“ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ”. ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΤΟ ΚΚΕ. ΈΝΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    tora

    Ένταση υπήρξε στον Ευαγγελισμό όταν η αστυνομία μπήκε μέσα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων.

    Διαμαρτυρία ΚΚΕ Νοσοκομεία from Makeleio WebTV on Vimeo.

    kke nosokomeia

    kke nosokomeia1

    kke nosokomeia2

    Σύμφωνα με το MEGA μετά από τις αποδοκιμασίες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από τον προαύλιο χώρο του Ευαγγελισμού.

    Υπήρξε μία φραστική ένταση και αποδοκιμασία των αστυνομικών, οι οποίοι προσπάθησαν να διαλύσουν το πλήθος, καθώς δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις λόγω κορωνοϊού.

    euaggelismos-kinitopoiisi (1)

    euaggelismos-kinitopoiisi

    euaggelismos-kinitopoiisi-02

    euaggelismos-kinitopoiisi-03

    euaggelismos-kinitopoiisi-04

    euaggelismos-kinitopoiisi-16

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Την προεκλογική περίοδο είδα με τα μάτια μου τα ακόλουθα : Παντού υπήρχαν αφίσες μέσα στον Ευαγγελισμό, όμως ”εντελώς τυχαία΄΄ ήταν όλες αριστερές. Μάλιστα επειδή μου έκανε εντύπωση το γεγονός έκανα μία βόλτα σε όλα τα κτίρια του συγκροτήματος. Σε ένα απο αυτά συνάντησα έναν αφισοκολλητή του κκε να βρωμίζει με την κόκκινη πανούκλα του, τους τοίχους. Μα σκέφτηκα, αυτό είναι παράνομο.. στο επόμενο δευτερόπλεπτο το βλέμμα μου, έπεσα 2 μέτρα πιό δίπλα όπου τον ‘φυλούσε’ ο εργαζόμενος Security προφανώς κάτω απο τις ”άτυπες” εντολές του διοικητή του Ευαγγελισμού..

    2. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΠΕΔΕ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

    3. εκτος νομου και τελειωνει η ιστορια, οπως ειναι στην υπολοιπη ευρωπη.

    4. Καλά που υπάρχει και το ΚΚΕ και αντιδράει κάποιος. Αν περιμένεις από την Χρυσή πορδή άστα να πάνε..

      1. Εγώ δεν είδα να κυνηγάνε το ΚΚΕ, μέχρι και στον Σκάι είχανε την μπουχέσα την Κανέλλη και την γλύφανε το ντουέτο της συμφοράς οι Αταίριαστοι. Τόσο επικίνδυνοι είσαστε για το σύστημα που όταν αντιδράτε κλάνουν μέντες χα χα. Με δουλεύεις? Αντίθετα την Χρυσή Αυγή που την ειρωνεύεσαι την έχεις δει σε κανένα κανάλι? Αποκλεισμένοι από παντού. Αυτός που είναι επικίνδυνος για το σύστημα εξαφανίζεται, αυτός που είναι στυλοβάτης του συστήματος όπως οι πορδές του ΚΚΕ μπαινοβγαίνει στα κανάλια.

        1. Με αυτές τις μουρες που έχουνε στην Χρυσή πορδή σε ποιο κανάλι να βγούνε?

    5. Aυτους θα τους δικασει ο Εισαγγελατος? Μαλλον οχι γιατι ειναι κουμουνια

    6. Κατώτεροι των περιστάσεων. Ο νόμος δια τις συναθροίσεις άνω των 5 ατόμων πρέπει να εφαρμοσθεί όχι μόνο δια τους θεοσεβούμενους έξωθεν των ναών, αλλά και δια τους αθειστάς του 5 τοις εκατό οι οποίοι συνεχώς και φθήνουν,όπως δεικνύουν και τα ποσοστά των εκλογών.Οι μάσκες αυτών πίπτουν καθημερινώς με τας δηλώσεις αυτών δημοσία ενάντια εις τον λαό που δοκιμάζεται, ενώ ούτοι ενδιαφέρονται μόνον δια μικροκομματικά οφέλη. Εάν δε τοιαύτας συναθροίσεις εν μέσω πανδημίας αποπειρούντο τελέσωσι εις άλλας χώρας της εξ ανατολών ευρώπης, θα απαντούσα στην νέα ελληνική: θα τους φορούσαν τα …σ@βρακα για …μάσκες αφού με το εξοντωτικό πρόστιμο δε θα τολμούσαν να το επαναλάβουν.

    7. Λιγοι πιστοι θ αντιδρασουν στην ΝΤΠ κ τ ΚΚΕ ειπε ο Αγιος Παισιος. Εσεις ολοι μονο κριτικη κανετε βγειτε κ εσεις εξω χανεται η Ελλαδα

    8. Είναι η δεν παράνομο γαμωτι μου. Χεστηκα αν είναι γιατροί. Είναι γιατροί που εκμεταλλευονται τη περίσταση και την ημέρα για να περάσουν τα μυνηματα τους και ν ακναουν προπαγάνδα. Αυτοί πρώτοι πρέπει να δίνουν το παράδειγμα. Καλά λένε τους γιατρούς πρέπει να τους ακούς και όχι να τους βλεπεις (γιατί χειρότερες μ@λ@κιες). Ντροπή στην αστυνομία. Εχθές αστυνομι κοί μπουκαραν μέσα σε σούπερ μάρκετ και έκαναν έλεγχο στους πελατες που ψωνιζαν. Και βρήκαν ένα παππουλη και του έκοψαν πρόστιμο επειδή παρόλο που είχε το κωλοχαρτο είχε ξεχάσει ο κακομοίρης την ταυτότητα του. Κριμα

    9. ΓΝΩΣΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΚΟΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.
      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΔΕΙΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΙΤΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
      Ο ΚΟΜΣΟΣ ΓΜΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΦΟΡΟΥΣΑΝ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΝ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
      ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΑ ΩΡΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ;
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ

    10. Όταν τόσα χρόνια η ΝΔΟΥΛΑ έκλεινε το ένα ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομείο μετά το άλλο (βλέπε Άδωνις) και απαξίωνε το ιατρικό προσωπικό, αυτό τι αποτέλεσμα θα είχε; Το πορνίδιο από την Πολωνία να μας προτρέπει να βγαίνουμε στα μπαλκόνια να χειροκροτούμε; Οι γιατροί δεν θέλουν ούτε παλαμάκια ούτε ευχαριστίες. Θέλουν αξιοπρεπείς μισθούς και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Μόνο τότε θα μειωθεί το brain drain που ο Κούλης κόπτεται να μειώσει.

      1. Αυτά να τα πεις στους συναδέλφους σου, που ζητάνε τόσα χρόνια φακελάκι, που στις εφημερίες την πέφτουν στα χειρουργεία για ύπνο και στους πονηρους που μπαίνουν με σύμβαση ορισμένου χρόνου και μετά θέλουν μονιμότητα. Και μην πεις ότι αυτά δεν γίνονται γιατί τότε είσαι βαλτός…. Και φυσικά ολα τα κόμματα έχουν αφήσει την δημόσια υγεία να υπολειτουργει για να πάει ο κόσμος στα ιδιωτικά που ανοίγουν σαν τα μανιτάρια, τα πληρώνεις καλά και αν σου τύχει κάτι σοβαρό σε πάνε στο δημόσιο που μπορεί να το αναλάβει.

        1. Φίλε δεν είπα ότι δεν γίνονται. Αλλά δεν είναι ο κανόνας. Να μην τα ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ όλα τα πράγματα. Παντού υπάρχουν λαμόγια αλλά τα λαμόγια δεν κάνουν τον κανόνα. Και προφανώς όλα τα κόμματα έχουν ευθύνη αλλά αυτή την στιγμή κυβερνά ο Κούλης που έχει “βαρύ” ιστορικό πίσω του.

    11. Το ΚΚΕ λύσσαγε να κλείσουν οι εκκλησίες και να μην κοινωνούν οι πιστοί γιατί ο αγιασμός είναι καπιταλιστικός και δεν σκοτώνει τον κορωνοϊό ενώ οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ είναι κομμουνιστικές και ως γνωστόν ο κομμουνισμός σκοτώνει τον κορωνοϊό και θεραπεύει πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.

    12. Οι άθλιοι του ΚΚΕ στο έργο της αποδόμησης της ελληνικής κοινωνίας, οι μποσελβίκοι ξιφουλκούσαν κατά του δικαιώματος των πιστών για εκκλησίασμα και την ίδια στιγμή πραγματοποιούν παράνομοι και μικροκομματική συγκέντρωση. Μήπως δεν ισχύουν οι νόμοι του κράτους, ή απλά το ΚΚΕ τους έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Όσο για την αστυνομία, αυτή μοίρασε πρόστιμα σε άστεγους για άσκοπη μετακίνηση. Εδώ, γιατί κώλωσε ? Μήπως το κράτος ανήκει στους μποσελβίκους? Στους πολίτες που θα πάνε το Πάσχα έξω από τις εκκλησίες τι θα πεις κ. Μητσοτάκη? μήπως να πάρουν μαζί τους σημαίες του ΠΑΜΕ για να έχουν ασυλία?

    Comments are closed.