ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ! ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;

    Κοινοποίηση:
    6χρονος

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση αρπαγής του 6χρονου Ράινερ στην Κηφισιά, καθώς το παιδάκι φέρεται να βρίσκεται στη Νορβηγία με τον πατέρα του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νορβηγικής καταγωγής πατέρας του 6χρονου έστειλε e-mail στη δικηγόρο που τον εκπροσωπούσε στο παρελθόν και ισχυρίστηκε πως ο Ράινερ είναι μαζί του στη Νορβηγία και είναι καλά στην υγεία του.

    Η δικηγόρος αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να ερευνήσουν αν όντως ευσταθεί η πληροφορία.

    Σε περίπτωση πάντως που κάτι τέτοιο ισχύει, θα αποτελεί μυστήριο το πώς κατάφερε ο πατέρας να βγει από την Ελλάδα μαζί με τον μικρό, καθώς η κινητοποίηση των Αρχών ήταν από την πρώτη στιγμή τεράστια και γίνονταν εξονυχιστικοί έλεγχοι ακόμα και στα σύνορα.

    Την ίδια ώρα η μητέρα του αγοριού να απευθύνει δραματική έκκληση μέσα από το MEGA:

    «Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί το παιδί μου. Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές. Κάνω μια έκκληση σε όποιον έχει κάνει αυτήν την πράξη, σας παρακαλώ να τον επιστρέψετε σπίτι μας για το καλό του παιδιού μου».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Και πολτ καλά της ξηγήθηκε .
      Πλαστογραφηση αυτη αρπαγη αυτος και αντε τρεχα τωρα να βγαλεις ακρη

    2. Έχουμε γεμίσει πισπιρίγκου ζούρλες ελεεινίδες!!Ευτυχώς γλύτωσε το παιδάκι και είναι ασφαλή με τον πατέρα του.Bρωμάει από παντού η υπόθεση!!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια για να φανεί η αλήθεια!!!

    3. Τι ελέγχους ρε παιδιά? Ποιος ελέγχει σε αυτήν τη χώρα? Η αστυνομία από τα σπίτια και τα εξοχικά των πολιτικών που φυλάει? Από τα σούπερ μάρκετ που κουβαλάνε τα ψώνια τους?

    4. Μαγκας ο πατερας!
      Κατσε στον αξονα τωρα πονηρή!

    5. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ…Η ΧΩΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ

    6. Χωρα Γραβιερα…..ερχονται λαθραιοι απο παντου ..φευγουν σαν τουριστες οι απαγωγοι.ναρκωτικα ,οπλα απο παντου …..το μονο που τους νοιαζει οι βολευτες μας να κρατανε το μαχαιρι κ να κοβουν την γραβιερα κατα το δοκουν….

    7. Παντρεύεστε και μετά χωρίζετε. Τα παιδιά τί φταίνε;

    8. Πήγε Νορβηγία και σώθηκε το παιδάκι από τα ορφανά του Κούλη και του Αλιέξη. Αν όντως πλαστογράφησε η μάνα, τότε καλά ξηγήθηκε ο Βίκινγκ.

    9. Συγνωμη, αναρωτιεστε πως εφυγε απο το ξεφραγκο αμπελι ενας νορβηγος με το γιο του? χα χα χα.

    10. Σε μια χώρα με σύνορα σουρωτήρι , που βγαίνει σε όποια παραλία θέλει ο κάθε λαθροέποικος και βολτάρει ανενόχλητα , απορείτε πως βγήκε το παιδάκι ?? Μα τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνετε?? Χώρα της πλάκας λέμε ……

    11. Η μητέρα πλαστογράφησε την υπογραφή του πατέρα για να εκδόσει διαβατήριο, παρά την απόφαση του νορβηγικού δικαστηρίου για διαμονή του παιδιου και αναρωτιέστε πώς επέστρεψε πίσω το παιδί, που απήγαγε η μάνα του.

    12. Ποια συνορα? Μπατε βγατε σκυλοι……..Ντροπη ξεφραγο αμπελι η Ελλας!
      Πολυπολιτισμικη Κουλαρα! Γεμισαμε αλλωστε και…..επενδυτες του….μεροκαματου στα φαναρια!

    13. Ο πατερασ δεν παιζει κανενα ρολο στην ζωη του παιδιου για να το απαγαγει πρεπει να το αγαπα πραγματικα αλιοσ θα το αφηνε με την μανα του

    14. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕ ΝΟΡΒΗΓΟ???
      ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧ
      ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΜΙΑΙΜΟ?..

      1. Καλύτερα με Νορβηγό πάρε με ελλαδιτικο φασιστοσιχαμα

        1. εχεις δικιο βιζιτα…πολλες ελληνιδες ειναι παντρεμενες με αριστερα ψευτοδεξιουα ισλαμοκουμουναζιστικα σκατοψυχα ανθελληνικα σκουληκια…σαν εσενα!

      2. ΜΛΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕς ΜΠΙΕΛΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΗ ….Θεοβλακα αποκαλεις ημιαιμο ενα παιδακι που ο πατερας ειναι Νορβηγος και η μητερα Ελληνιδα ??Και με ποια λογικη θεωρεις οτι ειναι αριστερη η κυρια ,γιατι οι περισσοτερες που πανε για σπουδες η και εργασια στο εξωτερικο κατα πλειοψηφια ειναι κεντροδεξιοι παρα αριστεροι ..Δηλαδη αν ειχε παντρευτει καποιον απο τους παμπολλους τουρκογυφταραδες στο ελλαδισταν που εχουν εδω και πολλα ετη Ελληνικα διαβατηρια θα ηταν ποιο Ελληνικο το αιμα του??

        1. ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΑΠΤΟ ΗΜΙΑΙΜΟ?….. ΑΝΤΙ-ΦΙΛΟΖΩΟΣ??……
          ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΨΗΦΙΖΕΙ Κ Ε.Π.ΕΝ….. Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ ‘ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ’….. ΕΛΕΟΣ………

    Comments are closed.