ΡΑΓΙΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ! ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

    Κοινοποίηση:
    louna_ark-768x576

    Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται ο πατέρας της 14χρονης, που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από παιχνίδι στο λούνα παρκ του Αλμυρού. Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, o πατέρας του κοριτσιού νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η καρδιά του δεν άντεξε το βάρος της απώλειας του παιδιού του και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη.

    Όπως επισημαίνει το ίδιο δημοσίευμα, ο πατέρας της 14χρονης είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που τελικά χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το λούνα παρκ. Μια εβδομάδα αργότερα, μέρος αυτού του εξοπλισμού θα γινόταν η αιτία για να βρει το παιδί του τραγικό θάνατο.

    Στο μεταξύ, η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ του Αλμυρού, που αναπτύσσει τη συγκεκριμένη δραστηριότητα σε όλα τα παζάρια της χώρας. Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ υποστήριξε στην Αστυνομία πως τις πιστοποιήσεις των παιχνιδιών έχει καταθέσει και στον δήμο Αλμυρού, όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό, ενώ ο δήμος θα καλέσει και εμπειρογνώμονα για να εξετάσει τα δεδομένα.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μικρή πετάχτηκε από το παιχνίδι «χαλί» όταν ο χειριστής ανέβασε ταχύτητα για να ανέβει και η αδρεναλίνη των παιδιών. Από την πτώση το κεφάλι της χτύπησε σε άλλο παιχνίδι του παζαριού, το «ταψί» και το σώμα της εγκλωβίστηκε στα μηχανήματα.

    Διαβάστε και: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! «ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ…» – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 73χρονης τόσο η επιχείρηση όσο και το συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν κανονικά άδεια λειτουργίας ενώ το παιχνίδι ήταν και πιστοποιημένο. Η 73χρονη συνελήφθη αμέσως μετά το δυστύχημα, κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του, σε βαθμό κακουργήματος. Την ίδια ώρα η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα και αν είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.

    Δείτε επίσης: ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Πηγή: e-thessalia.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Εκεί ακριβώς θα πατήσει και η υπεράσπιση των ανεύθυνων δολοφόνων , στα κινητά…. και στο τέλος θα κατηγορήσουν και το θύμα , ότι και καλά έφταιγε γιατί ήθελε να βγάλει σελφι …

    2. Δεν πρόκειται για ρατσισμό , παπάρα ε παπάρα Πάνος , οι Πακιστανοί δεν ξέρουν να χειριστούν ούτε μια τσάπα , δεν έχουν κανένα ποιστοποιητικο εξειδίκευσης χειρισμού τέτοιων μηχανημάτων και επιπλέον δουλεύουν παντού παράνομα αψηφώντας όχι μόνον τον κίνδυνο για τις δικές τους ζωές αλλά και για αυτές των άλλων χωρίς φυσικά να αναλαμβάνουν ποτέ καμία ευθύνη απέναντι στον νομο, σαν να το χειριζόταν δηλαδή το μηχάνημα ένα ζώο , πχ ένας σκύλος η μια γάτα …και εδώ οι ευθύνες πέφτουν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης , κατάλαβες παπάρα;;;;;;;;

      1. Ναι μεν συμφωνώ μαζί σου αλλά συμφωνώ απολύτως και στην άποψη για τα κινητά με τον Πάνο.

      2. ρε ορνιο, τελικα ειμαστε ολοι ισοι με το ιδιο μυαλο, πακιστανοι κ.α. ναι ή οχι? Αποφάσισε κ πες μας, librard!

    3. Σηκωθηκε ορθια με τα χερια ανοιχτα…τι καταλαβαινεις?σελφιε πηγε να βγαλει οπως κι αλλα παιδια που εχουν σαλεψει με τα κινητα και τις φωτο,φιατι τα κρυβεται αυτα..απογοτευση κινητων εδω και τωρα χανοντε ζωες και εσυ μου λες για τον πακιστανο χειριστη…ξελυθηκε για μια σελφιε εκλεος δηλαδη…ενα ακομα νεο παιχνιδι χανεται για μια φωτο στα σοσιαλ μιντια!!!

      1. αν είναι έτσι τα πράγματα φίλε όπως τα λες …..αυτή είναι η κατάντια μας σήμερα….ουδέν άλλο σχόλιο!!!!!

    4. ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΙΣΛΑΜΟΖΩΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΣΕΝΑ ΚΟΜΠΑΚΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

    Comments are closed.