ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕGA! ΉΤΑΝ ΠΟΥΤ@ΝΑ, ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛ@, ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ. ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ. ΈΝΑ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ, ΤΟΥ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MEGA

    Συγκλονιστικός ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

    Το συμβάν που είχαμε ξεχάσει!

    Για το ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και το αν επηρεάζουν τη διαμόρφωση του χαρακτήρα των ανθρώπων μίλησε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, στην εκπομπή «Mini Καύσωνας».

    Σύμφωνα με τον ψυχίατρο, επικυρίαρχο ρόλο στις πράξεις ενός ανθρώπου παίζουν τα βιώματα, ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά του.

    «Τα σόσιαλ μίντια είναι βοηθητικό μέσο. Κάποιος που είναι κακός θα βρει τρόπο να δράσει και χωρίς αυτά. Πίσω από κάθε παιδί, ψάξε το γονιό. Έτσι διαμορφώνονται οι κακοί χαρακτήρες, οι ήρωες και οι ηρωίδες του κακού» σημείωσε, ενώ υπογράμμισε πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συντελούν στο να γίνεται κάτι γνωστό και να διασπείρεται ευρέος.

    Ακόμα, υποστήριξε την ανάγκη να μην δαιμονοποιηθούν τα σόσιαλ μίντια. «Αν δαιμονοποιηθούν τα σόσιαλ μίντια, θα φτάσουμε στο άλλο άκρο. Είμαστε χαρακτήρες προσωπικότητας και μας βοηθάνε τα σόσιαλ μίντια. Είμαστε ήδη διαμορφωμένοι. Να απομυθποποιήσουμε τα μηχανάκια και να στηριχθούμε στις ανθρώπινες σχέσεις» τόνισε σχετικά.

    Τέλος, αναφερόμενος στο φαινόμενο της απιστίας, αφού το τοποθέτησε χρονικά στην αρχαιότητα, υποστήριξε πως ένας ζευγάρι παντρεμένων, αν είναι πραγματικά ευτυχισμένοι, δεν θα απατήσουν ο ένας τον άλλον.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: