ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ – ΣΥΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ! ΑΥΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΤΟ LOCKDOWN ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    2volos

    Μόνος και αποτυχημένος φαίνεται πως ένιωθε ο επιχειρηματίας Γιώργος Καλέργης που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στην καφετέρια που διατηρούσε στο Βόλο.

    Ο ίδιος άφησε ένα μονοσέλιδο σημείωμα για τους δικούς τους ανθρώπους, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πόρταλ έγραφε για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά του, στα οποία ο ίδιος θεωρούσε πως απέτυχε.

    «Έχω αποτύχει στην προσωπική μου ζωή. Παντρεύτηκα δύο φορές. Έκανα τρία παιδιά. Τελικά κατέληξα και πάλι μόνος», φέρεται να ήταν μέρος του σημειώματός του σύμφωνα με πληροφορίες. «Απέτυχα. Αγόρασα σκάφος και βούλιαξε. Πήρα εργοστάσιο και έκλεισε. Απέτυχα. Ότι και να έκανα επαγγελματικά δεν πήγε καλά», φέρεται να έγραψε.

    Πριν από δέκα μέρες, ανάρτηση που έκανε στο Facebook, μαρτυρούσε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν, λόγω των συνθηκών της καραντίνας που επέβαλαν και τη μη λειτουργία της εστίασης.

     Όπως είχε γράψει: «Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα».

    Κάτοικοι του Βόλου ανέφεραν πως ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Φίλος του έγραψε πριν από λίγο στο facebook: «Μόλις πληροφορήθηκα για την απώλεια ενός αγαπημένου μου φίλου στο Βόλο. Δυστυχώς έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω της οικονομικής κατάστασης που περιήλθε απ’ το λοκνταουν. Ο Γιωργος Καλεργης ένας εξαιρετικός άνθρωπος είχε φιλοξενήσει παραστάσεις μας stand up comedy στο υπέροχο μαγαζί που είχε στο κέντρο του Βόλου. Όποτε πήγαινα από κει ή ερχόταν Αθήνα φροντίζαμε να βρεθούμε και να μιλήσουμε για τα καινούρια μας σχέδια. Αγαπημένος πολύ ο Γιώργος και κύριος με όλη τη σημασία της λέξης. Λυπάμαι απίστευτα με αυτό που συνέβη. Είμαι συγκλονισμένος. Θα σε σκέφτομαι πάντα Γιώργο για τις καλές γεμάτες αγάπη συμβουλές που μου έδινες. Συγγνώμη που δεν κατάλαβα. Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα. Συγγνώμη…».

    photo3
    photo2
    photo1
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ….ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ…ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ!!! ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ….ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    2. Σιγά μην μιλήσουν τα κανάλια για τις αυτοκτονίες συνανθρώπων μας που τους οδήγησαν οι ίδιοι και αυτοί που κοροϊδεύουν τον κοσμάκη και πλουτίζουν εις βάρος μας… ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!! Συνεχίστε να μετράτε νεκρούς από κορονοιο όπως σας βολεύει και μαγειρέψτε τα νούμερα…. Κατάντια της χώρας!! Συλλυπητήρια στην οικογένειά του… Κρίμα…..

    3. Α!, ρε φίλε, ας ζωνόσουν με εκρηκτικά να πας στο αθηναμπάντ να πας να πεις ένα καλό λόγο στην οικογένεια των δοσιλόγων……… κρίμα, χάθηκε μια ζωή χωρίς λόγο.

    4. Γυρίστε την πλάτη σε όλο το ” συνταγματικό τόξο”. Είναι όλοι τους η ίδια συμμορία. Μερικοί ξεχνούν τι περάσαμε με τον Τσίπρα και τον αναζητούν . Αυτή είναι η παγίδα που μας κρατάει τόσα χρόνια φυλακισμένους στη μιζέρια μας. ΟΧΙ άλλο πια από τον Άννα στον Καϊάφα.

      1. Πες το αυτό στους εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους και στους γέρους.
        Αυτοί ανεβοκατεβάζουν τις κυβερνήσεις για αυτό τους πρώτους τους έχουν με το καρότο και τους δεύτερους με το μαστίγιο …

    5. Δεν αποτύχατε εσείς οικονομικά, και φυσικά δεν μπορεί να έχεις κάνει τρία παιδιά και να είσαι συνολικά αποτυχημένος. Το εργοστάσιό σας έκλεισε γιατί η χώρα δέχθηκε έναν πρωτοφανή και δριμύ οικονομικό πόλεμο και σαμποτάζ λόγω γεωπολιτικών σκοπιμοτήτων.
      Αυτές τις σκοπιμότητες, τις πληρώσαμε και τις πληρώνουμε εκατομμύρια Έλληνες, ο καθείς με πολλούς τρόπους. Άλλως λίγο στα οικονομικά, αλλά έχασε πολλά αλλού και ο πόνος είναι εξίσου δυσβάστακτος. Άλλως έπεσε έξω επιχειρηματικά ενώ είχε καλή εικόνα και καλές προοπτικές με βάση την κατάσταση πριν τα δύσκολα χρόνια (2007-2010). Άλλως έφθασε να μπεί φυλακή από χρέη, άλλος δολοφονήθηκε από αλλοδαπούς, άλλος είδε τα ονειρά του να τσαλαπατώνται, ο καθένας μας κάπου πόνεσε και ίσως και να έφθασε να σκεφθεί την αυτοκτονία και να το πράξει ακόμα. Το ζήτημα είναι ποιοί αυτή την δεκαετία και άνω, οικονομικής γενοκτονίας και καταστροφής έγιναν μεγάλοι και τρανοί, γεμίσαν τις τσέπες χρήματα, περάσαν καλά και γιορτάζουν την κάθε μέρα τους. Ο θανατός μας έγινε η επιτυχία τους.

      1. Το καλύτερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ευαίσθητης ψυχούλας του, εσύ το έκανες απ’ όλους εδώ μέσα. Ελπίζω ο Χριστός να του δώσει τα ίδια ελαφρυντικά για την πράξη του, που εσύ, εγώ και ίσως όλοι μας τα ίδια νοιώθουμε με αυτόν μέσα σε αυτήν την παλιοκατάσταση (χειρότερη της οποίας δεν ματάγινε ποτέ στην Ελλάδα και σε καμμιά εποχή), και να την χρεώσει εξ ολοκλήρου, ως φόνο του, στους πραγματικά υπεύθυνους:Μητσοτάκη, Χαρδαλιά, Κεραμέως, Τσιόδρες, ΝΔ και κόμματα της αντιπολίτευσης, δεσποτάδες και λοιπούς υπευθύνους για το μαύρο, το κακό το χάλι μας. Σε όλους μας τελικά, που βλέπουμε το κακό που οι παραπάνω κάνουν “και δεν μιλάμε”.
        Τέλος και…. καληνύχτα.

    6. Λυπάμαι πολύ για τον συνάνθρωπο μας, πιστεύω πως αν είχε έρθει κοντά στον Ιησού Χριστό θα είχε σωθεί. Θεωρούσε πως απέτυχε επειδή δεν πήγε καλά στα οικονομικά άρα ήταν αποτυχημένος, και όντως για τον κόσμο αυτό που θεοποιεί την ύλη μπορεί και να ήταν, για το Θεό όμως δεν μετράνε αυτά παρά μόνο η καρδιά. Τα υλικά μπορεί να τα χάσουμε οποιαδήποτε στιγμή, όπως και οι άνθρωποι μπορεί να μας προδώσουν, μόνο το Θεό έχουμε πάντα μαζί μας αρκεί να τον δεχτούμε στη ζωή μας και να πιστέψουμε. Αυτός μας δίνει δύναμη και ελπίδα ακόμα κι αν τα έχουμε χάσει όλα στη ζωή.

    7. Κάντε μια ψηφοφορία πόσοι συμφωνούν να ανοίξουν τα πάντα, χωρίς αστυνόμευση, χωρίς εμβόλια, όπως πρώτα και πόσοι όχι.. δημοκρατικά, ο λαός αποφασίζει..

    8. Ο/Η "Σήκω Τσίπρα για να δεις" θα λέει ο κοσμάκης σε λίγο λέει:

      Μητσοτάκη φλωρούμπα κάνε μια βόλτα σε καμιά λαϊκή αγορά. Ξέρεις τι λέει εκεί ο κόσμος; “Καλύτερα ήμασταν με Τσίπρα”. Και ξέρεις ποιοι το λένε; Αυτοί που πριν έναμιση χρόνο τον έβριζαν και ψήφισαν εσένα παλιοβρυκόλακα για να τον ρίξουν.

    9. τον λογαριασμο στις πουτανες που μας κυβερνουν και στα λαμόγια.

    10. Αλήτη Κοντοζαμάνη και Κικίλια, για να κάνετε μπάζα για τα αρρωστημένα σας παιδιά και τον κώλο σας στέλνετε κοσμάκη στην αυτοκτονία

    11. Δεν ξερω τον συγκεκριμενο αλλα καμμια δικαιολογια για αυτοκτονια.Το να κονομησεις δεν σημαινει επιτυχια σε αυτη την ζωη. Μονο αν θεωρεις οτι δεν υπαρχει μεταθανατο ζωη υπαρχει το πετυχα η δεν πετυχα.Ο Iησους μας αποκαλυψε πολλα απο τα μυστικα του Συμπαντος .Αν δεν υπηρχε η μεταθανατο ζωη ολοι ειμαστε αποτυχημενοι ακομη και δεκατρις να ειχαμε

    12. Το μόνο που νιώθω είναι μίσος και οργή για την απανθρωπιά αυτής της ανθελληνικής κυβέρνησης.

    13. να το πάλευε μαζι με τους συναδερφους του ολοι μαζι κοντρα με δικιγορους !! ο καθενας ομως κοιτα την παρτη του γιαυτο συμβαινουν αυτα κανενας για κανεναν το μοτο ειναι σημερα ιδου το αποτελεσμα

    14. Τα καθίκια που δε θα πεινάσουν ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ…ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ…ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΊΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ…

    15. Δεν άντεξε να περιμένει τον τσιόδρα και την παρέα του να δώσουν το ΟΚ για το πότε θα αρχίσει να δουλέψει. Απελπισμένος με την πλάτη στον τοίχο και αδύναμος ήταν εύκολος στόχος για το σατανά που μπήκε στο μυαλό του και τον έκανε να αυτοκτονήσει. Έκλεισαν και τις εκκλησίες όπου μπορούσε ο κόσμος να πάρει δύναμη από το Θεό και να ηρεμήσει η ψυχή του. Πόσοι υπάρχουν στην ελλάδα σαν και αυτόν που έχουν κάνει επενδύσεις και αγορές και δεν μπορούν να πουλήσουν και είναι στα όρια της καταστροφής.

      1. Στην πραγματικοτητα ο μόνος που χαίρεται σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ο ανθρωποκτονος διάβολος! Αρπάζει τις ευκαιρίες και δεν χαρίζει κάστανα. Όπως προ είπες, με κλειστές τις εκκλησίες και μακριά από τον Κυριο μας, μόνο απελπισία επικρατεί που οδηγεί στο αδιέξοδο της ματαιας τουτης ζωής και βλέπουν την αυτοκτονία σαν λυτρωση. Αν γνώριζαν τον Ανασταντα Θεό μας και ότι η αιώνια Ζωή είναι Αυτός και δεν υπάρχει θάνατος παρα μόνο ψυχικός και πνευματικος, θα έτρεχαν στο πετραχειλι και στο μυστήριο της εξομολόγησης και της Θείας κοινωνίας. Ο Θεός να ελεησει την ψυχή του αυτοχειρα.Συλληπητηρια στην οικογένεια του.

    16. Που φτάνει ο άνθρωπος όταν δεν βλέπει αδιέξοδο! Λυπάμαι πολύ και καταλαβαίνω τον πόνο του. Δεν φταίνε αυτοί που κάνουν το κακό αλλά αυτοί που δεν μιλάνε. Δεν θα αυτοκτονήσουμε όμως. Έχουμε παιδιά και πρέπει να προστατέψουμε το μέλλον τους!
      Δεν θα τους αφήσουμε να τα κάνουν απομονωμένα ρομπότ! Για αυτούς που προσπαθουνε να μας διαλύσουν και για αυτούς που είναι συνένοχοι , θα σας αφήσω με ένα statement του Jack Nicholson: You Fucking People!!!

    17. Δεν τολμά η χούντα ΝΔ ΑΕ να πει μια κουβέντα για αυτόν τον Έλληνα επιχειρηματία που τον έστειλε εσκεμμένα στην αυτοκτονία.

    Comments are closed.