ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ – ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

    Κοινοποίηση:
    epithesi

    Από κάθε δευτερόλεπτο από τα βίντεο που έχουν καταγράψει την αιματηρή επίθεση στο Στέφανο Χίο έξω από την οικία του, προκύπτουν στοιχεία για τον τρόπο που έδρασαν οι επίδοξοι δολοφόνοι του.

    Ένα τρίτο βίντεο από την επίθεση κατά του Στέφανου Χίου, το οποίο κατέγραψε μια άλλη κάμερα ασφαλείας, είδε το φως της δημοσιότητας. Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ότι στη σκηνή του εγκλήματος υπήρχε και τρίτος δράστης, ο οποίος είχε αναλάβει ρόλο «τσιλιαδόρου». Βέβαια αν στις κάμερες ασφαλείας έχουν εντοπιστεί τρία άτομα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσοι συμμετείχαν τελικά στη βρωμερή επιχείρηση εξόντωσης του Στέφανου Χίου. Το σίγουρο είναι ότι τον είχαν κυκλώσει σαν τους λύκους και διψούσαν για αίμα.

    Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο βίντεο που δημοσιεύθηκε, εμφανίζεται η μηχανή με τους δύο δράστες να φθάνει κοντά στο σημείο της επίθεσης και αφού σβήσει τα φώτα της, να αποβιβάζεται ο συνοδηγός της.

    Ακολούθως ο δράστης τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο του Στ. Χίου και τον πυροβολεί. Το θύμα ανοίγει την πόρτα και κυνηγά τον δράστη, ο οποίος προσπαθεί να διαφύγει και τελικά επιβιβάζεται στη μηχανή του συνεργού του και εξαφανίζονται.

    Mε πληροφορίες από το kathimerini.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Γαμιέται το Σπιτι σας μουνόπανα θέλετε να τον φάτε ενας εμεινε που λεει την αληθεια και πληρώσαν επαγγελματιες δολοφονους κόμμα δεν είναι σιγουρα συμφεροντα παιζονται απο πισω .

    2. Σπαρτιάτη μου την επόμενη φορά πάρε καλύτερες προφυλάξεις!!!!! Σε θέλουμε ζωντανό!!!!!

    3. Αβαβα θα το κανουν το θεμα. Που ξερεις μπορει να βρεθει κανενας υπουργος πισω απο τους δραστες

      1. Αδερφέ στην Ελλάδα της πολιτικης μαφίας ισχύει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που έγραψες. Πίσω από έναν υπουργό μπορεί να κρύβεται και κάνας δράστης!!! Αυτό το μπ@σταρδο που πήγε να κάνει την δουλίτσα από κάπου είχε πληρωθεί για να το κάνει. Και σίγουρα δεν πληρώθηκε από κάποιον απλό άνθρωπο αλλά από κάποιον που είναι στο σύστημα της μαφίας που κυβερνά την χώρα.

    4. ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ, ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΘΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΚΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ….ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ Κ. ΧΙΙΟ, ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΦΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ….

    5. Όυδέν κρυπτόν υπό το ….Χίο.Αυτό να το θυμούνται και οι επόμενες κυβερνήσεις.

    6. Χίο γάμησε τους αλύπητα!!! Το σύστημα ήθελε το αίμα σου αλλά ο λαός και κάθε σκεπτόμενος Έλληνας θέλει το δικό τους!!!! Ξέσκισε τους!!! Ο τολμων νικά!

    7. Πρώτον αποκλείεται ο τρίτος α έφυγε με τα πόδια, σίγουρα ήταν και τέταρτο άτομο στην ομάδα. Και μια ερώτηση. Τα ελληνικά hoaxes έχουν πρόσβαση στο fb? Δηλαδή μπορούν να κλείνουν σελίδες εάν θελήσουν? Και εάν ναι, πως κατέβασαν την σελίδα του μακελειό κατά την διάρκεια της δολοφονικης επίθεσης? Και αφού διαγραφουν fake News στο δευτερόλεπτο, πως δεν πήραν χαμπάρι την ανάρτηση του Wikipedia που έγραφε για ημερομηνία θανάτου την ημέρα της επίθεσης? Άρα σύμφωνα με την λογική, αυτοί που ανέβασαν στο Wikipedia την είδηση της δολοφονίας και αυτοί που κατέβασαν το fb, είναι και οι εντολεις της δολοφονίας. Η ΔΗΕ δεν μπορεί να βρει τα ίχνη αυτών που κατέβασαν το fb και που έκαναν την ανάρτηση στο Wikipedia? Που ήξεραν πως ο Στέφανος ήταν νεκρός μετά από δολοφονική επίθεση και μάλιστα ακριβώς την ώρα που γινόταν η επίθεση?? Δεν ξέρω, απλά κάνω σκέψεις. Γιατί αυτά τα μ@υνοπανα που σχεδίασαν την δολοφονική επίθεση πρέπει να βρεθούν. Όσων αφορά τους δολοφόνους προφανώς να τους έχουν φάει κιόλας.

    8. εννοειται , οτι οπως και στην επιθεση στο Ν.Ηρακλειο , υπηρχε αυτοκινητο υποστηριξης σε περιπτωση που η μηχανη παθει κατι….πολυ οργανωμενο χτυπημα……εγω περιμενω προκυρηξη με αριστερων παπαριες αλλα στην πραγματικοτητα θα ειναι μυστικες υπηρεσιες

    9. Και ο Στέφανος όμως. El mariachi.. Desperados.

    10. Όταν η διαπλοκή έκανε σχέδια εναντίον σου Στέφανε, ο Θεός γελούσε..

    11. Στέφανε,είσαι ανόητος! Αν και θα μπορούσαν να σε φάνε οπουδήποτε,μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι προσεγγισες το σπίτι με το αυτοκίνητο χωρίς να έχεις σύστημα παρακολούθησης με κάμερες on the fly μέσω android.Aπο απόσταση!
      Μετά,θα μπορούσες να έχεις ένα καλό σκυλι-φυλακα στο αυτοκινητο,να τον κατεβάζεις 100-200 μέτρα πριν,να κατοπτευσει τον χώρο μήπως υπάρχουν κρυμμένα άτομα στον χώρο..Τίποτα δεν ξεφεύγει από τη μύτη του σκύλου!
      Τουλάχιστον στο σπίτι η στον πέριξ χώρο,θα είχες μια “σχετική” ασφάλεια.
      Αποτελείς άμεσο κίνδυνο για διάφορα κυκλώματα, δεν χρηματίζεσαι,δεν συμβιβάζεσαι,
      δεν είχες όπλο,δεν είχες αλεξίσφαιρα,τα παράθυρα κατεβασμένα(!), δεν είχες σωματοφύλακα,..Μήπως να είχες και μια φωτεινή επιγραφή, ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ;;;
      ΕΛΕΟΣ,άνθρωπε μου!!! Ερώτηση: Πιστεύεις-μετα από όλα αυτά που εκθεσαμε- ότι μπορείς να κυβερνήσεις μια χώρα;..
      ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! Και για τον εαυτό σου και για τους άλλους. Σε είδα μια φορά στο Κουκάκι πριν χρόνια,να κατεβαίνεις από το αυτοκίνητο,έβαλες τα χέρια στην μέση με τσαμπουκα-ισως να είναι και φυσικό σου- και κοιτούσες προς κατεύθυνση Συγγρού δίπλα από την Ζαν Μωρεάς. Δεν σε είδα ούτε μια φορά,να γυρίσεις διερευνητικα να ελέγξεις τον πέριξ χώρο.Νομιζω-αν θυμάμαι καλα-ήσουν σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο.
      Σου θυμίζω τα λόγια του Χριστού προς τους μαθητές,στο κατά Ιωάννην: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΝΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ!
      Φιλαράκι,πρόσεχε. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ λιμναζουσα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ και στη Δημόσια ζωή του τόπου. Δεν θέλουμε να σε χάσουμε όσο και να “τρώμε τα μουστάκια μας” μερικές φορές!
      Φιλικα,

    Comments are closed.