ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ – ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ

    Κοινοποίηση:
    alpha-eidiseis

    Τη φωτογραφία που έκανε screenshot στο κινητό της η άτυχη Καρολάιν από το κλειστό κύκλωμα που είχαν στο διαμέρισμά τους παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας ο ALPHA.

    Σ’ αυτή απεικονίζεται o καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο σαλόνι του σπιτιού να κρατά αγκαλιά τη μικρή Λυδία.

    Το στιγμιότυπο προερχόταν από την εφαρμογή που είχε το ζευγάρι στο κινητό του και μετέδιδε την κίνηση που κατέγραφαν οι κάμερες που βρίσκονταν στο σπίτι.

    alpha-eidiseis
    Η ώρα που φαίνεται στην κάμερα είναι 00.00.23.

    Η στυγερή δολοφονία τελέστηκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, από τις 4:05 έως τις 4:11.

    Και ενώ η φωτογραφία ρίχνει φως στις κινήσεις του πιλότου, είναι ακόμη άγνωστο και δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο η άτυχη Καρολάιν επέλεξε εκείνη την χρονική στιγμή να διατηρήσει το στιγμιότυπο αυτό.

    Η Ελληνική Αστυνομία είχε τις ενδείξεις τα τελευταία 24ωρα, καθώς τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά έδειχναν ως ύποπτο τον πιλότο, με τις θεωρίες και τα ψέματα που έλεγε να καταρρέουν σιγά σιγά.

    Είχε ισχυριστεί ότι οι υποτιθέμενοι ληστές που μπήκαν στο σπίτι, έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα. Λεφτά δεν υπήρξαν ποτέ ενώ τα κοσμήματα τα έκρυβε ο ίδιος ο 32χρονος κάτω από τη σέλα της μηχανής του. Όταν άνοιξε ο κλοιός της αστυνομίας, κατάφερε να τα ξεφορτωθεί πετώντας τα σε κάδο απορριμμάτων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Ο τύπος ομολόγησε σε 2 λεπτά λες και λυτρώθηκε. Προφανώς ανακουφίστηκε γιατί μετά σειρά είχε η δική του ζωή.

    2. Αν ο δάσκαλος του Μπάμπη δεν του είχε εξιστορήσει, πως τους έκαναν την ληστεία στο Αλεποχωρι, η Καρολαιν θα ζούσε τώρα. Εκ προμελέτης όλα. Τι αγάπη έχει στο παιδί να το βάλει να σκουντάει την νεκρή μανούλα. Να σκοτώσει και το σκυλί , Όχι ρε ξεφτιλισμένε άντρα.Το σκυλί που γίνεται ένα με την οικογένεια. Πολύ μίσος μέσα του.

    3. Η φωτό είναι απο την κάμερα του σπιτιού. Πάνω αριστερά γράφει και το room

    4. 37 ημέρες η αστυνομία 《επνιγε》 τη Καρολαιν και το ΥΔΕΖΙ έπαιζε με το δολοφόνο και τους δημοσιογράφους τις κουμπάρες.καμία παραίτηση από τη διαλυμένη ανύπαρκτη αστυνομία οι γελοίοι του ΥΔΕΖΙ συνέχιζαν πριν τα σαράντα της ψυχούλα της Καρολαιν να την 《πνίγουν》όπως ο δολοφόνος της για 37 ημέρες Γελοία υποκείμενα. Ντροπή τούς

    5. Μήπως αυτός έστειλε τα μυνηματα στον εαυτό του για να φτιάξει το άλλοθι ; Και την είχαν ναρκώσει ; Και τράβηξε την φωτό εκείνος για να δείξει ότι ταχα είχε το μωρό ;

      Λέω εγώ τώρα γιατί δεν ήταν τελικά τόσο σμαρτ όσο το σμαρτ watch !!!
      Ας είναι καλά η ιατροδικαστής που ήταν τίμια όχι σαν μερικούς μερικούς
      Ξέρετε υπάρχουν και κακά παιδια μέσα στα παιδια !!!!! Και πρέπει να γίνει αυτοκάθαρση κάποια στιγμή…..

    6. Διάβασα κάπου ότι κατά τις 4.35, μετά τον φόνο, ο σύζυγος μπήκε στο email του. Τι έκανε εκεί; Το έχουν ψάξει;

    7. Αν παράλληλα έβραζε ρύζι όταν τη σκότωνε (δε θα μου προκαλούσε έκπληξη), τότε ασφαλώς και έγινε “εν βρασμώ” η δολοφονία.

    8. Η φωτογραφία τραβήχτηκε μεσάνυχτα. Αν κατάλαβα καλά είναι στο ισόγειο της μεζονέτας. Το υπνοδωμάτιο τους (και του μωρού) ήταν στον πάνω όροφο.
      Ερώτηση: Εκείνη την ώρα το μωρό δεν κοιμόταν; Και αν υποθέσουμε ότι είχε ξυπνήσει, δεν θα έπρεπε ο πατέρας να το ήσυχασει στο δωμάτιο του και όχι να το κατεβάσει κάτω στο σαλόνι; Περίεργα πράγματα!

    9. Ο ιδιος την τραβηξε γις να δειξει οτι ηταν με το παιδι του και ηταν καλος πατερας……..σκηνοθεσια στι επακρον …δις ισοβια θελει ο τυπος διαφορετικα εκτελεση

    10. Συγνώμη όμως Προσωπικά Νοιωθω μεγάλη λύπη για το μωράκι, για αυτόν που διάλυσε τη ζωή και καριέρα του για ένα 20χρονο το οποίο όπως είναι πασιφανές είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Λάθος του που δεν παραδόθηκε εξαρχής μετά το έγκλημα το οποίο προφανώς ήταν εν βρασμό ψυχής. Ασφαλώς δεν επικροτεί κάποιος ένα έγκλημα…όμως ας λειφθουν υπόψη και τα ψυχολογικά της κοπέλας εξοθησαν καταστάσεις. Δεν έπρεπε ασφαλώς να την σκοτώσει, όμως εξαρχής έπρεπε να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση προστατεύοντας το παιδί του απομακρύνοντας το από την κοπέλα ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΌΣΟΝ ήταν επικίνδυνη για το παιδί.

    11. Στεφανε η ληστεία συναδελφου, το εγκλημα πιστοριους, η διλοφονια της κοπελας απο το μουσικο συζυγο κλπ δειχνουν οτι μελετημένη ηταν η δολοφονια μ επιλεκτικα copy paste… Ειχε μελετήσει αλλα εγκληματα πριν στήσει το δικο του.. Κατι κρυβει εγω πιστευω οτι κρυβεται κατι με ανήλικο/α… Η μανα της κοπελας γιατι λεγεται Λυρακη; τι αλλο κουκουλωσαν; η Τατιάνα αρχισε το ξεπλυμα..Ξεπλενουν κ τη Μασονα…

    12. Δεν έπρεπε να τη σκοτώσει. Θα έπρεπε να την είχε βοηθήσει να φτιάξει τη βαλίτσα της και να της πει να κλείσει την πόρτα μετά την έξοδο. Τώρα, όλοι έχασαν.

    13. Στρειτ δεν πιστεύω να ειναι …..μάλλον γκει ( bmw?),,και μάλλον κοκακιας μπλεγμένος σε κύκλωμα . Hταν και η ασφάλεια ζωής ,,,,Μάλλον είδε πολλά αμπνορμαλ πράγματα το κορίτσι , και το ‘στειλε . .Περιμένουμε τον πλήρη εξευτελισμο του σύντομα

    14. Στόχος είναι τα λεφτά τεκνό, έλεγε κάποια ψυχή που έλεγε την αλήθεια!!

    15. κυκλοφορουν φημες οτι ο ελικοπτερας ειχε μεταφερει και κουλη καποια στιγμη, γιατι ως γνωστον ο μιζοτακης του αρεσκεται στις τζαμπε αερομεταφορες.
      δεν υιοθετω βεβαια αλλα μακαρι να το ψαξουν οι δημοσιογραφοι αν και μετα τη δολοφονια καραιβαζ και αποπειρα κατα του χιου ολοι μετρανε τα λογια τους με το κ@λοσογο που μπλεξαμε

    16. Προφανως εειδη ειχε κ τους κωδικιυς απο τα σοσιαλ κτλ μπορεί νσ να πηρε το κινητό της κ να την τράβηξε αυτός για να δείξει οτι ηταν καλός πατέρας…

    17. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει αν αλλάξει την κατάθεσή του και πάρει πίσω την ομολογία ζητώντας προθεσμία να απολογηθεί. Γιατί μου δίνει την εντύπωση ότι ομολόγησε για να κερδίσει κάποιο χρόνο.

      Θολα νερά και όχι γλυκά.

    18. Στέφανε ποιανού πολιτικού ήταν ο προσωπικός του πιλότος;

    19. Για ποιον λόγο ο Μπάμπης ο πιλότος δέχθηκε να υπογράψει ομολογία χωρίς δικηγόρο από τη στιγμή που φαίνεται να έχει ισχυρισμούς έστω ανακριβείς?
      Γιατί να κελαηδάει έτσι εύκολα?
      Απο ποιους δόθηκε το τέλος?

    20. Το καλό είναι ότι ζει το μωρό. Αυτό ήταν να φύγει και τη γλίτωσε. Εννοώ ότι ήταν πρόωρο και τη γλίτωσε. Μην πάει ο νους σας σε τίποτα μυστήρια.

    21. Η πιο λογική εξήγηση αυτής της φωτογραφίας είναι ότι της κρατούσε το μωρό για να μη φύγει.

      1. Χμμμμ δεν είναι κακος ο ισχυρισμός σου. Για να την αποτρέψει να φύγει όχι γτ τον έπιασε ο πόνος για το μωρό. Που μπροστά του σκότωσε την μάνα του, που το έβαλε επάνω στο πτώμα της και το άφησε ορφανό

    22. ‘Μπαίνοντας στα παπούτσια’ της κοπέλλας, έχω την αίσθηση ότι τράβηξε και κράτησε τη φωτογραφία αυτή γιατί είχε σκοπό να τον εγκαταλείψει την ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ημέρα και γιαυτό, επειδή ήταν ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ με τον άντρα της, ήθελε να κρατήσει μία τελευταία αναμνηστική φωτογραφία του με το παιδί στην αγκαλιά του. Ο λόγος που επίσης πιστεύω ότι θα τον εγκατέλειπε ακριβώς την ΕΠΟΜΕΝΗ, είναι διότι αυτός την ξύπνησε μες τη νύχτα, για να συζητήσουν. Τι ήταν αυτό το τόσο επείγον, που ξυπνάς έναν άνθρωπο, αγριεμένο από προηγούμενο μόλις καυγά, αντί να τον αφήσεις να κοιμηθεί μπας και ηρεμήσει λίγο, για να συζητήσετε μες την άγρια νύχτα; Τι ήταν το τόσο επείγον; Μήπως η κοπέλλα του είχε δηλώσει ότι θα τον εγκατέλειπε την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, και αυτός ‘έπαιξε το τελευταίο του χαρτί’ μπας και την μεταπείσει; Διαφορετικά δεν θα την σκότωνε.

      1. Ακριβώς ετσι ερμηνευω και αυτην την φωτο,ήθελε να κρατήσει αυτήν τηντρυφερη στιγμή γιατί είχε αισθήματα γι’αυτόν,προφανώς του είχε ανακοινώσει ήδη ότι την επομρνη θα εφυεγε και γισυτο την επνιξε

    23. Το μωρό προορίζονταν για τελετουργική ανθρωποθυσία. Το είχαν συζητήσει. Δεν το έβλεπαν με καλό μάτι. Το θεωρούσαν μπελά. Όλα άλλαξαν όταν για κάποιο λόγο αυτή αντέδρασε. Ξύπνησε το μητρικό ένστικτο. Παρά τον υπνωτισμό που έφαγε επί καιρό και γενικότερα το “ψηστήρι”. Η ΒΜW πήγε για να πάρει το μωρό αλλά τους πρόλαβαν τα γεγονότα. Ο τύπος τα πήρε κρανίο και την έπνιξε επειδή τελικά αυτή αντέδρασε. Ε, δεν ήταν σίγουρα λ@λ@κες οι επιβαίνοντες στη BMW να κάτσουν να χρεωθούν τη λ@λ@κία του πιλότου και την έκαναν με ελαφρά. Δεν ήταν μέσα στο σχέδιο η δολοφονία της κοπέλας. Το ότι αυτή απομονώθηκε στο πάνω μέρος του σπιτιού μαζί με το μωρό δείχνει σαν να ήθελε να το προστατεύσει. Πέντε λεπτά ασφυξίας ήταν αρκετά για να την κοιμίσουν για πάντα.
      Η φωτό που τράβηξε με τον ιπτάμενο να κρατάει το μωρό, σε συνδυασμό με πολλά απ’ όσα έγραφε, είναι σαν να προσπαθούσε να κρατήσει αυτή την ανάμνηση την επομένη. Αλλά αλλάξανε τα πράγματα όταν αντέδρασε τελικά.

      (Όλα αυτά που έγραψα φυσικά είναι αποτέλεσμα μυθοπλασίας. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Άλλωστε ένας φαντασιόπληκτος σεναριογράφος είμαι, όπως λέει και το όνομά μου).

    24. Τελικά άλλη μια αποτυχία της Ελλάς να ελέγξει τα ψηφιακά δεδομένα όπου θα μείωναν το χρόνο για τη λήση του μυστηρίου, πάντως υπάρχει καρμπόν δολωφονία το 17 στη Γαλλία…

    25. Στέφανε γιατί κρύβονται οι γονείς του Μπάμπη και δεν πήγαν ούτε στο μνημόσυνο;Ζούνε κλειδωμένοι τόσο καιρό μέσα σε ένα σπίτι;

      1. Δεν φαντάζεσαι τον λόγο…;;;; Γιατί είναι ίδιοι ο Μπαμπίνος ο TOP GUN της πλάκας! Διάβασε με προσοχή το άρθρο που ανέβασε το Μακελειό σχετικά με τις συνονυμίες του επιθέτου του Μπάμπη και ίσως καταλάβεις γιατί οι γονείς το παίζουν παγώνια…….

      2. Γιατί παρουσιάστηκαν ρε ουφο πουθενά οι γονείς της 20χρονης;;;

        1. Φυσικά.Ειδαμε την μητέρα της Καρολάιν και στην κηδεία και στο μνημόσυνο που την αγκαλιαζε ο Μπαμπινος.Επισης μετέφερε και μήνυμα μέσω δικων της ανθρώπων στα μέσα.Οι δικοί του γονείς που είναι;

    26. «Όταν, όμως, τελικά «έσπασε» μπροστά στα συντριπτικά στοιχεία σε βάρος του που παρουσιάστηκαν από τους αστυνομικούς, ο δολοφόνος της Καρολάιν υπογράφοντας την ομολογία του φέρεται να τους είπε «όλες αυτές τις ημέρες έβλεπα εφιάλτες. Είχα τύψεις. Η Καρολάιν ερχόταν στον ύπνο μου…».

    Comments are closed.