλι σου. Αν τύχουν σε κανέναν αδαή και αφελή θα του κάνουν χαλαρά αφαίμαξη. Κανείς λάθος, έχουμε ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΑ να χωρίσουμε και δεν χρειαζεται να στα αναφερω, τα ξέρεις. Οι βιοπαλεστες απλοί τουρκοι, όπως τους αποκαλείς, είναι αυτοί που έβγαζαν ολόκληρες 4ετιες τον ερντογαν π/Θ και τώρα πρόεδρο. Γιατί άραγε; γιατί τους αρέσει η ρητορική του και αυτά που τους υπόσχεται περί γαλάζια πατριδας, επέκτασης συνόρων κα. Ειδικά με τη δημιουργία συνθηκών αμοιβαίας εμπιστοσύνης γελασα πάρα πολύ. Που θα μας παλιομλκα να ξυπνήσουμε κιόλας. Ρε αι σιχτιρ

    12. Τώρα είναι η ευκαιρία να οριοθετήσουμε με Κύπρο και να επεκτείνουμε στα 12 ν.μ . Μια και υπάρχει η Γαλλία , αλλά που ?
      Ήταν στημένο όλο το σκηνικό από τους Γερμανοσυμμάχους για να φάμε πτώχευση και να μείνουμε αδύναμοι μπροστά στο μογγόλο που τον εξόπλισαν σαν αστακό και βολεύτηκε από τα φίδια Τραμπο -Πούτινο και ότι είναι από πίσω τους

    13. Βαφτίζουν αμφισβητούμενες περιοχές την Ελληνική Υφαλοκρηπίδα!!!

      Δεν νοιάζει τους δικούς μας που ο σουλτάνος μετέτρεψε την Αγία Σοφία σε Τζαμί !!! και γιατί να τους νοιάζει άλλωστε αφού είναι υπηρέτες του σατανά ?

    14. Απο αυτά που έχουν κανονίσει στο στημένο κρατώ :..

      …5.Καμία ενέργεια σε ότι αφορά έρευνες και γεωτρήσεις σε “αμφισβητούμενες περιοχές”, από τις δύο χώρες.
      ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
      ….10.Καμία κύρωση από την Ε.Ε προς την Τουρκία για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.
      Η ΑΘΕΪΑ ΤΟΥΣ

    15. Αν ισχύει, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ειδικά αυτό γιά την Αγιά Σοφιά!!! ΝΤΡΟΠΗ! Να πέσει η κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ τώρα, AN IΣXYEI!!!

    16. Αν ισχύει, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ειδικά αυτό γιά την Αγιά Σοφιά!!! ΝΤΡΟΠΗ! Να πέσει η κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ τώρα, AN IΣXYEI!

    17. Σε επιφυλακή ο στρατός και ο Μητσοτάκης στέλνει δυνάμεις να ξεχεζουν λαθρομετανάστες στην Λέσβο. Τι κάνετε ρε μ@λακες?

    18. Γιαυτο τον ψηφισαν αυτοι που τον ψηφισαν
      και γιαυτο θα χαθουν και μαζι μ αυτους δυστυχως και εμεις
      ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΗΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ
      ΒΓΗΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
      ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ
      ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ
      ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ
      ΤΟΝ ΑΦΟΡΗΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ
      ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΗΛΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ

    19. προστίθεται πλέον και το 11. αποχώρηση του στόλου των πισωγλέντηδων από την ελληνική υφαλοκρηπίδα. Τα 9 σημεία είναι η θάση του δικαίου και το δίκαιο είναι με το μέρος μας

    20. Τα δικά τους, δικά τους και τα δικά μας πάλι δικά τους.Ελπίζω να μην διανοηθεί κανείς να ξεπουλήσει ούτε τετραγωνικό στεριάς ή θάλασσας από την Ελλάδα. Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες και όχι στον κάθε πρωθυπουργό και υπουργό. Διπλωματία νηπιαγωγείου, πατριωτισμός εφιάλτη.Μην φοβάστε τους απέναντι. Παντού είμαστε πιο ικανοί και πιο δυνατοί. Αυτοί είναι μόνο λόγια. Η οικονομία τους κατέρρευσε γι αυτό θέλουν να κλέψουν τους πόρους των γειτόνων τους. Εάν υπήρχε μια σωστή ελληνική κυβέρνηση ο Τούρκος θα έκλανε μέντες.

    21. Καντε μια ερωτηση σε γνωστους και φιλους ποια η γνωμη τους για τη συμφωνια αυτη.
      Οι 9 στους 10 θα σας πουν, ποια συμφωνια; Δεν ξερω τιποτα…..ετσι οπου παει θα του φιλουν το χερι και θα τον καλοδεχονται με χαμογελα μεχρι τα αυτια μηπως και βολεψουμε τη Μαρια ή τον Κωστακη καπου

    22. Ουνα φάτσα ούνα ράτσα. Ο Κούλης ο πατριώτης ή ο μπούλης ο Ισκαριώτης; Άχρηστοι όλοι τους από πατέρα και παιδιά. Να ακούς την Ντόρα και να χαίρεσαι και για τα εθνικά θέματα και για το λαθρομεταναστευτικό. Να τους πάρουμε λέει στα χωριά. ΄΄Οχι να τους πάρεις εσύ στο σπίτι σου πρώτα. Θα μοιράσουμε την υφαλοκρηπίδα. Όχι να μοιράσουμε στους άπορους Έλληνες την περιουσία σας . Σε ξένο πισινό εκατό ξυλιές είναι λίγες. Του κάνουν και υποδοχή όπου πάει. Και αυτοί που του κάνουν υποδοχή είναι και αυτοί “προδότες παρα το προδότη” μέχρι και τον τελευταίο πολίτη. Αντί να τους ορμάμε τους φιλούμε και το χέρι. Δεν θα έλεγα καλά μας κάνουν γιατί έχει και Έλληνες που υποφέρουν πραγματικά και ματώνει η ψυχή τους με όσα συμβαίνουν. Τρίζουν τα΄κόκαλα των προγόνων μας με όλα αυτά. Αλλά ο λαός μας πολύ πολύ σοφά λέει ότι όποιος σκάβει τον λάκο του άλλου πέφτει αυτός μέσα. Αλλά ξεχνάμε το πιο βασικό ” Ἐὰν μὴ Κύριος οἰκοδομήσῃ οἶκον, εἰς μάτην ἐκοπίασαν οἱ οἰκοδομοῦντες· ἐὰν μὴ Κύριος φυλάξῃ πόλιν, εἰς μάτην ἠγρύπνησεν ὁ φυλάσσων.” Χωρίς τον Θεό τίποτε δεν γίνεται για το καλό μας. Καλή μετάνοια πατριώτες και ο Χριστός και η Παναγιά μας να σκεπάζουν την Ελλάδα μας.

    23. Λογικα τις επομενες βδομαδες θα χαθει το καστελλοριζο και ετσι θα αποκτησει η τουρκια ενα τεραστιο ΑΟΖ κομματι.
      Ηδη η Ντορα τα εχει συμφωνησει στη Χαγη

    24. αντι να λετε τον ερντογαν που κοιταει τη χωρα του λυκο,ασχοληθειτε καλυτερα με τις αλεπουδες του ελληνικου προτεκτορατου

      1. και με τα πρόβατα που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου…

    25. ο λυκος δεν εξημερωνεται ποτέ και να τον μεγαλωσεις εσυ θα γυρισει να σε φαει, αρα ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε φιλοι με τους τουρκους, να το βαλουν καλα αυτο οι πολιτικοι μας στο μυαλο τους,

    26. Ρε παιδιά μήπως δεν ισχύουν αυτά? Τα 9 από τα 10 σημεία αναφέρονται σε τουρκικές διεκδικήσεις εναντίον της χώρας μας. Και το ένα με την Αγία Σοφία, βγαίνει από το τραπέζι, δηλαδή θα το καταπίουμε χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Θέματα λέει που αναφέρονται στο Αιγαίο! Υπάρχει κάποιος θέμα? Αναβάθμιση της τελωνειακης ένωσης της Τουρκίας με την εε! Για ποιον ακριβώς λόγο, η δημοκρατική Ευρώπη των ανθρώπινων δικαιωματων θα στηρίξει τον ερντογαν που συγκυβερνα με τον νεοναζι μπαχτσελι? Παραπάνω χρηματοδότηση στην Τουρκία! Για ποιον λόγο, αφού στέλνει συνεχώς λαθρομετανάστες. Ανατριχιαστικη αποκάλυψη αυτή εάν ισχύει. Συζητούνται μόνο τουρκικές διεκδικήσει. Δεν πάμε καθόλου καλα. Η Ελλάδα μονό να χάσει έχει. Αυτό δέν πρέπει να περάσει είναι επαισχυντο και έσχατη προδοσία.

    27. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΈΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ

      1. και δικη μου ταπεινη γνωμη, εσυ να πιστευεις μονο ο,τι λεει ο μωυσης

    28. 11. Θα μπορουμε να φωναζουμε τις 72 παρθενες του κορανιου και να διοργανωνουμε παρτουζες με αυτες και τις αλλες απλες μογγολες με χρηση οθωμανικου και λοιπων στασεων

    Comments are closed.