ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ: ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΑΖΟΦ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ – ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    asow

    Το Τάγμα Αζόφ χτύπησε με πυραυλικά συστήματα τύπου Grad κατοικημένες περιοχές κοντά στη Μαριούπολη, αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

    Εθνικιστές από το Τάγμα Αζόφ χρησιμοποίησαν συστήματα Grad σε κατοικημένες περιοχές του προαστίου της Μαριούπολης και στο σχολείο στη Μαριούπολη, δήλωσε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ίγκορ Κονασένκοφ.

    Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε 975 στρατιωτικούς στόχους της Ουκρανίας, είπε έπειτα ο Κονασένκοφ.Σύμφωνα με τον ίδιο, «223 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 28 αεροσκάφη (στο έδαφος), 39 συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης, 86 πυροβόλα πυροβολικού πεδίου και όλμοι, 143 μονάδες ειδικών στρατιωτικών οχημάτων» καταστράφηκαν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Σταλινοναζι καταπλιαδες διεθνιστες ουκρανοι σκοτωνουν αμαχους και βαρανε κατοικημενες περιοχες!!
      Ζελενσκι=Λιγναδης

    2. Αμα χτυπουσε αμαχους και πολυκατοικιες θα την ειχε σαρωσει την Ουκρανια απο ακρου σε ακρον!!!!!! Το οτι ακομα δεν εχει τελειωσει με τους Ουκρανους, ειναι γι’ αυτον ακριβως τον λογο, οτι δεν θελει να σκοτωσει αμαχους και να μετατρεψει τις πολεις σε ερειπια και βγαλε τις παρωπιδες ανεγκεφαλε!!!!!!! Που γραφετε καποιοι οτι ναναι χωρις να σκεφτεστε!!!!!!!!!

    3. Στα βρωμοκαναλα ομως ουτε λογος για τα ναζιστικα ταγματα (Αζοφ, Σβομποντα, και αλλα δυο, ο Μαζης τα εχει κατονομασει ποια ειναι). Μονο αυτα τα ταγματα σκοτωνουν αμαχους, ουτε καν ο ουκρανικος στρατος. Ολοι ομως τα βαλανε με τον Πουτιν επειδη τυχαινει να ειναι ο δυνατοτερος ηγετης στον κοσμο συν ορθοδοξος. Ομως οπως προφητευσαν οι γερονταδες, η Ρωσια για ενα διαστημα θα γινει η απολυτη υπερδυναμη στον πλανητη. Και προφανεστατα, αυτο θα συμβει εαν οι νατοϊκοι συνεχισουν να ριχνουν λαδι στη φωτια. ΩΣΤΟΣΟ, ευχομαι να επικρατησει η λογικη εκατερωθεν, να λογικευτει ο Ζελενσκι, να διαπραγματευτει, και να επελθει μια ηρεμια. Θα το ξαναπω: οι ουκρανοι με τους ρωσους πολιτες δεν εχουν ΤΙΠΟΤΑ να χωρισουν, αλλωστε και οι ουκρανοι ρωσοι ειναι.

    4. Καλα τα λες-δηλ τι πρεπει να κανουν να καθοντε να κοιτανε τι ωραια βομβαρδιζει ο βλαντιμιρ-ετσι ειναι ο πολεμος-τα σκουπιδια ειναι ολα ιδια ειτε αριστερα ειτε χαφ ειτε δεξια-χιο εσυ εισαι παληκαρος ανεβασε κανα σχολιο

    5. Πάντως ο Πούτιν τσούζει σε μερικούς-Που Ν.Α.Τ θεό και εδω

    6. Αμαχους χτυπαει και πολυκατοικίες ο δικτατορας ξυπνατε ζωα!!!
      Κατι παρομοιο μας ετοιμαζει και ο σουλτανος εκει να δω τι θα γραφετε δημοσιογραφισκοι

        1. Εσύ ρε Ταλιμπάν γιατί παίρνεις θέση!
          Αντί να κρατήσεις ουδέτερη στάση παίρνεις θέση.
          Αν δεν σου αρέσει πήγαινε στη Ρωσία με το ξανθό ανύπαρκτο γένος.
          Το αίμα κυλάει σε όλους το ίδιο και ίδιο χρώμα έχει.
          Αντί να το βουλώσεις και να πεις να σταματήσει όλο αυτό και να σταματήσουν οι ορδές των ταλαίπωρων οικογενειών να σωθούν με τα παιδιά τους.
          Ρώτησες ρε Ταλιμπάν αν έχουν τους πόρους για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους;;;
          Αρκετά

    7. Και από τις βόμβες υπήρξαν θύματα ναζί. Ερώτηση οι 10 Έλληνες ναζί ήταν;

    8. Ούτε ναζί ούτε πράσινα άλογα . Έτσι είναι οι ναζί ;;
      Αυτά ήταν η πρόφαση για να εισβάλουν. Και ήταν και σε γνώση των δυτικών ευνούχων λοάκτι.
      Και φυσικά είναι θέμα χρόνου να πέσει ένα Κράτος που ουσιαστικά είναι μόνο του σε μια υπερδύναμη.
      Μόνο που σε λίγο αρχίζουν όλα τα μοιραία για τον πλανήτη γη .
      Είχα πεί όλα είναι στημένα από το μεγάλο παγκόσμιο ερπ. Απλά οι μαριονέτες του εκτελούν . Μετά τις ιώσεις που έσπειρε , θα σπείρει τον όλεθρο την πείνα και την δυστυχία στον πλανήτη . Θα αλληλοφαγωθούν μεταξύ τους -χαοτικές καταστάσεις στη γη ….
      Μόνο που έχουν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο

    9. Αυτοί οί φονιάδες τού νεοναζιστικού τάγματος ΑΣΟΦ πού έχει έδρα τήν Μαριούπολη χτύπησαν μέ πυράυλους τό χωριό Σαρτανά καί σκότωσαν δύο Ελληνες.Μετα διέδωσαν ότι τό χωριό τό βομβάρδησε ή ρωσική αεροπορία.Η ρωσική πλευρά τό διεψευσε αμέσως.
      Γιάννης Λάκων

    10. Δεν τους βλέπω πολύ ορεξάτους για πόλεμο, τους μεθυστακες του Πουτιν… Πάντως μια χαρά έχει ενώσει ο Βλαδίμηρος τα δύο άκρα στην Ελλάδα, τους Στάλινοφασίστες και τους Χουντορθοδοξους. Βρήκαν ακόμα ένα σημείο επαφής οι ψεκες. Τελικά σας ενώνουν πάρα πολλά ρε αριστερό δεξιοί φασίστες.

      1. Εσύ πειραματόζωο φόρα τη μάσκα σου μόνος στο αυτοκίνητο και εμβολίασε τα παιδιά σου μπας και λήξει εδώ η κωλοφάρα σου.

        1. Ο “ΜΑΓΔΑ” ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

          (ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ)

    Comments are closed.