ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Σοκ προκαλεί η είδηση ακόμη μίας δολοφονίας στη χώρα μας, που διαπράχθηκε στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Κυριακής. 49χρονος σκότωσε με αιχμηρό αντικείμενο τη 48χρονη σύζυγό του, στην Πολίχνη, και έσπευσε αμέσως να το ομολογήσει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία, αμέσως μετά τη δολοφονία μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου και ομολόγησε την ειδεχθή πράξη του. Αστυνομικοί έσπευσαν στη διεύθυνση που υπέδειξε ο 49χρονος όπου βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα, επίσης αρμενικής καταγωγής. Το ζευγάρι έχει ένα γιο, περίπου 20 ετών, ο οποίος δεν ζούσε μαζί τους.

    Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό ανθρωποκτονίας, την 14η, που σημειώνεται στη χώρα μας το 2021

    Παραδόθηκε μόνος του
    Στη συνέχεια, ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ομολογώντας στους αστυνομικούς το έγκλημα. Στην οικεία που υπέδειξε ο δράστης ότι διαπράχθηκε το έγκλημα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου βρήκαν το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας.

    Ο 49χρονος κρατείται, ενώ την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αυτή είναι η 14η ανθρωποκτονία στην Ελλάδα μέσα στο 2021.

    Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του δράστη
    «Σκότωσα την γυναίκα μου και ήρθα να παραδοθώ», φέρεται να είπε ο 49χρονος δράστης, όταν εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής, 28/11, στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί του ζευγαριού προσήλθε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης προκειμένου να δώσει κατάθεση, μετά την εντοπισμό της νεκρής μητέρας του στο υπνοδωμάτιο της από τις Αρχές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: