ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ – ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    geethaeurope-1024x603

    Ανακοινώθηκε από την Σκωτία μια «στρατιωτικού τύπου εκστρατεία» για να κινητοποιήσει τρισεκατομμύρια δολάρια μετρητά, από τον ιδιωτικό τομέα, για να «σώσει τον πολύτιμο πλανήτη μας».

    Αυτή η εκστρατεία δείχνει να ξεκινά στην Ευρώπη με την Γερμανία (μαζί με την Πορτογαλία και όσες χώρες έπονται) να δημιουργεί μία TASK FORCE για την πανδημία με επικεφαλής έναν ΣΤΡΑΤΗΓΟ!!! Η νέα ομοσπονδιακή κυβέρνηση θέλει να φέρει σε λειτουργία τη νέα ομάδα κρίσης του κορωνοϊού «το συντομότερο δυνατό».
    «Στην κορυφή θα είναι ένας Γερμανός στρατηγός», είπε ο πρόεδρος του FDP και διορισμένος υπουργός Οικονομικών, Κρίστιαν Λίντνερ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Süddeutsche Zeitung», πρόκειται για τον υποστράτηγο Κάρστεν Μπρόιερ. Ο Breuer είναι επικεφαλής της Διοίκησης Εδαφικών Καθηκόντων της Bundeswehr, η οποία είναι υπεύθυνη για τη συνεργασία μεταξύ στρατιωτικών δυνάμεων και πολιτικών οργανώσεων, από το 2018. Από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού στη Γερμανία, λένε οι ειδικοί της Bundeswehr, ο 56χρονος “πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα”, ειδικά εν όψει του κύματος αιτημάτων διοικητικής βοήθειας που έχουν φτάσει στη Bundeswehr.


    Ένας Στρατηγός αναμένεται να καθοδηγήσει τον αγώνα κατά του COVID

    Την είδηση σχολιάζουν και ΕΛΛΗΝΙΚΑ μέσα ενημέρωσης, τα οποία έχουν αφήσει πίσω τους τις δήθεν ευαισθησίες περί ανάμειξης στρατιωτικών στα της Πολιτείας και αποδέχονται με χαρά το γεγονός!

    Όπως είπαν σε τηλεοπτικό σταθμό χαμογελώντας: «Ο στρατηγός θα ρυθμίζει κεντρικά όλες τις ενέργειες για την πανδημία, ακολουθώντας το παράδειγμα της Πορτογαλίας. Πιστεύουν πως ένα Στρατηγός μπορεί να βάλει τα πράγματα σε τάξη, προκειμένου να μην ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ».

    «Επιπλέον έχουμε την κουβέντα της υποχρεωτικότητα του εμβολίου», προσέθεσε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Δεν σας λένε εάν θα γίνει, αλλά ΠΟΤΕ θα γίνει. Οι Γερμαοί συνταγματολόγοι λένε πως είναι συμβατό με το Σύνταγμα κάτι τέτοιο και μία ποινή που προτείνουν, για όσους δεν δεχτούν να κάνουν το εμβόλιο, θα είναι όπως εκείνη όσων οδηγούν μεθυσμένοι με ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ Ή ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΕΤΗ».

    Η μία δημοσιογράφος τα έχασε: «ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ;;;».

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

    Επομένως στη φυλακή όποιος, όχι μόνο δεν εμβολιάζεται αλλά και όποιος δεν κάνει τη δόση του, καθώς θα θεωρείται ανεμβολίαστος !!!

    Δείτε από το 2.00:

    ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, για μία στρατιωτικού τύπου παγκόσμια εκστρατεία για την αλλαγή του πλανήτη και της παγκόσμιας κοινωνίας:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Είχα δεί ένα ντοκυμαντέρ πριν χρόνια που μιλούσαν επιστήμονες σύμφωνα με χρόνιες έρευνες και λέγανε πως όλα τα είδη προήλθαν απο την μετάλλαξη των πρωτόζωων, της αμοιβάδας, οι μεταλλάξεις της αμοιβάδας προέκυψαν απο ιούς και βακτήρια και οδήγησαν μέχρι και στην δημιουργία του ανθρώπου. Άρα γιατί δεν είναι λογικό ένας τεχνητός ιός να μεταλλάξει τον άνθρωπο, το dna του; Ίσως οι άνθρωποι που θα επιβιώσουν να μην έχουν συναισθήματα και να είναι σαν ρομπότ γιατί ό,τι δεν έκανε η ίδια η φύση θα εξελιχθεί σε λάθος. Δεν έχω σκοπό να γίνω ο Φρανκεστάιν κανενός και ας μου στείλουνε και τον Κιμ Γιονγκ Ούν.

      1. Η ψυχή προϋπήρχε των αμοιβάδων ή προέκυψε εκ των υστέρων?

    2. Στρατος ,μπατσοι, εισαγκελης ,κυβερνοντες φαρισαίοι κλπ ,ειναι σκουπιδια μπροστα στον Χριστό μας!!
      Μη φοβάστε!! Ψιλά το κεφαλι!

    3. Οι μασκες ειναι πεσμενες απο καιρο και οι Ελληνες αναπολουν ακομη φραπεδακι. Κουνια που σας κουναγε! Κοιμηθειτε τον υπνο του δικαιου ηλιθιοι!!

    4. ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ!! ΜΑΛΙΣΤΑ! ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕς ΗΠΕΙΡΟΥΣ.ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.Αυτο αποβλεπουν οι επαιοντες της ΕΕ να μειωθει ο πληθυσμος των 60+.Οποιος εχει επισκευθει εξωτικες ασιατικες χωρες θα διαπιστωσει οτι εκει καταφευγουν ανδρες για να βρουν γυναικες νεες.Το ιδιο με τις ευρωπαιες γυναικες που καταφευγουν σε αφρικανικες χωρες για να βρουν το ταιρι τους να κανουν οικογενεια με μικρους στην ηλικα αφρικανους.Με δυο λογια πανε να ξεπαστρεψουν τους 60+ ανδρες και γυναικες της γηραιας ηπειρου γιατι ξοδευουν τα κρατη μελη τηε ευρωπης

    5. Ποιος Αμερικανός γερουσιαστής μας προειδοποιούσε για στρατιωτικό νόμο…πως τον λένε, πως τον λένε;
      Α ΝΑΙ! Ron Paul τον λένε.
      Μας τα έλεγε χρόνια τώρα πως θα εφαρμόσουν “financial martial law”.
      Τώρα κόσμε τι λες, συνομολόγησις είναι και αυτή η είδηση;

    6. Επιτέλους, η Ευρώπη ξύπνησε.
      Μια ζωή ήταν χρόόόόνια πίσω από τις εξελίξεις, αλλά αυτό φαίνεται να αλλάζει τώρα πια.
      Αυτή είναι μία σωστότατη απόφαση, που θα γλιτώσει τη ζωή 1000άδων ανθρώπων.

    7. Η ιστορία έδειξε ότι όποιος παίζει με την φωτιά στο τέλος καίγεται!!!!!!!!!

    8. ο τυπος στην φωτο για χαρτογιακας μοιαζει παρα μαχιμος…..πααααατ να του κανεις θα εχουμε εγκεφαλικο..
      ..οσον αφορα τον υπαχρεωτικο βελονισμο εμεις δεν πληρωνουμε φραγκο οταν ερθει η ωρα που σιγουρα θα ερθει..και αν θελουν ας ερθουν να μας πιασουν στα καταφυγια που ηδη ειναι φουλ εξοπλισμενα στην υπαιθρο και καμουφλαρισμενα που ουτε με ακτινες χ,ψ,ω δεν τα βρισκεις και τα οποια εφοδια ανανεωνονται.
      οταν ερθει λοιπον η ωρα ας τολμησουν να βγουν εξω απο αθηνα να μας βρουν πραγμα δυσκολο και να μας συλλαβουν πραγμα οχι δυσκολο αλλα ακατορθωτο..
      ..κι απο εκει εμεις θα γινουμε ο μεγαλυτερος εφιαλτης ολων των υπαιτιων..θα ζυτατε συγγνωμη αλλα θα ειναι αργα..1789 γαλλικη επανασταση..

    9. Οι ναζί σκότωσαν 6.000.000 ανθρώπους αυτοί είναι αποφασισμένοι να σκοτώσουν 7,5 δις. Αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς. Καλό κουράγιο…

    10. καθάρματα της ΝΤΠ, ελάτε …με την όπισθεν και πλυμένοι

    11. το 2015 ο κινεζος προεδρος συναντηθηκε με την βασιλικη οικογενεια. σε μια συνεντευξη είπε ότι θα χρησιμοποιήσει την παγκόσμια επιρροή που έχει το παλάτι για να επιταχύνει τα σχέδια του. Πολύ φοβάμαι ότι Τσαρλς, Μπάιντεν και λοιποί είναι ύπο ομηρία άλλων. Ο αδερφος του Τσαρλς διωχτηκε απο το παλάτι για υπόθεση με ανήλικη, και ο γιος του Μπάιντεν εμπλέκεται σε υποθέσεις ανηλίκων στην κίνα. Το σχέδιο πιστεύω είναι να γίνουμε όπως η κομουνιστική κίνα, και να μας ελένχουν εξ ολοκλήρου (υγεια, σκεψη, ελευθερία) μέσα απο computer και AI

    12. Θα πάρουν την εξουσία οι στρατιωτικοί από τους πολιτικούς, θα φέρουν την παγκόσμια χούντα και μετά τον Αντίχριστο;

      1. Απλώς θα γίνει συνεργασία και θα τους βάλουν μπροστά

    13. Μην μας λέτε τέτοια Γιατί δεν βγαίνουμε από ΕΕ;

      1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ καλό! Η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ κ στις λέσχες την έχουν πουλήσει οι πολιτικοί χρόνια τώρα, η βουλή των Ελλήνων με τα κόμματα είναι θέατρο για να συντηρείται η ψευδαίσθηση υποτιθέμενης δημοκρατίας στο λαό

    14. Το αμερικανικό δυκτιο NPR,λέει ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που στόχο ποίηση ηλικία άνω των 60 χρόνων να κάνουν το εμβόλιο γιατί μετά της 14 Ιανουαρίου θα έχουν κάθε μήνα πρόστιμο 114 δολαρίων ψάξε

    Comments are closed.