ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ! Ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΓΑΖΩΣΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ – “ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ” [BINTEO NTOKOYMENTO]

    Κοινοποίηση:
    τφφφ

    Με βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, έκανε γνωστό ο 36χρονος το έγκλημα που διέπραξε στην Ξάνθη, όταν πυροβόλησε το 45χρονο θύμα του και στη συνέχεια παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

    Στο βίντεο ο δράστης αρχικά φαίνεται οργισμένος να εξηγεί μιλώντας στα τουρκικά τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας μάλιστα το θύμα του «ρουφιάνο».

    «Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους» λέει σε μετάφραση από τα τουρκικά ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

    Στα αμέσως επόμενα στιγμιότυπα φαίνεται ο δράστης -την ώρα που κάποιος άλλος τραβά το βίντεο- να κατευθύνεται προς το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και τελικά να εισέρχεται εντός του κτιρίου για να παραδοθεί.

    @bengaloimit♬ orijinal ses – •● BENGALO İMİT● •

    Σκότωσε τον 45χρονο μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του

    Μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του θύματος εκτέλεσε τον 45χρονο άνδρα, ο 36χρονος δράστης τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ξάνθη.

    Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε, ενώ φαίνεται πως είχε δεχθεί τουλάχιστον πέντε σφαίρες. Η άγρια δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στην ευρύτερη περιοχή.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του protothema.gr, ο λόγος που φέρεται να τον σκότωσε ήταν ότι ο δράστης πίστευε πως το θύμα τον είχε καταδώσει στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από την Αστυνομία.

    Ο 36χρονος δράστης είχε συλληφθεί στις 26 Ιανουαρίου μετά από μια Αστυνομική Επιχείρηση στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης, όπου στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

    Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης είχε «παντρέψει» το γιο του με την 15χρονη ανιψιά του θύματος, αλλά το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΟΛΟΙ οσοι γραφετε… ψηφιστε καταλληλα στις εκλογες.

    2. Όταν κάποιος συλλαμβάνεται με όπλα και ναρκωτικά και η δικαιοσύνη τον αφήνει ελεύθερο, θα κάνει φόνο μετά. Η λύση είναι μια, κρέμασμα στο σύνταγμα.

    3. Εντάξει δεν ήταν και πολακης για να κινηθούν οι εισαγγελείς . Όπλα και ναρκωτικά κουβαλούσε δεν έβγαζε τα άπλυτα των αρδ στη φορά.

    4. Τον ηθικό νόμο του ισλάμ εφάρμοσε ο τύπος….Αν θίξει κάποιος μουσουλμανο αυτός έχει δικαίωμα να τον σκοτώσει….τόσο απλά….
      Αλήθεια έχει θεση μια τέτοια ηθική στη χώρα μας ??

    5. Στο Δροσερό κατοικούν αποκλειστικά τουρκόγυφτοι, η μεγαλύτερη συγκέντρωση στην Θράκη.

    6. Ένας γύφτος στο χώμα, ο άλλος στην φυλακή. Όχι κι άσχημα.
      Τουλάχιστον δεν θα κάνουν άλλα παιδιά
      χαχαχα

    7. Συνελήφθη με όπλα ΚΑΙ ναρκωτικά ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΤΟΝ Άφησε ΕΛΕΎΘΕΡΟ.
      Να παραιτηθεί η ηγεσία της ελληνικής δικαιοσύνης.

    8. τελικα σκοτωσε ελληνα ή αλλον μουσουλμανο δεν μας λετε….

    9. Διώξτε όλους τους Τουρκογυφτους .
      Καμιά σχέση με Ελλάδα .
      Είναι γυφταρια Σελτζούκοι

    10. Τουρκόγυφτοι από ‘δω , Αλβανοί από ‘κει , Ρωσοπόντιοι παραπέρα , Πακιστανοί παραδίπλα. Ρε , ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ?

    11. Ξάνθη… τουρκαλας, και λέτε μετά Έλληνες; ο Έλληνας όπου και να πάει και να σταθεί την μητρική γλώσσα ομιλεί πάντα. Και μετά λέτε τι θέλει ο Ερντογάν, Τα ίδια θα γίνουν και με τα αλμπαναρια θα φτιάξουν κοινότητα ,χωριά, και μετά θα λέει ο Αλβανός μεγάλη Αλβανία

    12. καταντησες την ελλάδα ΜΙΖΟ-ΑΡΧΙ@Ι ΚΟΥΛΗ ,
      αυτον τον σκατογυ@το τουρκαλά τον επιασαν προσφατα με ναρκωτικά κ χειροβομβίδες ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ????
      ντογιακε ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

    Comments are closed.