ΣΟΚ! Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ – ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ “ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ” – Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΛΑ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ” ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    b59680add08fe5bcc96e88276a6de506_XL

    Ανησυχητική είναι η κατάσταση στην Ειδομένη τα τελευταία 24ωρα καθώς ορδές μεταναστών καταφτάνουν στην περιοχή.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι τουλάχιστον 1.000 έχουν «συσσωρευτεί» θέλοντας να περάσουν τα σύνορα. Γενικότερα οι ροές παράνομων μεταναστών έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες, με την Τουρκία φυσικά να είναι υπεύθυνη για αυτή την κατάσταση.

    Γι αυτό άλλωστε και η χώρας προχώρησε σε έκτακτα μέτρα επιμήκυνσης του φράχτη στον Έβρο, αλλά και σε μια σειρά άλλων ενεργειών (περιπολίες, κάμερες, φωτισμός).

    Η ενίσχυση των δυνάμεων στον Έβρο και τα θαλάσσια σύνορα όμως, έχει οδηγήσει αρκετούς παράνομους μετανάστες (από Αφγανιστάν και Πακιστάν) να προσπαθούν να περάσει στην Ευρώπη μέσω Σκοπίων ή Βουλγαρίας. Για να το καταφέρουν αυτό προσπαθούν να περάσουν μέσω της Ειδομένης που βρίσκεται στα σύνορα με τα Σκόπια.

    Οπως καταγγέλλουν οι Έλληνες πολίτες της περιοχές, η κατάσταση αρχίζει και θυμίζει την προσπάθεια του 2015, όταν στην Ειδομένη είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες μετανάστες με σκοπό να περάσουν στην πλευρά των Σκοπίων και στη συνέχεια να φτάσουν σε χώρες της κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.

    Μάλιστα οι μετανάστες έχουν ήδη προκαλέσει πολλές ζημιές σε αγροτικές εγκαταστάσεις, σε περιουσίες, ενώ η περιοχή έχει αρχίσει και θυμίζει σκουπιδότοπο.

    Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Δημάρχου Ειδομένης που φοβάται τη δημιουργία καταυλισμού στο σημείο και κάνει έκκληση προς της ελληνικές αρχές: «Σιγά σιγά δημιουργείτε μια νέα Ειδομένη του 2015. Πρέπει να υπάρξει άμεσα αντίδραση της Πολιτείας, αντίδραση της αστυνομίας. Επίσης καταστρέφουν δίκτυο ύδρευσης προκειμένου να τρέξει νερό, να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, με αποτέλεσμα να μην έχει νερό ο οικισμός».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΑΘΕΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΔΟΣ!!!

    2. Η Τουρκια εφαρμοζει το δογμα του πρωην προεδρου Οζαλ, ο οποιος ειχε πει οτι με την Ελλαδα δεν χρειαζεται να κανουμε πολεμο για να τους καταλαβουμε, αρκει να στειλουμε μερικα εκατομμυρια μουσουλμανους!!!!!!! Αυτο γινεται τα τελευταια χρονια και οι λαθρολαγνοι Ανθελληνες μπλε συριζαιοι παρακολουθουν να εποικιζεται η χωρα, χωρις να λαμβανουν σοβαρα μετρα για να αποτρεψουν αυτην την καθημερινη εισβολη χιλιαδων ισλαμιστων, οι οποιοι δεν φοβουνται τιποτα, γιατι η Μπανανια τους χαιδευει!!!!!!! Ξυλο πολυ και στις πατριδες τους, φτανει πια αυτο το χαλι!!!!!!! Πρωτα η Ελλαδα!!!!!!!!

    3. ΑΞΙΟΙ ΛΥΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

    4. Το Ελλαντα έχει τελειώσει εδώ και 30 χρόνια κυρίες και κυριοι

    5. Καλα φιλοτιμο στις ελληνικες ενοπλες δυναμεις δεν υπαρχει που υποτιθεται φυλανε Θερμοπυλες? Εγω μια φορα μπηκα κατα λαθος στη Βουλγαρια και μου την επεσε το περιπολο τους σε χρονο dt!
      Ντροπη! !!!

    6. Αυτόν τον μ@λακα ψηφίσατε για πρωθυπουργό. Εισβάλουν λεηλατούν καταστρέφουν και αυτός δεν αντιδρά, εάν ειναι δυνατον, επειδή βγάζει λεφτά από τις μκο που έχει μεταβιβασει σε συγγενικά του πρόσωπα για να μην φαίνεται ο ίδιος. Η ΕΕ φυσικά συνεχίζει να τον ανέχεται. Να την χαίρεσται την Ευρώπη σας.

    7. Τώρα για τα νησιά τι να πω; Αποκαρδιωτικό… σιχαθηκαμε…σιχαθηκε η ψυχή μας… τότε που μπουκαραν από δω και φωνάζαμε η ενδοχώρα δεν έδινε σημασία… νόμιζαν ότι εκεί δεν θα έφτανε το κακό… τώρα τι; Κι όμως.. ούρλιαζαν τα νησιά και το αποτέλεσμα; έστειλαν τα ματ και χτύπησαν τους νησιώτες… είπατε τίποτα;

    8. Ας τους αφησουν επιτελους να περασουν τα συνορα ετσι κι αλλοιως οι σκοπιανοι η οι αλβανοι θα τους σακατεψουν στο ξυλο και μετα σαν βρεγμενες γατες θα ερθουν για το επίδομα τους.
      Μα τοση βλακεια…

    9. και το κράτος γενικότερα είναι κατοχικά και ανθελληνικά, θα διευκολύνουν την αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού με κάθε τρόπο ενώ ο ραγιάς θα τους κατηγορεί για “ανικανότητα”, ταυτόχρονα κάθε ιδέα ανατροπής του κατοχικού καθεστώτος θα διώκεται ως “αντιδημοκρατική” και “επικίνδυνη για το πολίτευμα”, το τελευταίο ισχύει διότι το πολίτευμα είναι η κλεπτοκρατία και ο ανθελληνισμός….

    10. Άσχετο, με κάτι πιστοποιητικά που λεγόταν ότι έπαιρναν επενδυτές, χωρίς καν να κάτσουν σε καρέκλα, τι έγινε; Τα έπαιρναν; Τα έπαιρναν κάποιοι άλλοι; άλλοι γενικά τα έπαιρναν; lol

    11. 97%, μπαγλαμαδες ψηφίσατε τους συνταγματικούς.Τωρα πάρτε τον πουλο.

    12. Την ίδια ώρα , ο Κασιδιάρης είναι στην φυλακή…

    13. ψεματα ο κουλης εβαλε δυχτακι και οποιος παει να περασει πιανεται στη φακα. ψηφιζω κκε να ξεβρωμισει η ελλαδα.

      1. Το ΚΚΕ είναι υπέρ των λάθρο μάθε πρώτα και μετά ψηφίζεις

    14. Δέχεται επίθεση η Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες τους διακινητές και την Τουρκία καμία αντίδραση από το ανθελληνικό ελληνικό κράτος περιμένουν με χαρά στην Αθήνα να τους δώσουν επιδόματα σπίτια δωρεάν γιατρούς δωρεάν δικηγόρους και ιθαγένειες

    15. Και Καστοριά έρχονται πολλοί τις τελευταίες ημέρες για να περάσουν στην Αλβανία. Άρχισαν να βεβηλωνουν και εκκλησάκια σε περιοχές κοντά στα σύνορα. Τι τους φταίνε άραγε;

    Comments are closed.