ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ! ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΗΣ “ΕΡΙΞΕ” ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    Κοινοποίηση:
    δσφσδφδσ

    Σάλο έχει προκαλέσει στη Λάρισα η ανάρτηση μιας γυναικολόγου – μαιευτήρα η οποία καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν διότι τα σκευάσματα προκαλούν παρενέργειες και διαταραχές στο ανθρώπινο DNA.

    Μόλις λίγες ημέρες μετά τον εγκλεισμό της γιατρού του Κέντρου Υγείας Λαμίας σε ψυχιατρείο επειδή απέτρεπε τους πολίτες να εμβολιαστούν, λέγοντάς τους ότι κινδυνεύουν να πάθουν μυοκαρδίτιδα, οι αναρτήσεις της γυναικολόγου Κωνσταντίνας Καρβέλλα έχουν προκαλέσει διχασμό στους πολίτες της Λάρισας.

    «ΠΕΙΤΕ ΌΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19. ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ !!! Η PFIZER ΈΧΕΙ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ !!!!! ΤΑ ΚΈΡΔΗ ΤΗΣ ΤΡΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ !!!! ΔΙΑΤΑΡΑΧΈΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ DNA ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΓΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !!!!ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΕΣ !!!! ΑΛΛΆ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΏΜΑΤΑ !!!!!! ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΊ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 AΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΕΙΣ !!!!Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ !!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !!!! ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΌΝ !!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!! ΌΛΟΙ ΈΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ !!!!! Η ΓΗ ΦΘΆΝΕΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!» γράφει σε αναρτήσεις της η γυναικολόγος ενώ σε σχόλια της αρχικής της ανάρτησης η ίδια απαντάει ότι «ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ…ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ DNA !!!».

    Σύμφωνα με το onlarissa.gr, δεν είναι λίγοι οι πολίτες που την συγχαίρουν για τις απόψεις της και πιστεύουν ότι η γιατρός πράττει ορθά που προειδοποιεί κατά του εμβολιασμού, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι αρνητές του εμβολίου εμμένουν στις απόψεις τους και θεωρούν ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα.

    Λίγο αργότερα, η ανάρτηση της γυναικολόγου κατέβηκε από το Facebook. Την κατέβασε η ίδια αφού δέχτηκε ισχυρές πιέσεις ή την “έριξε” το facebook όπως συνήθως κάνει σε οποιαδήποτε ανάρτηση χαλάει τη σούπα στους μεγαλοκαρχαρίες;

    σδφγδφσω

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. 1ον, δεν ειναι οι γιατροι οι πιο αρμοδιοι για συζητησεις σχετικα με την βιοτεχνολογια, την γενετικη μηχανικη και τα εμβολια, υπαρχουν αλλοι επιστημονες που ασχολουνται με τετοια θεματα. Και 2ο και βασικοτερο, υπαρχουν γιατροι και γιατροι, η συγκεκριμενη αν ειπε αυτο που διαβαζω, ειναι επικινδυνη για την δημοσια υγεια.

    2. Μια άλλη πάλι κωλογρια καμία 66αριά γύρω στα 110 κιλά με πρησμενα πόδια τα έκανε λέει και τα δύο εμβόλια. Συμπέρανα ότι ο μοναδικός λόγος που ζούσε δυστυχως ακόμα ήταν το πολύ λίπος το οποίο συγκρατεί επιπλέον νερό μέσα στο οποίο αραιώνονται σε υψηλό βαθμό πολλά τοξικά στοιχεία του εμβολίου. Δε μπορούσα να το εξηγήσω λογικά αλλιώς. Ελπίζω να συμφωνείτε.

    3. Και έτσι αντιδρούν και μορφωμένοι άνθρωποι.
      Μια μέρα πρόσφατα μίλαγα με έναν ηλικιωμένο 65 χρονων φυσικό στο επάγγελμα καθηγητή περί όλων αυτών. Δεν αποδέχονταν τίποτα. Στο τέλος μου είπε ότι αυτός είναι πολύ μάγκας και κανένας δε μπορεί να του επιβάλλει τι θα κάνει στον εαυτό του
      Του απάντησα ότι ήδη του επέβαλαν μέσω του
      φόβου να εμβολιαστεί. (Έκανε δύο δόσεις moderna). Δε μπόρεσε να απαντήσει κι εξαφανίστηκε. Βαρέθηκα να μιλάω . Ας κάνουν ότι γουστάρουν. Ποσώς με νοιάζει.
      Αλλά δε μπορεί εξ’ αιτίας τους να τη πληρώνουμε κι εμείς
      Αρκετά μας πήραν στο λαιμό τους τόσα χρόνια που πήγαιναν σα βόδια και ψήφιζαν όλους αυτούς τους σιχαμενους.

    4. Μπολιαστείτε…Σας αγαπάει τόσο πολύ η Φαρμακοβιομηχανία που δεν θέλει να σας χάσει με τίποτα από την θανατηφόρο μόλυνση του covid.. Άλλωστε και με τον καρκίνο και τις άλλες αρρώστιες το ψάχνει εξίσου φανατικά..

    5. ΤΡΈΞΤΕ ΠΡΌΒΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΛΆΒΕΤΕ
      ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    6. Δέν ξέρει τι γράφει αυτη η Καριόλα ( δήθεν γιατρός ). Εδω στις ΗΠΑ υπαρχουν γυναίκες που πήραν το εμβόλιο της Φαιζερ πριν μήνες και μετά έμειναν έγκυες.

      1. Το επιπεδο σου φαινεται απ τον χαρακτηρισμο σε εναν ανθρωπο που δεν γνωριζεις. Κατσε στο αμερικα και φαε τα μπεργκερ σου και μην ασχολεισαι. Η αν θα ασχοληθεις μαθε τι εχει πει η γυναικα στην αναλυση που εκανε. Μιλησε για μακροπροθεσμα και αυτο δλδ σε περιοδο πανω απο 1 – 2 χρονια. Ειπες ομως την παπαρια σου, εβρισες μιλησες για το αμερικα και ευχομαι να νιωθεις καλυτερα. Η ημιμαθεια ειναι πιο επικινδυνη απο την αμαθεια και στην περιπτωση σου επαλιθευεται. δεν μπορω να καταλαβω γτ μπορουν να λενε την αποψη τους μονο οι “επιστημονες” οι οποιοι πληρωνονται απο τα κρατη και τις φαρμακοβιομηχανιες, ενω αμα μιλησουν καποιοι με αντιθετη αποψη πρεπει να τους βρισουμε και να τους κλεισουμε σε ψυχιατρειο. Αυτο δεν ειναι δημοκρατια, Φυσικα με το νοητικο επιπεδο και την παιδεια του καθενος δεν μπορεις να τα βαλεις και δυστυχως σε αρκετους (οπως η αφεντια σου μπαρμπα) ειναι αρκετα χαμηλα και τα δυο. Και να απαντησεις δεν θα μπω στην διαδικασια καν να σου απαντησω. δεν συζηταω με ηλιθιους, υπαρχει κινδυνος να μην καταλαβει κανεις την διαφορα

    7. Σκέψου να μας άφηναν ανεξέλεγκτα να πολλαπλασιαζομαστε!!!Σε λίγο η γη δε θα μας χωρούσε. Εμείς στη θέση τους τι θα κάναμε;;;
      Φυσικά δε δικαιολογώ αυτή την απάνθρωπη συμπεριφορά ειδικά σε ότι έχει σχέση με τον απόλυτο έλεγχο, αλλά σκέψου λίγο τι θα συνέβαινε αν δεν έμπαινε ποτέ φρένο στο Ρυθμό αύξησης του ανθρώπινου πληθυσμού.

    8. Πώς διατήρησε ξύπνιος;;; Εγώ μόλις μπήκε λίγο η ζέστη δε νυστάζω.
      Ο κυριότερος λόγος που τα έβγαλαν τα εμβόλια είναι για να προκαλέσουν στειρότητα
      Πάνω σε αυτό θα είναι το σχόλιο αλλά τεκμηριωμένο ιατρικά.
      Αλλιώς θα έπρεπε να κάνουν πόλεμο και με τα πυρηνικά που έχουν θα καταστρεφόταν η γη, αν και δε νομιζω ότι τελικά θα το αποφύγουμε κάποια στιγμή στο μέλλον.

    9. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΙΝΕ !!!!!!!!!
      ΠΑΛΙΟΣΑΥΡΑ !!!!!!!!
      ΚΡΕΜΑΛΑΑΑΑΑ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    10. ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται οι περισσότεροι γιατροί λένε να κάνουμε το εμβόλιο…δηλαδή όλοι αυτοί συνενοημένοι είναι? δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε…λυπάμαι πολύ για την επιστήμη της ιατρικής…

    11. δεν πειραζουν αλλα πειραζουν τα εμβολια.

    12. Μητσοτάκη σου ΓΑΜΩ το σπίτι ΓΑΜΩ την οικογένεια σου ,τέτοια δημοκρατία χουντική θέλεις παλιολαμογιο,δε κάνουμε εμβόλια εγκληματικού τύπου ,πες του ΤΣΙΟΔΡΑ μη τον βρούμε πουθενά!!

    13. Μα γιατί τους χαλάτε το όνειρο με τέτοιες αναρτήσεις;;;
      Βγάλτε μια λεσβία στυλ Κανελη και βάλε να τους λέει τρυπηθειτε για νιώσετε ελεύθεροι.

      1. Αν η γυναικολόγος είναι αυτή η καρακαλτάκα που βλέπουμε στη φώτο … διακρίνεται από μακριά σύγχυση φαντασίας και πραγματικότητας.
        Από το παραμορφωμένο πρόσωπο της φαίνεται ότι είναι ψεκασμένη.
        Γιατί κάτι γυναίκες που παραμορφώνονται με πλαστικές και botox φοβούνται την υποτιθέμενη μετάλλαξη DNA; Αφού είναι fun των “μεταλλάξεων”.
        Αυτά από σχολιαστές σε άλλα σάιτ

    14. Θυμίζουν λίγο εποχές Στάλιν και Μπέρια αυτές οι κινήσεις με τους εγκλεισμούς των αντιφρονούντων στα ψυχιατρεία.

    15. Ακουστε την γιατρο και θα σας κανει καλο

    16. που μπηκε στο δαφνι…ενω το χε κανει ελεγε να μην κανουν…ζουρλα.. προφανως .. γιατρος απο τη… ρουμανια και δαυτη

    17. Εύγε! Όσες περισσότερες φωνές υπάρχουν, τόσο το καλύτερο. Ας σωθούν τουλάχιστον οι έχοντες νου. Μακριά από τις ενέσεις-δηλητήρια!

    Comments are closed.