ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ! “Η ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ” – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    manos_daskalakis_roula_pispirigou

    Αντιπαλότητα φαίνεται οτι υπήρχε ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τη μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη η οποία δεν ήθελε να γίνει ο γάμος τους.

    Σύμφωνα με τα όσα είπε οικογενειακή φίλη του Μάνου Δασκαλάκη στην εκπομπή «Super Katerina», η Ρούλα Πισπιρίγκου πίστευε ότι η πεθερά της, της είχε κάνει μάγια:

    «Η Ρούλα από την πρώτη στιγμή πίστευε ότι η πεθερά της, της έχει κάνει μάγια… Έβλεπε παντού ως αιτία του κακού την πεθερά της. Από την άλλη η πεθερά, ήτανε πολύ γνωστή ότι έλεγε το φλιτζάνι… Δεν ήθελε την Ρούλα. Αν δεν υπήρχε η εγκυμοσύνη με το πρώτο παιδί (Τζωρτζίνα) αυτός ο γάμος δεν θα είχε γίνει. Αυτές οι δύο γυναίκες λοιπόν διεκδικούσαν τον Μάνο. Η πεθερά ήθελε να τον έχει στα “φουστάνια” της και η Ρούλα ήθελε να της τον πάρει. Όλο αυτό οδηγούσε σε προβλήματα με εντάσεις και καβγάδες».

    Και συνέχισε: «Από την πρώτη στιγμή η Ρούλα πίστευε η πεθερά της, της είχε κάνει κάτι, επειδή ήξερε τα φλιτζάνια και όλα αυτά… Θυμάμαι έλεγε δεξιά και αριστερά ότι η πεθερά μου μου έχει κάνει μάγια, ότι η πεθερά μου με κυνηγά και με μελετά, ότι έβρισκε πότε το ένα και πότε το άλλο. Της είχε γίνει εμμονή… Όλο αυτό προκαλούσε πολλή μεγάλη ένταση στο ζευγάρι… Από την άλλη, η πεθερά της έκανε πίσω τα τελευταία χρόνια. Βέβαια θα μου πείτε τώρα, έβλεπε ότι το παιδί της έφυγε από το γάμο ουσιαστικά. Όμως κάθε φορά η Ρούλα έλεγε ότι για όλα φταίει η πεθερά της. Αυτό είχε μπει στο μυαλό της και δε μπορούσε κανείς να της το βγάλει».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Μαζεύτε και μάνα και την χοντρολεσβία αδερφή της τώρα!!!! Οι τύπισσες δεν έχουν ενσυναίσθηση, δεν το βλέπετε; Δεν στεναχωριούνται για τίποτα, ούτε για εγγόνια και ανίψια. Να βγει έξω η σατανιάρα ουγκ θέλουν μόνο.

      ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ

    2. και είπε να λύσει τα μάγια θυσιάζοντας τα παιδιά της, εεε ;
      Τώρα κάπως αρχίζει να βγάζει νόημα !

    3. Εδώ που τα λέμε δεν υπήρξε πιο μάγισσα απο τη δική μου την πεθερά!… Μια κακάσχημη του κακού καιρού !. Για αυτό και χώρισα και τώρα είμαι μάγκας !!!

    4. Το ότι ήθελε να δώσει συνέντευξη στον Σομπολο μετά την κατάθεση της, τι σας λέει; Γιατί εμένα μου λέει ότι ήθελε να ενημερώσει τον Μάνο, ότι δεν είπε κάτι κακό για αυτόν. Εφόσον αυτός δεν έχει επικοινωνία μαζί της. Οπότε, το αμέσως επόμενο που μου λέει, είναι ότι στάνταρ κι αυτός έχει λερωμένη τη φωλιά του.

    5. Οικογένεια για τα μπάζα, η μάνα της γράφεται ,ότι όταν η Τζωρτζίνα έμεινε στο αναπηρικό καροτσάκι δεν είχε πάει ποτέ να τη δει.

    Comments are closed.