ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΜΑΡΕΒΑ ΞΑΝΑΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών", Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022.
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI)

    Ο κακός χαμός στην Βουλή των σκυλιών με τον πρωθυπουργό να αποχωρεί από την αίθουσα κακήν κακώς! Τον πήρε η Μαρέβα για να του πει τα μαντάτα; Προς τι τόση βιασύνη; Για μια ακόμα φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε πόσο λίγος είναι.

    Όλα ξεκίνησαν όταν στη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε επιτακτικά από τον πρωθυπουργό να απαντήσει εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, κ. Φλώτο.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι θα κατέβει από το βήμα προκειμένου να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ακολούθησε έντονη λογομαχία και ο Αλέξης Τσίπρας διέκοψε την ομιλία του από το βήμα προκειμένου να λάβει τον λόγο ο Πρωθυπουργός και να απαντήσει.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να ολοκληρώσει ο Αλέξης Τσίπρας και μετά να απαντήσει, με τον τελευταίο να κατεβαίνει από το έδρανο για να δώσει τον λόγο στον πρωθυπουργό να απαντήσει.

    Ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Τασούλας, ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε τη δευτερολογία του, με τον Αλέξη Τσίπρα να επισημαίνει ότι κατέβηκε από το έδρανο για να απαντήσει ο πρωθυπουργός και εάν θελήσει έχει το δικαίωμα να ξαναπάρει τον λόγο.

    Μετά από αντεγκλήσεις, ο κ, Μητσοτάκης πήρε τον λόγο.

    «Ειπατε κ. Τσίπρα επί λέξη ότι το παράνομο λογισμικό Predator που λειτουργούσε στο γραφείο σας. Λειτουργούσε στο γραφείο μου. Είστε ψεύτης. Έχω πει ότι ουδέποτε προμηθεύτηκε το ελληνικό δημόσιο το Predator. Έχετε στοιχεία; Ανεβείτε στο βήμα. Τι λέτε δηλαδή; Ότι καθόμουνα σε ένα υπολογιστή και άκουγα τον κ. Χατζηδάκη, τον κ. Φλώρο τη γραμματέα μου… Δεν ντρέπεστε; Από πού το ξέρετε ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ότι ήταν υπό παρακολούθηση.

    Ο μόνος για τον οποίο δεν ισχύει απόρρητο είναι ο εισαγγελέας, ο κ. Ντογιάκος. Άρα ως προς τι όλοι αυτοί οι ακτιβισμοί; Η Δικαιοσύνη δεν είναι ακτιβισμός και θέατρο. Αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψω να μετατραπεί σε θέατρο του παραλόγου . Εργαλειοποιείτε μια πληροφορία που δεν μπορείτε να αποδείξετε. Εσείς να το αποδείξετε. Όχι εγώ. (για την παρακολούθηση Φλώρου). Εάν κρίνετε κ. Τσίπρα ότι θίγεστε από όσα λέει ο κ. Κοντονής γιατί δεν κάνετε μήνυση»;

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Δεν ξέρει που να τον βάλει, όπου βρεί τρύπα τον χώνει

    2. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΑΥΤΌΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΡΆΚΟΥΛΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ “ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΕΚΤΈΛΕΣΗ”

    3. “”””ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; “”” 🤣🤣🤣🤣 μονο αυτος????? 🤣🤣🤣🤣 η χωρα γεματη μαλακοπιτουριαστες της ελλαδιστανικης πραγματικοτητας 🤣🤣🤣🤣

    4. «ΒΟΜΒΑ» Λοβέρδου: Να αποστρατικοποιηθούν τα νησιά του Αιγαίου, να το κάνει και η Τουρκία στις περιοχές της
      Τι δήλωσε…
      Βόμβα για το ενδεχόμενο αποστρατιωτικοποίησης των ελληνικών νησιών έριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

      Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κλείνοντας την παρέμβασή του και ενώ στη συνεδρίαση συμμετείχαν με τηλεδιάσκεψη και Ολλανδοί βουλευτές, αναφέρθηκε στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών μας αναφέροντας χαρακτηριστικά:

      «Σε ό,τι αφορά τα νησιά, η Ελλάδα συζητά να απομακρυνθούν οι στρατιωτικές δυνάμεις και από την μια και από την άλλη περιοχή. Βεβαίως αν και η Τουρκία θέλει και η ίδια να το κάνει…»

      Ο κ. Λοβέρδος μετά την παρέμβαση του αποχώρησε από την αίθουσα και αφού ολοκληρώθηκε η σύνδεση με τους Ολλανδούς βουλευτές, πήρε τον λόγο μόνο ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος ζήτησε να καταγραφεί στα πρακτικά η τοποθέτησή του.

      Ο βουλευτής της ΝΔ μεταξύ άλλων επισήμανε ότι ο κ. Λοβέρδος με όσα είπε ουσιαστικά εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να συζητήσει μια τέτοια λύση, όμως κάτι τέτοιο είναι βέβαιο πως δεν εκφράζει την κυβέρνηση: «Το πρόβλημα με τα νησιά δεν είναι τεχνικό ούτε πρόβλημα μείωσης εξοπλισμών. Είναι εξόχως πολιτικό για τρεις βασικούς λόγους. Ο ένας είναι η επιθετικότητα της Τουρκίας που βασίζεται στο casus belli, o δεύτερος το απαράδεκτο θεώρημα της “γαλάζιας πατρίδας” και ο τρίτος η προκλητική και αναθεωρητική της θέση ότι “δεν χωράει στα σύνορά της”».

    5. Ρε τι μαλάκας είναι αυτός……
      Αυτοί όμως μας αξίζουν έτσι όπως έχουμε γίνει.
      Δεν ξέρω εάν υπήρχε πιό μαλάκας τότε…..

    6. Ρε το Λοβερδο τον ακουσατε που ειπε να αποστρατικοποιησουν και οι 2 πλευρες? Να αδειασουμε τα νησια μας αλλα να αδειασουν κι αυτοι τα παραλια λεει, εχουν βαλθει να τα δωσουν ολα!

    7. Σύντομα θα έρθει η ώρα που όλος ο ελληνικός λαός θα σηκώσει στα χέρια του τον Ηλία κασιδιαρη για να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

      1. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ 18 ΑΝΩ.

      2. Μακάρι αλλά αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα, ποτέ δεν έγιναν και ποτέ δεν θα γίνουν μια και η πλειοψηφία έχει σωθεί τόσα χρόνια απ’τις κυβερνήσεις και ας κλαίγονται στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο σταυρομενο πάνε. Μόνο αν βρεθεί ένας σαν το Μεταξά ή το Γιώργη αρκεί να μην βλέπει σαν αυτούς μόνο κόκκινους εχθρούς αλλά να δεί τους φτωχούς που συνήθως πληρώνουν το μάρμαρο απ’τη μια και τους μιζαδορους, τους λοποδητες, τους απατριδες απ’την άλλη και να αποδώσει δικαιοσύνη. Μέχρι τότε καλά γα……..

    8. Φύγε να γλυτώσουμε και εμείς! ασπρισανε τα μαλλιά κρίμα νέος άνθρωπος…
      Σας φαινεται αυτος πρωθυπουργος που θελει να ξανακυβερνηση την χωρα;;;

      1. Και φυσικά θέλει αφού δεν κυβερνά πλάκα κάνει. Μας δουλεύει, μας διατάζει, μας επιβάλλει πράγματα, μας γλενταει και κονομαει από παντού. Κορόιδο είναι να φύγει αφού υπάρχουν πολλά κορόιδα που και ανάποδα να τους κρεμάσει στην κάλπη τα ξεχνάνε όλα.

    9. Ποτε ξανα ψηφο στην συμμορια των εμβολιων, των κουμπαρων και των νταραβαριττζηδων..

    10. τα παιδια μεγαλα, η μαρεβα με τον αραβα και εσυ με τσεπες γεματες και προσεχως χωρις υποχρεωσεις ετοιμος για τσιλιμπουρδισματα. σε ζηλευω ρε κερατουκλη

    11. καί τώρα πάει να δει τά κερατιλικια της κυρας

      1. Π@στη μπολιασμένε μετακλητέ το μόνο γ@μιση που πέφτει είναι στον κ@λό σου.

      2. Οντως τους Γ@μησέ όλους..τους ψηφοφόρους του και το ίδιο του κόμμα επίσης

    12. Το σηκώνομαι και φεύγω το κάνουν όλα τα δημοκρατικά κόμματα της βουλής θυμάστε όταν στο βήμα έβγαιναν να μιλήσουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Οι δημοκράτες των υπολοίπων κομμάτων αποχωρούσαν.

    13. Και που να δείτε αν τα ζώα τον ξαναψηφίσουν τι έχει να κάνει. Βέβαια σε αυτό το κόμμα υπάρχουν πολλά φασιστοειδη και πολλοί που λειτουργούν όπως τα αφεντικά. Ορκίζονται να υπηρετούν τον λαό και τον διατάζουν. Φυσικά οι οπαδοί, τα βόδια, οι δούλοι αρέσκονται στο βιασμό και της ζωής τους και της προσωπικότητας τους γιατί δεν έχουν. Όχι υποχρεωτικά εμβολιασμό μπορούν να κάνουν και ανάποδα να τους κρεμάσει ο Κούλης αυτόν θα ψηφίσουν πάνω από την κάλπη. Τέτοιοι πρωθυπουργοί αρέσουν σε αφεντικά και μαζοχιστες.

    14. Ο ένας το οργάνωσε ώστε να «δραπετεύσει» και ο άλλος διέρρευσε από χθες ότι κρατάει 2 χαρτιά στο μανίκι και τελικά έμεινε με τα..χαρτιά στο χέρι!

    15. Τι ψηφίσατε ρε ; τον κερατά το λαγό ; (!)

      1. Αν τον ξαναψηφίσουν θα γίνουμε εμείς λαγοί.

    Comments are closed.