ΣΑΛΤΑΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΓΕΜΙΣΕ ΑΙΜΑΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ – ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    peripoliko-nyhta

    Συγκλονισμένοι είναι οι μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ, που κλήθηκαν να επιληφθούν σε οικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή των Καλυβίων. Οι πληροφορίες, που είχαν, έκαναν λόγο για έναν οπλισμένο άνδρα. Πράγματι, όταν έφθασαν στο σημείο, είδαν έναν άνδρα οπλισμένο με μία κυνηγετική καραμπίνα. Ο επικεφαλής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον κάλεσε να κατεβάσει το όπλο και να παραδοθεί. Ο άνδρας, όμως, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, το τοποθέτησε κάτω από το σαγόνι του και πάτησε τη σκανδάλη. Στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις και να γίνει αυτοψία του χώρου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Το πηρέ που το πηρέ απόφαση να βάλει τέλος στην ζωή του, τουλάχιστον για εμένα επέτρεπε να πάρει μαζί του κάποιον αληταρα από αυτούς που μας κυβερνούνε.
      Καλό ταξίδι…Καλό Παράδεισο να έχει και καλό κουραγιο στη οικογένεια του.

    2. Το πηρέ που το πηρέ απόφαση να βάλει τέλος στην ζωή του, τουλάχιστον για εμένα επέτρεπε να πάρει μαζί του κάποιον αληταρα από αυτούς που μας κυβερνούνε.
      Καλό Παράδεισο να έχει.

    3. …..ΡΙΞΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΑ ΛΑΘΡΟΣΚΥΛΑ ΡΕ…..ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ????

    4. να δείτε στην νεκροψία θα βγει θετικός κ θα πουν ότι πήγε από τον κορονοιό

    5. Υπαρχουν! Πολιτικοι, εμπορογιατροι, δημοσιογραφοι! Ο θεος να τον αναπαυσει! Γλιτωσε απο τον τυρρανο κουλη και το συναφι του!

    6. Έχουν αυτοκτονήσει πάρα πολλοί το τελευταίο διάστημα, όλων των ηλικιών…

    7. ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…..
      ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ………..

      .

    8. ΑΛΛΗΤΗΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…..
      ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ………..

      .

    9. Ο ΕΟΔΥ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ. ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΥΨΑ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ. ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΟΥ

      1. Η Μαματοπούλου είσαι; Έχεις μεγάλο πρόβλημα εσύ. Οχι στην καρδιά αλλά στον εγκέφαλο. Παρέα με τα κομματόσκυλα Μιχάλη, Πάνο, άλλη τόση τρέλα έχεις και εσύ!

        1. Εσύ τώρα τι είσαι; Καμία λεσβία που τη βρίσκεις με τη Λινού και βγαίνεις να υποστηρίξεις την παραεπιτροπή; Αι πλύνε κανα πιάτο καλύτερα κλώσσα, δεν βλέπεις αυτοκτονεί πόσος κόσμος;

    10. Τώρα μπορείτε να του κλάσετε μια μάντρα.Επιτέλους ησύχασε ο άνθρωπος.Αλίμονο σε εμάς που δεν έχουμε τα άντερα να το κάνουμε και καθόμαστε σ’αυτό το μαρτύριο που το λένε ζωή.

      1. αυτό θέλαν και τα κατάφεραν οπότε του τα κλασαν την μάντρα αυτή που λες
        δεν βλέπω αντιδράσεις ακόμη και απορώ.

    11. Τα πολιτικά σκυλιά οδηγούν τον κόσμο στην τρέλα…..

    12. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΔ.
      ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑΡΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΧΙΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ

    Comments are closed.