ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ – ΣΦΑΓΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΕΜΠΕΚ – ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ ΥΠΟΠΤΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    canada

    Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πέντε τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Κεμπέκ, σύμφωνα με τον Radio-Canada, τον οποίο επικαλείται ο ιστότοπος cbc.ca. Μετά την επίθεση η καναδική αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο.

    Σύμφωνα με τον καναδικό ιστότοπο, η αστυνομία ανακοίνωσε αργά χθες Σάββατο το βράδυ ότι αναζητούσε έναν άνδρα που φορούσε μεσαιωνική στολή και ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, ο οποίος προκάλεσε “πολλά θύματα”. Η αστυνομία διευκρίνισε ότι το περιστατικό συνέβη κοντά στην Εθνοσυνέλευση και ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

    “Λίγο μετά τη 01:00 τοπική ώρα, η SPVQ (Αστυνομική Υπηρεσία της Πόλης του Κεμπέκ) συνέλαβε έναν ύποπτο”, αναφέρει η αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter, στην οποία ζητεί από τους κατοίκους της πόλης “να παραμείνουν στα σπίτια τους και να κλειδώσουν τις πόρτες τους” ενώ “συνεχίζεται η έρευνά της” για το περιστατικό.

    Η αστυνομία διευκρίνισε ότι πέντε τραυματίες διακομίσθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά ότι προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

    “Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι συνέβη, αλλά αυτές είναι σοβαρές επιθέσεις”, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ετιέν Ντογιόν.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. γαμώ όλες τις θρησκείες του κόσμου. απο εκεί ξεκινήσανε όλα τα κακά στην ιστορία της ανθρωπότητας

    2. Χθες ο ισλαμολαγνος Trudeau ειπε καλη η ελευθρια της εκφρασης αλλα με ” ορια”.Λιγο σαν την σκυλα Ντορα, Τρεμουν τον μουσουλμανο γιατι ειναι γεματη η χωρα.
      Σημερα θα τολμησει ν αρθρωσει ισλαμοφασισμο ? Ο Καναδας εινα πιχτρα και με πακιστανους. Κανουν τα λεφτα τους στην Σαουδκηι Αραβια, και μετα πανε να εγκαταστθουν εκει ( βεβαια δυτικο πολιτισμο γουσταρουν ολοι οι μουσουλμανοι διοτι στης χωρες τους επικρατει ο Σκοταδεισμος. Τα ινια της οικονομιας τα κρατανε απο τουλαχιστον το 2000 οι κινεζοι. Τα τελευται tweet του ρουφιανου αυτου λενε παλι για ελεθερα μπητε στην χωρα μεταναστες χρειαζομαστε χερια για το κολο της οικονομιας του Καναδα. Οταν οι κορες του θα υπακουνε στον νομο της Σαριας ,θα ερθουν να ΦΤΥΣΟΥΝ τον πατερα τους για την κληρονομια που τους αφηνει. Αυτος εζησε καλα με δυτικες αξιες, και αφηνει στην επομενς γενιες ενα σκοταδεισμο με νομο της σπηλιας και με την γυναικα σκευος σκλαβιας

    3. Τον έλληνα δεν τον θέλουν στον Καναδά ζητάνε βίζες , βιζιά και μίζες για να παει για δουλεια, που ζητάει τα αξιοπρέπεια που εχει χασει στο μπουρδελο της ελλαδας. Μαζέψτε την σαβουρα , ο αλγερινος δεν θα ερθει για δουλεια στον καναδα θα ερθει για να σωθει απο το καθεστως που τον κυνηγαει για εγκληματα.
      μαζεψτε την σαβουρα.
      Ειμαι ανεργος ελληνας, τα πτυχια??? απο Δανία. αλλα και η ευρωπη τα ιδια σκατα ειναι.
      πακιστανους μαρακινους που μιλανε γαλλικα , καμια δεξιοτεχνεια καμια προσωπικοτητα.

      1. Έχεις τόσα πτυχία και δεν μπορείς να μάθεις λίγα γαλλικά για να πας στον Καναδά?Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε?

    4. ομορφιες και στον Καναδα , επιτελους κι ας αργησε.

    5. Η χειρότερη χώρα στον κόσμο ο Καναδάς! Οι μισοί έχουν ψυχολογικά προβλήματα, έχουμε μαζέψει όλους τους πρόσφυγες του κόσμου και δουλεύουμε εμείς τα κορόιδα εδώ στο Μοντρεάλ να τους ταΐζουμε. Τώρα μας έκλεισαν και τα εστιατόρια. Έχουμε και 6 μήνες χειμώνα. Χάλια κατάσταση.

      1. Κ συ μεταναστρια δεν πηγες εκει; Η εισαι Καναδη παππου προς παππου; Ουστ..

      2. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.

    6. ΕΧΕΤΕ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ Ε…. ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ Ε…
      ΜΕ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ… ΜΕ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΑΚΙ ΕΕΕ… ΧΧΑΑΑΧΧΧΧ
      Α,ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ……..ΧΑΑΧΧ ΕΡΧΕΤΑΙ…… ΧΑΑΑΑΧΧΑΑΑ
      ΕΤΣΙ, ΣΟΥΖΑ…… Κ ΛΑΓΟΥΜΙ Κ ΜΑΣΚΑ.
      ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ/ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    Comments are closed.