ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΙΟΥ – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ – ΘΕΛΕΙ ΝΩΠΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΕΣΠΕΣ 2 ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ

    Η κυβέρνηση συνεχίζει να διαψεύδει σε όλους τους τόνους το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει προσωπικά με κάθε ευκαιρία λόγο για εξάντληση της τετραετίας, αλλά αυτό δεν συνιστά πλέον είδηση.

    Ουδέποτε, άλλωστε, οι εκλογές έχουν προαναγγελθεί. Όμως, πίσω από αυτόν τον επιφανειακό εφησυχασμό, η αγωνία για τις εξελίξεις διαρκώς μεγαλώνει και μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «κυριακάτικης δημοκρατίας», στο τραπέζι έχουν πέσει πλέον και συγκεκριμένες ημερομηνίες για την περίπτωση που επιχειρηθεί τελικώς ο αιφνιδιασμός.

    Προς το παρόν το κυβερνητικό επιτελείο φαίνεται ότι επιχειρεί να αποτιμήσει το τελευταίο δίμηνο, που συνοδεύτηκε από δραματικούς χειρισμούς οι οποίοι έπληξαν σημαντικά την εικόνα της Ν.Δ. Ακόμη κι αν το πλήγμα δεν θεωρείται ανεπανόρθωτο, δεν παύει να αντιμετωπίζεται από πολλούς -και εντός της κυβερνητικής παράταξης- ως «η αρχή του κακού».

    Το έτερο σκέλος της κυβερνητικής προσπάθειας θα είναι να αποδειχθεί ο Απρίλιος μήνας σχετικής ανάκαμψης, τόσο πολιτικής όσο και δημοσκοπικής. Και λίγο πριν από το Πάσχα -ανάλογα και με το κλίμα που θα έχει πια διαμορφωθεί- θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

    Εάν δηλαδή δεν πρέπει να χαθεί άλλος πολιτικός χρόνος και να δρομολογηθεί η πορεία για την «ανανέωση της λαϊκής εντολής» ή να ακολουθήσει την πεπατημένη όλων των κυβερνήσεων όταν μπαίνουν σε τροχιά φθοράς.

    Στην πρώτη περίπτωση, η ημερομηνία-κλειδί που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκεται στο τραπέζι του Μεγάρου Μαξίμου για να στηθούν οι πρόωρες κάλπες είναι η Κυριακή 30 Μαΐου.

    Ο Ιούνιος δεν συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες, διότι -παρά τη σύγχυση και την αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας– είναι ο μήνας των πανελλαδικών εξετάσεων, ενώ η τελευταία Κυριακή του Μαΐου προσφέρει και το πρόσθετο πλεονέκτημα της σύντομης προεκλογικής περιόδου, καθώς λόγω του Πάσχα θα επικρατεί γενική χαλάρωση τουλάχιστον και την Εβδομάδα της Διακαινησίμου έως τις 9 του μήνα.

    Σε κάθε περίπτωση, όποια κι αν είναι η τελική απόφαση, όλες οι κινήσεις που έχει αρχίσει να σχεδιάζει και να εφαρμόζει η κυβέρνηση παραπέμπουν σε μια κατάσταση προεκλογικής ετοιμότητας. Αυτό δείχνουν οι τελευταίες εξαγγελίες, οι οποίες διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά και η προσπάθεια να σχηματοποιηθούν ενώπιον της κοινής γνώμης τα δύο «βασικά πολιτικά στρατόπεδα», δεδομένου ότι οι εξελίξεις θα χρειαστεί να περάσουν από τις συμπληγάδες της απλής αναλογικής.

    Ως εκ τούτου δεν θεωρείται τυχαίο ότι κατά τη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών της Παρασκευής στη Βουλή, με αφορμή την πανδημία, ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να ταυτίσει ανοιχτά τη Φώφη Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα. «Δυστυχώς μου θυμίζετε ολοένα και περισσότερο τον κ. Τσίπρα» είπε στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, όταν εκείνη μίλησε για «μπίζνες από τη Μαξίμου Α.Ε.», δείχνοντας ότι έχει αποφασίσει να οξύνει τον αντιπολιτευτικό λόγο της.

    Η κόντρα αυτή δεν είναι άσχετη και με την υποψηφιότητα Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ., η οποία φαίνεται ότι ωθεί την κυρία Γεννηματά πιο «αριστερά» και εκ των πραγμάτων δημιουργεί άλλες προϋποθέσεις για συγκλίσεις στην Κεντροαριστερά με τον ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ. την επόμενη ημέρα των εκλογών.

    Από την πλευρά του, κ. Μητσοτάκης, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις κάλπες, επιδιώκει να προσεταιριστεί -εν όψει της εκλογικής πόλωσης- το «αντιΣΥΡΙΖΑ» τμήμα της βάσης του εναπομείναντος πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ. Το ποσοστό αυτό μπορεί να είναι μικρό, αλλά ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστικό για τις νέες ισορροπίες.

    Ήδη οι δημοσκοπήσεις -όσο κι αν ωραιοποιούν την τελική εικόνα- καταγράφουν αμφίπλευρες απώλειες για τη Ν.Δ., ικανές όχι να της στερήσουν την πρώτη θέση, αλλά την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έχει απώλειες προς τα «δεξιά» της, αλλά προς την πλευρά των ψηφοφόρων που «στρατοπεδεύουν» μεταξύ της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η μικρή (αλλά για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του 2019) άνοδος σχεδόν δύο ποσοστιαίων που κατέγραψε μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις τελευταίες μετρήσεις αποδίδεται στο επιχειρούμενο άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα στον χώρο αυτό.

    Η δύσκολη εξίσωση της απλής αναλογικής και οι «κόκκινες» γραμμές
    Λόγω του συστήματος της απλής αναλογικής, για τη Ν.Δ. οι «κόκκινες γραμμές» κινούνται στα όρια του 33%-35% ώστε να μπορεί, αν χρειαστεί, να επιβάλει δεύτερες κάλπες με την ενισχυμένη αναλογική και να μην αφήσει χώρο στις «διερευνητικές εντολές» που κατά το Σύνταγμα θα μεσολαβήσουν.

    Γι’ αυτό και οι αποφάσεις για το θέμα της κάλπης φαίνεται ότι δύσκολα μπορεί πια να περιμένουν το φθινόπωρο, διότι όλες οι τάσεις δείχνουν ότι μήνα με τον μήνα πλέον η φθορά θα μεγαλώνει, λιγότερο ή περισσότερο. Και ενδεχομένως σε μερικούς μήνες η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι σαφώς μονοψήφια.

    Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την εξέλιξη της πανδημίας, το θέμα των εμβολιασμών και τη διαχείριση όλων των οικονομικών και κοινωνικών παρενεργειών.

    Ο κ. Μητσοτάκης, με τις εξαγγελίες για ενισχυμένη ρευστότητα στην εστίαση, τις ανακοινώσεις για το Ταμείο Ανάκαμψης και τα δισ. που -παρά τις μνημονιακές προϋποθέσεις- φέρνει καθώς και τις άλλες ρυθμίσεις, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα αντίδοτο στην κοινωνική δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτή η ισορροπία, πάντως, αποδεικνύεται κυριολεκτικά μια ισορροπία τρόμου, όχι μόνο λόγω της κόπωσης ή των λαθών και αντιφάσεων, αλλά κυρίως λόγω της αναποτελεσματικότητας και του φαύλου κύκλου που συνεχίζεται.

    Το κυριότερο, όμως, είναι ότι ο πρωθυπουργός φέρεται ότι ανησυχεί σοβαρά και για την προσωπική του φθορά. Μπορεί να παραμένει δημοφιλέστερος έναντι του κ. Τσίπρα και συγκριτικά καταλληλότερος για την πρωθυπουργία, αλλά τα ποσοστά αποδοχής του φθίνουν συνεχώς και φαίνεται ότι πλησιάζει η στιγμή -εάν δεν έχει επέλθει ήδη- που για κάποιες κρίσιμες μάζες του εκλογικού σώματος θα είναι «τοξικός», ανεξαρτήτως της εσωκομματικής κυριαρχίας του στη Ν.Δ. Όπως είχε συμβεί αναλογικά και με τον προκάτοχό του πριν από το 2019. Κι αυτός είναι τούτη τη στιγμή ο μεγαλύτερος κρυφός πονοκέφαλος του κ. Μητσοτάκη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Χαμος στην Γαλλια(φιλοι μας οι Γαλλοι).Κυκλοφορισε βιντεο οπου υπουργοι τρωνε αστακους χαβιαρια και αλλα σε κλειστο εστιατοριο χωρις μασκες και τα υπολοιπα.Τελικα αυτοι ολοι στην Ευρωπη πινουν και τρωνε εις υγειαν των μαλακων.

    2. Δε θέλουμε εκλογές μουνοπ…ο μιζοτακη, να σε εμβολιασουμε θέλουμε με το.τροπο μας!

    3. Α ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟΧΟΥΝ ΠΡΟΤΗΝΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΘΑΝΕ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥΣ Η SINGULAR LOGIK ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΘΑΝΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    4. Φυσικά και το άρθρο είναι ανυπόγραφο και ανυπόστατο. Ο Μητσοτάκουλας εξασφάλισε ορίζοντα 4ετίας και δεν πάει σε εκλογές βάλτε το καλά στο κεφάλι σας. Εδώ έβαλε για πρόεδρο το τσόκαρο φτάνει να εξασφαλίσει ότι θα είναι 4 χρόνια πάνω. Μην κάνετε όνειρα. Άλλωστε ακόμα φρέσκες είναι οι οικονομικές επιπτώσεις από τον κορονοϊό και δεν τον συμφέρει να στήσει καμία κάλπη.

    5. Ρε νεοέλληνες σας δουλεύουν τα φλωρια οι πολιτικαντηδες και κάθεστε ακόμη και τους ακούτε???? Πόσο κοπάδια είστε όλοι σας.

    6. Ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι κρυφοεβραιοι; Για παράδειγμα η οικογενεια Μητσοτάκη ειναι ελληνοεβραίοι από το εβραϊκό γένος Βενιζέλ ή Μπέν- Σαλόμ. Χίο αν είσαι με τον λαό κάνε άρθρο και ξεσκέπασε τους.

      1. χιλιαδες πρωτοσελιδα αλλες τοσες εκπομπες εχει κανει ο Χιος για την εβραιλα που μας κυβερνα ……….το ξερουμαι ποιοι ειναι

    7. ΜΑΚΑΡΙ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ………..ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΑΝΕΡΓΕΙΑ,ΠΕΙΝΑ,ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΓΗ,ΧΡΥΣΟΣ,ΜΕΤΑΛΑ,ΚΟΣΚΟ,Μ Α Κ Ε Δ Ο ΝΙ Α ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ (!!!!!!!!) ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΟΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΦΑΗΖΕΡ,ΕΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ, ΕΝΑ ΤΗΣ ΜΠΑΗΟΝΤΕΚ,ΕΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑ, ΕΝΑ ΤΗΣ ΤΖΟΝΣΟΝ Κ ΤΖΟΝΣΟΝ,ΕΝΑ ΤΗΣ ΣΕΝΟΦΙΛ,ΤΗΣ ΚΟΥΡΒΑΚ,ΤΗΣ ΓΚΛΑΞΟ ΣΜΙΘ ΚΛΑΗΝ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΣ ΝΟΒΙΟ—ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΗΛΗΘΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ- ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ– ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !

    8. Στον διάολο να πάει αλλα και εκείνος δεν θα τον θέλει

    9. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΡΩΤΑ ΡΕ ΒΛΑΜΜΑΙΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΥΡΡΑΝΙΣΚΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΝΤΖΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΟΥΡΤΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ… ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΒΟΥΡΤΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΟ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΣΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΣΕΠΩΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΟ…….ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΚΟΥΛΗ ΤΡΙΣΜΕΓΗΣΤΕ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΕ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΦΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ……….ΕΝΩ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΩΝ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ BMW X5 ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ…..

    10. Αν δεν φάει κάτι σκληρό στη σκατοκεφάλα του να τελειώνουμε δεν γίνεται τίποτα.

    11. γ@μ@ το σπιτι του και τη νδ του παλιοσκουπιδι

    12. Στριγκλιες και τιτίβησματα, περί αλήθειας και άλλων αιωρούμενων χοίρων, με ευλάβια
      προσκύνημα την σανίδα με τη ελευθέρων ηθών κυρία, αληθοφάνεια πάση
      θυσία και τράβηγμα το καζανάκη μετά το ξαλάφρωμα!

    13. Στέφανε γίνεται της π@υτανας. Η Παλαιτσακη και ο φουρθιωτης δίνουν στεγνά κάποια Ρωτζοκου ή κάπως έτσι υπεύθυνη λέει τύπου της κυβέρνησης , λένε ότι τους έστελνε εντολές να προβάλουν την κυβέρνηση μέσω εφημερίδας και τιβι, να στηρίζουν το κυβερνητικό έργο και φυσικά για όλα φταίει ο κακός Έλληνας πολίτης!!! Της π@υτανας, μιλάμε για την χειρότερη χούντα που βίωσε αυτός ο τόπος και ο λαός. Ελέγχουν όλη την ενημέρωση, για αυτό τους τα σκάνε στα μμε, για να έχουν την στήριξη και να κάνουν προπαγάνδα υπερ της κυβέρνησης προστατευοντας τον γερμανοτσολια.

      1. Η κηριουλα παλειας κοπης γερασμενη κοτα Παλατσακη μαζι με τον Μενιο απο πισω τσεπωσαν επιχορηγιση για την δημιουργια εφημερηδας Τα αποκαληπτικα για να γλυφουν την κυβερνηση…..οσπου να φανε και την τελευταια δεκαρα και μετα να την κλεισουν……………

    14. Αν και Μακεδόνας είμαι αναγκασμένος να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ ώστε να πάρει το πούλο ο ημίτρελος λεχρίτης που ανέβηκε στην εξουσία σαν Μακεδονομάχος και μας κατέστρεψε!

      1. Χαχαχα καλη η προσπαθεια αλλα η μ@λ@κι@ σου σε προδιδει

      2. Μαζί σου. Ο Τσιπ ήταν άγιος μπροστά σε αυτό το καρτάλι. Όχι και μαραίβα ρε μαλάκες δεξιοί! Απο που κι ως που; Χίλιες φορές Περιστέρα
        Τράβα ku-lee να διδάξεις στο χαρβαρ

    15. Θα Θα Θα τάξει πάλι κάτι φιλοδωρήματα και θα πάνε να τον ψηφίσουν κλασικά οι ανεγκέφαλοι πεινάλες Ξέρει ότι απευθύνεται σε υποανάπτυκτα ξελιγωμένα λιγούρια και έχει τον τρόπο να τους αποσπάσει την γα……ψήφο ώστε να το παίζει αυτοκράτορας.

    16. Παιδιά καταρρέουν κυριολεκτικά. Στην Πολίχνη έχουν ανοίξει κανονικότατα τα μαγαζιά και ψωνίζει κανονικά ο κόσμος, υπάρχει μεγάλη οργή πραγματικά. Ο κόσμος περιμένει τη αστυνομία να πάει να κόψει πρόστιμα, θα γίνει της π@υτανας. Εντωμεταξύ οργανώνονται καθημερινά πάρτυ για να ξεφτιλίσουν τα μέτρα και την κυβέρνηση. Μ@λακες ελάτε να ρίξετε πρόστιμα, σας περιμένει ο κοσμος. Τελικά οποιος δέχεται τα μέτρα είναι και πολύ μ@λακας. Καταστρεφεται ο ίδιος, δέχεται να κρατά φυλακισμένο το ίδιο του το παιδί.

    17. Προσοχή θέλει ο Τράγκας..
      Δεν είναι τυχαίο ότι δεν είναι τελείως καθαρός.
      Μην τον ετοιμάζουν για συγκυβέρνηση και να πάρει ψήφους που είναι για άλλα, πραγματικά πατριωτικά κόμματα…

    18. Ουυυυυυυυστ ρεεεεεε.
      Τι λετε ρε μαλακες δεν ντρεπεστε ? εσεις δεν ψηφισατε τους πισωγλεντηδες σας την τσιπρα και την κουλα σας τι θελετε τωρα? πατριωτες δεν υπηρχαν? Αλλα εσεις τους θάβεται ζωντανούς και μετα ζητάτε και τα ρεστα τσογλανια του κερατα. οσο για την κουλα σας και τους ομοίους της ας τολμησει να δωσει ενα κομματι της πατριδας .
      Ρεεεεεεεε ουυυυυυυυστ

    19. Μην ξεχάσετε στις κάλπες όλοι Κούλη ! – Το έχει δείξει και η στατιστική ότι ο μαλάκας πρέπει να πάει και δεύτερη φορά κάλπη για να καταλάβει πόσο μαλάκας είναι. Έτσι το έκανε και ο Άλεξ και έβγαλε 5ετία.

    20. Να είναι καλά ο Τράγκας και ο Χίος που τον κάνουν σκληρή κριτική. Οι άλλοι δημοσιογράφοι κότες.

    21. Ο Τσιπρας (τουλαχιστον στην παρουσα φαση) δεν θελει να κυβερνησει…αυτο αλλωστε φαινεται και απο το γεγονος οτι δεν υπαρχει ουσιαστικη αντιπολιτευση.
      Ετσι ο Μητσοτακης “βρισκει εδαφος” και κανει οτι θελει.

        1. Δεν το συζητάμε. Ξέρουμε τουλάχιστον ότι είναι γνήσιοι εργαζόμενοι πατριώτες.

    22. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ…ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ…ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ…ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

    23. Τώρα δεν παίζει να γίνουν εκλογές. Απο Σεπτέμβρη/Οκτώβρη μάλλον θα γίνουν πρόωρες εκλογές! Αλλα και πάλι οποίος βγει μια απο τα ίδια θα είναι!

    24. όποιος και να εκλεγεί είναι το ίδιο απλώς θα τρώει διαφορετικές βρισιές, ο ένας φταίει επειδή είναι φιλελές ο άλλος επειδή είναι κομμουνιστής, αλλά τώρα και χωρίς ΧΑ το καλύτερο είναι η οικουμενική, η μέγιστη προδοσία στον μικρότερο χρόνο, το πιο οικονομικό πακέτο….

    Comments are closed.