ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ NAWROCKI TADEUSZ: “ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!(BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟΟΟ

    O γιατρός Καρκινολόγος Nawrocki Tadeusz Ανθρωπολόγος, με δίπλωμα και Ιατρικής Εθνολογίας, τ. αποσπασμένος στο Εργαστήριο Cytogénétique του Πανεπιστημίου Ιατρικής της Brest με DIU de Cancérologie τ. ερευνητής του CNRS ειδικευμένος στην ύλη εξηγεί τις συνέπειες των εμβολίων mRNA στα άτομα που θα τροποποιήσουν τα γονίδια τους.

    Κατ΄αυτόν τα mRNA υπάρχει κίνδυνος να τροποποιήσουν τις γονιδιακές εκφράσεις και επίσης μπορεί να οδηγήσουν σε μια ανεξέλεγκτη ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού….

    ”’Τα mRNA διοχετεύουν μια νουκλεοτιδική αλληλουχία που περιέχει μια πρωτείνη ταυτόσημη στην επινόηση παθογόνων γονιδίων.. κάθε τέτοια μέθοδος εφαρμόζει μια σύνθετη τεχνολογία κάνοντας να παρέμβει μια προστασία φυσικοχημική που καθορίζει την τροποποίηση της δραστηριότητας των μονοκλωνικών που διοχετεύει μικρές αλληλουχίες του RNA αντιδρώντας ως mRNA μεταμορφώνοντας-ορφωμένων που κινδυνεύουν να τροποποιήσουν τις εκφράσεις των γονιδίων συνδυαζόμενα με RNA εμβολιακά .. αυτό παρά την τεχνική του καθαρισμού και της συντήρησης …. η μετάφραση των εμβολίων mRNA (μπορεί να οδηγήσει) σε μια ισχυρή αντίδραση ανοσολογική ανεξέλεγκτη.

    Μπορούμε να κάνουμε μια απλή παρατήρηση επί της ταχύτητας επιδείνωσης των mRNA όσο περισσότερη ταχύτητα και επιδείνωση; τόσο πιο δυνατή ανοσολογική αντίδραση και τόσο πιο μεγάλος κίνδυνος που σχετίζεται με αυτό το σύστημα δηλ. το ανοσολογικό.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΚΑΡΚΙΝΟΛΟΛΟΓΟΣ ΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΑΝΡΘΩΠΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ! ΟΚ ! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑς ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΡΥΛΑ…..ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΜΒΟΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΡΙΑΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΟΙ-ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ !

    2. Ας πάθουν ο, τι θέλουν λίγο με νοιάζει. Θα μείνουμε λίγοι και εκλεκτοί!

    3. Μακάρι να είναι έτσι. Ειδικά για μας τους Έλληνες που έχουμε γίνει ο πιο γελοίος και ηλίθιος λαός στο σύμπαν, μπορεί αυτές οι μεταλλάξεις που λέει ο παππούλης να θεραπεύσουμε την μαλάκυνση μας τελικά…

    4. Παρενεργειες εχουν τα εμβολια τουλαχιστον στην μητερα ακομα υπαρχει δευτερη ημερα ξηροστομια,κοπωση στην δευτερη δοση γιατι στην πρωτη δοση ηταν ενα τσιμπημα τιποτα.
      Να πουμε οτι απο σημερα στην αμερικη οποιος θελει κανει εμβολιο δωρεαν μεχρι και στα σουπερ μαρκετ που μεσα υπαρχουν φαρμακεια τα κανουν…μονο με επιδειξη μιας απλης ταυτοτητας δεν εχει σημασια η χωρα οποιος θελει παει.

    5. Μετατρέπουν τα ανθρώπινα κύτταρα σε υβριδικά κάνοντας τα να αναπτύξουν την ακίδα του ιού στην περιφέρεια τους. Μετά ο οργανισμός επιτίθεται. Οι εντολές που περιέχει το κάθε εμβόλιο (φορέας mRNA ή και DNA) είναι γύρω στα 875 εκατομμύρια.

    6. Ο Θεός και η Παναγία η ίδια να βάλουν το χέρι τους…

      1. Δεν καταλαβαίνουν τα γίδια τίποτα.Φωνάζουν οι γιατρόι,φωνάζουν και οι παππάδες.Τίποτα αυτοί.Πολιτικούς και δημοσιογράφους πιστεύουν μόνο.Αφού το λέει η τηλεόραση.

        1. Ποιοι γιατροί ακριβώς και ποιοι παπάδες (μπουαχαχαχα πολύ σχετικοί με την επιστήμη ειδικά οι παπάδες) φωνάζουν;

          1. Άμα είχες ψάξει έστω και στο ελάχιστο, δε θα πούλαγες πνεύμα ρωτώντας μπούρδες. Τώρα και να σου εξηγήσουνε, “γιατρέ μου”, δε θα καταλάβεις. Βλέπεις, ανάμεσα στις παρενέργειες είναι και η εγκεφαλική βλάβη.
            Γι αυτό συνέχισε εσύ να πατάς εμβόλια στο μπράτσο σου και σύντομα δε θα έχεις καμιά απορία, θα σου λυθούνε δια παντός.

    7. Σε μερικά χρονια όλοι θα έχουν αυτοανοσα..
      Και δεν αφορά αυτό μόνο το εμβόλιο του κοβιντ αλλα και τα περισσότερα εμβόλια “νέας γενιάς” που είναι τούμπανα για τον ανθρώπινο οργανισμό!
      Προσοχή στα υποχρεωτικά εμβόλια που κάνουν τα παιδιά ή σε κάτι τραχήλου της μήτρας που είναι οι γνώμες αμφιλεγόμενες όπως και του εμβολίου κοβιντ.

    Comments are closed.