ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ… ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ – ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ – “ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ” ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ TURKAEGEAN

    Κοινοποίηση:
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ρ.Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

    Για το εμπορικό σήμα «Turkaeagean» που κατοχύρωσε η Τουρκία με τη σφραγίδα της ΕΕ, ρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του μετά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη.

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός σημείωσε: «Προφανώς και θα αντιδράσει νομικά η κυβέρνηση. Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια. Προφανώς και υπάρχουν ευθύνες που δεν υπήρχε νωρίτερα αντίδραση. Κάποιοι άνθρωποι εντός της διοίκησης δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτό που έγινε».

    Την ίδια ώρα o Αδωνης Γεωργιάδης δήλωσε ότι «λυπούμαι πάρα πολύ για αυτό που συνέβη, ζητώ συγγνώμη από όσους στεναχώρησα για το ότι συνέβη αυτό το πράγμα, αλλά δεν είχα καμία απολύτως ενημέρωση, το έμαθα αφού είχε συμβεί».

    «Το θέμα του «Turkaegean» είναι πολύ πιο μπλεγμένο θέμα και δεν θα ήθελα εύκολα να τοποθετηθώ γιατί έχω διατάξει και μια ΕΔΕ και σέβομαι τις διαδικασίες τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις ενδεχόμενες ευθύνες του Υπ. Ανάπτυξης» πρόσθεσε ο Υπουργός.

    Εϊπε ότι αυτό είναι ένα εμπορικό ζήτημα και δεν δημιουργεί κανένα ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Μάλιστα, σημείωσε ότι 25 χρόνια τώρα η Τουρκία διαφημίζει με καταχωρήσεις στον τουρκικό και διεθνή τύπο το τουρκικό Αιγαίο.

    «Το καινούριο είναι ότι brand-αρε το σήμα «Turkaegean». Κακώς. Δεν λέω καλώς. Το ξεκαθαρίζω και θα κάνω τα πάντα για να το αποτρέψω. Εγώ προσωπικά ή ο γενικός μου γραμματέας, έστω ένας διευθυντής του Υπ. Ανάπτυξης δυστυχώς δεν ενημερώθηκε από τον ένα και μοναδικό υπάλληλο που έλαβε το σήμα» ανέφερε. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και τα αποτελέσματά της, είπε θα γίνουν γνωστά στον ελληνικό λαό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ο Άδωνις ο κλαψομούνης είναι για πολλά χαστούκια.

    2. Πού τα πουλάτε αυτά; Θέλετε να μετακυλίσετε την ευθύνη στους εργαζόμενους. Αφού εσείς έχετε δώσει εντολή να μην αντιδρούν. Εικοσιπένετε χρόνια που οι τούρκοι εμφανίζουν το Αιγαίο τουρκικό τί κάνατε για να τους σταματήσετε; Δηλαδή επί Σημίτη ξεκίνησε το κακό; Είναι υπόλογες όλες οι κυβερνήσεις έκτοτε.

    3. Ρε πουλημένα γαϊδούρια! Τα γαϊδούρια έχουν μεγάλη αξία εσείς δεν αξίζετε ούτε μια κοπριά ενός γαϊδάρου. Τι δουλειά έχουν τα μογγολια στο Αιγαίο; Ένας από εσάς δεν έχει ούτε ένα κουκούτσι μυαλό στο ξεροκέφαλο του; Γεμάτοι σκατα είσαστε όλοι μα όλοι από νύχια μέχρι κορφή;;;;

    4. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΡΚΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΑΛΟΝΙΚΑ,

    5. ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ????ΣΩΠΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    6. συγνώμη αλλά ο όρος Τουρκικό αιγαίο είναι μεγάλη ξεφτίλα για τη χώρα μας …λυπάμαι πολύ.

    7. Φταίει η Δήθεν Ελληνική κυβέρνηση αλλά και η ΕΕ. Γιατί ρε τσόγλανοι σύμμαχοι το εγκρίνατε δεν ξέρετε ποιανού είναι το Αιγαίο καί σε ποιόν ανήκει;;;; Αλλά το δέχτηκαν γιατί ήξεραν ότι οι λίγδες δεν θα αντιδράσουν καθόλου γιατί είναι μιλημένα ξηγημένα τα πράματα.

    8. ΑΧΡΙΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΞΕΝΩΝ………ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΛΗΜΑΙΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ…..ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΥΤΕ ΣΥ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

    9. Προδοτες πουλημενα παλιοτομαρα τα δωσατε ολα στον εχθρο για να γεμισετε τις τσεπες σας

    10. Μια φορά προδότες για πάντα προδότες, δεν είναι χαζοί ουτε κάνανε λάθος, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

    11. Τ ι λέτε ρε προδότες,δωσίλογοι και ανθέλληνες.Ο μασώνος Πορτοσάλτε ,τον οποίον έχετε έτοιμο για υποψήφιο,είπε τα όσα πιστεύετε και ΄σείς.

    12. κανενα λάθος δεν έγινε, απλά δε τους καίγεται ΚΑΡΦΙ για τη χώρα τούτη που κατάντησε χώρος!

    13. Προδοτες ολα τα ξερατε…ξευτιλισμενοι αλλα επιδη σε αυτο θα επρεπε να το υπερασπιστειτε ακομα και με πολεμο το κρυψατε, γιατι ετσι σας διαταζουν οι διαφοροι ΣΩΡΟΙ εννοω τζορτζ Σωρο…προδοτες κρεμασμα θέλετε.

    14. Η διαδικασία κατοχυρωσης ενός ευρωπαικου Σήματος πχ Turkaegian δέν είναι απλή. Το Αίτημα από τήν Τουρκία στό Αρμοδιο Ευρωπαϊκό Οργανο , δεν εξετάζεται έν κρυπτω. κοινοποιείται σέ όλες τίς ΕΕ χώρες για υποβολή Ενστασεων, Παρατηρησεων κοκ . Τι θά πεί κάποιος, κάπου, κάποτε δέν έκανε καλά τήν δουλειά του ; Η κατοχύρωση τού Σήματος Aegean Airlines πέρασε από παρόμοια διαδικασία. Οταν τό 1982 στον σχεδιασμό της Ελληνικης Υφαλοκρηπιδας σε ξενογλωσσο ενημερωτικό εντυπο πού εστάλη σε ολη την Υφήλιο,για ενημέρωση, ευθύνη τής ΕΣΗΕΑ τοποθετησαν το νησί Σύμη στήν πλευρά της Τουρκίας βαμενη κόκκινη όπως και η Ηπειρωτική Τουρκία (!!!!) δέν πηραν χαμπαρι Τί έγινε ! Ακόμη δέν τό πήραν . Η πατάτα ανακαλυφθηκε μετά τήν διανομή σε Πρεσβείες, Οργανισμούς κοκ κατα τύχη από τόν Ιωάννη Κομνηνό (παρουσία μου όταν ξεφυλλιζαμε ένα περιοδικό) , πατέρα τού δολοφονηθεντος παιδιού στήν εξέγερση τού Πολυτεχνειου . Κατηγετο από τήν Κύμη !

    15. ΤΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ 2.0 ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ 2.0 ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΔΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ? ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ HIGH SCORE ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ?

    16. Ποιο λάθος; Αυτοί που είναι υπέρ των πρεσπών και κάνουν αγώνα να μπουν τα σκόπια στην εοκ; Γαλάζιοι συριζαίοι και με τη βούλα.

    17. Οχι, αγαπητοι μου! Δεν προκειται, περι … βλακειας! Προκειται για εσκεμμενη, προπαρασκευαστικη πραξη Εσχατης Προδοσιας! Οταν υπαρχει ως δεδομενο, το μνημονιο Γιλμαζ – Παπουλια, με το οποιο ουσιαστικα ακυρωσαν την Συνθηκη της Λωζαννης, οταν ο ΓΑΠ αφηνει εκτος την ΑΟΖ του Καστελλοριζου και πολλα αλλα, δεν μπορει να ομιλουμε περι … βλακειας και περι λαθους καποιου υπαλληλου. Προσωπικα, ειμαι βεβαια οτι γνωριζαν! Οπως γνωριζαν και ολες τις προπαγανδιστικες κινησεις των Σκοπιανων ανα την Υφηλιο, αλλα αφηναν να συμβαινουν, ωστε να προετοιμασουν το εδαφος! Γνωριζαν επισης, οτι το Ευρωπαικο Κοινοβουλιο, οπως και αλλοι Οργανισμοι, ανεφεραν και ανεγραφαν στα επισημα εγγραφα τους, ως “Μακεδονια” τα Σκοπια, πολυ πριν την Προδοσια των Πρεσπων! Και για το Μακεδονικο λεξικο, που παρουσιαστηκε στο Ευρωκοινοβουλιο και ενεκριθη γνωριζαν, αλλα το εκαναν α βα βα, για να συντελεστει η Προδοσια!

      Υ.γ. Εκτελεση λοιπον, αλα Τσαουσεσκου! Το γοργον και χαριν εχει!

    18. ««…… γνωστά στον ελληνικό λαό.»» 🥴 🤪 😵‍💫 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    19. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    20. Ο υπαλληλος; Σε ποιους απευθυνονται οι κυριοι; Οι Ευρωβουλευτες τι κανανε; Το υπουργειο σου τι εκανε; Το υπουργειο εξωτερικων τι εκανε; Να σας πω εγω κλεινανε πακετα διακοπων για τουρκικο Αιγαιο και οθωμανικες νυκτες. Για ολους οσοι τρωνε σανο ακομα, φιλοι δεν τους ενδιαφερει τιποτα περαν το ιδιων οφελος. Σταματηστε να τους ψηφιζετε και οσοι δεν ψηφιζετε να πατε στις επομενες εκλογες μας καταδικαζετε ολους με αυτες τις επιλογες.

    21. Η κούλα είναι σπόρος πατέρα προδότη πού πούλησε τό Αιγαίο μας στούς τουρκομογγόλους.Μόνο κρεμαλα στά καθάρματα στούς εθνοπροδότες.

    22. Για αυτό και μόνο :
      1. Από μένα δεν θα πάρουν ποτέ ψήφο. Είναι επικίνδυνοι.
      2. Αυτό τκ βλήμμα ο Άδωνις, που μόνο γορουνοκεφαλή πουλάει στην τηλεόραση, να παραιτηθεί αμέσως .ε καμμιά εκατοστή άτομα.
      3. Επίσης ρε βλάκα Μητσοτάκη τι και εάν δεν έβαλε ο Ερτογάν θέμα για τα νησιά. Επρεπε να βάλουμε εμείς ότι είναι ταραχοποιό στοιχείο. Ξέρεις τι σημαίνει επιθετική πολιτική; Αυτά είναι προπαίδεια. Ούτε αυτή δεν ξέρετε;

    23. Τους δώσαμε το Αιγαίο!” Ουπς

    24. Δωσε σανο στο λαο Κουλα μ! Για Οσκαρ και Νομπελ μαλακειας και προδοσιας θα προταθεις! Επρεπε να ξεπερασεις το μερκελικο κολληταρι σου τον Αλεκθη! Ο ενας τη Μακεδονια η αρχοντομουτσουναρα σου Νερωνα το Αιγαιο!

    Comments are closed.