ΣΑΛΟΣ! ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 14ΧΡΟΝΗ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ – ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ… “ΚΟΡΗ ΤΟΥ”, ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΤΟΥ “ΠΑΙΔΕΡΑ” ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ…

    Κοινοποίηση:
    viasmos_1

    Σάλος προκλήθηκε από τη σχέση του 44χρονου καθηγητή με την 14χρονη μαθήτριά του στην Ηλιούπολη.

    Ο εκπαιδευτικός που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, φέρεται να είχε συνάψει σχέση με το κορίτσι μετά από επίμονο φλερτ και σύμφωνα με πληροφορίες το παραδέχτηκε, μετά τις φωτογραφίες που βρέθηκαν σε κινητό τηλέφωνο.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! «Eίμαι πολύ ερωτευμένος με την μικρή» – Αμετανόητος ο 44χρονος καθηγήτης για την σχέση του με την 14χρονη

    Οι αποκαλύψεις και η ανάμειξη της Αστυνομίας έγινε όταν η μητέρα της ανήλικης είδε τυχαία τον καθηγητή και την κόρη της, σε ραντεβού. Αμέσως ειδοποίησε την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και πολύ γρήγορα ο καθηγητής βρέθηκε απέναντι σε αστυνομικούς. Τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του δεν του άφηναν πολλά περιθώρια.

    Ο άνδρας, σύμφωνα με το Mega, φέρεται να είχε παράνομη σχέση με τη μαθήτριά του, τον τελευταίο χρόνο. Όπως έλεγαν συμμαθητές της ανήλικης, η σχέση εκπαιδευτικού και μαθήτριας άρχισε να αποκτά μεγαλύτερη οικειότητα από τότε που το παιδί πήγαινε στην Α’ Γυμνασίου, ώσπου τελικά τα πράγματα ξέφυγαν λίγους μήνες αργότερα.

    Ο καθηγητής, που στο σχολείο δίδασκε μαθηματικά και φυσική, φέρεται να έβγαινε τους τελευταίους μήνες ραντεβού με τη μικρή στα νότια προάστια, χωρίς οι γονείς της να γνωρίζουν το παραμικρό.

    Η ανήλικη έλεγε στους δικούς της ότι θα βγει με συμμαθήτριές της και όπως φαίνεται συναντούσε τον καθηγητή της στα κρυφά για μήνες. Μέχρι προχθές όταν η μητέρα της 14χρονης αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του παιδιού της.

    Φωτογραφίες που σύμφωνα με την Αστυνομία δένουν την υπόθεση βρέθηκαν και στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης. Με τη βοήθεια έμπειρων αξιωματικών της αστυνομίας το παιδί, αν και σοκαρισμένο, ξεδίπλωσε όλη την ιστορία που έζησε.

    Σφακιανάκης: Περιβάλλον είναι και αυτοί που έρχονται στο σπίτι μας
    Η περίπτωση της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, ο καθηγητής που διατηρούσε σχέση με την 14χρονη στην Ηλιούπολη, ο γυμναστής που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στην Κρήτη, είναι μόνο μερικές αλλά ενδεικτικές περιπτώσεις ενός σκοτεινού νήματος που αφορά την παιδική πορνογραφία.

    Ο υποστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. και πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute), Μανώλης Σφακιανάκης, σχολίασε το ζήτημα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

    Όπως εξήγησε, τα περισσότερα γεγονότα παιδικής πορνογραφίας δεν καταγράφονται.

    «Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν μιλάνε. Μόνο το 3-4% των περιπτώσεων καταγγέλλονται και καταγράφονται. Η κακοποίηση είναι αυτή που οδηγεί τον γονιό στην Αστυνομία για να καταγγείλει ένα γεγονός» σημείωσε, τονίζοντας την ανάγκη να προσφεύγουν άμεσα οι γονείς στην Αστυνομία, μόλις αντιληφθούν κάτι.

    Παράλληλα, σημείωσε ότι οι γονείς οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί, εστιάζοντας στις σχέσεις των παιδιών τους με το συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον.

    «Περιβάλλον είναι και αυτοί που έρχονται στο σπίτι μας. Όπως η περίπτωση με τον καθηγητή. Οι γονείς πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά» επισήμανε.

    Από την πλευρά της η Κλινική Ψυχολόγος, Άννα Κανδαράκη, υπογράμμισε τη σημασία του να υπάρχει αληθινή και καλή επικοινωνία μεταξύ γονέων και παιδιών.

    Ανέφερε ότι οι γονείς δεν πρέπει να τρομοκρατούν ή να πανικοβάλλουν τα παιδιά τους, γιατί αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κλειστούν στον εαυτό τους και να μη μιλήσουν. Τέλος, εξήγησε τη σημασία που έχει η στάση του γονιού για το παιδί.

    «Ο γονιός δίνει την πληροφορία με αυτό που είναι, όχι με αυτό που λέει ή με αυτό που προτρέπει» τόνισε.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Να δώσει τώρα η αστυνομία τα στοιχεία όνομα και φωτογραφία του 44χρόνου παιδεραστή στη δημοσιότητα αν και λίγο πολύ τα ξέρουμε γιατί έχει ΄΄φωτογραφηθεί΄΄ και το όνομά του υπάρχει στην ιστοσελίδα του Γυμνασίου Ηλιούπολης είναι φυσικός και μένει με την οικογενειά του (τρομάρα του) στην Αργυρούπολη.

    2. Που να δειτε στην Αμερικη τι έχει γινει με τους προσκοπους, μαλλον και εδω τα ιδια.

    3. προς enki: ρε μαλaκισμένε ανώμαλε ρωτάς που είναι το έγκλημα σε παιδί 14 ετών ΑΝΗΛΙΚΟ ε ανώμαλε! Τότε να πάς να γ@μηθείς με την κόρη σου αν θα έχεις που δεν θα έχεις!

    4. Οι γονείς γιατι άφηναν χωρίς έλεγχο το παιδί να φεύγει απο το σπίτι; 14 χρόνων δεν το αφηνεις να βγαίνει βόλτα μόνο του, ούτε με τις φίλες. Και επίσης οι ελεγκτές του μακελειου κοιμούνται; γιατί θα τα ακούσετε και εσεις. Γιατί αφήνετε να ακούγονται φωνές όπως του αρχιμαλακα enki που δεν βρίσκει τπτ κακο στην όλη υπόθεση; είστε εντελώς ηλιθιοι. Να δούμε το δικό μου μνμ θα το βγάλετε; αι σιχτιρ

    5. ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣΣΣ ΟΙ ‘ΑΘΩΕΣ’ 15ΧΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ……. (ΠΕΡΑΣΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ…..)
      ΣΚΥΛΑΡΑΠΕΣ 2ΜΕΤΡΩΝ-ΠΑΚΙΑ Κ ΔΙΠΟΔΑ ΑΛΒΑΝΑ!
      ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
      ΣΑΣ ΜΑΜΙΣΕ Η ΝΕΑΤΑΞΗ ΛΕΜΕ.

    6. Πάντως όλοι παραμορφομενοι βλέπω…. Δάσκαλοι, καθηγητές… Από ότι έχω καταλάβει, όλοι οι ανώμαλοι διαλέγουν δουλειές που έχουν άμεση πρόσβαση στα παιδιά μας! Φυσικά όμως, πρώτα εμείς πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας τι είναι σωστό τι όχι και πως να συμπεριφερονται. Έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα τέτοιων ανωμαλων.Κι όχι να κυκλοφορούν από την πρώτη γυμνασίου σαν να βγαίνουν στο σχιστο να κάνουν πιάτσα και βαμμένα σαν καραγκιόζηδες!

    7. Κοινωνία χωρίς Χριστό, αυτά έχει. Και έρχονται πολύ χειρότερα, δεν είδατε τίποτα ακόμα. Σας τα έχω γράψει, αλλά εσείς ακούτε τους ψευδοπροφήτες που σας χαϊδεύουν τα αυτιά και όχι τους αληθινούς προφήτες. Η Ελλάδα θα περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις, πολύ σύντομα. Μέχρι βιολογικού αφανισμού του ελληνικού έθνους. Δε θα μείνει κυριολεκτικά ούτε κολυμπηθρόξυλο αν δεν μετανοήσετε. Και μετάνοια δε σημαίνει “ανάβω κεράκι σε ένα ναό”. Ίσα ίσα η ελληνορθόδοξη ψευτοεκκλησία είναι υπεύθυνη για όσα γίνονται, δε κάνει πνευματικό έργο για αυτό η ελληνική κοινωνία έχει σαπίσει. Ανίκανοι ποιμένες, εργαλεία του Σατανά, νοιάζονται μόνο για τη μάσα τους. Έρχεται φωτιά. Εγώ σας προειδοποίησα.

    8. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ….. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;
      Κ ΤΟ ‘ΠΑΙΔΙ’… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;…. ΕΛΕΟΣ

    9. Το πράγμα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει ξεφύγει πολύ!!!

      1. ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΛΣΟΝ;…. ΧΑΑΑΧΧΧΑΑ ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ ΧΑΑΑΧΧ

    10. με το πρόσχημα την ιδιότητα τους τους έχει επιτρέψει το σάπιο διεφθαρμένο πολίτευμα μας να έχουν το ακαταλόγιστο!!! η δημοκρατία έχει πεθάνει πλέον

    11. έχουμε μπλέξει με την ανωμαλία….οι γονεις να ειναι κοντα στα παιδια τους …..δεν μεγαλωνουν τα παιδια στον αυτοματο

    Comments are closed.