ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!!! ΠΕΝΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ – ΑΓΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    61865f9c28000044007e9c8d

    Η άγρια συμπλοκή συνέβη τα ξημερώματα έξω από μπαρ της περιοχής, κοντά στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, όπου πέντε Αλβανοί συνεπλάκησαν με τον 42χρονο, τον χτύπησαν με μπουνιές, κλωτσιές και σιδερογροθιές,  εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο.

    Το θύμα μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου και κατέληξε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγριος καβγάς ξεκίνησε όταν  οι Αλβανοί δράστες ενόχλησαν την κοπέλα του 42χρονου.

    Ο  42χρονος ήταν σε μπαρ με την κοπέλα του. Όταν κάποια στιγμή σηκώθηκε για να πάει τουαλέτα, οι πέντε Αλβανοί πείραξαν την κοπέλα.

    Με την επιστροφή του, τους ζήτησε εξηγήσεις, εκείνοι όμως του επιτέθηκαν άγρια, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    61 Σχόλια

    1. αν ο ανθρωπος ηταν με παρεα και τους ειχε ριξει μερικες και τους ειχε ξαπλωσει…οι συριζαιοι οι ανταρσαοι και ολα τα ομοια τους μορφωματα,θα το χαν κανει πρωτη ειδηση………

    2. Χειρότεροι άνθρωποι δεν υπάρχουν.σιχαμενοι ψωροεγωιστες,κομπλεξικοι,ύπουλοι 100 χρόνια πίσω.Μας μισούν ενώ ζουν από εμάς.δυστυχως είναι οι μόνοι που δουλεύουν.εμεις στους καναπέδες και καφετέριες.μην τους εμπιστεύεστε.Θεος συγχωρεστον και να μάθουμε πως έγινε.

    3. ΑΝ υπήρχε σοβαρό κράτος και δεν αποτελούνταν από:
      1) πο@στηδες δικαστές σαν τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ που τον γαμ@γανε Αλβανοί και γύφτοι
      2) πο@στηδες δημάρχους σαν τον ξεφτιλισμένο τον Ψινάκη πρωην δήμαρχο Μαραθώνα
      3) πο@στηδες υπουργούς και συμβούλους πρωθυπουργού (βλέπε Γιατρωμανωλάκης, Πατέλης κλπ)
      4) από αστυνομικούς που κάνουν τις Φιλιππινέζες σε επώνυμους
      τότε οι δράστες θα είχαν συλληφθεί σε χρόνο dt και θα είχαν προφυλακιστεί.
      Στα κελιά τους θα τους έβρισκαν “αυτοκτονημένους” (από Κυπατζήδες ή άντρες της ΟΠΚΕ) κι έτσι θα στελνόταν διακριτικό μήνυμα προς τους υπόλοιπους Αλβανούς, Αφροασιάτες, Γύφτους και λοιπά σκουπίδια που έχουν μαζευτεί στη χώρα, ότι μπορεί να μην υπάρχει θανατική ποινή υπάρχει όμως ΝΕΜΕΣΙΣ!!!!!
      Να υπενθυμίσω ότι και στην περίπτωση του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν 4 Αλβανοί στη δολοφονία του.

    4. Πολλοί, εδώ μέσα, είτε από άγνοια είτε από εμπάθεια, κατηγορείτε τον Σαμαρά ότι «άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία», ενώ αυτό είναι αναληθές και ανακριβές …
      Χωρίς να θέλω να παραστήσω τον συνήγορο του Σαμαρά (άλλωστε ουδεμία ιδεολογική ή πολιτική ταύτιση υφίσταται μεταξύ εμού και αυτού), καταγράφω την ιστορική αλήθεια η οποία έχει ως εξής :
      -Την άρση της εμπόλεμης κατάστασης Ελλάδος – Αλβανίας, την έκανε στις 28.8.1987 ο τότε υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης πασοκ, Κάρολος Παπούλιας.
      -Οι εξελίξεις στην περιοχή μας εκείνη την εποχή, δεν ορίζονταν από τη χώρα μας, αλλά σχετίζονταν άμεσα με την πολιτικοοικονομική κατάρρευση και πτώση των καθεστώτων του Ανατολικού μπλοκ (1989 – 1990).
      -Τα σύνορα με την Αλβανία, δεν τα είχε κλείσει ποτέ η Ελλάδα, ώστε να … τα ανοίξει. Τα σύνορα (που αποτελούνταν από ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα) ήταν του Κομμουνιστικού καθεστώτος που επικρατούσε στη γειτονική χώρα, όποιος δε επιχειρούσε να τα παραβιάσει για να ξεφύγει από την τυραννία, επυροβολείτο επί τόπου.
      -Το 1990-91, η Αλβανία καταρρέει κοινωνικο-πολιτικο-οικονομικά. Στη χώρα επικρατεί χάος και μάλιστα ανοίγουν πολλές φυλακές. Τα σύνορα ανοίγουν από τους Αλβανούς και κατά εκατοντάδες χιλιάδες κατευθύνονται προς Ελλάδα και Ιταλία (στην Ιταλία, τα σύνορα τα άνοιξε ο Σαμαράς ; ). Παρεμπιπτόντως, την δεκαετία του ’80, λόγω της τριτοκοσμικής κατάστασης που επικρατούσε στην Αλβανία, ο Μητροπολίτης Κονίτσης είχε πεί : «Όταν ανοίξει το τυραννικό καθεστώς τα σύνορα, στην Ελλάδα θα περάσουν μέχρι και οι χελώνες!».
      -Τον Οκτώβριο του 1990, ο Σαμαράς, ως Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης ν.δ., επισκέφθηκε τα Ελληνικά χωριά Δερβιτσάνη και Γοραντζή της επαρχίας Αργυροκάστρου, όπου πλήθος βασανισμένων -από το καθεστώς Χότζα- Ελλήνων Βορειοηπειρωτών τον υποδέχθηκαν με συγκίνηση και τον παρακαλούσαν να τους εκδώσει βίζα για να μπορέσουν να έλθουν στην Ελλάδα. Πράγματι, επί των ημερών του Σαμαρά, ΜΟΝΟΝ οι ΄Ελληνες της Βορείου Ηπείρου εδικαιούντο εισόδου στην Ελλάδα. ΟΥΔΕΙΣ άλλος αλλοδαπός εδικαιούτο εισόδου, εργασίας ή παραμονής στην Ελληνική Επικράτεια. Ο νόμος περί «παράνομης εισόδου αλλοδαπού σε Ελληνικό έδαφος» ήταν σε ισχύ και εφαρμοζόταν στο ακέραιο (σύλληψη, δικαστική καταδίκη και απέλαση). Αυτό το γνωρίζω λόγω της φύσεως του επαγγέλματός μου και το καταθέτω με απόλυτη βεβαιότητα. Μάλιστα, εάν συνελαμβάνετο αλλοδαπός να εργάζεται (σε αγρούς, σε καταστήματα, σε οικίες, κλπ), στο Δικαστήριο παραπεμπόταν και ο εργοδότης του, για το αδίκημα της “παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού”.
      -Η μαζική κάθοδος και μόνιμη εγκατάσταση των Αλβανών στη χώρα μας, κορυφώθηκε το 1993-2004 (όχι το 1992 επί υπουργίας Σαμαρά), όταν εδόθη το δικαίωμα στους αλλοδαπούς (Αλβανούς και λοιπούς) να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα για απόκτηση προσωρινής αδείας εργασίας και διαμονής στην χώρα μας.
      Επί πρωθυπουργίας του Σαμαρά, κατασκευάστηκε ο φράχτης στον ΄Εβρο και ιδρύθηκαν κλειστά κέντρα κράτησης αλλοδαπών, για τα οποία ούρλιαζαν οι «δικαιωματιστές» και οι λαθρολάγνοι (κυρίως των μ.κ.ο.), τα οποία κατήργησε ο συριζα όταν ανήλθε στην εξουσία και άφησε ασύδοτη και ανεξέλεγκτη την σάρα, την μάρα και το κακό συναπάντημα, να αλωνίζουν στην χώρα …
      Το αποτέλεσμα σήμερα είναι να έχουν εισρεύσει στην Ελλάδα, όλοι οι «δυστυχισμένοι» ευρωπαιο-αφρο-ασιάτες και να επιδοτούνται κι από πάνω, έχοντας περισσότερα προνόμια και δικαιώματα από τους ΄Ελληνες. ΄Οποιος δε, ΄Ελληνας τολμήσει να διαμαρτυρηθεί για την επικρατούσα αλαλούμ κατάσταση, είναι «ρατσιστής», «φασίστας», «αντιανθρωπιστής», «ξενοφοβικός» και οδηγείται στην Δικαιοσύνη, με τον νόμο – έκτρωμα του Σαμαρά (Νόμος 4285/2014 – ΦΕΚ 191/Α/10-9-2014). Για τον συγκεκριμένο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ νόμο (και για πολλά άλλα), ευθέως και ανενδοίαστα κατηγορώ τον Σαμαρά, αλλά «το άνοιγμα των συνόρων με την Αλβανία» είναι απλά ένας αστικός μύθος που συντηρείται για λόγους πολιτικής αντιπαλότητας …

    5. Δυστυχώς οι άλλοι είναι αδίστακτοι και δεν έχουν και πολλά να χάσουν. Το κακό ξεκινάει από την εκκολαπτομενη παγκοσμιοποιηση και τελειώνει σε φέρετρα.

    6. ….σε 10 χρονακια και πολλα λεω εξω θα ειναι και φτου απ την αρχη!!…φατε τσιπροκουλα,φωφη,κουτσουμπα και λοιπα κατακαθια της δηθεν μεταπολιτευσης….

    7. Αυτοί τώρα θα περπατάνε στα περάσματα που ξέρουν και θα φύγουν για αλμπαν αν δεν έχουν φτάσει ήδη.

    8. Επιστροφή της θανατικής ποινής χθες για τέτοια εγκλήματα

    9. ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΑΦΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΝΑΙ ΨΩΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ…………ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΟΛΗ Η ΡΑΦΗΝΑ Η ΛΟΥΤΣΑ Η ΠΑΛΛΗΝΙ Η ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ……..

    10. Να κυκλοφορούμε όλοι με σιδηρογροθιές, ρόπαλα κλπ μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε τα καθηκια. Ακόμα και όπλα να βρούμε. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προστατέψεις την ζωή σου και των γύρω σου.

    11. 1 με 5 , εγω μονο τα πουστρακια ξερω οτι μαλωνουν ετσι , ελατε κατακαθια και οι 5 σε μενα να δω αν προλαβετε να σηκωσετε χερι παλιοπουστρακια και οπως παντα η ελλην,αστυνομια πεταει χαρταετο

    12. Οι ελληνες συνεχεια τρωνε ξυλο απο αλβανους και λαθρο δεν εχω ακουσει ελληνας να νικησει ποτε παντα ητες συνεχιστε ετσι!

      1. αλμπάνε 5 με 1; κότες ! στο 1 με 1 το τηγανοκέφαλό σας θα ανοίξει

    13. Στην Αθήνα υπάρχει πρόβλημα. Έχουν κάνει μάγκες τους αλβανούς, τους έχουν σε όλα τα πόστα (από τα ταξί μέχρι τα μαγαζιά εστίασης) όπως και τα πάκια και σκοτώνουν κιόλας. Στη Θεσσαλονίκη και πολλούς αλβανούς δεν έχει κι αέρα δεν έχουν ούτε τους χώνουν σε δουλειές.

    14. Και σεις τα ζευγαράκια τι τα θέτε τα μπαράκια με τα άνομα Αλβανάκια;. Καθήστε στα παγκάκια μέσα στα αλσάκια, ν’ανταλλάξετε φιλάκια κάτω απ’ τα δεντράκια και ν’ακούτε τ’αηδονάκια. Αμάν πια.

      1. Εσύ Ιόλη η όπως αλλιώς σε λένε καριόλη κλάσε μας με φόρα.

      2. συνουσιάσου με αράπη μαντάμ. Στην πατρίδα μου έχω ελευθερία να κάνω ότι θέλω, όπου το θέλω. Εσύ, υπερασπίσου τους επιβήτορές σου, αλβανά και αράπηδες, γιατί τέτοιοι μόνο σε πηδ@νε, αφού είσαι χοντροκώλα, αξύριστη και σκατόφατσα ζαία. Σάλτα συνουσιάσου μαντάμ ….

    15. Νεαροί δράστες οι αλβανοί τηγανοκέφαλοι δολοφόνοι σύμφωνα με το Πρώτο Φλέμα της Μαριάννας Λάτση.

    16. Η ΝΔ ο Σαμαράς τούς έφερε γράψε το δεν ει ειναι μυστικό,,,

    17. 30 χρόνια αλβανικό έγκλημα , δεν χορτάσατε ρε Έλληνες?

    18. Θα επρεπε βαση νομου οποιδηποτε εγκλημα μη ελληνα στην Ελλαδα να τιμωρειται με απελαση επι τοπου. Για σκηρα εγκληματα (φονοι, βιασμοι κτλ κτλ) θανατικη ποινη.

    19. Γαμώ την αλβανία τους! Άνανδρα σκυλιά, το παίζουν μάγκες μόνο όταν είναι πολλοί! Πρέπει να πάρουμε εκδίκηση για ότι έκαναν στον Ελληνισμό από τότε που ήρθαν στην Ελληνική Χερσόνησο (την αδίκως αποκαλούμενη με το τουρκικό όνομα Βαλκανική) από το σημερινό Νταγκεστάν, περίπου το 7ο αιώνα μΧ, ένα αιώνα αργότερα από τους Νοτιοσλάβους και τους τουρκογενείς Βούλγαρους!

    20. Δυστυχώς αυτή ειναι η σκληρή πραγματικότητα.Εχουν ξεφύγει τα πράγματα.Η ασφάλεια πλέον ειναι μόνο στα λόγια των πολιτικών των κυβερνώντων και μη. Η αλβανική και η εξωχωρια μαφία ανθεί .Η παραβατικοτητα στα υψη και ο Ελληνας να φοβάται να κυκλοφορήσει.Ας αντιδρασουμε ως λαός.Αλλιώς θα κλαιμε την μοιρα μας συνεχωςγια την κατάντια της Χώρας.

    21. Κασιδιαρης και “ελληνες για τη πατριδα”…η απαντηση!

      1. Ο Ηλίας μπαίνει σίγουρα στη βουλή. Είναι η μοναδική ελπίδα, Έλληνες ψηφίστε τον!
        Έχουμε γίνει μειονότητα στην πατρίδα μας.

        1. Οι Αλβανοί ήταν το δεξι χέρι των χρυσομαγουλων και τη Ηλία βρε ταρναναααα

      2. ναι ναι τον ειδαμαι και αυτον μεχρι αλβαναρια ειχε στο κομμα στιν Χρυση Αυγουλα δεν το ξερες??????

    22. Οι αλλοδαποι πηδανε τους υπουργούς τους συμβούλους και τους ανώτατους δικαστικούς που διορίζει ο Μητσοτάκης. Ψέμματα είναι? Ψήφισε αυτό, βγάλε αυτή την απόφαση και θα στείλω το βράδυ να σε πηδηξουνε. Για αυτό τους προστατεύει και τρέφει μια αγάπη για τους ομοφυλόφιλους.

    23. Καλός αλβανός είναι ο νεκρός αλβανός. Ας το πάρουμε έστω και τώρα απόφαση. Αυτή η φάρα είναι η χειρότερη και πρέπει κάποια φορά να αποφασίσουμε σαν κράτος σοβαρά για το τι θα πράξουμε με δαύτους.

    24. Δεν θέλετε φυλετική καθαρότητα στην Ελλάδα και σας φταίνε τα SS. Πάρτε πούλο απο τα αλβαναριά μπας και βάλετε μυαλό..

    25. Να δημιουργηθεί ΑΜΕΣΑ με ΛΑΪΚΉ ΒΟΥΛΗΣΗ και ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ επιστροφή της ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ!
      Οταν παίρνεις ΖΩΗ…ΔΙΝΕΙΣ την ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΤΕΛΟΣ!

    26. Αν το θύμα ήταν έγχρωμος τώρα θα καιγόταν η χώρα.

    27. Οι Αλβανοί είναι γενικά αναδρη φάρα.Κοτες .Χεστηδες.Ποτε δε πάνε ένας προς έναν, πάντα θέλουν να είναι περισσότεροι γιατι είναι χέστηδες και αδύναμοι. Όπου μπορείτε ξύλο ξύλο ξύλο!

    28. Άσε που ψάχνουν για κοπρόσκυλο τώρα για μέσα στο σπίτι ράτσας και οι δύο τους όλοι τα θέλουν τα ζώα εγώ την πληρώνω στοιχίζει και ένα σωρό λεφτά τα κοπρόσκυλο

    29. Ο τσιπρας εφερε κατακαθια και ο Μιζοτακης συνεχιζει το εργο του .Τα ιδια σκα@α και οι δυο.Κατεστρεψαν την Ελλαδα και συνεχιζουν.

    30. Δολοφονίες , ληστείες , εμπόριο ναρκωτικών , επιθέσεις , συμμορίες. Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα.

    31. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙΑ…ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    32. Όποιος νύχτα περπατεί,λάσπες καί σκατά πατεί.

    33. Άλλοι Έλληνες δεν υπήρχαν να τα σαπίσουν τα αλβανικά μικρόβια; Μόνο για παρελάσεις υπεριφάνειας είναι;

    34. Τ αποτελεσματα της πολυπολιτισμικοτητας του κ.Μητσοτακη και των προκατοχων του! Ολα τα…. μπουμπουκια μαζεμενα στο Ελλαδισταν για να λυσουνε….το δημογραφικο προβλημα!

    35. Η λύση δεν είναι να πάρει ένας ένα όπλο και να κουβαλάει η λύση είναι θανατική ποινή να δούμε μετά ποιος θα κουνηθεί.
      Ελλαδισταν αναρχία Αλβανία απέραντο ναρκωτικό μπουρδέλο παραβατικος παράδεισος.
      Πνιξτε τους μέσα στη θάλασσα είτε ειν ασπροιι μαύροι Αλβανοί.Στο ερώτημα αν είχα όπλο πάνω μου τι θα έκανα θα τα σκότωνα ..δεν βλέπω να μένει ελληνας

      1. Απο το κράτος μη περιμένουμε την επαναφορά της θανατικής ποινής. Αυτή δεν επιστρέφει ακόμα και αν κυβερνήσει ο Κασιδιάρης

    36. Γαμώ την Αλβανία σας και τον Χότζα σας και τα σπιτάκια σας.
      Όσο ο Έλληνας δεν στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο Έλληνα αυτά τα σκουλίκια θα κάνουν τις μαγκιές τους…
      Για να αρχίσουν να πέφτουν κεφάλια…..για να αρχίσουμε να ξυπνάμε…..

    37. Η αστυνομία που ήταν πάλι? 200 μέτρα είναι το τμήμα από την πλατεία, το σπίτι ατόμου που φυλάσσεται είναι στα 100 μέτρα από την πλατεία, η περιοχές εκεί έχουν η καθεμία το τμήμα της, Ραφήνα Μάκρη Λούτσα αστυνομικούς δεν έχουν θα είναι απασχολημένοι με να κάνουν τις φιλλιπινεζες και ιδιωτικούς αστυνομικούς πολιτικών.

      1. Εσύ στα 200 μέτρα κ στα 100 μέτρα καταλαβαίνεις ένα καβγά; Το τμήμα επίσης κ δίπλα σου να είναι δεν μπορεί να σηκωθεί να έρθει στο συμβάν. Σημασία έχει που είναι το περιπολικό….κ μπορεί να είναι 20 χιλιόμετρα μακριά. Ατιμωρησία η πηγή του κακού, τίποτα άλλο

    38. Ακουσα την ειδηση απο δυο διαφορετικα γαμημενα καναλια και δεν ειπαν λεξει για το ποιος το εχει κανει…και λεω στην κοπελα μου,να δεις που αυτο το εχουν κανει Αλβανοί… Και τωρα το διαβαζω απο το μακελιο και δυστυχως επεσα μεσα, Απο αυτο και μονο καταλαβαίνει κανείς τι προστασια εχει αυτη η κολοφαρα απο τους προδοτες πολιτικους,απελαση σε ολους τους αλβανους.

    39. Έλληνες για την Πατρίδα στις ερχόμενες εκλογές….. Τα λέει χρόνια ο Ηλίας για τους τηγανοκεφαλους….

    40. Άλλη μια ευγενική χορηγία του αρχιπροδότη Σαμαρά και του Μητσοτάκη Δρακουμελ.

    41. Σκαταλβανες θα πληρώσετε με ΑΊΜΑ…Μπασταρδοι μούλοι..

      1. ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ……..

    42. ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ

    43. τι εγινε τωρα τα σιχαμερα λεσια της αριστερας γαργαρα

    44. Πλέον οι Έλληνες δεν μπορούν να βγούνε και να διασκεδάσουν μπάς και πέσουνε σε συμμορίες Αλβανών, Πακιστανών κλπ στην ίδια μας τη χώρα! Ο καθένας εφόσον έχει διαλυθεί το κράτος και υπάρχει ατομκή ευθύνη σε όλα το μόνο που έμεινε να πάρει ένα περίστροφο και να το έχει πάνω του σε ώρα ανάγκης για άμυνα. Δεν υπάρχει άλλη λύση πλέον σε αυτό μπ@ρδέλο που ζούμε.

    45. Ε μα θα έπρεπε να προσεχει…πως πας κυριε σε μπαρ;
      Δεν το ξερεις οτι μονο αλβανοι πλεον δικαιουνται διασκεδασης;
      Αντε να τους βρειτε τωρα

    Comments are closed.