ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙΑ! ΠΙΟ ΜΟΥΦΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΑΚΙ

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Σκάλα Λακωνίας συνελήφθη ο δεύτερος Πακιστανός που ετοίμαζε την τρομοκρατική επίθεση στο εβραϊκό εστιατόριο της Αθήνας.

    Οι δύο συλληφθέντες ζούσαν παράνομα τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ελλάδα, κάνοντας αγροτικές εργασίες σε Ζάκυνθο και Λακωνία.

    Αυτό είναι το σπίτι στο οποίο διέμενε ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων, στην Σκάλα Λακωνίας, και στο οποίο συνελήφθη από τις αρχές.

    Στη Ζάκυνθο, και μάλιστα στο Λαγανά, έμενε ο πρώτος εκ των τρομοκρατών που συνελήφθησαν με τη βοήθεια της Μοσάντ.

    Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί παγωμένη τις εξελίξεις, καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ανάμεσά της ζούσε και εργαζόταν ένας εν δυνάμει τρομοκράτης.

    Στο σπίτι όπου ζούσε ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους είχε γίνει, πριν περίπου ένα μήνα, επιχείρηση σκούπα από την Αστυνομία με πρόσχημα ναρκωτικά και παράνομη παραμονή στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν, μπήκαν παράνομα στη χώρα από την Ορεστιάδα πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια.

    Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 27 και 29 ετών και είχαν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών τουλάχιστον εδώ και τρεις μήνες.

    Συνελήφθησαν πριν ένα μήνα περίπου για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και ήταν κρατούμενοι για διοικητική απέλαση.

    Κατά την παραμονή στην Ελλάδα ζούσαν και εργάζονταν κάνοντας κυρίως αγροτικές εργασίες σε Ζάκυνθο και Σπάρτη.

    Τον τελευταίο χρόνο είχαν έρθει στην Αθήνα και διέμεναν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην περιοχή της Ομόνοιας.

    Οι δυο συλληφθέντες Πακιστανοί κατάγονται από την επαρχία Παντζαμπ από όπου είναι και ο 30χρονος αρχηγός που ζει μόνιμα στην Τεχεράνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. η ευπ αντι να ασχολειται με την πολιτικη διαφθορα και σαπιλα που οδηγησε στα τεμπη, ασχολειται με 2 πακια που δεν εχουν ουτε 2ο ζευγαρι καλτσες

    2. Πω πω ρε Στέφανε άρχισες να γραφεις τέλεια!!!!!!!!
      Αχαχαχαχαχ
      Paqui !-για την ακρίβεια το κ@λοΠΑΚΙ
      Αλλά βέβαια !τι άλλο θα βαζανε για να θολωσουνε τελείως τα νερά?

    3. Εμενα με δερνει η πεθερα μου,αλλα δεν την συνελαβαν για τρομοκρατια, κυριε Ελεησον, ο Θεος βοηθος

    4. Κι αφου η ΕΛΑΣ τους ειχε συλλαβει εδω και κανα μηνα ετοιμους γι απελαση, θ ανατιναζανε τη συναγωγη με… τηλεχειριστηριο? Πιο μουφα δεν παιζει ! Κουλαρα σε φαγανε τελικα οι…επικοινωνιολογοι σου που να δεις οι …συγκλητικοι σου!

    5. Γεωργιάδη, όταν ήσουν στον καρατζαφέρη έλεγες για siemens στον κούλη και έγινες υπουργός και τώρα τον εκτιμάς! Και πήγες στη ν.δ. που τους έλεγες κλέφτες και προδότες! Ήσουν στο συλλαλητήριο κατά των βαρδινογιάννηδων που τους βρίζανε και τώρα είπες ότι ήταν λάθος σου που πήγες γιατί ήταν για τον παναθηναικό ευλογία! Πριν 4 χρόνια ήσουν στο συλλαλητήριο κατά των πρεσπών και τώρα είπες θα ψήφιζες τα μνημόνια των πρεσπών! Είδες τι κάνει ένα υπουργείο, ποιοι Μακεδονικοί Αγώνες; Διαφήμιζες το βιβλίο του πλεύρη κατά των Εβραίων και τώραν στον κούλη λες ότι ήταν λάθος σου και πρέπει να πολεμήσουμε τον αντισημιτισμό!!!!!! Έλεγες εθνικό κίνδυνο το τζαμί και άνοιξε με εσένα υπουργό!!!!!! Μετά από αυτά, φρόντισε να δώσεις ένα σπίτι στον πακιστανό τρομοκράτη όπως δίνετε στους άλλους μετανάστες και ζήτα και μια συγνώμη που τους έβριζες, όπως ζήτησε συγνώμη ο γιος Πλεύρης από την εβραϊκή κοινότητα!

    Comments are closed.