ΣΕΙΣΜΟΣ PREDATOR: Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ!

    Κοινοποίηση:
    xios-stefanos-arthrou

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Κυριακάτικης εφημερίδας Documento την ερχόμενη Κυριακή δημοσιεύεται νέα λίστα με ονόματα που παρακολουθούνταν από την κυβέρνηση με το παράνομο λογισμικό PredatorΜέσα στη νέα λίστα βρίσκεται και το όνομα του Στέφανου Χίου.

    Πριν από λίγο ενημερώθηκαν οι δημοσιογράφοι του ΜΑΚΕΛΕΙΟ από τη συνάδελφο του Ντοκουμέντο Δανάη Μπαρτζώκα. Πρόκειται για μία ακόμα επιβεβαίωση της εφημερίδος μας ότι ο Στέφανος Χίος βρίσκεται συνεχώς στο «στόχαστρο» της κυβέρνησης λόγω των μεγάλων αποκαλύψεων για σκάνδαλα που συμμετέχουν εξέχοντα στελέχη της διεφθαρμένης κυβέρνησης Μητσοτάκη.

    Δεν τους έφθανε που παραλίγο να χάσει τη ζωή του από την απόπειρα δολοφονίας του από το παρα-κράτος, κατόπιν άνωθεν εντολών, τον είχαν επισυνδέσει κιόλας, εδώ και ενάμιση χρόνο τουλάχιστον.

    Νομίζουν έτσι οι Μητσοτάκηδες και οι Δημητριάδηδες ότι θα κάμψουν το ηθικό των ανεξάρτητων δημοσιογράφων. Νομίζουν ότι οι αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα φρεναριστούν με τέτοιες ενέργειες, που παραπέμπουν στην Κόζα Νόστρα.

    Δυστυχώς γι’ αυτούς η Ελεύθερη Φωνή του ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν σταματάει! Αύριο η εφημερίδα μας έχει μια σειρά αποκαλύψεων που θα θορυβήσουν πολλούς. Μείνετε συντονισμένοι!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Μόνο βολεμένοι από Ν.Δ. θα ψηφίσουν μιζοτακη.

    2. Όσες μ@@@κίες και αν γράψετε, το βράδυ των εκλογών θα τρέχετε να κρυφτείτε. Κυριάκος μέχρι να σβήσει ο ήλιος ρε ψέκια.

    3. Ας πάει ο Μπαξμπάνης αποδείξεις στον εισαγγελέα. Και ποιος μου λέει ότι την λίστα δεν την έφτιαξε με τον Πολάκη; Και για να το πάω και πιο μακριά και ποιος μας λέει ότι δεν είναι αυτός ο “εθνικός κοριός”; Ας βγει να αποδείξει ότι δεν είναι αυτός με το predator, όπως ζητάει να κάνουν οι άλλοι. Θέλω να ξεκουμπιστεί η Κούλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσουμε συγχωροχάρτι στον άθεο προδότη της Μακεδονίας, Τσίπρα και την συμμορία του.

    4. Σίγουρα ο πρώτος στη λίστα παρακολούθησης είναι ο κύριος Χίος. Και το Μακελειό. Ο νούμερο ένα δημόσιος κίνδυνος που ρίχνει κυβερνήσεις και ξεσκεπάζει τη βρώμα και τη δυσωδία του πολιτικού κατεστημένου.

    5. Ξαναγράφω και να τα βγάζετε…. Για το Documento.. είπε ο βοθρος στο κοτέτσι πάρα πέρα και βρωμάει. Κλέφτες όλοι οι πολιτικοί, απατεώνες και με κονε με ολιγαρχες, για αυτό και έχουν από 20 ακίνητα ο καθένας κ ο κοσμάκης χαροπαλευει καθημερινά. ΒΡε Χίο πήγαν να σε φάνε σαν τ σκυλί στα αμπέλι τώρα θυμήθηκες ότι σ παρακολουθούν;;; δλδ δεν το ήξερες;;

    6. ΜΑΚΕΛΕΙΟ σοβαρέψου…Εδώ πήγε να σε στείλει η μαφία του Κούλη στον άλλο κόσμο και δεν θα σε παρακολουθούσαν;Το μόνο απόλυτα αυτονόητο και σίγουρο είναι πως ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαίο για τον Κούλη να παρακολουθούσε την δραστηριότητα σας.Ο Κούλης έπρεπε να είναι προ πολλού στην φυλακή απλά γαμιούνται οι Εισαγγελείς οι Μασόνοι.

    7. Ναι τον ακουγανε για να μαθουν απο ποιον παίρνει τα περισσότερα φράγκα. Λες και δεν φαίνεται ποιος τον πληρώνει…

    8. Όποιος ονομάζει αυτήν την κατάσταση Δημοκρατία, έχει σοβαρό θέμα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

      1. Στήν δημοκρατία πρέπει να μας αφήνετε όλες τίς Ρωσίδες να δουλεύουν από τό σπίτι από τήν κρεβατοκάμαρα μάς , και όχι να τρέχουμε σε διάφορα ξενοδοχεία κάθε λίγο και λιγάκι.

    9. Η ΕΥΠ δεν χρειάζεται λογισμικό για να παρακολουθήσει κάποιο τηλέφωνο.

      1. Για να παρακολουθήσει τις συμβατικές κλήσεις και sms, σίγουρα δε χρειάζεται. Για τα παραπάνω χρειάζεται

    10. Ρε Makeleio σιγά το ΝΕΟ εδώ από εποχή ΑΡΤ έβγενες Στέφανε κι ακουγόταν δεύτερη φωνή…

    11. Στέφανε, ξεφτίλησε χωρίς έλεος τους μιζαδόρους του εμβολίου, που τώρα γίνανε και λάτρεις των μεταναστών και των λοατκι. Τέτοια μετάλλαξη πάθανε, ή από το εμβόλιο ή από τη μίζα του εμβολίου!

    12. Είναι και διχασμένη προσωπικότητα και φρενοβλαβής και επικίνδυνος για τη χώρα και υπόλογος να κάνει παρακολουθήσεις και να βγαίνει και να λέει δεν γνωρίζω τίποτα δεν είμαι εγώ πίσω απ’όλα αυτά δηλαδή με άλλα λόγια είμαι αφελής, γλάστρα, χωρίς εξουσία και έλεγχο των υφιστάμενων μου. Τι ψηφίσατε ρεεεεε.

    13. Δεν σε καθάρισαν στις 27.7.2020 και τώρα τους καθαρίζεις εσύ σαν βραστά αβγά

    14. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
      ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ.

    15. Όταν έγραψες για το νεο τραγούδι της Θεοδωρίδου και ενός νέου στιχουργού?
      «Λογικό»!!!!

    16. Δεν έχει…το αντίθετο θα ήταν έκπληξη!

    17. Στέφανε στάνταρ δεν ισχύει ένα σοκαριστικο σίγουρα νέο από ρωσικές υπηρεσίες πως ο κουλης έστειλε Έλληνες κομάντο να σκοτώσουν Ρώσους φαντάρους. Να καταλάβουν οι Ρώσοι πως ο Ελληνικός λαός δεν στηρίζει κανέναν ναζι ουκρανό ούτε θέλει μάνες Ρωσίδες να κλαίνε τα παιδιά τους όπως επιθυμεί επιδιώκει και χαίρεται στην θέα ενός σκοτωμένου 19χρονου παιδιού Ρώσου ο Μητσοτάκης. Για αυτό ας κλαίνε τα παιδιά τους αυτοί που πήραν, εάν ισχύει, αυτές τις αποφάσεις δηλαδή η συμμορία Μητσοτάκη και όσοι βουλευτές του στήριξαν την αποστολή όπλων στους ουκρανούς αλλά όχι η Ελληνίδα μάνα που δεν φταίει σε τίποτα. Ο Μητσοτάκης και το κόμμα του κυρηξε τον πόλεμο στην πόλεμο στην Ρωσία, αυτοί να πληρώσουν. Αυτοί ευθύνονται.

    18. ΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΕΔΩ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΕ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΣΤΙΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ????ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΠΕΡΗΜΑΙΝΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΑΥΤΑ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΣ ΣΤΙΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ………………..

    19. Ρε σεις, πάτε καλά ????
      Άμα δεν παρακολουθούμε και το Χίο, ποιον να παραΚΟΥΛΗθούμε ? Τον περιπτερά της γειτονιάς ?
      Τι φοβάται εξάλλου ? Μην του φάμε τις αποκλειστικότητες ?

    20. Ξέσκισε τους ασάλιωτα για να πέσουν τα καθάρματα της νδ

    Comments are closed.