ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ – 36ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ COVID 19 – ΕIXE ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ JOHNSON&JOHNSON

    Κοινοποίηση:
    Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

    Τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε ακόμα ενας νέος άνθρωπος. Πρόκειται για έναν 36χρονο πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης μετά απο 40 ημέρες νοσηλίας στην εντατική.

    Σύμφωνα με το Star ο 36χρονος είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson τον περασμένο Ιούνιο, ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.
    Νόσησε και εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης στις 26 Οκτωβρίου, όπου δυστυχώς η υγεία του επιδεινώθηκε και διασωληνώθηκε. Πάλεψε 40 ημέρες για τη ζωή του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

    Στις 3 Νοεμβρίου είχε καταλήξει και ο πατέρας του, επίσης χτυπημένος από τον κορωνοϊό, ενώ διασωληνωμένη νοσηλεύεται και η μητέρα του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
      ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
      ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    2. Εφυγε ο πατέρας, έφυγε ο νέος και η μάνα δε θ’αργήσει να πάει να τους βρει
      έτσι ξεπαστρεύεται ολόκληρη οικογένεια στην Ελλάδα
      και κανείς δεν τους καταλογίζει ευθύνες….γιατί… σεβόμαστε
      το ακαταδίωκτο… Είμαστε για πολλές μούντζες τελικά.
      Μόνο ένας Αντωνιάδης δίνει τιτάνεια μάχη αλλά πολύ φοβάμαι πως
      ή θα τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και θα τον μπουζουριάσουν κι αυτόν
      ή θα βρουν τρόπο να τον στείλουν γιατί τους χώνεται πολύ στο ρουθούνι

    3. Καίριο ερώτημα οι γονείς του ήταν εμβολιασμενοι και αυτοί;

    4. Από Φάιζερ να δείτε πόσοι πεθαίνουν αλλά δεν το λένε στα συστημικά ΜΜΕ. Τις χειρότερες παρενέργειες έχει το Φάιζερ.

    5. Το σύστημα υγείας ΝΟΣΕΊ. Είναι ξεχαρβαλωμένο. Οι μισοί επιστήμονες ξενιτευτικαν για ένα καλύτερο μέλλον ,οι άλλοι μισοί από τους μισούς δουλεύουν σε ιδιωτικές κλινικές κ οι εναπομείναντες…στην υγεία των κορόιδων κ ζήτω το Ελληνικό δημόσιο. Τα νοσοκομεία βρομιά κ δυσοσμία κ κάργα στο μικρόβιο (βλέπε ΜΕΘ Αγρινίου με ποσοστό θνησιμότητας 99%),τα ράντζα δίνουν κ παίρνουν ανέκαθεν και κατά τα άλλα φταίνε οι ανεμβολιαστοι που επιβαρύνουν το σύστημα υγείας. Οι ελπίδες μας στον μεγαλοδυναμο. Και κάτι ακόμη σημαντικό. Υπουργοί υγείας βιβλιοπώλης κ αργότερα δικηγόρος. Α με έναν ενδιάμεσο ψυχακια γιατρό.

    6. οσοι εχουν κανει το εμβολιο (ειδικα τις 3 δοσεις) τρεμει το φυλοκαρδι τους.
      Κυριολεκτικα τρεμει το φιλοκαρδι τους.
      Ποσες χιλιαδες ακομη πρεπει να πεθανουν για να σταματησουν το μπολι δηλητηριο?

      Για να παρουν τη μιζα τους οι πολιτικοι από τις φαρμακευτικες, πρεπει δηλαδή να πεθανει η μιση Ελλαδα?
      Αφορισμο ριξτε και αναθεμα στους δολοφόνους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και οσους αλλους επιβαλουν αυτό το θανατικο.

    7. …..ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ-ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΚΟ….ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΜΑΝΤΖΟΥΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ!!!

    8. Το σύστημα υγείας ΝΟΣΕΊ. Είναι ξεχαρβαλωμένο. Οι μισοί επιστήμονες ξενιτευτικαν για ένα καλύτερο μέλλον ,οι άλλοι μισοί από τους μισούς δουλεύουν σε ιδιωτικές κλινικές κ οι εναπομείναντες…στην υγεία των κορόιδων κ ζήτω το Ελληνικό δημόσιο. Τα νοσοκομεία βρομιά κ δυσοσμία κ κάργα στο μικρόβιο (βλέπε ΜΕΘ Αγρινίου με ποσοστό θνησιμότητας 99%),τα ράντζα δίνουν κ παίρνουν ανέκαθεν και κατά τα άλλα φταίνε οι ανεμβολιαστοι που επιβαρύνουν το σύστημα υγείας. Οι ελπίδες μας στον μεγαλοδυναμο.

    9. Ο Κούλης ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ετοιμάζει τρύπημα για άνω των 50 μετά τις γιορτές. Δε θέλει λέει να πέφτουν πολλές υποχρεωτικοτητες μαζί.

    10. Ο γουρλομάτης συνεχίζει τήν εγκληματική του αποστολή πού ανέλαβε από τά αφεντικά του τής νέας τάξης πραγμάτων,τόν ξεκληρισμό τού ελληνικού λαού.Εγκληματία θά καταλήξεις καί εσύ στήν αγχόνη όπως οί γιατροί τού Χιτλερ.
      Γιάννης Λάκων

    11. τα εμβόλια προκαλούν καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα και όλα αυτά καταγράφονται ως κόβιντ, αν έχεις και κάνα υποκείμενο ή πιάσεις και καμμία γρίπη, τελείωσες….

    12. Τι γίνεται επιτέλους στα ελληνικά νοσοκομεία.Στο εξωτερικό με πολύ περισσότερα κρούσματα έχουν λιγότερους θανάτους. Εδω τι φταίει. Λάθος χειρισμοί η τα ενδ νοσοκομειακά μικρόβια που είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη. Έλεος πια.

    13. Κρίμα, Κρίμα, Κρίμα, Γιατί δεν λέτε κύριοι την Αλήθεια!!!!
      Κρίμα γιατί; πλήρως εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι γιατί να πεθαίνουν;
      Τι φταίει; Μόνο τα υποκείμενα Νοσήματα;
      36,40,50,55,60,65 χρόνων να φεύγουν ξαφνικά από την ζωή!!!! Τι φταίει; Πέστε ΤΟ ΣΩΣΤΌ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΈΡΕΙ ΑΠΌ τους λάθος χειρισμούς σας.

    14. ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ? ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

    Comments are closed.