ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΤΟΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΠΕΔΕΣ! ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: “ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΩ 10.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ” – ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Προκλητικός ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και εκνευρισμένος από τις δυναμικές αντιδράσεις των χιλιάδων Εβριτών που συγκεντρώθηκαν το πρωί στην πλατεία Ορεστιάδας και διατράνωσαν την αντίθεση τους στα σχέδια της κυβέρνησης για δημιουργία δομής στο Φυλάκι Έβρου, έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να… απειλεί.

    Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, πριν λίγο που συναντήθηκε μαζί του μέσα στο ΚΥΤ και συζήτησαν, όταν του αντέκρουσε με επιχειρήματα και στοιχεία όσα έλεγε ο κ.Μηταράκης για την αναγκαιότητα επέκτασης της δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο χωριό του, αυτός του απάντησε απειλητικά: “Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω”.

    Η “χούντα” Μητσοτάκη βρίσκεται σε εξέλιξη και θα δούμε πολλά ακόμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΤΡΙΧΑ & ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΕΡΝΗ Ο ΣΑΚΟΣ ΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ
      ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ , ΟΥΣΤ !!

    2. Καμια λυπηση για τους Εβριτες. Οταν ψηφιζαν με τα δυο χερια νδ ηταν καλα? Καλα να παθουν, να δουν τη γλυκα! Δηλ εμεις που μενουμε πλ. Βαθη πρεπει να τους λουζομαστε ολους αυτους? Οοοχι, ας κατσουν εκει τα ισλαμια, στα σπιτια των περηφανων δημοκρατων του Εβρου!

    3. Ο άνθρωπος … είπε θα φέρω 10.000 λάθρο για να δείξει ότι είναι συγκαταβατικός και ότι ακούει την ντόπια κοινωνία.. Δηλαδή ήθελε να πεί …πόσο άλλο να υποχωρήσω.. Αφού το αρχικό μας σχέδιο ήταν να φέρουμε κανα εκατομμύριο και τώρα επειδή είμαστε συγκαταβατικοί θα φέρουμε μόνο δέκα χιλιάδες…πόσο άλλο δηλαδή να υποχωρήσουμε..

    4. Κρίμα που δεν έφαγε ξύλο επι τόπου.
      10.000 φάπες θα τον ίσιωναν.
      ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
      ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ
      ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ

    5. Και ποιος σου είπε βλαμμένε ότι εσύ αποφασίζεις για όλους μας;
      Έχετε ξεχάσει ΟΛΟΙ οι ανίκανοι ότι είστε ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ από τους πολίτες να κάνετε Ο,ΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.
      Μάζεψέ τα βλαμμένε και τράβα στο χωριό σου, όπου ούτε για Αντιδήμαρχος δεν κάνεις, όχι για Υπουργός τής Ελληνικής Δημοκρατίας και όλων ημών.
      Άι σιχτίρ καθυστερημένο.

    6. Δεν έχουμε δικαίωμα να έχουμε ένα κομμάτι γης , μια πατρίδα για να ζούμε εμείς οι Έλληνες. Μαζί με τους μετανάστες του ’90 είμαστε μειονότητα χωρίς υπερβολές. Είμαστε καταραμένοι.

    7. Βγηκατε με συνθημα “ασφαλη συνορα”. Και κανατε παντου χοτ σποτ. Και τωρα απειλειτε τους ανθρωπους με 10.000 λαθρομεταναστες γιατι τολμανε να σας θυμιζουνε τα ψεματα που τους ειπατε. Γιατι δεν λεγατε για ανοιχτα συνορα να μην βρισκατε ουτε την ψηφο σας; Ντροπη ρε δεξιοι συριζαιοι! Ξεσηκωμος, δεν υπαρχει αλλη λυση αδερφια.

    8. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΚΟΥΛΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΑ ΠΑΘΑΜΕ…. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ….

    9. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

    10. ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
      ΟΥΣΤ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ!!!

    11. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΑΝΕ!!!!…..ΜΩΡΕ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΩΣΟΥΝΕ!!!!! ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!
      ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΡΑ….ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!! ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ……

      1. Ολα ειναι διεφθαρμενα στην Ελλαδα, πολιτικη-κομματα, δικαστικη εξουσια, αθλητισμος,επιτροπες καθε ειδους,δημοσιογραφοι και συνολο μμε, τανεςπου και φουστηδες στην τιβι προτυπα για τα παιδια μας,κτυπανε γερους και γριες στον δρομο σε καθε ευκαιρια, προστατευουν παιδεραστες και εγκληματιες αν ειναι του κυκλου τους………..ομως την εκλογικη διαδικασια ειπαν να την αφησουν καθαρη, διοτι ολοι αυτοι κατα βαθος ειναι καλοι και δικαιοι ανθρωποι χαχαχαχα…………..και το αυτομαστιγωμα του Ελληνικου λαου που ακομα νομιζει οτι οι “εκλογες“ ειναι η λυση, καλα κρατει….

    12. Τό Μηταράκι ή μισοχυσιά ό υπουργός τών λαθροπιθήκων απειλεί Ελληνες πολίτες.Ενα αεροβόλο φτάνει γιά νά ξεφορτωθούμε αυτήν τήν νεοταξική μουνόψειρα.
      Γιάννης Λάκων

    13. Και 100.000 θα φέρει και 1 εκατομμύριο. Γιατί όχι; Ποιός θα τον σταματήσει; Οι ραγιάδες; Γελάει ο κόσμος…

    14. Δεν θα σταματήσουν οι προδότες της Βουλής μέχρις ότου εξισλαμισμού και το τελευταίο πετραδάκι τής Ελλάδος. Είναι τόσο ανθελληνες και προδότες γιατί πολύ απλά δεν είναι Έλληνες στην καταγωγή αλλά εβραιογενης ελληνόφωνοι μπασταρδοι που θέλουν να φέρουν την χώρα σε οθωμανική σκλαβιά.. Ήδη Πακιστανοί και Αλβανοί είναι αφεντικά και ρουφιάνοι κατά Ελλήνων υπαλλήλων όπως Αλβανοί αγοράζουν ελληνική γη για να παράγουν λάδι και τα λεφτά στην κολοαλβανια τούς….

    15. Η ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ..
      ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΟΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ .

    16. Τωρα που ο κος υπουργος…θα σου φερει…10.000…λαθρο…
      πανε μπετοβλακα….στο κομμα…για ρουσφετι…και…ξαναφηφισε τον…
      Καλα σας κανουν…
      Να μην παραπονιετε κανενας…

    17. Αυτός ο κοντολεβιες που κάνει τον υπουργό θέλει τόσο ξύλο που να το θυμάται σε όλη του τη ζωή. Ο παλιοτσογλανος.

    18. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ

    19. ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ στο σύνταγμα ΠΡΟΣΕΧΩΣ. Και θα σου κάνουμε κούλα μια ζωντανή δημοσκόπηση που θα βγεις το καταλληλότερο μουνοπ@νο που έχει περάσει στην ιστορία.

      1. Αν είναι να ξαναπάτε με γιαγιάδες και κατσαρόλες, καθίστε στα σπίτια σας καλύτερα. Τρώτε ξύλο κάθε μέρα, δεν χρειάζεται και με δακρυγόνα.

    20. Και λίγους λέει ο Μηταράκης.. περνάνε τόσοι λαθρεοι κάθε μέρα τα σύνορα που έχει χαθεί ο λογαριασμός.

    21. μηταρακη μην μας κανεις κουμαντο θα σου φαμε την μηταρα

    22. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Έλληνα σταματά να πληρωνεις φόρους

    23. «ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΤΟΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΠΕΔΕΣ!». Επιτέλους, λίγο-λίγο αρχίζει να γίνεται αντιληπτό.

    24. ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΔΙΑ,,,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ

    25. απειλει το αποβρασμα για λαθροπιθικια μαλλον τους τον φερμαρουν

    26. Απειλείς μωρή γαμωστρουμφίτσα?Ποιον απειλείς μωρή άρρωστη?Έπρεπε να σε ξαπλώσει κάτω την ώρα της απειλής και να μην ξανασηκωθεις ποτέ!!!Ετσι θέλετε πσλιολινατσες απο εδώ και πέρα εχθροί της Ελλάδας και των Ελληνων…

    27. Απειλεί ο ζουμπάς γιατί νευρίασε.Μήπως ήθελε να του στρώσουν και κόκκινο χαλί;

    Comments are closed.