ΣΟΚ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! 16ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ Η ΝΕΚΡΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑΧΤΥΠΗΜΕΝΗ – ΜΑΤΑΙΑ ΤΗΝ ΕΨΑΧΝΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ – ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΤΕ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    astynomia-ptwma-peripoliko-trikala-artyhrou

    Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή από υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου Τρικκαίων στην περιοχή του λόφου του Προφήτη Ηλία.

    Δείτε εδώ τις νεότερες πληροφορίες

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είναι ανήλικη! Πρόκειται για κορίτσι 16 ετών που είχε φύγει από το βράδυ της Τρίτης από το σπίτι της και δεν επέστρεψε ποτέ.

    Η νεαρή βρέθηκε νεκρή στο δασάκι δίπλα στην εκκλησία και φέρει χτυπήματα στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματός της.

    Στο σημείο θα μεταβεί ο ιατροδικαστής καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκλήματος κατά ζωής προκειμένου να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

    Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή για την περισυλλογή στοιχείων, αναζητώντας πιθανά στοιχεία, αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

    trikala_nekri_2
    trikala-nekri1
    trikala-nekri2
    trikala-nekri3_1

     

    Αξίζει να σημειωθεί πως την νεαρή κοπέλα αναζητούσαν από χθες οι δικοί της καθώς η αδερφή της είχε τηλεφωνήσει το βράδυ στην αστυνομία δηλώνοντας ότι έχει να επικοινωνήσει πολλές ώρες με την αδερφή της.

    Οι αρχές εξετάζουν προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Κανένας δε σχολιάζει το γεγονός ότι πριν βρεθεί εκεί συναντήθηκε με 27χρονο Έλληνα αστυνομικό; Αλήθεια, δε μπορείτε να κάνετε τη σύνδεση;
      Τέτοια βεβαιότητα ότι πρόκειται για ξένο, που εκπλήσσει. Το ανφάν γκατέ των Ελλήνων φωστήρων μαζεύει αυτή η ιστοσελίδα.

    2. Έχει σημασία αν η ζωή που χάθηκε είναι Έλληνας η Αλβανός;Από που προκύπτει ότι την σκότωσε λαθρομετανάστης;Εγώ λέω το πιο πιθανό να την σκότωσε Έλληνας ανώμαλος κάποιο καθίκι με εξουσία. Μακαρι οι δικοί της άνθρωποι να μπορέσουν κάποτε να μάθουν την αλήθεια, αλλά δεν το νομίζω.Κανενας δεν θα ενδιαφερθεί πραγματικά. Ολοι θα κοιτάξουν να το βγάλουν ατύχημα η αυτοκτονία. Ειμαι απόλυτα βέβαιος.Απολυτα.Και σίγουρα δεν θα είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα το κάνουν. Κριμα πολύ κρίμα,ο ιατροδικαστής τι να βρει και καλά;αν το σπασμένο κεφάλι πλευρό η τι άλλο έγινε από πτώση; Εύκολο και βολικό.Ποιός την έσπρωξε ποιος την πέταξε θα το βρει;τι είχε προηγηθεί της πτώσης; Δεν νομίζω. Εχει συμβεί πριν λίγο καιρό να βρεθεί ο πατέρας μου νεκρός και όταν είπα στους αστυνομικούς θέλω να που πείτε πριν τον μετακινήσετε αν αυτοκτόνησε η δολοφονήθηκε,η απάντηση ήταν, γιατί; το ενδεχόμενο του ατυχήματος το αποκλείεις;Ναι λέω το αποκλείω, γιατί δεν τον βρήκα ούτε τραυματισμένο για να μου πει, τι έγινε, ούτε μέσα στο σπίτι,ούτε στο χωράφι του,ούτε είχε καμία δουλειά εκεί που βρέθηκε ούτε είχε ξαναπάει ποτέ 40 χρόνια εκεί,ούτε μπορούσε να ανέβει μόνος του εκεί που βρέθηκε..Θα δούμε λέει…Την άλλη μέρα νεκροψίες, νεκροτομές,την άλλη τον κηδεψαμε χωρίς να ξέρουμε τι έχει γίνει.Μου λέει ένας ξάδερφος δεν ξέρετε τίποτα; Εχτές έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες ότι γλύστρισε,σκόνταψε,χτυπησε και έσπασε πλευρό και τον τρύπησε με αποτέλεσμα την αιμορραγία κλπ κλπ. Δεν ήξερα τίποτε αλλά οι εφημερίδες ήξεραν!!!!! Την επόμενη η μάλλον το ίδιο βράδυ αφού οι εφημερίδες βγαίνουν βράδυ, και το γεγονός έγινε απόγευμα!!! Πέρασαν μήνες,έγιναν και οι τοξικολογικές,και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα. Τοσο πολύ ψάχτηκε!!! Κρίμα.Ευχομαι στους δικούς της ανθρώπους κουράγιο,κι όποιος μπορεί να βοηθήσει. Με οποιοδήποτε τρόπο.

    3. Το να γεννηθείς ΄Ελληνας είναι τιμή και ευλογία Θεού, όχι κατάρα … Κατάρα είναι να υπάρχουν ΄Ελληνες, σαν και του λόγου σου, που ντρέπονται για την καταγωγή τους, επειδή δεν είναι ικανοί να την διαιωνίσουν και να δοξάζουν τους προγόνους τους … Τί φταίει, ρε βλάκα, η καταγωγή, εάν εσύ ψηφίζεις κλέφτες ; Τί φταίει το κράτος εάν εσύ βγάζεις άχρηστες κυβερνήσεις ; Τί φταίει το κράτος εάν εσύ το κατάντησες μπάχαλο ; Το κράτος, είτε καλό είτε κακό, εσύ το φτιάχνεις, δεν φτιάχνεται από μόνο του. ΄Αντε, μου μάθατε όλοι να κατηγορείτε αόριστα το κράτος, ενώ δεν είσαστε ικανοί να ξεχωρίσετε τις έννοιες : κράτος – κυβέρνηση …

    4. Ηλίθια λουγκρα Leon… ! Το γράφει σε άλλο άρθρο εδώ στο μακελειό ότι είναι Αλβανίδα . Διαβασε και το άρθρο όχι μόνον τους τίτλους …….νοητικά καθυστερημένο στραβάδι…

    5. …Για σένα που ντρέπεσαι που γεννήθηκες Έλληνας θα προτιμούσες να γενιόσουνα Πακιστανός, στο Πακιστάν να ….πούμε ? Ή μήπως Πακιστανός στην Ελλάδα? …το δευτερο καλό μου ακούγεται….

    6. Εκεί κοντά έχει χοτ σποτ με λαθραίους! Πάνε να το βαφτίσουν αυτοκτονία τα καριόλια επειδή πρόκειται για αλβανίδα που σίγουρα δεν θα χει λεφτά η οικογένεια της για ιατροδικαστή!

      1. Αλβανίδα από που το έμαθες κοπρίτη ότι είναι;

        1. ΑΦΟΥ ΑΛΒΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ DELOUGRA…ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΣΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ?

          1. Ναι ρε μας χάλασε. Το 80% του αστυνομικου ρεπορτάζ έχει να κάνει με τηγανοκεφαλους,Βούλγαρους, Ρουμάνους, Πακιστανους, συριους, Αφρικανους, και πάλι αλβανούς και το κακό συναπάντημα. Ρε αι σιχτιρ καταντήσαμε κωλοχανειο

          2. ΚΟΠΡΙΤΗ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ; ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ.

    7. Οι επενδυτές τού Γουρλοκούλη δολοφόνησαν τό κορίτσι.Γιά αυτό στέλνει ο Σόρος τίς ορδές τών βαρβάρων στήν χώρα μας.”Σφάξτε τούς άπιστους”είναι οι διαταγές τού σουλτάνου.
      Γιάννης Λάκων

    8. Φυσικά ο τατσοπουλος θα βγει και θα πει πως η εκκλησία του προφήτη Ηλία δεν τη βοήθησε. Όσο για σένα που ντρεπεσαι σα γυφτος να μας αδειάσεις τη γωνιά κ να φυγεις από δω

    9. ο λαθραίος που πιθανόν είχε σχέση μαζί της και την σκότωσε δεν θα κατηγορηθεί ποτέ ως “παιδεραστής”, τα στοιχεία θα βγαίνουν με το σταγονομετρο και δεν θα ακουστεί τίποτα για βιασμούς ή για άλλες λεπτομέρειες κακοποίησης, αντίθετα στις 2 προηγούμενες περιπτώσεις έσκιζαν όλοι τα ιμάτιά τους και ζητούσαν καταδίκες και θανατικές ποινές.

      1. οι αρχες κανουν ηδη λογο αυτοκτονιας………………………………………………… ……………………………………………………………….. ……………………………………………………………………………………………………………………….. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. …… ……. …….

        1. Ναι, αυτοκτόνησε χτυπώντας το κεφαλι της και το κορμί της απο δω και απο κει. Τα ζωα, τα χτυπήματα στο κεφαλι και στο σώμα πως τα εξηγούν;;;;

      2. Μουλε, κοβεις τα σχολια μου και τα παραποιεις

    10. 100% λαθροπιθηκι,χωρις αμφιβολια.
      Της επιτεθηκε προφανως για να τη βιασει και η κοπελα αντισταθηκε.
      Με αυτα τα ΖΩΑ εχουνε γεμισει το ελλαδισταν οι γ πολιτικαντηδες που ψηφισε ο “σοφος ελληνικος λαος”.
      Γυναικες και ηλικιωμενοι ειναι οι πρωτοι στοχοι γι’αυτα τα ζωα,οι γυναικες να παρουν τωρα μετρα προφυλαξης.
      Αν δεν ξυπνησετε θα δειτε και πολυ χειροτερα,η ανθρωπινη ζωη δεν εχει καμμια αξια γι’αυτα τα ζωα.

    11. Ντρέπομαι που γεννήθηκα Ελληνας.
      Η μεγαλύτερη κατάρα του Θεού αυτό ήταν.Μιλάμε για κράτος μπάχαλο που υπάρχει μόνο για να ταΐζει με εκατομμύρια 300 κλέφτες.

      1. Να ταιζει τους μετανάστες φίλε ανώνυμε και τους τριακόσιους όχι τον απλό λαό δυστυχώς.

    12. ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΑΥΡΑΚΙ ΜΑΓΚΕΣ………………………

      ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ,ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛ. ΦΥΛΗ……

    Comments are closed.