ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ DNR – ΔΟΘΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ! “ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΕΧΟΥΝ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!” ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ – Η ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    εξξξξ

    “Τα εθνικιστικά Τάγματα στη Μαριούπολη δεν έχουν παρά 2 επιλογές.Ή να παραδοθούν ή να πεθάνουν. Δεν έχουν πουθενά να πάνε”. Αυτό δήλωσε ο Eduard Basurin αναπληρωτής διοικητής του DNR της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ. Αυτό σημαίνει πως έχουν κλείσει όλοι οι δίοδοι διαφυγής, απόλυτη πολιορκία των Αζοφιστών.

    Η εθνική πολιτοφυλακή της DNR κατέστρεψε τη βάση του Αζόφ στην αριστερή ακτή της Μαριούπολης

    Oι δυνάμεις των νεοναζί του “Azov” στην περιοχή της λεωφόρου Pobeda στην αριστερή ακτή της Μαριούπολης εξαλείφθηκε ως αποτέλεσμα χειρουργικού χτυπήματος. Το πυροβολικό βάλει κατά των δυνάμεων των εθνικιστών στη Μαριούπολη.

    Το μαιευτήριο…και η μαιευτική Σωκρατική μέθοδος .. της αλήθειας!

    Το μαιευτήριο δεν λειτουργούσε από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι γιατροί εκδιώχθηκαν από μαχητές του Εθνικιστικού Τάγματος Αζόφ.
    Στις 8 Μαρτίου, σε συνέντευξή του στο Lenta.ru, ο γιος ενός από τους υπαλλήλους του μαιευτηρίου είπε ότι «τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου, ένστολοι ήρθαν στο μαιευτήριο όπου εργάζεται η μητέρα του. Οι στρατιωτικοί διέλυσαν το μαιευτήριο και έστησαν σημεία βολής στο κτίριο. “
    Τα λόγια του επιβεβαιώνονται από εικόνες που δημοσιεύτηκαν από ουκρανικά κανάλια από το εσωτερικό του μαιευτηρίου μετά τον βομβαρδισμό. Κατεστραμμένα έπιπλα και σπασμένα τζάμια είναι ορατά, αλλά δεν υπάρχουν πτώματα νεκρών. Αν υπήρχαν γυναίκες και παιδιά μέσα, τότε οι σκληρές εικόνες σίγουρα θα είχαν διαδοθεί σε όλο τον κόσμο..Παραδέχονται ότι δεν υπάρχει ούτε ένας νεκρός…

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Αν κάνει εισβολή η Τουρκία θα μας προστατεύσει το ΝΆΤΟ ανεγκέφαλε.Χαχαχαχα.

    2. Για ποιόν πάτε να πεθάνετε ρε βλάκες;Για τον επαγγελματία κωμικό πρόεδρό σας;Τον γελοίο και γκέι Ζελέ;Για μια χώρα που ουσιαστικά δεν σας ανήκει;Έτσι και με τα Σκόπια.Μετά έγιναν Βόρεια Μακεδονία και σιγά-σιγά Μακεδονία.Δανεικό όνομα,δανεική Ιστορία.Με το αζημίωτο όμως.Σαν να λές πως οι ελληναράδες θα πολεμήσουν για την Ελλάδα.Ποιά Ελλάδα;Την αποικία της Γερμανίας;Το ίδιο και σείς.

    3. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ,ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ!!!

    4. Απλά εξολοθρεύστε τους και μην το κάνετε θέμα πολύ πολύ. Κανένα έλεος σε αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα. Δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης.

    5. Να πεθάνουν !
      Αλλά καθαρίστε τους όλους μην αφήσετε κανένα γουρούνι να ξεφύγει !
      H Αμερική και οι δημοκράτες με την χαβανέζικη μαριονέτα τον Ομπάμα υποστήριξε τους Ναζί για να ρίξει το καθεστώς της Ουκρανίας.
      Στη συνέχεια μάθαμε για τα βιολογικά όπλα που ετοιμάζουν εκεί και για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που κάνει ο γιος του Biden ο Hunter.
      Πλέον ο νέος χίτλερ είναι η Αμερική

    6. Το ζενιθ του ψευδους και της παραπληροφορησεως!

      Αν το συγκεκριμενο νοσοκομειο ειχε μεσα πολιτες, μπορει καποιος να μας εξηγησει γιατι ο Ρωσικος στρατος θα το χτυπαγε? Για να σκοτωσει ΔΙΚΟΥΣ του ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ανθρωπους?
      Αφου ειναι γνωστο οτι η Μαριουπολη ειναι μια απο τις Ρωσοφωνες πολεις της Ουκρανιας με την μεγαλη πλειοψηφια του πληθυσμου της να ειναι Ρωσικης καταγωγης!

      Δλδ προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο οτι οι Ρωσοι χτυπουν ….δικους τους ανθρωπους!!..
      Τρελλα πραγματα που πιστευουν μονον οσοι δεν βαζουν το μυαλο τους να δουλεψει.

      1. Για σκέψου ανάλογο περιστατικό με την Τουρκία και την θρακη; αν κανει εισβολη ο Τούρκος να δούμε τι θα λες μετα;

    Comments are closed.