“ΡΙΨΑΣΠΙΣ” Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ, ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΜΑΙΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ

    Κοινοποίηση:
    zelenski

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Β Ζελένσκι αναχώρησε από το Κίεβο για το Λβιβ στις 25 Φεβρουαρίου, αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Vyacheslav Volodin, σήμερα.

    «Μαζί με τη συνοδεία του, κατέφυγε στην πόλη Λβιβ, όπου, μαζί με τους βοηθούς του, εξοπλίστηκε με ένα μέρος για να ζήσει. Όλα τα βίντεο που δημοσιεύει στα κοινωνικά δίκτυα καταγράφονται εκ των προτέρων», ανέφερε ο Volodin.

    Όπως διευκρίνισε ο βουλευτής, έλαβε πληροφορίες από τους βουλευτές της Βερχόβνα Ράντα, οι οποίοι προσπάθησαν να συναντηθούν με τον Ζελένσκι στο Κίεβο. Οι πολιτικοί προσκλήθηκαν στο Λβιβ για μια συνάντηση.

    «Ο Ζελένσκι βρίσκεται υπό την προστασία των νεοναζί», πρόσθεσε ο Volodin.

    Οι πληροφορίες που φαίνεται ότι είχαν οι Ρώσοι ήταν ότι ο Ουκρανός πρόεδρος ήταν στο Λβιβ, το μέρος που του είχε υποδείξει από την αρχή η CIA και γι’ αυτό έγινε το πρωί του Σαββάτου η επιχείρηση.

    Επίσης είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ώρες ότι οι ΗΠΑ ήταν έτοιμες να φυγαδεύσουν τον Β.Ζελένσκι από το Κίεβο.

    Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι oι η Υπηρεσία Κρατικής Ασφάλειας της Ουκρανίας (SBU) διέψευσε την πληροφορία ότι ρωσικά ελικόπτερα αποβιβάστηκαν στο Λβιβ, διαψεύδοντας επί της ουσίας τον ίδιο δήμαρχο της περιοχής, αλλά και τα βίντεο που έδειχναν ρωσικά ελικόπτερα στο Λβιβ. Δεν είναι διόλου απίθανο αυτή η αντίδραση από το SBU να συνδέεται με την πληροφορία ότι ο Β.Ζελένσκι βρίσκεται στο Λβιβ.

    Την ίδια ώρα ρωσικά στρατεύματα έκαναν αεραπόβαση στην πρώην πολωνική πόλη Λβιβ το πρωί του Σαββάτου.

    Πρόκειται για μια πόλη η οποία άνηκε στην Πολωνία επί πολλά χρόνια και μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου πέρασε στην Σοβιετική Ένωση, ενώ βρίσκεται στην δυτική Ουκρανία.

    Είναι μια πόλη στην οποία μόλις το 10-15% είναι Ρωσόφωνοι, ενώ αν και εδώ και ημέρες οι Ρώσοι την βομβάρδιζαν, κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνουν απόβαση.

    Να σημειωθεί ότι το Λβιβ είναι η κοιτίδα του «Δεξιού Τομέα», ο οποίος έκανε τα εγκλήματα σε Οδησσό, Λουγκάνσκ και Ντονιέτσκ το 2014 και εκεί είχε εκτυλιχθεί μέρος του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώματος. Ουκρανοί ναζί στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, είχαν βασανίσει και δολοφονήσει χιλιάδες Εβραίους, Γυναίκες και παιδιά, ακόμα και στη μέση του δρόμου.

    Κρεμλίνο: Η Ουκρανία απέρριψε τις συνομιλίες και η Ρωσία συνέχισε την επιχείρηση

    Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεχίζει την στρατιωτική επιχείρηση γιατί το Κίεβο απέρριψε τις συνομιλίες.

    Την ίδια ώρα, γίνεται γνωστό ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε χθες τις ρωσικές δυνάμεις να αναστείλουν την επιχείρηση στην Ουκρανία καθώς ανέμενε πως θα γίνουν οι συνομιλίες με το Κίεβο.

    Αναφορικά με τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, το Κρεμλίνο ανέφερε πως η χώρα λαμβάνει βήματα για να διασφαλίσει πως η οικονομία λειτουργεί ως συνήθως και ετοιμαζόταν ήδη για κυρώσεις.

    Από την πλευρά του, ο σύμβουλος του επικεφαλής του ουκρανικού προεδρικού γραφείου επεσήμανε πως το Κίεβο απέρριψε τις συνομιλίες με τη Ρωσία επειδή «οι συνθήκες ήταν απαράδεκτες».

    Ο απατεώνας ναρκομανής Ζελένσκι γύρισε ψεύτικο βίντεο ότι είναι στην Ουκρανία. Την κοπάνησε εκτός χώρας παρατώντας τον Λαό του στο έλεος του Θεού

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: ΚΟΥΛΗ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ; Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ- ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΙΝΣΚ;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. με αυτήν την λουγκρα που διακωμωδουσε τον εθν. ύμνο της Ουκρανίας χορεύοντας με κατεβασμένο παντελόνι ως πρόεδρο τι ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ; Η απόλυτη ξευτιλα.
      ΠΟΛΎ υποτιμητικο να συναντηθεί ο Βλαδίμηρος με τον ανώμαλο, διεστραμμένο, χωρις ίχνος πολιτικής κουλτούρας.
      Κ. ΓΙΑ ΤΟΣ ΦΙΛΟΥΣ Της λουγκρας, του νάτο κ. των ναζι. ΓΙΑΤΊ ήθελαν την χ. α. στην φυλακή αφού κ. κεινοι είναι ναζι;;;; ποια η διαφορά; ή οτν είναι ηπα νατο ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΓΝΟΙ Κ. ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΑΛΛΆ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
      ΕΠΙΣΗΣ αν η Ρωσία πήγαινε πυραύλους εκεί στην Καραϊβική; στο μπελιζε; ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ οι αμερικάνοι; Ποιοι ήταν οι εγκληματιες σε Κύπρο, σε Γιουγκοσλαυια, (στα ΊΜΙΑ), β. Αφρική, σε συρια isis ;;;;; Κ. ΓΙΑ ΤΙΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Τουρκίας ΕΔΩ Κ. ΠΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΈΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΌ.
      ΕΝΏ τώρα θίχτηκαν οι υποκριτές τάχα ανθρωπιστες. αντε στα τσακιδια

    2. Ακούγεται έντονα ότι ο Ζελενσκι βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τον κρύβει ο Κουλης στο σπίτι του!

    3. O Ζελένσκι είναι ευφυής ταλαντούχος κωμικός. Έχω δει τα σκετς του. Δυστυχώς όμως σαν πολιτικός δεν βοηθάει την χώρα του με τις αποφάσεις που παίρνει.

    4. Νάτο και εε ενάντια στην Ρωσία, Κίνα Ινδία Ιράν Εμιράτα τουλάχιστον ουδέτερα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μμε είναι η μεγαλύτερη απάτη και οι μεγαλύτεροι ψεύτες. Σε μια παγκόσμια σύρραξη η εε θα δυαληθει σε 2 ημέρες, ο κόσμος στην εε ζει μέσα στον φόβο και στην κρίση πανικου. Έτσι τον έχουν μάθει και θα το πληρώσουν αυτό. Μπορεί με τον φόβο να κυβερνούν οι νεοταξιτες τους λαούς αλλά σε μια μεγάλη καταιγίδα αυτοί οι λαοί χάνουν τον έλεγχο. Θα πατάει ο ένας τον άλλον στην εε για να φύγει σε ασφαλές μέρος,.

    5. Για κάθε ώρα που βγαίνει από το λαγούμι θα γκρεμίζεται ένα οικοδομικό τετράγωνο στο Κίεβο.

    6. Θα πέφτουν πύραυλοι στο Κίεβο μέχρι να βγει από το λαγούμι ο Τζανετάκος της Ουκρανίας.

    7. Η Ουκρανια θα γίνει νεκροταφείο για χάρη των ΑμερικανοΕβραιων.
      Οι Ουκρανοί θα γίνουν κρέας για αρκούδες.
      Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα.Ο κόσμος πλέων άλλαξε.

    8. Εάν είναι εύκολο ανεβάστε την δήλωσή της Ζαχαροβα. Ξεφτιλίζει Ευρώπη και νάτο.

    9. Ενώ οι Σέρβοι μοναρχικοι καταδικάζουν την δύση διότι τους βομβάρδισε το 1999 και ζητάνε η Σερβία να μείνει ουδέτερη να μην ανακατευτεί καθόλου

    10. Συμμορία ακροδεξιών ναζί και ναρκομανών χαρακτηρίζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν την κυβέρνηση του Κιέβου…Σωστότατος….Αν τους ελεγε και παιδεραστές θα ηταν ακριβως η περιγραφή της ΝΔ

      1. Οτι καλύτερο σε σχόλειο, μπράβο φίλε για το σχόλιο σου, έτσι ακριβώς!!

    11. Ο εβραίος ζελένσκι πρίν φύγει για να κρυφτεί στο λαγούμι του στο λβιβ γύρισε κάμποσα βίντεο στο κίεβο και τα δείχνουν ενώ την έχει κοπανήσει. Δε θέλει να φανεί ότι εγκατέλειψε το κίεβο για να μην πέσει το ηθικό των ουκρανών.

    12. Οι βλακες οι ευρωχιμπατζήδες την αναμονή των Ρώσων και την διορία που είχαν δώσει στον νεοταξιτη καραγκιόζη, την ονόμασαν τάχα δυσκολίες των Ρώσων στην προώθηση τους!! Χαχαχα, ρε τους βλακες. Πριν μια ώρα τελείωσε η διορία και έχουν ήδη φτάσει λίγο έξω από το προεδρικου σαν σε περίπατο. Απλά οι ναζι κρύβονται ανάμεσα στους αμάχους, οι παιδοφιλοι της εε κάνουν παιχνίδι στο διαδίκτυο και το πάνε προσεκτικά για όσο λιγότερα θύματα αμάχους. Οι Ουκρανοί ναζι σκοτώνουν αμάχους και λένε πως τους σκότωσαν οι Ρώσοι!! Π@υστηδες και στην ψυχή εκτός από το σώμα οι ευρωχιμπατζήδες.

    13. Η παγκόσμιες μοναρχιες καταδικάζουν τα δρώμενα της επέμβασης Ουκρανία αλλά προσθέτει τα βάζει με των Μακρόν ότι έχει μια Γαλλία αποδιναμωμενη με πολλή ξένο πληθυσμός θρησκεία δεν αναφέρει ο Μακρόν είναι έρμαιο μια Ευρώπης λένε και των κάνουν ότι θέλουν για αυτό η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει καταστατικό και να γίνει συνομοσπονδια τη τα ήθελε τα 300 εκατομ ο Μακρόν σιν τα πολεμοφοδια είδες πως του τραβάνε το κεφάλι,,,η αριστοκρατικη τάξη στο είπα θα το φάει το κεφάλι του να δούμε ο Ντρακι

    14. Η παγκόσμιες μοναρχιες καταδικάζουν τα δρώμενα της επέμβασης Ουκρανία αλλά προσθέτει τα βάζει με των Μακρόν ότι έχει μια Γαλλία αποδιναμωμενη με πολλή ξένο πληθυσμός θρησκεία δεν αναφέρει ο Μακρόν είναι έρμαιο μια Ευρώπης λένε και των κάνουν ότι θέλουν για αυτό η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει καταστατικό και να γίνει συνομοσπονδια

    Comments are closed.