ΣΚΑΝΕ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ – ΤΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΑΘΗΝΑ - ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ 49ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.   EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ

    Ο πιο υγιείς πληθυσμός της χώρας είναι τα παιδιά, οι έφηβοι. Υγιείς σωματικά αλλά και νοητικά, λειτουργούν αυθόρμητα και με το ένστικτο που ακόμα δεν έχει καμφθεί από τα προβλήματα της καθημερινότητας.   

    Στην κυβέρνηση ήθελαν να πιστεύουν πως θα αντιμετώπιζαν μόνο την αντίδραση κάποιων γονέων και όχι των παιδιών που εν τέλει θα υποστούν και την υποχρεωτική χρήση μάσκας και έτσι ήδη από σήμερα σχολεία της χώρας βρίσκονται υπό κατάληψη.

    Συγκεκριμένα στα Χανιά βρίσκεται από το πρωί υπό κατάληψη το σχολικό συγκρότημα Βουκολιών του δήμου Πλατανιά, στο οποίο στεγάζονται το Γενικό Λύκειο και το Γυμνάσιο της περιοχής.

    Στην κατάληψη συμμετέχουν μαθητές του σχολείου εκφράζοντας την αντίθεσή τους με την χρήση μάσκας στα σχολεία. Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση έχουν κλείσει την είσοδο του σχολείου, ενώ έχουν υψώσει και πανό.

    katalipsixania12

    Τρεις καταλήψεις σε σχολεία της Πάτρας

    Ίδια εικόνα όμως παρατηρείται και στη Πάτρα όπου από το πρωί βρίσκονται τρία σχολεία υπό κατάληψη με μαθητές που αρνούνται να φορέσουν μάσκα! Πρόκειται για το 2ο και 12ο Λύκειο Πάτρας αλλά και το Γυμνάσιο – Λύκειο Φαρών. Οι μαθητές στο 2ο, έχουν κλειδώσει απ έξω τους καθηγητές και διαμαρτύρονται για τις μάσκες και τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη.

    Οι μαθητές των σχολείων αποφάσισαν να κάνουν καταλήψεις αρνούμενοι να φορέσουν μάσκες μέσα στις τάξεις, όπως προβλέπουν οι διατάξεις των Υπουργείων για την προστασία από τον κορωνοϊό. Στο 2ου Λύκειο της Πάτρας, οι πόρτες του σχολείου είναι κλειστές με λουκέτο και σύμφωνα με το Tempo24.gr στο σχολείο μεταβαίνει ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Ακόμα τα υπό κατάληψη σχολεία είναι λίγα σε αριθμό αλλά στην κυβέρνηση φοβούνται ένα φαινόμενο «ντόμινο» και μετάδοση γενικευμένης αντίδρασης κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας. Το γεγονός ότι οι μάσκες που παραδόθηκαν χθες ήταν σαν… τέντες στο μέγεθος, εξόργισε ακόμα περισσότερο γονείς και μαθητές που νιώθουν να ζουν πλέον σε ένα καθεστώς ανελευθερίας.

    katalipsi_maskes1

    katalipsi_maskes2

    katalipsi_maskes4

    katalipsi_maskes5

    katalipsi_maskes6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Τα παιδια που δεν εχουν ορεξη για σχολειο και βρηκαν για δικαιολογια την μασκα, θα δειξουν σε σενα τον δρομο μια και εισαι ανωριμος, οπως αυτα και σε κατι αλλους ξεμοραμενους που ειναι υπερ των καταλειψεων!!!!!!! Για φαντασου μολις ανοιξαν τα σχολεια, καταλειψεις και ενα παραλυτο κρατος τους ανεχεται και ολα αυτα για την μασκα, που στο φιναλε προστατευει την υγεια!!!!!!!! Ρε δεν πατε να πνιγειτε καλυτερα!!!!!!!!

    2. Μπράβο στα παιδιά που αντιδρούν .Μετά την Μακεδονία αντιδρούν για την ζωή τους. Εδώ θέλω να πω ένα μπράβο στην Ελασυν και τον Ιωάννη Λαγο που μάχονται και είναι οι πρώτοι που ενημέρωσαν τον Ελληνισμό για την τυρρανια με πρόσχημα τον Κορωνοιο αλλά και για τα εμβόλια της astra zaneca.με εμβρυϊκά κύτταρα.

    3. Άλλο που δε θέλουν οι δημόσιοι υπάλληλοι… Παρατεταμένες διακοπές… Αυτά είναι καθοδηγούμενα από άλλους αγαπητέ αρθογραφε και δεν έχει να κάνει με τη γενιά του Xbox.Αλλιώς μπορείς να κάνεις επανάσταση να έχει νόημα.

      1. Κατάληψη να μείνουν τα παιδιά αγράμματα: έτσι κάνετε αντίσταση στην νέα τάξη πραγμάτων ρε τρελοκομεία? Αμα τα παιδιά σας δεν μπορούν να ζήσουν αύριο μεθαύριο ?

        1. νεα ταξη ειστε εσεις οι νεοναζί. Τις καταληψεις τις θελουν τα αριστερα ξαδέλφια σας

          1. Ο μόνος που γράφει ελλην : Δηλαδή οι άλλοι τι είναι ρε κυβερνητικέ εκπρόσωπε ? Το Έλλην θέλει τόνο και κεφαλαίο: Μάλλον πρέπει να έκανες καταλήψεις με την ΟΝΝΕΔ και να έχασες το μάθημα των Ελληνικών. Και όποιος δεν σας βολεύει γίνεται χρυσαυγίτης ε?

      2. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι καθοδηγούμενο. Το λάθος ξεκινάει από το γεγονός ότι οι γονείς τα έστειλαν σχολείο. Να μην πάει κανένα παιδί για ένα χρόνο , δεν τρέχει τίποτα. Οι νέοι επίσης των 20 ετών τί κάνουν; Κοιμούνται όρθιοι; Στον δρόμο έπρεπε να είναι οι 20αρηδες αυτήν την στιγμή και όχι να είναι αποχαυνωμένοι , απομονωμένοι κουτσομπόληδες . Και παρέα με τους 20χρονους όλες οι ηλικίες έξω στους δρόμους. Αυτή η κοροϊδία που συμβαίνει είναι για να γραφτεί στην ιστορία. Ντροπή είναι όλα αυτά που κάνει η κυβέρνηση και ντροπή που όλοι μιλάμε για αυτά και δεν είμαστε έξω συγκεντρωμένοι να διαμαρτυρόμαστε.

    4. Μήπως είναι συνωμοσιολογοι και οι μαθητές, μενουμεσπιτακηδες; πού θα πάει η κοροϊδία του αιώνα θα αποκαλυφθεί, μα κανένας ηλίθιος δεν θά παραδεχθεί ότι είναι θύμα και κορόιδο…το καλό της υπόθεσης είναι ότι θα ξυπνήσουν και άλλα πρόβατα..

    5. Όι καταλήψεις δεν είναι λύση και δεν θα φέρουν αποτελεσμα.
      Οι πιθανές ζημιες από πρόκληση επεισοδίων και έλλειψης σεβασμού προς το σχολικό χώρο με φθορά από αυτους που θα καπελώσουν και παλι την προσπάθεια θα είναι ενας ακομα λογαριασμός που θα φορτωθεί στους φορολογούμενους.
      Αντίθετα η πανελλαδική αποχή από το να στείλεις τα παιδιά στο σχολείο δείχνει αποφασιστικότητα και σταθερότητα στα πιστεύω.

      Αποφεύγοντας καταλήψεις.
      1. Αποφεύγεις την μεταχείριση βίας πάνω στα παιδιά. Πιστεύω ότι το καθεστώς ασχετως νεοταξικής κομματικης προέλευσης είναι αδίστακτο και δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει βία πάνω στα παιδιά, το είδαμε αυτό άπειρες φορές σε διαμαρτυρίες πχ. Πισοδερι.
      2. Προστατεύεις τα παιδιά από έκθεση στον «ιό» εξουδετερώνοντας ταυτόχρονα ένα από τα επιχειρήματα τους.
      3. Μαγαζί χωρίς πελάτες κλείνει. Απολογισμος, προγραμματισμος, ρεαλιστική εφαρμογή και όχι πειράματα ως αποτέλεσμα. Τους υποχρεώνεις να σκεφτούν σοβαρα και υπεύθυνα τι πρέπει να γίνει και όχι στο πόδι και επιφανειακά διαφορετικά θα έχουν ακομα μεγαλύτερο χάσιμο εκλογικό.
      4. Αποφεύγεις την κομματική αντιπαράθεση στο σχολικό χώρο και το οποιοδήποτε «καπέλωμα» γιατί ασχετως πιστεύω βάζεις την υγεία των παιδιών σου υποθέτω πάνω από όλα τα αλλα.
      Επιπλέον οι διδακτικοι στην πλειοψηφία είναι «ναι μεν αλλά». Είναι κομματικά φερέφωνα με αντιπολιτευτικά πιστεύω. Το αλαλούμ του παραλόγου.

    6. Μόνο από εκεί μπορούν να τα βρουν μπαστούνια οι Κυβερνώντες.
      Τα παιδιά με το αλάθητο ένστικτο θα μαςδείξουν το σωστό δρόμο και πρέπει όλοι να τον ακολουθήσουμε.

    7. Δύσκολα θα πέσει η μασωνοχούντα αλλα κάτι είναι κι αυτό.

    8. Παλι βλεπω χημικες ουρες στον αττικο ουρανο.
      Την Πεμπτη αλλαζει και ο καιρος.
      Δεν ξερω για τον κορονοιο,αλλα τα χημικα τα τρωμε με τον τονο.
      Καρκινος,παρκινσον,αλτσχαιμερ κλπ

    9. Τα παιδιά είναι η ελπίδα του τόπου
      Μπράβο που έχουν το θάρρος να αντιδράσουν και όχι να υποταχθούν όπως πολλοί γονείς
      Όσο υπάρχει έστω και ένα παιδί, ένας ΕΛΛΗΝΑΣ και μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ για όλο τον κόσμο

    10. Αυτο που θελει αυτη η κυβερνηση ειναι η εξαθλιωση των ελληνων στο βαθμο που θα κλειδωθουν μεσα στα σπιτια απο αφραγκια και κακη ψυχολογια για να ακουν τους εντεταλμενους δημοσιογραφους να τους κανουν απιστευτη πλυση εγκεφαλου! Να γινουν δηλαδη ζομπι! Δεν μου αρεσει καθολου η καταληψη ειναι εντελως πασοκ, εδω που φτασαμε ομως μπορει να ειναι η αρχη για κατι καλο…

    11. Μπράβο στα παιδιά και μπράβο στους γονείς που έδωσαν αξίες και στέκονται στο πλευρό τους.
      Δεν πρέπει να περάσει αυτός ο μεσαιωνικος φασιστικός νόμος..γιατι έρχονται χειρότερα.

    12. Χαρας ευαγγελια για τους δασκάλους,καααααθονται και πληρωνοντσι

    13. Η ανεργία θα περάσει ξανά το 20%. Στους κάτω των εικοσιπέντε θα περάσει ξανά το 40%. Τα λουκέτα έρχονται σαν τσουνάμι. Οι λογαριασμοί και τα ειδοποιητήρια ξαναγίνονται βουνά στα νοικοκυριά. Αλλά το θέμα μας είναι η μάσκα. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕEEE

    14. Κατω οι μασκες,αλλα ΟΧΙ στις καταληψεις του χαβαλε
      Οι καταληψεις ειναι απλα για να χανεται το μαθημα.
      Αυτο θελει και το υπούργειο παιδειας.
      Ο υπούργος θελει εργατες,δεν θελει επιστημονες.
      Εχουμε φτασει σε σημειο,μαθητες του λυκειου να διαβαζουν σαν δεκαχρονα,να ειναι τελειως ανορθογραφοι (γι΄αυτο γραφουν γκρικλισ),να μην ξερουν προπαιδεια,να μην ξερουν γεωγραφια,να μην ξερουν ουτε τα βασικα στην ιστορια και να εισαγονται σε ανωτερες σχολες με κατω απο δεκα!!!!

    15. ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ
      ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΗΛΙΘΙΟΣ

      ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ
      ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΝΗΣΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ
      ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ
      ΠΟΥ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΡΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ
      ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
      ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ – ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ
      ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
      ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙΡΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

      ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ

    16. Ναι κύριε Α εκατόν πενήντα νοματαίοι που τα έχουν πάρει χοντρά λένε ότι η μάσκα περιορίζει την εξάπλωση
      και άλλοι τόσοι λένε το αντίθετο .
      Καλά κάνουν τα παιδιά που από ότι φαίνεται δεν βλέπουν τηλεόραση.

    17. Απορια
      Μάρτη Απρίλη ειχαμε με πολυ πιο λιγα κρουσματα εκατόμβες νεκρών
      Ομαδικους ταφους κτλ
      Τωρα με τριπλασια κρουσματα που ειναι οι νεκροι στην Ιταλία Ισπανία Αμερική κτλ οοοοοεεεεεεοοοο

    18. Μπραβο παιδια
      Μια απο της λιγες φορες που στηριζω καταληψη
      Αυτην την φορα εχουν αιτημα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ

    19. Από αύριο οι καταλήψεις θα είναι γενικευμένες. Αλλά δύσκολα θα υποχωρήσει η χούντα…

    20. Κόντρα για την κόντρα δηλαδή. Τι θα πάθετε αμα βάλετε μάσκα ρε ? Θα σας κοπεί η νεοελληνική μαγκιά και δεν θα μπορείτε να ρουφήξετε το φρέντο και το τσιγαράκι ? Αφού 150 νοματαίοι σας λένε ότι η μάσκα περιορίζει την εξάπλωση, εσείς που κοντράρετε ξέρετε καλύτερα από γιατρούς, βιολόγους κλπ ? Είσαστε επιστήμονες ? Η είναι κόλπο των Εβραίων και έχει τσιπάκι μέσα η μάσκα ? Συνέλθετε γιατί σε λίγο οι Τούρκοι πιάνουν κάβο-ντόρο νούμερα.

      1. Πρέπει να το κόψεις λίγο το χαλασμένο γιατί σε πειράζει… Αν δεις βίντεο κ μάλιστα στον Εισαγγελατο, θα δεις ότι λοιμωξιολογος χαρακτήριζε γελοίο να φορά μάσκα όλος ο πληθυσμός…μπεεεεεε

    21. τα παιδια ειναι η ευκαιρια φετος να γκρεμισουν τα μασωναρια της βουλης .

    22. Οι καταλήψεις είναι εργαλείο των κομμουνιστοΠασόκων που εδώ και πολλά χρόνια έχουν παρεισφρήσει στον χώρο της παιδείας ως εκπαιδευτικοί, συνδικαλιστές κλπ. ΕΞΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!!!! ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.!!

    23. να ένα καλό νέο αρκεί να έχει διάρκεια και να μην είναι πυροτέχνημα! ας το στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε

    24. Τα παιδιά μας δείχνουν το δρόμο τέτοιοι δειλοί που είμαστε οι περισσότεροι. Μαζί τους πρέπει να είμαστε γιατί είναι το μέλλον

    Comments are closed.