ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 60ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    viasmos_4xrono_koritsaki

    Δάσκαλος στην Πιερία συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, αλλά και κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Η 28χρονη σήμερα, συγγενής εξ αγχιστείας του 60χρονου δασκάλου, προέβη σε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 14 ετών.

    Μετά τη μήνυση, ακολούθησε έρευνα των διωκτικών αρχών κατόπιν εισαγγελικής εντολής και στην κατοχή του δασκάλου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ανάμεσα στο οποίο και υλικό στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται και η μηνύτρια. Υπό αυτές τις συνθήκες εκδόθηκε ένταλμα, σε εκτέλεση του οποίου ο κατηγορούμενος συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και κρατείται ενόψει της απολογίας του στον ανακριτή, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία.

    Οι πράξεις που περιγράφονται στο ένταλμα είναι για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

    Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για εν ενεργεία δάσκαλο που σήμερα είναι διευθυντής σε δημοτικό σχολείο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Το εμβόλιο μην ξεχάσετε να κάνει. Μην χαθεί ούτε μια δόση. Τα άλλα έπονται… Α! Και μάσκα να φοράει μην εχουμε διαδπορά του ιού!

    2. Με το 70% των νεοελλήνων βουτηγμένο στην ανωμαλία, περιμένουμε να έχουμε κράτος και υγιείς κοινωνίες, κούνια που μας κουναγε, ότι αξίζουμε έχουμε, κοινωνικά και πολιτικά

      1. Αυτος και….μερικοί άλλοι, γνωρίζει το Μακελειό πολύ καλα και τους βγάζει στα μανταλάκια πολύ συχνά και κάνα 2 με τρία ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ που τη βρίσκουν με κοριτσάκια και αγορακια 8αχρονα 12χρονα που μας τους κουβάλησαν τα πιόνια με το έτσι θέλω και γιατί μπορώ .
        Και άστο το 70% Φίλιππε. Αυτό θέλουν να περάσουν στην κοινωνία, ότι εμείς είμαστε οι ανώμαλοι και οι ξενοφερτοι είναι οι νορμάλ.

    3. Είναι όλα τα τομάρια ατελείωτα. Σαν την Λερναία Ύδρα. Ξύλο ρε, ατέλειωτο ξύλο !!!! Ακούς εκεί δάσκαλος το παλιοτομάρι.

    4. ΧΑΡΆ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ – ΜΑΞΊΜΟΥ ….ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΆΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΙΕΣ !!!!

    5. Γαμησι και ξύλο και τούμπαλιν.Τους κερατάδες τους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας.Τελικα ένας άνθρωπος του μόχθου και της καθημερινής προσπάθειας για το ψωμί του, δεν του μένει χρόνος για ανωμαλία.Δειτε τις περισσότερες φορές από ποιο χώρο προέρχονται τα τομάρια.

    6. Οποίος κατέχει παιδική πορνογραφια και δεν είναι αστυνομικός που ασχολείται αποκλειστικά με την δίωξη της παιδεραστίας , πρέπει να γίνεται βούκινο. Φωτογραφίες του πρέπει να αναρτιούνται σε κάθε μέτρο της πόλης η’ της περιοχής που μένει. Διαπόμπευση ! Όπως κάνουν οι πολίτες σε αμερικανικές επαρχίες αλλά και σε ευρωπαϊκές μικρές πόλεις και χωριά…Τους ξεφωνίζουν και τους φτύνουν όπου εμφανίζονται. Κανένας οίκτος .

      1. Όχι μόνο αυτό.
        Εδώ στις ΗΠΑ υπάρχει κρατική ιστοσελίδα που μπορείς να δεις που μένουν οι παιδεραστές (με φωτογραφίες κ στοιχεία, όνομα κτλ), εάν βρίσκονται κοντά σου κτλ
        Εάν πληρώσεις κ μία μικρή συνδρομή, σε ειδοποιούν με email όταν κάποιος από δαύτους μετακομίσει κοντά σου.
        Τελικά ποιοί είναι τα Αμερικανάκια αναρωτιέμαι…

    7. Δώστε τούς όλους αυτούς σε εμάς τον λαό να τούς ευνουχίσουμε με τα γυμνά μας τα χέρια.κομμάτια θα τούς κάνουμε.δώστε τούς μας.

    8. Βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα… Κάθαρμα!!!!

    9. καραμανλικά καθάρματα, τα κατακάθια της κοινωνίας

    10. Σπάσιμο στο ξύλο μέχρι θανάτου! Πρέπει να τελειώσει αυτό το αστείο με τον κάθε καθυστερημένο που τον ορίζει το μικρό του το μυαλό και το μικρό του το “λιλί”…

      1. Χαλάρωσε λίγο, έχεις τίποτα νά προτείνης καί γιά τίς μέγαιρες που κάνουν εκτρώσεις;;

        1. Μεγαιρες εε;το αρσενικό δεν έχει καμμία ευθυνη;γιασου πηδηκουλα που δεν ξερεις για ποιον λόγο δηλώνεις άντρας

    Comments are closed.