ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ – “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ” ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK – ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    tselo3

    Η Κλοντιάνα Τσέλο, η γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο έξω απο το σπίτι του, φαίνεται πως είχε σχεδιάσει την επίθεση εναντίον του πατέρα της κόρη της.

    Μάλιστα, στην εισαγωγική της κάρτα στα social media γράφει “η δικαιοσύνη πλησιάζει” δείχνοντας πως όλα ήταν σχεδιασμένα. Αν δει κανείς τις αναρτήσεις της μάλιστα, που έριχνε ευθύνες στην εισαγγελεία και στη δικαιοσύνη, καταλαβαίνει ότι ετοιμαζόταν να κάνει τις δικές της κινήσεις για να “σώσει” -όπως η ίδια πιστεύει- την κόρη της.

    ALVANIDA

    dikaiosini

    Μάλιστα πριν δύο ημέρες, είχε αναρτήσει ένα κείμενο όπου έλεγε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια κοιμάται έξω από το σπίτι του γιατρού για να δει λίγο το παιδί της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Τα αλμπανια μονο με βρωμοξυλο καταλαβαινουν

    2. Τοσες Ελληνιδες υπαρχουν.Τι τις θελετε τις αλλοδαπες; Τοσα και τοσα εχουν ακουστει και κυριως με αυτη την φαρα.

      1. Εγώ πάντως τα έχω με Κινέζα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

    3. Εεεε, παιδιά! Αλβανικό νινί δεν ήθελε ο παππούς; τον φύτεψε κι ησύχασε!
      Δύο-τρία χρονάκια θα μείνει μέσα, αν δεν επικαλεστεί τη γνωστή καραμέλα ψυχολογικά προβλήματα, ή πονεμένη μανούλα για το μουλικο της!

      1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    4. Τα ‘θελε και τα ‘παθε ο οφθαλμίατρος ο οποίος δεν έβλεπε την τύφλα του

    5. Παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι και μπαλωμενο

      1. Απο τν τοπο του ειναι αλβανος κ ο γιατρος

    6. Παιδιά,μην μπλέκετε με αλβανοδίποδα,δεν είναι άνθρωποι.Η συγκεκριμένη,βίζιτα πολυτελείας που τα πιανε από πλουσίους γέρους

    7. Φαντασιόπληκτη δολοφόνος.
      Το παίζει και εξώγαμο της Παυλίδη με τις σοκολάτες η ίδια!!!!
      Φως φανάρι ότι ψάχνει φραγκάτα θύματα

    8. …Δε ρώταγες; Τί την ήθελες την Αλβανίδα; Τι σόι οφθαλμίατρος είσαι που δεν άνοιγες τα μάτια σου να δεις τι παίρνεις. Είχαν δίκιο οι δικοί σου που σου έλεγαν μακριά; Αργά το κατάλαβες. Τέλος πάντων. Περαστικά σου.

    9. ΤΣΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΙΔΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ……….
      TO ONOMA ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΝΟΜΙΣΕ Η ΜΑΝΔΑΜ;
      ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ TOY TΣΙΜΠΛΑ Η ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΕΙΝΑΙ;

    10. Καλη βιζιτα η τυπισα.. μαλλον για αυτο δεν εβλεπε το παιδι της… μερα νυχτα στην τσαπου… το αλβανακι ειχε και οπλο… ιαλα γ@μησια τωρα με τις κοπελιες στην φυλακη… βρωμιαρα

    11. Όπως δηλώνει γειτόνισσα και γνωστή της Αλβανίδας, όλα τα χρόνια ζη στην Ελλάδα δημιουργώντας δεσμούς με εύπορους Έλληνες, στους οποίους προσκολλάται για να βιοπορίζεται και να περνάει καλά. Σκεφθείτε ότι το Δικαστήριο έχει δώσει την επιμέλεια του παιδιού της στον πατέρα για να αντιληφθείτε για τι κουμάσι μιλάμε. Χωρίς να παραβλέπουμε βέβαια και τις ευθύνες των Ελλήνων ανδρών που άκριτα και επιπόλαια συνάπτουν σχέσεις με επικίνδυνες αλλοδαπές που είναι ξεκάθαρο τι επιδιώκουν με αυτούς τους δεσμούς.

    12. Ωραίο γκομενάκι αλλά, όπως λένε, παλαβό! Κρίμα για τον άνθρωπο και πιο κρίμα για το παιδί…

    13. Οι πιο πολλές ειδήσεις σ’ αυτήν την χώρα αφορούν Αλβανούς. Ούτε στα Τίρανα να ήμασταν.

    Comments are closed.