[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] ΣΙΚΑΓΟ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟ! “ΒΡΟΧΗ” ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΙ(!!) ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

    Κοινοποίηση:
    pei211

    Νεότερη ενημέρωση:

    Δύο Τούρκοι υπήκοοι που βρίσκονται στην χώρα ως αιτούντες άσυλο, κάθονταν στο Πασαλιμάνι, όταν τους πλησίασε πεζός ένας τρίτος άντρας, πιθανόν ομοεθνής τους και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που καταθέτουν στην Αστυνομία, άρχισαν έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους.

    Ξαφνικά, ο δράστης έβγαλε ένα όπλο μικρού διαμετρήματος και πυροβόλησε δύο φορές, μία φορά στο πόδι τον έναν άντρα και άλλη μία τον άλλον, επίσης στο πόδι και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

    Στο Πασαλιμάνι προκλήθηκε πανικός ενώ κλήθηκε και έφτασε σύντομα ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους δύο τραυματίες στο Αττικό Νοσοκομείο.

    Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται με ελαφρά τραύματα, ο ένας ειδικά με πολύ ελαφρύ τραυματισμό.

    Στην ευρύτερη περιοχή γίνονται αναζητήσεις από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Ασφάλειας για να διαπιστωθούν οι λόγοι της συμπλοκής και εάν δράστης και θύματα εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες στη χώρα μας.

    Αρχικό κείμενο:

    «Συναγερμός» σήμανε το βράδυ της Κυριακής στις αρχές, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο Πασαλιμάνι, στην Ακτή Μητσοπούλου.

    Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν επί της Ακτής Μουτσοπούλου, στο Πασαλιμάνι, απέναντι από πρατήριο υγρών καυσίμων. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, δράστες είναι αλλοδαποί που αντάλλαξαν μεταξύ τους πυροβολισμούς. Ωστόσο, κατά μία άλλη εκδοχή, άγνωστος δράστης πυροβόλησε δύο πολίτες τουρκικής υπηκοότητας οι οποίοι είναι οι δύο τραυματίες.

    Φέρουν τραύματα στα πόδια και διακομίστηκαν στο Αττικό νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου να διαπιστώσουν πώς και γιατί ξεκίνησε ο αιματηρός διαπληκτισμός, με πυροβολισμούς σε μια από τις κεντρικότερες οδούς στον Πειραιά.

    Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από το σημείο:

    pei5 pei4 pei3 pei2 pei14 pei13 pei12 pei11 pei10 pei1 pei7 pei6

    ceaf839d-6be6-415d-856a-255d38b9b01a d65e8cd6-c212-40de-acfe-1394dcd27fdc 879efd3d-6205-4c24-8c50-fa8b403c32bb

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Τυπογραφικό λάθος. Δεν είναι Σικάγο η χώρα. Είναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ η χώρα.

    2. Ξέρουν σημάδι οι κακοποιοί! Έτσι δεν είπε ο πρωτοσάλτε για να πείσει παλιότερα ότι δεν κινδύνευσαν αθώοι πολίτες; Μαυρίστε το ανθελληνικό τόξο των 301, ψήφος μόνο σε πατριωτικά κόμματα. Που μιλάνε για Ελλάδα, όχι για μετανάστες και υποχρεωτικά εμβόλια μόνο σε έλληνες . Μετά τα τουρκοκάναλα, νάτοι και οι τούρκοι πολίτες που στέλνει ο ερντογάν. Ξυπνάτε και αντισταθείτε, η Ελλάδα μας χρειάζεται.

    3. Οι Τουρκικής υπηκοότητας μπορεί να ήταν και Κούρδοι;

    4. Mεταξυ τους δε παν να φαγωθουν αλλα αργοτερα θα εχουμε και θυματα κοσμο που δεν θα φταίει σε τιποτα
      ερχεται κι αυτο να το περιμενουμε που γεμισαμε με λαθρο τη χωρα μας

    5. Ειναι και οι Τουρκοι Συριοι,
      δεν φτανει που μας στελνουν τα εκατομυρια των λαθρο
      εισβαλλουν και οι ιδιοι.
      Πηγαιναν γυρευοντας ,τι δουλεια εχουν στην Ελλαδα ,
      καιρος να ξεκουμπιστουν στην Τουρκια μια για παντα

    6. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ… ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΜΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ….ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      1. Ξύπνα εσύ ρε και πήγαινε στο ΑΤΜ να πάρεις το μηνιατικο. Δ/Υ σκουπίδι.

        1. το Μακεδονια ελληνικη σου ελειπε ειδαμε και εσας με την αντιδραση σας και να το αποτελεσμα της μακεδονιας ετοιμαστειτε να ξαναψηφισετε τα ιδια καθικια και μετα θα ενωσουν την βορεια με την νοτια Μακεδονια μαλλον εσυ πρεπει να ξυπνησεις και οι ομοιοι σου

    7. Κάθε φορά που θα βλέπουμε τέτοιου είδους περιστατικά την ευθύνη την έχουν φυσικα το Συριζα και ΝΔ οι οποίοι επέτρεψαν την παράνομη είσοδο τους στη χώρα με αποτέλεσμα η Ελλάδα μας να γίνει Ισλαμαμπάντ

      1. 🤨Και ακόμα δεν μπήκαν μέσα στη χωρα οι Ταλιμπάν!
        Όχι κυριε, την ευθυνη την εχουν αυτοί που τους ψηφισαν και που συνεχίζουν να τους ψηφίζουν για προσωπικό όφελος.
        Τα κόμματα γι’αυτό το λόγο υπάρχουν, για να κάνουν την Ελλάδα μια πολυπολιτισμική ειρηνική
        χωρα οπου ολοι οι ανθρωποι διαφόρων εθνικοτητων θα ζουνε μαζι ειρηνικά και αγαπημενοι.
        Τι δεν το έχετε καταλάβει ακόμα;;; Αυτός ειναι ο σκοπός τους, αυτές τις εντολές έχουν.
        Ο άλλος ο…….θέλει να πολεμήσει λέει το νατιβισμο.🥴
        Ορίστε τα χάλια σας.
        Αφού δεν έφυγε καμία αδέσποτη να σκοτώσει κάνα παιδάκι….. πάλι καλά να λέτε με τους μ@λ@κες.

      2. ΟΧΙ..!! Τήν ευθύνη τήν έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο ηλίθιος ψηφοφόρος πού 45 χρόνια τώρα μέ απόλυτη ελευθερία καί δημοκρατία ψηφίζει τούς ίδιους προδότες πού κατέστρεψαν τήν Πατρίδα μας!
        Ολοι αυτοί πού κυβέρνησαν καί κυβερνούν δέν πήραν τήν εξουσία μέ τό ζόρι, ΕΜΕΙΣ τούς τήν δώσαμε! Μέ τήν ψήφο μας!!

    8. …..ασιατικο κωλοχανιο η ελλας…..ποιοι αραγε στρατηγικευουν την ολη κατασταση σε ολον τον πλανητη και ποιο το οφελος των ? τους φουστηδες…..

    Comments are closed.