“ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΟ” – ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΕΣΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΟΣΗΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ – ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ…

    Κοινοποίηση:
    maskxris

    Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε χρήστης του facebook χθες, με αποτέλεσμα το προφίλ από το οποίο έκανε τη συγκεκριμένη καταγγελία να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή. 

    Ο συγκεκριμένος χρήστης που για ευνόητους λόγους δεν λέμε το όνομά του, το οποίο έχουμε σβήσει και από την επίμαχη δημοσίευση που δεν υπάρχει πλέον, καταγγέλει ότι η 19χρονη κόρη του νόσησε αρκετά σοβαρά μετά από πολύωρη χρήση μάσκας προστασίας στον εργασιακό της χώρο.

    Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα διαγνώστηκε με μια λοίμωξη της εξωτερικής επένδυσης των πνευμόνων η οποία της προκάλεσε μια μόλυνση και πλέον έχει έντονους πόνους. Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν την κοπέλα η εν λόγω λοίμωξη παρουσιάστηκε, επειδή η κοπέλα έκανε καθημερινή χρήση μάσκας επί 8 ώρες και πλέον.

    Σίγουρα παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον η καταγγελία και βέβαια αν αληθεύει εγείρει πολλά ερωτηματικά, στα οποία καλούνται να απαντήσουν οι αρμόδιοι λοιμωξιολόγοι κ.λ.π.

    Χρησιμεύει τελικά κύριοι η χρήση της μάσκας ή τελικά αντί να αρρωστήσουμε από τον κορονοϊό, θα μας τρέχουν σηκωτούς στα νοσοκομεία από τη χρήση τους ;;;

    103740825_910263076146219_3688645266086281315_n

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Μας κανουν να ασχολουμαστε με την απατη του αιωνα και αυτοι ησυχα ησυχα ξεπουλανε την πατρδια μας, δεν
      αφηνουν τιποτα ορθιο.Ιμιτασιον συμφωνιες ΑΟΖ με Ιταλια σε λιγο και με Αιγυπτο, αφου για να συμφωνησουν
      ζητησαν και πηραν ελληνικα εδαφη.Δωρεα του μοναδικου πρωθυπουργου του πλανητη, ας τον πω Μητσοτακη,
      500 δισ. ΕΥΡΩ στους Γερμανους, κλεινοντας τα ανθρακωρυχεια της Β.Ελλαδος και δινοντας ολο το αποθεμα
      του λιγνιτη , νομιζω 3,5 τρισ. στους Γερμανους, ο οποιος μετατρεπομενος σε συνθετικο πετρελαιο, θα αποφερει
      τα προαναφερομενα κερδη, χωρις να δωσουν δεκαρα!!!!! Οσο για τους Ελληνες εργαζομενους, συμφωνα παντα
      με τη δηλωση του Κουλη, ας ψαξουν ναβρουν αλλη δουλεια απο αυτη που κανανε! Να τον χαιρομαστε, να μην τοχασουμε! Αν δεν τους διωξουμε του κοπριτες Νεοταξιτες που κανουν οτι κυβερνανε, δεν εχει μελλον η Ελλαδα
      ΜΑς, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΟΝ ΕΜΕΙΣκαι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

      1. Δώσε σύνδεσμο για σχετική δημοσίευση για το λιγνιτικό απόθεμα, εάν έχεις.

    2. προβατα καλά παθαίνετε που πιστεύετε στον κορόιδοιό φοράτε μασκουλές και γαντιάκια

    3. Τι να εκφερουν γνωμη οι γιατροι, μια αναζητηση στο διαδικτυο θα το δειτε, το αναφερει.

    4. Την ανοσια της αγελης εφαρμοζουν τωρα που αν νοσησεις κατακαλοκαιρο μπορει να μην το καταλαβεις κιολας.

    5. Το είπα καί τό ματαλέω ο ποντικογιατρός,ο Σκορδαλίας,ο γουρλομάτης καί οι υπολοιποι λακέδες νά βουτήξουν τις μάσκες τους σέ θειικό οξύ καί νά σκουπήσουν τούς κώλους τους.
      Γιάννης Λάκων

    6. H Πολυωρη χρηση μασκας ειναι επιβλαβη για την υγεια για το λογο οτι εισπνεουμε
      παλι διοξειδιο του ανθρακα αντι οξυγονο. Ειναι σαν να ρουφας εξατμηση απο μηχανακι. Νομιζετε οτι δεν το γνωριζουν αυτο οι <>

    7. Για ποιο λόγο υπάρχουν στο εμπόριο μάσκες με βαλβίδα, οι οποίες είναι και πολύ ακριβές ? Μα φυσικά για να εκπνέεις σχεδόν φυσιολογικά. Εφόσον θεωρώ ότι δεν μολύνω τους γύρω μου, γιατί να μην την χρησιμοποιώ ? Αν και όλοι οι υπόλοιποι φορούν οποιαδήποτε μάσκα, που είναι το πρόβλημα ?
      Εννοείται ότι είμαι απύρετος και τηρώ όλους τους κανόνες. Γιατί να εισπνέω, διοξείδιο και μονοξείδιο ?

      1. Το γεγονός ότι υπάρχει άφθονη παραφιλολογία, και κατευθυνόμενη εν πολλοίς, γύρω απ’ τον ιό δεν σημαίνει ότι αυτός δεν υπάρχει, ούτε ότι δεν είναι επικίνδυνος. Το ότι εσύ φαντάζεσαι ότι είσαι υγιής, επίσης δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να ψεκάζεις με τα μικρόβιά σου αθώους παρισταμένους.

    8. Θα μας αρρωστήσουν όλους. Μας αναγκάζουν να φοράμε μάσκες μέσα στη ζέστη. Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε. Θα μολυνθούν οι πνεύμονες μας καθώς δεν εισπνέουμε οξυγόνο αλλά ανακυκλώνουμε το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέουμε. Ας βγουν να μιλήσουν οι γιατροί. … Μας δοκιμάζουν, βλέπουν τις χλιαρές μας αντιδράσεις και προχωράνε στα επόμενα… Θυμάστε το τραγούδι του Σφακιανάκη νομίζω, “πρόβατα ξυπνάτε”??…ε ας ξυπνήσουμε επιτέλους….

    9. Μήπως θα ήταν καλύτερα οι εργαζόμενοι να φοράνε τις προσωπίδες αντί για τις χειρουργικές μάσκες.;;;;Με την προσωπίδα αναπνέεις κανονικά και είναι πιο άνετη από την απλή μάσκα. Βέβαια έχουν και ένα κόστος αλλά μπρος την υγεία το παραβλέπουμε. Άλλωστε δεν είναι μίας χρήσης και η ζελατίνη που έχει καθαρίζετε με απολυμαντικό αλλά και για κάποιες υπάρχουν και ανταλλακτικά.

    10. ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΙΑΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ.

    11. Στέφανε συγγνώμη αλλά κάτι δεν είναι σωστό
      Δεν γίνεται εν έτη 2020 να υπάρχει ένας τέτοιος υιός
      Επίσης δεν γίνεται να γίνονται διακρίσεις όσον αφορά τα περιοριστικά μέτρα σε ισλαμιστές νεοταξίτες και στην υπόλοιπη ανθρωπότητα
      Εγώ προσωπικά αυτό το παραμύθι που μας μπολιάσανε ξαφνικά τα παπαγαλάκια δεν το πίστεψα ποτέ και δεν είναι καν συμβατό με την πραγματικότητα από ενημερώσεις και πληροφορίες + ότι έχει πέσει μεγάλη προπαγάνδα και σε καθόλου τυχαίες στιγμές αυξομειώνεται η επιδείνωση του ιού της πλάκας ..
      Εγώ λοιπόν έτσι στην δουλειά 3 φορές αναγκαστικά φορούσα χωρίς να το θέλω και να το υποστηρίζω μάσκα και παρατηρούσα πως και με ζακέτα κρίωνα παντού ..όταν την έβγαλα μια μέρα και δεν τη φόρεσα ποτέ πάλι στην δουλειά δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο ξανά ,ειδικά όταν είναι και περίοδος ζέστης όπως τότε που την φορούσα αναγκαστικά συνέχεια.
      Επίσης ξέχωρα από όλα αυτά πρέπει να καταλάβουμε πως δεν ει αί λογικό και συμβατό αυτοί που χρόνια πλουτίζουν με τους θανάτους των ανθρώπων τώρα να τους έπιασε τάχα ο πόνος για τον άνθρωπο και κάνουν ότι μπορούν τάχα μου για να τον προστατέψουν (από περιοριστικά μέτρα μέχρι εμβόλια και μάσκες..)

      1. Αληθεύει ηλίθιο τρολ που επειδή είσαι αγράμματος μας βγάζεις και τα μάτια με τα βρωμο-greeklish. Ξέρω άτομα που τους αναγκάζουν να φοράνε την μάσκα στην δουλειά και δεν αντέχουν, υποφέρουν, δεν μπορούνε να αναπνεύσουν, εισπνέουν τον ίδιο αέρα που βγάζουν, απλή λογική, πόσο υγιές μπορεί να είναι αυτό;

        1. Δεν είναι μόνο αγράμματο το ζώο, τουρκαλβανό είναι, που αποστάζει όλη τη σοφία των προγόνων του σε απύθμενου μίσους ανθελληνικά σχόλια επί παντός επιστητού. Αλλά είναι που θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί βλέπεις…

      2. Κι άλλη Τούμπα έφαγες απ’ το ποδήλατο?.
        Στην επόμενη κερδίζεις βουλευτική
        υποψηφιοτητα με το ΚΚΕ στη θέση της Λιάνας .Τρέμε Ηλία!!!

    12. φιλε μου ολοι αυτοι που μας πιπιλιζουν το μυαλο τοσο καιρο ειναι επικυρηγμενοι απο τον ελληνικο λαο . φορα πρωτα ρε χαμενε εσυ μασκα και μετα κουνας το δακτυλο σου στους αλλους κυνηγηστε πρωτα τους λαθροεισβολεις και μετα τους ελληνες μαζεψτε πρωτα τα παιδια σας να μην κανουν παρτυ και μετα ασχολιθειτε με τους μαγαζατορες στην φιεστα της ομονοιας τι εκανες ? απολυτως τιποτα λοιπον αρκετα κυριε μου του ανθρωπου αρρωστησε η κορη εχεις βαλει εσυ και οι ομιοι σου μασκα συνεχεια? οχι μονο για εφε δευτερολεπτων αλλα ολη μερα καντο πρωτα εσυ και μετα το επιβαλεις στους αλλους εσεις ειστε επικινδυνοι οχι ο ιος

    13. Η μάσκα μπλοκάρει την ομαλή αναπνοή του ανθρώπου,εννοείται πως η πολύωρη χρήση της δημιουργεί προβλήματα υγείας.

    14. Έχουν πει γιατροί (που τιμούν τον όρκο τους) ότι η χρήση μάσκας για ώρα προκαλεί υποξία. Η ψευτοθεούσα ποντικομαμή κι ο κοντομυτόγκας είδατε να φοράνε μάσκες;; Εδώ στους γύφτους πήγανε χωρίς προφύλαξη. Αλλά τα γίδια, παίρνουν τις ενισχυμένες με τα ελάσματα, αυτοκτονούν και τη λένε στους υπόλοιπους που γράφουν τα τσιράκια του Π.Ο.Υ στα @@@ τους.

      1. Πες τα φίλε έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
        Τα υπόλοιπα είναι για πρόβατα.

      2. το ζώο η κόρη του ζώου χαρδαλιά προμοτάρει χαζοπάρτυ του κώλου στην παραλιακή και διαφημίζει την οικογενειακή εταιρεία μασαζο-μπουρδέλλο, με αδιευκρίνιστους κινδύνους συνωστισμού και χωρίς ίχνος σχετικής πρόνοιας…

    Comments are closed.