ΣΙΧΑΜΑ Ο “ΛΙΓΝΑΔΗΣ” ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ – ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΈΤΣΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕ ΤΙΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

    Κοινοποίηση:
    ImgSrc-11-10

    Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη δράση προπονητή κολυμβητικού συλλόγου που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών.
    Σε κολυμβητήριο στο Περιστέρι ο 74χρονος σήμερα άνδρας προπονούσε πριν από μερικά χρόνια τα δύο ανήλικα κοριτσάκια.

    Σύμφωνα με την καταγγελία των κοριτσιών, πριν καν συμπληρώσουν τα 14 τους χρονιά, ο προπονητής τα είχε επανειλημμένα κακοποιήσει σεξουαλικά. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο παράγοντας της κολύμβησης έβαζε τα ανήλικα να βλέπουν στον υπολογιστή του υλικό παιδικής πορνογραφίας και στη συνέχεια προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

    Ο ίδιος, αμετανόητος και προκλητικός, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έκανε ό,τι έκανε για να βοηθήσει στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ανήλικων αθλητριών.

    «Δεν έκανα τίποτα κακό. Ναι, έδειχνα σκηνές πορνογραφικού περιεχομένου στα κορίτσια. Ποτέ όμως δεν τα παρενόχλησα. Το έκανα για να τα βοηθήσω στην σεξουαλική τους διαπαιδαγώγηση», ήταν η δήλωση του 74χρονου.

    Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων
    Όπως κατήγγειλαν οι δύο ανήλικες, ο 74χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους και πολλές φορές τις έπαιρνε ο ίδιος από το σπίτι για να τις πάει στην προπόνηση.

    Οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανόν ο 74χρονος κατηγορούμενος να έχει κακοποιήσει και άλλα παιδιά και για αυτό θα ζητήσουν να γίνει δημοσιοποίηση των στοιχείων του και της φωτογραφίας του.

    Η δικογραφία
    Όπως προκύπτει από τη δικογραφία: «βοηθούσε στην οργάνωση και τις προπονήσεις που συμμετείχαν ανήλικα κορίτσια σε πολύ μικρή ηλικία… προέβαινε σε διάφορα σχόλια για τα σώματά τους καθώς και σε άσεμνες συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου».

    Τα δύο κορίτσια κατέθεσαν ότι φοβόντουσαν να αποκαλύψουν τη σοκαριστική δράση του προπονητή και παρακινήθηκαν από τη γενναία στάση της Σοφίας Μπεκατώρου.

    Με ένταλμα του ανακριτή, ο 74χρονος συνελήφθη και το Σάββατο, μετά την απολογία του, προφυλακίστηκε.

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Τετοια βρωμια ποτε δεν την φανταζομαστε Αρα και καλα περναμε οσα περναμε τετοιος βρωμολαος που καταντησαμε Ετσι και ερθουν οι τουρκοι ολα αυτα τα αποβρασματα θα τους υ ποδεχτουν με πανηγηριαΑηδια και ντροπη

    2. Αι στο διάολο πια με τα σιχαματα της κοινωνίας και το θράσος τους! Εκτέλεση στις πλατείες ρε! Να καθαρίζει μια για πάντα η ανωμαλία και η βρωμιά.

    3. Ε τώρα είναι ευκαιρία όταν μπει φυλακα να του βάζουν ταινιες με γκέι και μετά να τον πηδάνε για να πάρει μια ιδέα του πως γίνεται.

    4. Προοδεύουν οι νεοέλληνες. Κατέστρεψαν και χρεοκόπησαν τη χώρα τους ,τείνουν να γίνουν δορυφόρος της Τουρκίας,γέμισαν λαθρομετανάστες,καταλύθηκε το Σύνταγμα τους και τώρα τελευταία ανακάλυψαν πως τους βιάζουν τα καμάρια τους …

    5. Αρκετά πια με τον κάθε ανώμαλο. Δίκη και φυλάκιση για όλους αυτούς. Και οι φωτογραφίες τους σε όλα τα μέσα μήπως γλυτώσει κανένα παιδάκι.

    6. Πήξαμε στους ανώμαλους, όλοι βρήκαν στήριγμα στη δυναστεία.

    Comments are closed.