ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ – ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

    Κοινοποίηση:
    Image10

    Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει τα περιστατικά στα οποία καταγράφεται άγρια βία ανηλίκων, με το φαινόμενο να προβληματίζει τις αρχές καθώς εξελίσσεται σε “βόμβα”.

    Βία ανηλίκων: Ραντεβού για ξύλο έξω από σχολείο στον Άγιο Δημήτριο
    Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρών από μέλη συμμορίας στη Λ. Βουλιαγμένης το βράδυ της περασμένης Κυριακής που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο παιδιών, η ΕΡΤ εξασφάλισε βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει την συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων έξω από σχολείο στον Άγιο Δημήτριο.

    Όπως φαίνεται στο βίντεο της συμπλοκής που συνέβη πριν από δέκα με δώδεκα ημέρες, οι νεαροί κατέγραψαν τα βίαια επεισόδια και ανέβασαν σχετικό υλικό από την συμπλοκή στο διαδίκτυο. Οι νεαροί, όπως έγινε γνωστό, έκλεισαν ραντεβού έξω από σχολικό συγκρότημα στον Άγιο Δημήτριο. Οι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία κάλεσαν την αστυνομία. Ο καυγάς προσωρινά σταμάτησε, αλλά όπως ενημέρωσαν οι νεαροί μέσα από τα social media έδωσαν ραντεβού για ξύλο σε άλλο σημείο κάποια άλλη ημέρα.
    Βία ανηλίκων: 5 συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή στον Άγιο Δημήτριο
    Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο άτομα μετά την αιματηρή συμπλοκή που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Δημήτριο στην Αττική. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι ομάδες που συμμετείχαν στη συμπλοκή ανηλίκων, και ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους μπορεί να ήταν τρεις.
    Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν περίπου 20 άτομα από τον Άγιο Δημήτριο, την Ηλιούπολη και την Αργυρούπολη, ενώ κατά τη διάρκεια της συμπλοκής βγήκαν μέχρι και μαχαίρια.

    Οι αρχές αναζητούν τα αίτια της συμπλοκής

    Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 και 15 ετών. Ο ένας έφερε τραύματα από μαχαίρι στα πλευρά και τον αγκώνα και ο άλλος τραυματίστηκε στο κεφάλι από γκλομπ.
    Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, καθώς οι κάτοικοι ειδοποίησαν αμέσως την Άμεση Δράση.

    Τώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια ήταν τα αίτια της συμπλοκής, υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για μια κοπέλα και άλλες -οι οποίες συγκεντρώνουν και τις περισσότερες πιθανότητες- που αφορούν «ραντεβού μεταξύ ανηλίκων ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς δήμους που ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Το γιο μου τον μαθαίνω να αντεπιτίθεται στον οποιοδήποτε του κάνει μπουλινγκ.. Απέδωσε διότι δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης πλέον…. Είπες ή έκανες μ@λ@κια;;; Θα φας ξύλο….. Έτσι στρώνει η βρωμοκοινωνια…. Έτσι επιβιώνουμε….

    2. Μόνο οι μικροί; Μακάρι κι οι μεγάλοι… μπας και ξεβρωμισουμε. Πηξαμε στους λωποδύτες, τους μπράβους, στους δικαιωματιστες και στα φρικια. Εμπρός για μια Ανθρωπότητα με λιγότερους μ@@@κες!

    3. γίνονται και σεξουαλικές κακοποιησεις αλλά δεν μαθαίνονται για να μην γίνει ρεζίλι το παιδί…πάντα καταγγέλουν ξυλοδαρμό….

    4. Φάτε στην μάπα τώρα τον δυτικό πολιτισμό σας και τις ευρωπαϊκές σας αξίες. Σε όλη την πολιτισμένη κατά τα άλλα δύση χαμός γίνεται. Πυροβολάει ο ένας τον άλλον για πλάκα στην Αμερική, σε όλη την εε γίνεται κόλαση. Πουτιν, πάτα το να σώσεις την ανθρωπότητα. Δοκίμασε τον sarmat στην σύνοδο του ΝΑΤΟ. Ολοι οι ανωμαλοι από παιδεραστές μέχρι πρεζεμποροι εκεί είναι μαζεμένοι. Σώσε μας.

    5. Τελικά όλοι τη χούντα κατηγορούμε, αλλά μόνο με τη χούντα κοιμόταν ο κόσμος ήσυχος και με ανοιχτές πόρτες. Και φυσικά κυκλοφορούσε χωρίς φόβο μη τον κλέψουν, η τον σακατέψουν

    6. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ? Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΟΣΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    7. Έχουμε εμπλουτιστεί με Αλβανάκια , Ρωσοκαύκαλους και λοιπούς κάφρους. Μιλάμε για κάφρους όμως ε..

    8. Αφου οι αναρχοαπλυτοι της βουλης αυτη την κοινωνια εφτιαξε…ειναι δυνατον οι αστυνομικοι να τολμησουν να τα μπουζουριασουν και να φανε ενα χερι ξυλο και δεν θα εβγαιναν μετα και θα ελεγαν ασκηθεικε βια απο τους αστυνομικους;;; Ξανα ψηφιστε τους να τους χαιρεστε!!!Ρε ερντογαν εχθες κανε το ντου μπας και αλλαξει αυτο που ζουμε με το κολοσυστημα της μεταπολητευσης.

    9. Α ρε Παπαδόπουλε που είσαι ρε ΗΓΕΤΗ! Οι ψευτοδημοκράτες που κατέστρεψαν την πατρίδα μας Χούντα τη λέγανε, εμείς θα σε νοσταλγούμε για 100 χρόνια και βάλε!

    10. Αλβανοί και Ρωσοπόντιοι τα ‘χουν ρημάξει τα παιδιά. Να λέμε αλήθειες. Από παλιά τα κάνουν αυτά , απ’όταν πάτησαν τα βρωμοπόδαρα τους στην Ελλάδα.

    Comments are closed.