ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ “ΠΑΡΕΛΑΣΗ” ΤΗΣ EUROVISION! ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩΚΟΥΝΗΔΕΣ ΧΟΡΕΥΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ – ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΖΟΦ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ “ΚΑΛΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ”

    Κοινοποίηση:
    Kapoutzidis_Giorgos

    Πόσα τηλεοπτικά σκουπίδια μπορεί να αντέξει το μυαλό του μέσου ανθρώπου; Eurovision, survivor μεσημεριανά και πολλά άλλα. Ειδικά αν είναι πασπαλισμένα με το γκλίτερ της «αδερφής Καπουτζίδη», όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του, δηλώνοντας -για πολλοστή φορά- ότι είναι «ομοφυλόφιλος» με έναν άλλο τρόπο. Λες και ο κοσμάκης “καίγεται” να ακούσει επιβεβαίωση ότι ο Καπουτζίδης τρώει κρέας στον πισινό του…

    Την ίδια στιγμή, στο πουστροτσίρκο της Eurovision, είχαμε και μια ισχυρή «δόση» νεοναζί του Τάγματος Αζόφ στο οποίο έστειλαν τις ευχές τους οι Ουκρανοί του συγκροτήματος Kalush Orchestra από την Ουκρανία που με το τραγούδι “Stefania” κέρδισαν την εφετινή Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας!

    Οι τύποι που αντί να πολεμούν για την πατρίδα τους, έτρεχαν να τραγουδήσουν σε ένα στημένο σόου, έστειλαν τις ευχές τους στο Αζόφσταλ, όπου οι νεοναζί φίλοι τους έχουν κρυφτεί για να γλιτώσουν το αναπόφευκτο: Την τιμωρία για τα εγκλήματά τους.

    Και αν το σκηνικό των Ουκρανών ήταν απολύτως αναμενόμενο, στον πιο στημένο τελικό της ιστορίας, η «καλή αδερφή», όπως χαρακτήρισε τον εαυτό του ο παρουσιαστής της ΕΡΤ Γιώργος Καπουτζίδης, φρόντισε για άλλη μια φορά να δηλώσει δημοσίως ότι κάνει σεξ με άντρες.

    Κάποιος να πει λοιπόν στον τύπο ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν με ποιον πηδιέται και ούτε είναι υποχρεωμένα τα παιδιά μας να τα ακούει όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση. Αυτό δεν είναι φασισμός άραγε;; Σε ποιον γονιό αρέσει να ακούει το παιδί του έναν επώνυμο να λέει ότι τον τρώει κανονικά;;;

    Και ποιος του είπε ότι οι Έλληνες πληρώνουν την ΕΡΤ για να τους ενημερώνει ο Καπουτζίδης ή ο κάθε Καπουτζίδης ότι είναι «αδελφή« και ειδικά «καλή αδελφή», όπως αυτοχαρακτηρίστηκε.

    Έχει δικαίωμα να πηδιέται με όποιον θέλει, αλλά δεν έχει δικαίωμα να μπαίνει μέσα στα σπίτια των Ελλήνων και να δηλώνει την «ιδιαιτερότητά του» με το κόστος να το πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.

    Η επίμαχη φράση του Καπουτζίδη είναι φάουλ και για ακόμα ένα λόγο. Η λέξη “αδελφή” ως σεξουαλική προτίμηση μόνο προσβλητική είναι προς τους ομοφυλόφιλους που το αναμενόμενο είναι να “βράζουν” από χθες το βράδυ. “Αδελφές” αποκαλούσαν τους gay την δεκαετία του ’80 οι γιαγιάδες και οι παππούδες και ήταν άκρως υποτιμητικός.

    Αλλά από την στιγμή που ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλει να τον λέμε έτσι θα σημειώσουμε ότι δεν ξέρουμε αν είναι «κακιά« ή «καλή αδελφή». Υποψιαζόμαστε όμως ότι είναι «κομπλεξική αδελφή».

    Γιατί το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι δικαίωμά σου.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Ούτε ο Μέγας Ναπολέων τέτοιο ύφος, χαλάρωσε λίγο ρε καπού

    2. Η ΟΜΟΦΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙ….ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    3. Κι’ομως.Αυτο το σκουπιδαριο που λεγεται εβροβισιον ειχε -απότι διαβασα 70% ακροαματικοτητα.Αν αυτο δεν ειναι καταντια τι αλλο θα μπορουσε να ειναι..Το φαινομενο ειναι η οτι οι Ελληνες δεν εχουν με τιποτα αλλο να ασχοληθουν απο τη κλεισουρα και την ακριβεια η το επιπεδο του ειναι κατω του μηδενος.αλλιως δεν εξηγηται με τοσα καυτα προβληματα που εχει ο τοπος.η περνανε καλα και δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο.Και για να μη ξεχναμε η λεγομενη εβροβισιν ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ απο λοατκι ντικιντακηδες,πολιτικη της λαμογιας και συμφεροντων.ητανε να βγη πρωτο αυτο το τραγουδι εκτρωμα της ουκρανιας?οι λογοι γνωστοι τοις πασι, οπως και τα προηγουμενα χρονια
      μη νομιζετε οτι οι επονομαζομενοι ευρωπαιοι δν τρωνε κουτοχορτο απο την πλυση εγκεφαλων!!!!

    4. Λυπάμαι που το λέω αλλά συγχαρητήρια στην Τουρκία που μετά την κοντσιτα δεν ξαναπηγε στη σαχλοβιζιον.

    5. Μετά από εκείνον τον μούσατο με το φουστάνι που ήθελε να το παίζει γυναίκα, ορκίστηκα και δεν ξαναειδα Γιουροβίζιον

    6. Ελπίζω του χρόνου να μην υπάρχει ούτε Ουκρανία, ούτε Καπούντζω ούτε Γιουροβίζιον.
      Νισάφι πια με τους ΝΑΖΙ και τους τερψίπρωκτους.

    7. Αντιπαθέστατη , υπερφίαλη , Σερραία πουστάρα είσαι και τίποτα άλλο.

    8. Επιτελους κλειστε αυτο το τσιρκο…..ειναι ντροπη να δειχνουνε η κρατικες τηλεορασης αυτο το προγραμμα με τους παλιατσους ολης της ευρωπης…..πληρωνουμε ολοι μεσω ΔΕΗ αυτες της ανοησιες.

    9. αρε πατερα του πουστο-καπουτζιδη ….
      κερναγες τις νοσοκομες κ τους γιατρους …οταν εμαθες οτι γεννηθηκε αγορι κ θα κατουραγε ορθιο …
      τωρα κατουραει ξαπλωτος…κ απο πισω ειναι ο ισθμος της κορινθου…

    10. Με ε χει κουράσει αυτή η καραμέλα του coming out και λεω δημόσια ποιος ειμαι κλπ κλπ. Μου ειναι παντελώς αδιάφορο εάν κάποιος ειναι ομοφυλ η ετεροφ. Εξίσου άχρηστη πληροφορία. Απλά κάπου να μπει μια τελεια γιατί βαρεθήκαμε

    11. Αυτά παθαίνουν όσοι βλέπουν gayvision και eurovision….Παρουσιαστές του κ@λου και προπαγάνδα του κιτς και της ανωμαλίας….

      ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!

    12. Άκου καλή αδελφή καπουτζίδη. Δικαίωμά σου να κάνεις ότι θέλεις στο κρεβάτι σου. Την ομοφυλοφυλία φου σου, όμως, δεν θα την διαφημίζεις μέσω τηε ερτ που σε πληρώνει ο ελληνικόςλαός. Και μόνο που διαφημίζεις την ομοφυλοφυλία φου είναι ντροπή γιατί οι περισσότεροι επέλεξαν να είναι φυσιολογικοί! Όπως είναι το φυσιολογικό! Μέχρι σήμερα μου ήσουν συμπαθής παρότι ήσουν γκέι. Τώρα δεν αντέχω να βλέπω τη φάτσα σου γιατί ούτε καλή αδελφή είσαι ούτε πετυχημένη, όπως λες! Αν ήσουν, δεν θα διαφήμιζες την ομοφυλοφυλία σου, θα την κράταγες για τον εαυτό σου!

    13. Γιατί όλοι οι ηλί@ιοι παρακάτω γράφουν τις παπ@ριές τους… οσοι δεν γνωρίζουν τοννάνθρωπο Καπουτζίδη βουλώστε το και μην το παίζετε θιγμένοι…. είδαμε και τους “φυσιολογικούς άντρες” που βιάζουν τα παιδιά τους και άλλες γυναίκες ή τις σκοτώνουν… προτιμότερο να υπάρχουν κάποιοι σαν τον Καπουτζίδη παρα αυτά τα “βαρβάτα αντρικά κτήνη”

    14. Γαμημενα πουσταρια ανωμαλία της φύσης να καειτε στη φωτιά 🔥!!!

    15. Ναζί και πουσταργια στο Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά

      1. Τι λες μωρή Σουλτάνα είσαι με τα καλά σου;

    16. Πάει αυτόςκαι χρήζει άμεσα παρακολούθησης από ειδικό καθότι ζουρλαθηκε εντελώς και χρίστηκε αυτοβούλως εκφραστής των απανταχού πισωκουνηδων.Ας πάρει παραδείγματα από άλλους πισωκουνηδες που δεν προκαλούν την χλεύη αλλά την συμπάθεια του κόσμου.

    17. τους έχουμε σιχαθεί όλους αυτού του είδους.
      η γιουροβιζιον στημένη όπως και όλα τα υπόλοιπα που βγάζουν στην φορά μέσω των καναλιών και μη.
      δικαίωμα τους να κάνουν ότι θέλουν αλλά όχι όμως να το φωνάζουν παντού.
      βρισκόμαστε στης εσχατες εποχές

    18. Αυτη η αναγκη που εχουν μερικοι να χορευουν τσινκολελετα στο δρομο και να φωναζουν,ειμαι πουστης ειμαι πουστης,με ξεπερναει ….δεν υπαρχει καποιος να τους απαντησει,ΣΤ ΑΡΧ…ΔΙΑ ΜΑΣ?

    19. Αυτα τα σκουπιδια χειροκροτουν καποια αλλα σκουπιδια , δεν διορθωνεται τιποτα , τελειωσαν ολα , ενας πυρηνικος θα μας σωσει μια και καλη ολους

    20. Και εγώ trans είμαι, το ντερλικωνω το κανταΐφι αλλά δεν κάνω έτσι. Το τι κάνω στα κρεβάτια μου είναι δικό μου θέμα ούτε το διατυμπανίζω πέρα δώθε. Η σεξουαλική προτίμηση είναι όπως λέμε είσαι ξανθιά ή καστανος, εάν δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις ουσίας πολιτικά ή κοινωνικά με τεκμηριωμένες πατριωτικές απόψεις και στιβαρή επιχειρηματολογία, είναι ένα ρηχό χαρακτηριστικό που το έχουν και άλλοι. Ξόδεψε άσκοπα όλη την ζωή σου λέγοντας είμαι gay, είμαι gay. Ε και τι με αυτό;

    21. Τι αδερφή και μακακιες λέτε, πουσταρα ειναι και τέλος!

    22. Γιατί δε λέει απλα οτι ειναι πουστης;
      Και για να το κανει πιο λιανά να βαλει και φούστα για να δειχνει οτι ειναι πισωγλεντης και οχι κολομπαρας
      Η κουνιστρω….

    Comments are closed.