ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ. ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. «ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ…»

    Κοινοποίηση:
    maxresdefault

    Εκλογές τον Σεπτέμβριο «για να βγάλει ο Μητσοτάκης νοκ άουτ την πιο αδίστακτη ομάδα που είδε ο τόπος» ζητά ο Δημήτρης Καμπουράκης.

    Στο άρθρο με τίτλο: «Η γνώμη μου. Τέρμα τα “ω αγαπητέ”», υπερασπίζεται τον Γιάννη Βρούτση αναφορικά με την αστοχία στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για την οικονομική στήριξη των επιστημόνων και αφού αναφέρει ότι «μόλις περάσει το υγειονομικό κομμάτι της υπόθεσης του κορωνοϊού, οι τύποι θα το κάνουν Κούγκι»

    «Δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό και το παραμικρό έρμα. Δεν χώνεψαν ποτέ ότι εξοβελίστηκαν από την εξουσία και δεν πήραν το παραμικρό μάθημα από τις τρεις συνεχόμενες ήττες τους. Ούτε τον κόσμο ρωτούν για να καταλάβουν τι νιώθει και πιστεύει, ούτε τις έρευνες κοινής γνώμης πιστεύουν. Ζουν σε δικό τους σύμπαν και αργά-αργά ξαναμαζεύουν γύρω τους όλους εκείνους τους φανατικούς και ψεκασμένους που είχαν χαθεί από το προσκήνιο», γράφει μεταξύ άλλων.

    «Προειδοποιεί» μάλιστα «όλους τους κυβερνητικούς που βιάστηκαν να θεωρήσουν ότι η ευρεία διαφορά ΝΔ-Σύριζα έχει παγιωθεί»: «Θα δείτε πράγματα από Κουμουνδούρου πλευρά που θα τρίβετε τα μάτια σας. Μία λύση υπάρχει πριν ξεσαλώσουν εντελώς και μετά δεν μαζεύονται, πριν ξανασυσπειρώσουν γύρω τους όλα τα λούμπεν στοιχεία της ακροαριστεράς και ακροδεξιάς που σήμερα ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Νοκ άουτ τον Σεπτέμβριο».

    »Τέρμα τα παιχνιδάκια και τα «ω αγαπητέ σοσιαλδημοκράτα», πριν είναι αργά. Δεν φτάνουν τα «ξεμπροστιάσματα» και τα «καταθέτω τα στοιχεία στα πρακτικά της Βουλής». Δεν ιδρώνει τα αυτί τους με κάτι τέτοια. Η λύση είναι τον Σεπτέμβριο μια ακόμα μάχη, για να ξεκινήσει με ανανεωμένη εντολή την πορεία στο δύσκολο πεδίο της ύφεσης. Δεν θα είναι μάχη αναβάπτισης του Κυριάκου, αυτή υπάρχει. Θα είναι η οριστική μάχη πολιτικής θανάτωσης της πιο τυχοδιωκτικής και αδίστακτης ηγετικής ομάδας που πέρασε από τον τόπο μεταπολιτευτικά. Της ομάδας του Αλέξη. Και μην μου επικαλείστε ότι ο Κυριάκος είπε ότι δεν θα κάνει εκλογές. Είπε, ξείπε…», σημειώνει μεταξύ άλλων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Θα παταξωμεν τον ” νατιβισμο “… χοχοχο!

    2. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!
      5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΚΙΧ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΝΔ!!

    3. Πόσο δίκιο έχεις Λεωνιδα.Ισως γιατί και αυτοί τα παίρνουν φανερά η κάτω από το τραπέζι.Ποσους έχουμε δει να συναντιούνται σε ξενοδοχεία σε εστιατόρια σε κότερα και δεν τους παίρνουν συνέντευξη γιατί αυτό θα το έκαναν στα τηλεοπτικά πλατω και όχι εκεί.

    4. Αν του φτανουν τα λεφτα του κουλη θα κατσει ακομα τρια χρονια κ μετα θα παραδωσει στον τσιπρα για το καινουργιο μνημονιο.Αν δεν του φτανουν θα κανει τωρα εκλογες για να εχει μια τετραετια

    5. Ουτε ξέρει τι λέει το ανθρωπάκι. Απλώς θέλει να ακούγεται το όνομά του και να μη ξεχνιέται.
      Μας έχετε πρήξει με τις αηδίες σας. Ούστ από εδώ.

      Κώστας Λ

    6. Από τα πιο αηδιαστικά κατακάθια της ελληνικής δημοσιογραφίας. Ο ορισμός του γυμνοσάλιαγκα, του γλύφτη που σπατουλάρει από το πρωί μέχρι το βράδυ όποιον είναι διατεθιμένος να του πετάξει ένα κοκκαλάκι να γλύψει. Γελοίος υπερασπιστής της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, μόνο ότι θα πέσει μετεωρίτης στην Ελλάδα δεν έλεγε για να μπουν τα μνημόνια να λιώσει στη φτώχεια ο κόσμος και να ρουφήξουν 50 δις οι φαληρισμένες τράπεζες. Μετά είχε πάρει πατριωτικά το Ελληνικό και τα κάτεργα που στήνει ο Λάτσης για τα καζίνο και τις ξενοδοχειάρες της ολιγαρχίας. Περιμένει πως και πως την ύφεση και θέλει Μητσοτάκη ισχυρό για μνημονιάρες, ξέσκισμα στις σάρκες του λαού και φυσικά για να ξανανοίξουν τα ΙΕΚ ΔΝΤ να πάρουν φωτιά οι κουτάλες και τα διπλοσάγωνα…

    7. Γνωστό σε όλους τους Έλληνες πως όποιος στήριξε και ψήφισε μνημόνιο, είτε δημοσιογράφος είτε κυβερνήσεις όπως ΝΔ και σύριζα , είναι τα μεγαλύτερα μ@υνοπανα.

      1. Ξεχασες το δημοκρατικο πασοκ… με ΓΑΠ συντροφε!!!

    8. Όποτε και να γίνουν εκλογές αριστερή κυβέρνηση δεν ξαναβγαίνει. Η μόνη περίπτωση να χάσει εκλογές ο Μητσοτάκης είναι να ιδρυθεί ένα σοβαρό πατριωτικό κόμμα ( όχι όπως η χρυσή αυγή, ο Βελόπουλος ή το Λαός) χωρίς ακραίες ιδέες και συμπεριφορές με έναν σοβαρό ηγέτη με μόρφωση, προσωπικότητα, απήχηση στον κόσμο και αγνή (όχι υποκριτική) ορθόδοξη Χριστιανική πίστη. Ένα τέτοιο κόμμα αν υπήρχε θα συσπείρωνε όλους τους γνήσιους Έλληνες και θα έκανε τις άλλες πολιτικές παρατάξεις να τρέμουνε.

    9. ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ . Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ !

    10. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΣΕ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ Τ ΚΚΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…

    11. αυτο το @ρχιδι δεν ήτανε ο ρουφιάνος του Μπόμπολα;;

    12. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (ΓΙΑ ΕΔΡΑΙΩΣΗ!!!!!!!!!!) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ.
      ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ (ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ)…Η SINGULAR ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!!!!
      ΚΟΙΝΩΣ ΣΚΑ ΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΚΑ ΤΑ.
      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!! (ΜΟΝΟ ΕΚ ΘΕΟΥ….. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.)

    13. Όποτε καί να γίνουνε οι εκλογές ο συριζα θα σαρωθεί

    14. Δηλαδή να ψηφίσουμε την…Σκύλα για να μην έρθει η…Χάρυβδη, που είναι πολύ χειρότερη, καθόσον “η πιο αδίστακτη και τυχοδιωκτική ομάδα” (πιο πολύ και από το κλεπτο-πασόκ που κάποτε λιβανίζατε και τώρα το βρίζετε;;;)!!! Συμπέρασμα: ελπίδα δεν υπάρχει!!! Από την Σκύλα στην Χάρυβδη!!!

    15. Ο κουλης τα έχει κάνει μαντάρα στο λαθροζήτημα. Εάν δεν αρχίσει μαζικές απελασεις θα πέσει σαν ώριμο φρούτο. Στα νησιά μετά τις διώξεις που ασκούνται εναντίον των νησιωτων μας επειδή τόλμησαν, άκουσον άκουσον, να υπερασπιστουν το βιος τους και τις ζωές τους ο κόσμος βράζει. Και στην ενδοχώρα ήδη άρχισαν τα όργανα. Όσων αφορά το σύριζα τελειωμένη υπόθεση. Δεν τους πιστεύει κανείς πλέον και οι θέσεις τους στα εθνικά θέματα και στο λαθροζήτημα θα τους κοντυνει και άλλο. Δυστυχώς σοβαρή εναλλακτική δεν υπάρχει οπότε το μέλλον είναι αχαρτογραφητο. Τέλος θα εξαρτηθούν πολλά από το πως θα πάει η εε που βρίσκεται κολλημένη στον τοίχο. Ότι απόφαση και να πάρουν τον μαη, ακλαφτη θα πάει. Περνάει της Γερμανίας και των βορείων οπότε έχουμε εξεγέρσεις κοινωνικές συγκρούσεις και γκρέμισμα κυβερνήσεων λόγω ανόδου πατριωτικων κομματων που φαίνεται η μόνη σοβαρή λύση αυτη την ώρα. Και όπως φαίνεται καθότι οι κυβερνήσεις του νότου είναι π@υτανες γερμανοδουλες, πάμε για χοντρά πράγματα αλλά αυτή την φορά μην περιμένει οφέλη η αριστερά. Εξαλου μνημόνιο ψήφισαν οπότε είναι ίδιοι.

    16. Άντε να τους ξαναψηφησετε. Και τους δύο μαλακές το μόνο που ξέρετε είναι να ψηφηζετε παιδιά των στοων ουστ γιδια

    17. η ΝΤΠ θέλει οικουμενικές κυβερνήσεις πλέον και όλοι να τους προσκυνάνε

    18. τι μιλατε μωρε για τον καμπουρακη. ετσι κι αλιως το πολυ ενα χρονο ζωη εχει ακομα….ξερει αυτος….αντε να ξεβρωμαει σιγα σιγα ο τοπος

    19. Και που ξερεις τι θα ψηφισει ο κοσμος ρε μπουλη; Εκτος κι αν μιλας γιατι ξερεις οτι οι εκλογες ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΙ!

    20. Μετά τα γεγονότα στα νησιά του Β.Α.Αιγαίου (ξύλο, δακρυγόνα) η δημοτικότητα της κυβέρνησης έπεσε κατακόρυφα και με το τέλος της καραντίνας με την επερχόμενη οικονομική κρίση βλέπω ποσοστά κάτω του 20% σε ΝΔ οπότε για ποιές εκλογές μιλάμε.
      Η μόνη περίπτωση είναι το συνταγματικό τόξο να πάει σε συνεργασία δηλ. ΝΔ-Συρζα-Κιναλ κ.α., με πρόφαση το γενικό καλό, με αντικειμενικό όμως σκοπό την δημιουργία απολυταρχικού καθεστώτος προκειμένου να προλάβουν τυχόν γενικευμένες αναταραχές

    21. συμφωνω απολυτα με τον παντελεημονα αγιο μεγαλη η χαρη του δημοψηφισματα σε απολυτως σοβαρα θεματα που εχουν να κανουν με το εθνος την πατριδα την οοκογενεια και τη θρησκεια ακρως σοβαρα αλλα οι πολιτικοι το αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι για ευνοειτους λογους

    22. Λέει την ομάδα Τσίπρα “την πιο αδίστακτη πολιτική ομάδα” και μετά λέει “δεν υπάρχει είπε, είπε ξείπε” για το Μητσοτάκη…. Δηλαδή ένας ηγεμόνας που “είπε ξείπε” και χρησιμοποιεί το βασικό θεσμό της Δημοκρατίας, της εκλογές, για μικροκομματικές σκοπιμότητες, δεν είναι αδίστακτος, κατά Καμπουράκη….

      Μιλάμε αυτός ο ατάλαντος αρλεκίνος ούτε για να μου δένει τα κορδόνια στα παπούτσια δε κάνει, και έχει δημόσιο βήμα…. Πιο πολύ ζημιά κάνει στο Κούλη όταν μιλάει.

    23. οι αριστοι και οι γλυφτες δεν πεθαινουν ποτε..αντι να εχει κρυφτει μαζι με κατι αλλους μετα απο την προπαγανδα που κανανε υπερ των μνημονιων ενω πληρωνονταν με δανεια και αγυριστα απο τον Ψυχαρη, εχει το απυθμενο θρασος να ζηταει εκλογες
      Εδω θα ειναι κρανιου τοπος το φθινοπωρο αντε να κανουμε και 2 εκλογικες αναμετρησεις για να βγει με μεγαλο ποσοστο η αγια οικογενεια να αναλαβει ολες τις ΜΚΟ στο Ελλαδισταν

    24. Γιατί δεν προτείνει κατ αρχήν ένα δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό ο εν λόγω δημοσιογραφίσκος?Είναι ζήτημα που ταλανίζει το 100% των ελλήνων πολιτών.Αυτή είναι η άμεση δημοκρατία που θα πρέπει να επεμβαίνει σε περιπτώσεις μειζονος εθνικού συμφέροντος.Δεν νοείται 200 ρεμπεσκέδες της βουλής να καθορίσουν ετσιθελικά το μέλλον των επόμενων γενιών της χώρας, χωρίς να διαθέτουν την εμπρακτη λαΐκή στήριξη…

    25. Του ξαναδώσανε κουτάλα του γλύφτη και ξεσάλωσε.

    26. Κάτι γελοίοι σαν τον Καμπουρακη έκαναν κυβέρνηση τον Τσιριζα. Και μετά ξαφνικά εγιναν δεξιοί.

      Βλάκας είναι ο Καμπουρακης. Κότα λυρατη.

    27. Τόση προϋπηρεσία στο παλιο-νεο Μέγκα τσανελε ξέρει τι πρέπει να πει.

    28. Μπα! Πως ετσι; ” Λαγος κι’ ο Καμπουρακης”; Εκτος, ολων των αλλων, ελαττωματων;
      Ειναι πολλα, τα λεφτα, Δημητρη μου? Δημητρη μου, Δημητρη μου, που μου ‘κλεισες, το σπιτι μου, μου το’ κανες οικοπεδο, γιατι ‘σαι βρε, Κ@λοπαιδο! Τοτε, με το ΔΝΤ! Θυμασαι;

    29. ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ PAYROLL ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΚΟΠΡΕ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

      1. Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ……………………ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ

    Comments are closed.