ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΟΥΛΗ, ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ… ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΝΕΑ “ΦΟΥΡΝΙΑ” ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ

    Κοινοποίηση:
    φδσβδσφ

    Με εχθρούς που έχουν περικυκλώσει τη χώρα, ο Μητσοτάκης συνεχίζει να χαρίζει στρατιωτικό υλικό στους νεοναζί χωρίς να δίνει λογαριασμό πουθενά. Σύμφωνα με τον ΥΠΕΘΑ των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν, νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία θα αποστείλουν περί τις 20 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα.

    Στην τηλεδιάσκεψη των υπουργών μετείχε ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

    Μεταξύ των χωρών που ανακοίνωσαν νέα πακέτα βοήθειας είναι η Ιταλία, η Δανία, η Ελλάδα, η Νορβηγία και η Πολωνία. Η Δανία, αναφέρει το Reuters, θα αποστείλει αντιπλοϊκούς πυραύλους Harpoon όπως και εκτοξευτές.

    «Ολοι εδώ κατανοούν το διακύβευμα του πολέμου», είπε ο Οστιν στη συνέντευξη Τύπου μετά την τηλεδιάσκεψη.

    Από την πλευρά του ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, στρατηγός Μαρκ Μίλεϊ, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ «απέχουν πάρα πολύ» από την επανεισαγωγή δυνάμεών τους στην Ουκρανία.

    Ξυπνήστε Έλληνες. Εμμέσως, ο Μητσοτάκης αποστρατιωτικοποιεί την χώρα όπως… διέταξε ο Ερντογάν

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Οι κωλοστρατηγοί οι φλώροι φταίνε που δεν σηκώνουν ανάστημα.

    2. τα στρατά τόσο πολύ φλωροποιηθηκαν.;; ΟΝΟΜΑ Κ. ΠΡΆΜΑ. Ο επιβήτορας της μάνας του έχει πολλές δουλειές για να ασχοληθεί με της πατρίδας του. το σίχαμα. γιατί δεν λέει ΟΧΙ Κ. ΝΑ ΑΝΔΡΩΘΕΙ. μην χάσει τα σκατοτσαπραζα;;;

    3. Κούλα άρχισε να δένεις λίγο πιο σφιχτά τη γραβάτα γιατί τα γεγονότα πλησιάζουν και δεν ξέρω αν θα προλάβεις να πας στον φίλο σου τον Ερντογάν να ζητήσεις άσυλο. Το σχοινί θα είναι πιο σφιχτό, να είσαι σίγουρος.

    4. Φλωρε ΑΑαα φλωρε. Που είσαι? Σε ξεβρακωνει η Κούλα. Γίνεται αποστρατικοποίηση στα νησιά? Φεύγει αμυντικός εξοπλισμός? Εάν ναι θα αντικατασταθεί από άλλο νέο?Θα ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων και την βουλή? Ο λαός ξέρει? Συναινεί? Μήπως θέλετε βοϊδοφουτσα στριμμένη?

    5. Αυτοί οι καραβανάδες απλά δέχονται οτι τους λέει ο κάθε περαστικός πολιτικός; Ανώτεροι αξιωματικοί του κώλου που το μόνο που ξέρουν ειναι να φορούν τα λουστρίνια τους και να τρέχουν στις λέσχες για να τρώνε τζάμπα.

    6. Αποστρατικοποιεί τα νησιά με τέτοιο τρόπο που τάχα ντε και καλά για την Ουκρανία για να παραδώσει το μισό Αιγαίο μετά από κάποιο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία και μετά από κατάληψη νησιών και βραχονησίδων. Ο νεοραγιάς το έχει καταλάβει αυτό??? Εκτελεί εντολές Μπάιντεν και Χαζάροεβραίων…..Αν δεν διχοτομήσει το μισό Αιγαίο δεν φεύγει από την καρέκλα όπως ο Τσίπρας με την Μακεδονία.Τι δεν καταλαβαίνεται επί τέλους????

    7. Αυτή τήν είδηση μετέδωσε θριαμβευτικά τό κεντρικό κανάλι ειδήσεων τής Γερμανίας ARD.
      Γιάννης Λάκων

      1. Συν ότι είναι όλη η αγία οικογένεια είναι Γερμανόφιλοι μέχρι κόκκαλο.Γιαυτό πανηγύριζε το Γερμανικό κανάλι…..

    8. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΨΟΥΝ ΔΥΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΣΤΟΛΗ, ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ! ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΓΕΛΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!

    9. Θα φτάσουμε στο σημείο να παρακαλάμε ναρθεί ο Ερντογάν να μας ελευθερώσει από τον Μούλη?

    10. Εφοσον δε μιλαει κανεις, οτι θελει θα κανει

    11. Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρη?δουλε του κερατά Μητσοτάκη.ξαναψηφιστε τον μαλακες

    12. γαμω το σοι σου τριμαλακα ο ερντογαν σε λιγο θα μας την πεσει κι εσυ εξοπλιζεις τον μαλακα τον ζελενσκι

    Comments are closed.