ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ! ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ – ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΜΠΑΜΠΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Γλυκά Νεράα

    Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την αναισθησία των ανθρώπων απέναντι σε τραγωδίες και ειδικότερα σε φόνους γυναικών.

    Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο αφορά σε Διοικητικό συμβούλιο λιμενικών στις 18/6/21, μια ημέρα δηλαδή μετά τη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς.

    Οι εν λόγω αναίσθητοι και -ίσως- δείγμα της κοινωνίας μας, πραγματοποιούν Διοικητικό Συμβούλιο ως Πανελλήνια ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος μεσω τηλεσυνεδριασης. Εκεί χλευάζουν, ειρωνεύονται και γελούν με τα “κοριτσάκαι που ονειρεύονται να παντρευτούν πιλότους” όπως ακούγεται να λέει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Τσιάνος. Ο προεδρος Μεσσηνιας -Λακωνιας κ. Καμβυσης λεει ειρωνικα “ότι είπε στην γυναίκα του “πρόσεξε θα πάρω δίπλωμα πιλότου”.

    Μάλιστα, ο πρόεδρος Λέσβου αφηγείται την ιστορία που συνέβη στη Μυτιλήνη που “ενας συζυγος σε ένα συγκεκριμενο χωριο σκοτωσε την γυναικα του επειδη τον απατουσε”. Δεν διστάζει μάλιστα να πει και τα στιχάκια που λένε στην περιοχή αναφερόμενοι σε αυτό το γεγονός σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

    Απαράδεκτες συμπεριφορές και μάλιστα από ανθρώπους που υποτίθεται ότι προστατεύουν τους πολίτες. Από ότι φαίνεται όμως, μια δολοφονία και μάλιστα γυναίκας δεν τους αγγίζει ιδιαίτερα. Αντίθετα, τους κάνει να γελούν και να αστειεύονται…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Τελειωμένα ανθρωπακια…… Άκρως ρατσιστικά όντα!Για μάθετε στο makeleio τι έχει γίνει με τις γυναίκες Λιμενικούς?

    2. Δώστε τους καμία άδεια πατρότητας 12 μηνών να μείνουν σπίτι τους. Ξέρουν αυτοί. Έχουν και να θηλάσουν τα μωρά. Κοπρίτες.

    3. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν ήδη ξηλωθεί μετά από αυτό, χωρίς αποζημειώσεις.
      Αλλά η Ελλάδα είναι τέτοιο μπρδέλο επειδή δεν τιμωρείται κανείς τους.

    4. Κοπρίτες τεμπέληδες του δημοσίου.Πας στο λιμάνι σφυρίζουν και φωνάζουν πουλώντας μαγκιά και μόλις φάνε τίποτα επαγγελματικές μπουνιές τρέχουν για μηνύσεις.Κόβουν πρόστιμα σε ψαροντουφεκάδες ενώ μόλις βλέπουν τούρκους τους πάει το σκατό στην κάλτσα,Το μόνο που ξέρουν οι κηφήνες είναι να πατάνε το pin.
      Κάνε ειδική εκπομπή για όλα τα κωπρόσκυλα του δημοσίου τι προνόμια έχουν,πόσοι είναι και τι ρόλο βαράνε γιατί έχουμε πιαστεί πολύ κορόιδα όλοι.

    5. Όταν ο μισθός και όχι μόνο βγαίνει αβίαστα, υπάρχει όρεξη για πλακίτσα,καθώς περιμένουν το επόμενο ιστιοφόρο με λαθρομετανάστες, να φτάσει στην Πάρο!!

    6. Τι ψάχνετε τώρα από χαϊβάνια λιμενόμπατσους;; Όλα τα κομπλεξικά (δεξιοί 95%)μπήκαν στο πιο ξύστρα δημόσιο και τα ματώνουν…..Πιο γίδια μόνο αγροφύλακες του 80….

    7. Λιμενικό η πιο βυσματική υπηρεσία λένε,καθώς και η μοναδική στην οποία διορίζονται χωρίς ΑΣΕΠ .Ισχύει τελικά;

    8. πώς δέθηκε μόνος του ;;; ποιος κουβαλούσε παιδάκια με το ελικόπτερο που είπε ο Παππάς της ΧΑ;;;;

    9. Μπραβοι εφοπλισταδων ελεγκτες λιμανιων και αμπαριων με κοκα. Αυτοι ειναι οι λιμενικοι

    10. Οταν συμβει μεσα στο σπιτι σου λες μετα “γιατι θεε μου”……

    11. Έχεται να φάτε Ισκαντερ που θα γεμίσουν οι τρύπες σας.

    12. Ενώ οι υπόλοιποι μαυροφορεθηκατε και πιάσατε το μοιρολόι. Υποκριτές…

    13. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ….Ο ΕΝΑΣ ΕΞΑΥΤΩΝ, ΓΥΡΝΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Τ” ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ….ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΕΣΚΙΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ…ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΦΙΛΕ…ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ…ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ…

    14. ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ….ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ…???? ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ….ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ…!!! ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ…!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ…!!!!

    15. Εντάξει ρε παιδια!!Χαβαλε κανουν.Φαίνεται ότι κάνουν πλακιτσα μεταξύ τους.Μην τα ισοπεδονουμε όλα.

    16. αχρηστα μυαλα , αχρηστα κορμια, αχρηστα κ@θικι@…και ολοι οσοι συμφωνουν μαζι τουs επισηs…

    17. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΛΤΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ΑΡΧΕΣ 90

    18. Ποιος προστατεύει? Αυτοι είναι οι χειρότεροι, στρατιγοι, αξιωματικοί κτλ…. Πρώτη σε ανωμαλίες φωτογραφίζονται με στρινκγ τρέχουν σε τρανσέξουαλ γλυκοκοιτανε αγοράκια κοριτσάκια που θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά και τα εγγόνια τους, η ανωμαλία στο μεγαλείο της. Καρέκλα λεφτά και δεν έχουν ιδέα τη γίνεται στον τομέα τους, μόνο χαρές σε πολιτικούς βουλευτές υπουργούς, αντί να προστατεύουν τον κόσμο κάνουν τους υπαλλήλους Φιλιππινέζες.

    19. Πάντως την κοπελίτσα δεν προλάβανε να την σώσουν

    20. Γιατι ψεμματα ειναι οτι ολες οι γκομενες θελουν να παντρευτουν πιλοτους? Αληθεια ειναι περα για περα ανεξαρτητα απο τη δολοφονια της φιλιπινεζας

    Comments are closed.