ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΕΘ 42ΧΡΟΝΟΣ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ “ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ” ΤΗΣ ASTRAZENECA – ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ!

    Κοινοποίηση:
    εμβολιο astrazeneca

    Ελάχιστες είναι οι ελπίδες για τον 42χρονο που από την Δευτέρα του Πάσχα δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, μετά το εμβόλιο AZ.

    Ο άνδρας νοσηλεύεται στην εντατική μετά τη διάγνωση του συνδρόμου Guillain Barre και θρόμβωσης, που παρουσίασε δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca, τον οποίο μόλις σήμερα απαγόρευσαν για τους πολίτες κάτω των 60 ετών! Ίσως αν αυτό είχε συμβεί νωρίτερα, να μην αντιμετώπιζε κανένας πρόβλημα ούτε να έχανε την ζωή του.
    «Και θρόμβωση έπαθε, αλλά μπήκαμε (στο νοσοκομείο) με Guillain Barre. Την θρόμβωση την έπαθε στο πόδι. Έπαθε υποτροπή της σκλήρυνσης από το Guillain Barre και έκανε φλεγμονές στο κεφάλι. Είμαστε στην εντατική από τη Δευτέρα του Πάσχα και απ’ ό,τι φαίνεται σήμερα, αύριο θα μας ‘φύγει’”, σημειώνει συγκλονισμένη η αδερφή του, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

    Όπως εξηγεί η ίδια, όταν ο αδερφός της προσήλθε στο κέντρο υγείας Χολαργού στις 20 Απριλίου για το εμβόλιο, ενημέρωσε το υγειονομικό προσωπικό πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. «Το θέμα είναι αυτοί στο εμβολιαστικό κέντρο του Χολαργού που τους είπε όλο το ιστορικό του, ότι παίρνει ανοσοτροποιητικά, μυοχαλαρωτικά, το ένα, το άλλο… Πώς έναν άνθρωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας του κάνανε το εμβόλιο και δε το AstraZeneca;», αναρωτήθηκε η γυναίκα.

    Όπως εξηγεί η αδερφή του, ο 42χρονος ήταν υπέρμαχος των εμβολίων. Αδυνατεί να πιστέψει πως από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε στην εντατική να δίνει μάχη για τη ζωή του λίγες μόλις ημέρες μετά τον εμβολιασμό του, ενώ υπάρχουν βάσιμοι φόβοι πως μπορούν να παρουσιαστούν παρενέργειες σε άτομα αρκετό καιρό μετά τον εμβολιασμό τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Πραγματικά είναι κτήνη, άμεση άρση του ακαταδίωκτου ΧΤΕΣ.-

    2. Καλα. Ενταξει. Μετα σου λενε οτι φταιει ο φονιας!!!!!!!!! Με τοσο σοβαρο αυτοανοσο και πηγε να κανει και εμβολιο!!!!! Τα αυτοανοσα εμφανιζονται κυριως με χαμηλο ανοσοποιητικο!!!!! Οταν μπαινει ενα εμβολιο στο σωμα ο οργανισμος ολος ενεργοποιειται ωστε να πολεμησει!!!!! Πρεπει να εχεις ισχυρο ανοσοποιητικο. Κατι για το οποιο ΠΟΤΕ δεν ενημερωσαν τον κοσμο!!! Ακριβως επειδη ΔΕΝ τους νοιαζει αν ο αλλος θα ζησει η θα πεθανει!!!!! Μονο το παραδακι να μπαινει στην τσεπη και να ισχυσει το σχεδιο εξοντωσης του παγκοσμιου πληθυσμου!!!!! Με τις υγειες σας οσα προβατα πατε και το κανετε!!!!!

    3. Ξέρει κανείς γιατί ο κόσμος στους δρόμους αλληλοφωνάζονται “μαλάκες”;;;;

    4. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΦΤΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ !!!!!ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΠΟΔΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΕΡΑΤΑ !!!!!

    5. Το οτι αυτοι ειναι υπουλοι εγκληματιαι ,λυκοι βαροις με προβια προβατου
      αν δεν το σαντιληφθηκαμε ακομη και τρεχουμε να μας εκτελεσουν με το εμβολιο
      του θανατου ,εμεις φταιμε.
      Ας αποστασιοποιηθουμε και ας υπερασπιστουμε τη ζωη μας ,
      αν χρειαστει και δια των οπλων.
      Πολεμο εχουμε και οπλα πρεπει να χρεισιμοποιησουμε εναντιων τους.
      Αλλη λυση δεν υπαρχει η αυτοι θα πεθανουνε η εμας θα μας πεθανουνε
      τα ανθελληνικα; και αντιχριστα πολιτικα μεγαλα προσωπατα που μας κυβερνουν.

    6. Για ποιο λόγο ένας άνθρωπος με πολλλαπλή σκλήρυνση υπό αγωγή με ανοσοτροποιητικά να κάνει οποιοδήποτε εμβόλιο;
      Τα εμβόλια προκαλούν μυριάδες νευρολογικών διαταραχών.
      Κρίμα ο άνθρωπος, αλλά πήγαινε γυρεύοντας.

    7. Βρε μαλλάκκες τι υπέρμαχοι των εμβολίων; 100 χρόνια εμβόλια έχουν απίστευτες παρενέργειες,για την οποιαδήποτε ασθένεια, συνεχώς γίνονται έρευνες εξελίξεις βελτιώσεις των υπαρχόντων εμβολίων και ακόμα ψάχνονται.Πως είστε υπέρμαχοι σε ένα δήθεν εμβόλιο κατά γριποιού που το ξεκίνησαν χτές μέχρι το τέλος του 23 είναι επίσημα σε πειραματικό στάδιο και τότε ποιος ξέρει…Σας γνωστοποιούν ότι ουδεμία ευθύνη θα φέρουν για ότι συμβεί,ψηφίσανε νόμους για το ακαταδιωκτο για να βγάλουν τον κωλο τους έξω,δεν σας υποχρέωσε ουδείς να το κάνετε, αλλά θέλετε να είστε τρεντι και τώρα ζητάτε τα ρέστα. Απο ποιόν;

    8. Κουλη κατεστρεψες την υγεια χιλιαδων για να μην πω εκατομυριων. Δεν θα τιμωρηθης? Ο κοσμος απο προβατα θα γινουν Ναπολεων Ζερβας και θα σε κυνηγουν μεχρι τον εξω απο δω απο κει που ηρθες δηλαδη. Κουλη πρεπει να καταλαβεις οτι εσυ και οι ομοιοι σου κανανε τον τοπο μου σκουπιδοτοπο.

    9. Wooolfos συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Το θέμα όμως είναι ότι τρέχουν όλοι σαν τα πρόβατα χωρίς να το έχουν επιβάλει.Φοβουνται τον κορονοιο αλλά όχι τις παρενέργειες και τους θανάτους.

    10. Αλήθεια Κουλή εσύ τι εμβόλιο έκανες; Ήταν αληθινό η μουφα για να παρασυρης το ποπολο;

    11. Είναι πολύ απλό…ΔΕΝ ΠΑΣ…Δεν υπάρχουν ευθύνες όταν πάει κανείς με την θέληση του… Δυστυχώς ο Μητσοτάκης ο Β’ απεδείχθη ο χειρότερος όλων …

      1. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!!!!!!! Πολλοί κάνουν το εμβόλιο από την παραπληροφόρηση, από τον εκφοβισμό, τον εκβιασμό και αυτοί τουλάχιστον έχουν και το ελαφρυντικό οτι δεν είναι ούτε ιατροί, ούτε ειδικοί για να ξέρουν, ενώ αυτοί που βομβαρδίζουν καθημερινά τον κόσμο είναι οι…ειδικοί των επιτροπών που μαζί με τους συνοδοιπόρους-τσιράκια τους(κυβερνητικοί-δημοσιογράφοι) παραπληροφορούν και δεν τους καίγεται καρφί για την υγεία και τη ζωή των πολιτών!!!!!! Επομένως αυτοί που δεν αθωώνονται από την κακή διαχείριση της επιδημίας και την αρνητική ως καταστροφική δράση των εμβολίων είναι όσοι είναι ειδικοί και γενικά όσοι είναι διαχειριστές της κατάστασης αυτής, γιατί μπορεί ναι μεν στην αρχή να είχαν ερωτηματικά και έλλειψη σαφούς πληροφόρησης, αλλά 1 και περισσότερο χρόνο μετά δεν γίνεται να μην γνωρίζουν!!!!!!

        1. Εσύ τον γιατρό πού έχεις εμπιστοσύνη
          Τον διαλέγεις από ΜΜΕ;

          1. Γιατί όσοι κάνουν το εμβόλιο ζητούν νομίζεις τη γνώμη γιατρού??!!!! ή μήπως νομίζεις οτι άν ρωτήσεις κάποιον γιατρό (στην συντριπτική τους πλειοψηφία) θα πάρεις τη σωστή απάντηση, άσε που οι περισσότεροι γιατροί έχουν παρωπίδες και τουλάχιστον ώς προς τα εμβόλια είναι σαν κουρντισμένοι υπέρ αυτών!!!!!!!!!

    12. Αφου εμπιστευτηκαν το κρατος και τις υποδειξεις του Κουλη να ζητησουν απο αυτους την αποκατασταση της υγειας του ανθρωπου τους η τους τον παρεδωσαν να τον κανουν πειραματοζωοΝΤΡΟΠΗ Μυνηση σε καθε υπευθηνο

    13. Υπέρμαχος του εμβολιασμού ένας άνθρωπος με τέτοιο ιατρικό ιστορικό??? Απλά άλλος ένας εκφοβισμένος όσο και εκβιαζόμενος “υπήκοος”του ..Κούλη, που πίστεψε στην Ελευθερία (??) που του έταζε και ετοιμάζεται τώρα να αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο ετών 42…Κρίμα κι άδικο…

    14. Κάλα ο Εφιάλτης του Έλληνα με αυτό το μπολι δεν έχει τέλος!!! Σόνι και καλά να του το καρφωσουν καημένε λαέ τι άλλο θα δεις!!!!

    15. Την απάντηση την έχετε από σημερινή δική σας δημοσίευση για την έρευνα-σύσταση ειδικού ιατρικού οργανισμού προς την ρυθμιστική υπηρεσία φαρμάκων της Βρεττανίας(MHRA) για ανάγκη ολοκληρωτικής απόσυρσης των covid-εμβολίων λόγω των πολλαπλών παρενεργειών-θανάτων-πρόκλησης μεταλλάξεων-αλλοίωσης ανθρώπινου DNA!!!! Και στη χώρα μας αντί ο ΕΟΦ να κάνει κάτι ανάλογο έχεις τους κυβερνητικούς και σου λένε οτι το να μην κάνεις το εμβόλιο είναι αιτία απόλυσης, και τόσα άλλα εξωφρενικά!!!! Ωμός εκβιασμός δηλαδή, και περιφρόνηση προς την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια!!!!!!!

    16. Η θανατηφόρα βατσίνα τής ArtraZeneca έχει απαγορευτεί σέ ολη τήν Ευρώπη.Μόνο Στό νεοταξικό Κουληστάν τήν χρησιμοποιούν γιά νά εξοντώνουν ανθρώπους.
      Γιάννης Λάκων

    17. Μοναχοι σας αποφασιζετε προβατα. Τωρα διωξτε τον τυραννο

    18. Επειδή λέτε για υπέρμαχους των εμβολίων, καλύτερα να λέτε υπέρμαχοι της μίζας. Γιατί δεν γίνεται να μην νοιαζονται για τις παρενέργειες των εμβολίων οι μιζολόγοι. Ως υπέρμαχοι της μίζας τα ξεπερνούν όλα. Μέχρι και για το αστραζενεκα δηλώνανε σίγουροι οι απατεώνες!

    19. ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ Ε; ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    20. ακούω ότι ο τάδε και ο δείνα που έπαθε κάτι από το εμβόλιο “ήταν υπέρμαχος των εμβολίων”, με τι γνώσεις όλοι αυτοί ηταν υπέρμαχοι των εμβολίων;;;;

        1. Όντως,ψάξε, youtube τι λέγανε κάποιοι (αγαπημένοι )δημοσιογράφοι για εμβόλια, να δεις και να ακούσεις τι έλεγαν τοτε για αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν και προτού καν κυκλοφορισουν τα μπόλια στην αγορά.Τη στιγμή δλδ που κανείς δεν γνώριζε και γνωρίζει κατά πόσο ήταν ασφαλή ή τις παρενέργειες τις οποίες καποια έχουν.
          Γιατί γνωρίζει πλέον όλος ο κόσμος πως πήραν άδεια κυκλοφορίας υπό προϋποθέσεις, βλέποντας και κάνοντας δλδ ,αν δουν ότι κάποιο μπολι δεν πάει πολύ καλά το κόβουμε,όπως και έγινε με το Άστρα.
          Δεν είμαι κατά των εμβολίων , είμαι κατά ορισμενων εμβολίων που στερούν τη ζωή και δημιουργούν μόνιμες βλάβες αντί να τη σώσουν.Τελος.

    21. Καλά για ποιο λόγο ένας 42χρονος να πάει να εμβολιαστεί?

    22. Άνθρωπέ μου, αν είχες πάει να το κάνεις στην άλλη τη γιατρό που κλείσανε στο ψυχιατρείο, θα σε είχε στείλει σπίτι σου. Αλλά είδες, επειδή τήρησε τον όρκο του Ιπποκράτη, και πληροφορούσε σωστά τους υποψήφιους τρυπημένους, τη κλείσανε με συνοπτικές διαδικασίες στο τρελάδικο. Άρα τι περιμένεις;

      Όσα λέτε στο εμβολιαστικό κέντρο για το ιατρικό ιστορικό σας απλά τα καταγράφουν για πειραματικούς λόγους. Το μπόλι θα σας το κάνουν ό,τι και να γίνει, γιατί ψάχνουν θύματα να τρυπήσουν.

    23. Εδώ έχουν πει του κούλη, τόσους εμβολιασμένους θέλουμε μέχρι τότε, κανόνισε δεν μας ενδιαφέρουν οι απώλειες, αλλιώς ξέρεις τι σε περιμένει, κατάλαβες; κατάλαβα!!!

    Comments are closed.