ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΘΙΚΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ – Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΚΡΟΝν!

    Κοινοποίηση:
    ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    Η Επιτροπή Ηθικής δεν δίνει πράσινο φως για γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ηθικής-Δεοντολογίας λέει τώρα ότι δεν συντρέχουν λόγοι αφού επήλθε αλλαγή με Όμικρον!

    H Γερμανία απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την προοπτική του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Η πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου/Επιτροπής Δεοντολογίας λέει τώρα ότι οι σημαντικές προϋποθέσεις για γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό ΔΕΝ πληρούνται επί του παρόντος και ότι η προγενέστερη σύντομη σύσταση ίσχυε μόνο για τη Delta, όχι για την Omicron. Σύμφωνα με την Alena Buyx, οι πολιτικοί πρέπει να λάβουν «μια ολόκληρη σειρά» μέτρων πριν να δικαιολογηθεί η εισαγωγή ενός τέτοιου μέτρου.

    Σύμφωνα με την Buyx, η θέση του συμβουλίου δεοντολογίας σχετικά με την πιθανή εισαγωγή γενικού υποχρεωτικού εμβολιασμού βασίζεται επίσης στο ποια παραλλαγή του κορωνοϊού κυριαρχεί επί του παρόντος στη διαδικασία μόλυνσης. Όταν η πλειοψηφία της επιτροπής συνέστησε την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού ορισμένων επαγγελματικών ομάδων σε «σημαντικά τμήματα του πληθυσμού» τον Δεκέμβριο, αυτή η δήλωση «έγινε ουσιαστικά υπό τους όρους της παραλλαγής Delta». Εάν τα δεδομένα στην πανδημία -για παράδειγμα λόγω της εξαιρετικά μολυσματικής παραλλαγής του όμικρον- αλλάξουν σημαντικά, πρέπει επίσης να “κοιτάξουμε ξανά τις κανονιστικές εκτιμήσεις όπως έχουν γίνει”, τόνισε. «Οτιδήποτε άλλο θα ήταν ανεύθυνο».

    Τα μέλη του συμβουλίου δεοντολογίας υποστηρίζουν το «ανοιχτό των αναθεωρήσεων» και το συνιστούν στην πολιτική, δήλωσε ο Buyx στο ειδησεογραφικό περιοδικό. «Μπορεί να αλλάξουν ξανά σημαντικά πράγματα, για παράδειγμα ότι η προηγούμενη ποσόστωση εμβολιασμού για μελλοντικές, πιο αβλαβείς μεταλλάξεις είναι επαρκής για να μπούμε σε μια ελεγχόμενη ενδημική κατάσταση». Μπορεί βέβαια να συμβεί και το αντίθετο.

    Είχε προηγηθεί η αναβολή συζήτησης και ψήφισης στη Βουλή για γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό από τέλη Μάρτη για Απρίλιο.

    Τα δεδομένα αλλάζουν παγκοσμίως…

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Τα ακούς Πλεύρη ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ, σφαγέα του ΕΣΥ, οι απόγονοι των SS είναι πιο Δημοκρατικοί!!!!

    2. Φρένο βάζει η αρμόδια Επιτροπή του Βελγίου στον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της Covid-19.
      Μετά την απόφαση-σταθμό του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, πολλές χώρες κάνουν πίσω. Το Βέλγιο προστίθεται στις Γερμανία, Αυστρία.

    3. Ο Θεος εβαλε το χερι του.Ο Κυριος Ιησους Χριστος ειναι μαζι μας.Δεν λυγιζουμε συναγωνιστες!!

    4. Μητσοτάκη γαμ…σαι, άλλος είναι ο λόγος που επιβάλεις υποχρεωτικότητα, όμως θα σε πολεμήσουμε.

    5. Λουλη τ ακουσες πουλι μου? Ακολουθα πιστα τις …..οδηγιες δοσιλογε των ναζι!

    6. Πήραν το μήνυμα από την Αμερική χαχαχαχαχα

    7. Χίο γίνε η φωνή μας πολέμα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό! Τα πιο πολλά μέσα αγνοούν τι λέει ο λαός, κάνοντας τα στραβά μάτια. Αυστρία και Γερμανία το σταμάτησαν. Ο εμβολιασμός να είναι προαιρετικός. Αφού ο Μητσοτάκης πάει στο Ευρωκοινοβούλιο με την ευκαιρία ας τον ενημερώσουν και για το άρθρο 953/2021 του Ευρωκοινοβουλίου γιατί εδώ το ξέχασαν αν και η Ελλάδα το υπέγραψε.

    8. μόλις προχθές μας είπε ότι ετοιμάζεται να μας μπολιάσει όλους για να μας σώσει από την Όμικρον! Αυτοί είναι οι ξευτιλισμένοι ντήλερς των εμβολίων: Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Τσίπρας. Από κοντά βέβαια και ο Κουτσούμπας να βάζει πλάτη, δηλώνοντας καλή διαγωγή στα μεγάλα αφεντικά.

    9. τι θα κανει τωρα ο γερμανοτσολια βλακας που κυβερναει?

    10. Αν θυμάμαι καλά, ο παυλάκης ο ερευνητής από το αμέρικα δεν ήταν εκείνος που έλεγε ότι τον Ιανουάριο θα έχουμε χιλιάδες θύματα από την Ο; Και χτες είπανε ότι είχαμε το πρώτο θύμα από την Ο που ήταν καρκινοπαθής! Και η παγώνη είπε ότι στις μεθ δεν υπάρχει άνθρωπος με Ο αλλά κατά τα άλλα συστήνει να μπολιαστούμε! Ας πάρουν και τον άρχων οφικιάλιο που πληρώνεται και δεν εμφανίζεται! Θα πρότεινα και …βασιλακόπουλο και …παγώνη αλλά τους έχει καπαρώσει για την …ενημέρωση ο …πρωτοσάλτε, που υμνεί τον …κούλη και βρίζει τον παγκόσμιο πρωταθλητή τζόκοβιτς!

      1. Ε όχι, και ο “δικός” μας παγκόσμιος πρωταθλητής είναι. Στη μ@λ@κί@.

    11. Η δική μας κυβέρνηση δεν ζήτησε τη σύμφωνη γνώμη της ΕΕΒΤ για το 100άρικο. Εκτός και αν τη ζήτησε και δεν την έλαβε (και δεν το μάθαμε ποτέ). Αλλά και στους υγειονομικούς που ζήτησε και έλαβε θετική εισήγηση από την ΕΕΒΤ, η θετική εισήγηση ήταν υπό πολλές προϋποθέσεις και περιορισμούς που είναι αμφίβολο αν τηρήθηκαν.

    12. Αν δεν ξεβρωμισουμε πολιτικα παγκοσμιως μην περιμενετε λυτρωση. καποια στιγμη οταν αυτοι αποφασισουν ριχνουν παλι ενα ιο με τα τεστ να βγαζουν τους πολιτες θετικους και περνανε και υποχρεωτικοτητες και οτι αλλο γουσταρουν η κανουν οτι θελουν .

    Comments are closed.